kostool13 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Δεν γίνεται. Χώρος αποθήκευσης usb είναι η εσωτερική. Βεβαιώσου πριν αρχίσεις να λες χοντράδες σε παρακαλώ Settings -> Storage. 3 κατηγορίες: SD card - USB storage - Device Memory ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ "SD CARD". Τι δεν καταλαβαίνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Καλησπέρα παιδια. Απο σήμερα κάτοχος και γω του note 2. Η απορια μου ειναι η εξης, στις πρωτες 2-3 φορτίσεις είναι καλύτερα να αφήνω την μπαταρία να αδειάζει εντελώς ?? Γιατι καπου ειδα μεσα στο τοπικ καποια παιδια να κανουν λογο για πληρης φορτισεις, και ετσι θελω να ξεκαθαρίσω τι ακριβώς εννοούν. Ευχαριστώ Ασε τη μπαταρια μεχρι το 10-15% και μετα φορτισε τη χωρις διακοπη στο 100% Στο thread που παραθέτεις αναφέρεται ότι "Σε κανένα Galaxy δε γινόταν ποτέ μεταφορά εφαρμογών σε εξωτερική SDCard. Στην εσωτερική του τηλεφώνου ναι. Όχι όμως σε microsd εξωτερική." Ύψιστη ανακρίβεια. Έχω μαμίσιο Galaxy S2 με gingerbread 2.3.3 και γίνεται κανονικότατα. Think before write ;) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Νομίζω ότι είμαι ο ποιο γκαντέμης εδώ μέσα. Μετά από πολλά τηλέφωνα με την DHL μη έχοντας βγάλει άκρη έστειλα email στην expansys. Με ενημέρωσαν από εκεί ότι έχει κλαπεί στην Γερμανία και είναι τον τελευταίο καιρό πολύ σύνηθες φαινόμενο με την DHL . Είπαν ότι θα μου στείλουν άλλο αύριο. Για να δούμε... Πάντως αν δείτε κάποιο κόλλημα περίεργο στην μεταφορά μιλήστε με expansys και επιλέξτε άλλη courier για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Νομίζω ότι είμαι ο ποιο γκαντέμης εδώ μέσα. Μετά από πολλά τηλέφωνα με την DHL μη έχοντας βγάλει άκρη έστειλα email στην expansys. Με ενημέρωσαν από εκεί ότι έχει κλαπεί στην Γερμανία και είναι τον τελευταίο καιρό πολύ σύνηθες φαινόμενο με την DHL . Είπαν ότι θα μου στείλουν άλλο αύριο. Για να δούμε... Πάντως αν δείτε κάποιο κόλλημα περίεργο στην μεταφορά μιλήστε με expansys και επιλέξτε άλλη courier για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. ... θα αρχίσουν σε τίποτα Γερμανικά site ή Forums να εμφανίζονται "φθηνά" notelia και θα ψαχνόμαστε γιατί ... ;) τώρα ξέρουμε :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Κανενα καλο bluetooth ακουστικο για το νοτελακι ; Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Settings -> Storage. 3 κατηγορίες: SD card - USB storage - Device Memory ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ "SD CARD". Τι δεν καταλαβαίνεις? Ωραία. Στην sd card ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ ΧΩΡΙΣ root και πειράγματα. Τα δεδομένα μερικών εφαρμογών ναι, οι εφαρμογές όχι. Βγάλε την εξωτική sd και βαλτην στον υπολογιστή και πες μας τι έχει στο φάκελο .android_secure Να σου θυμίσω οτι βρίσκεσαι σε τεχνολογικό φόρουμ και όχι στο καφενείο της γειτονιάς σου. Εδω οι περισσότεροι έχουμε γνώσεις και έχουμε αλλάξει δεκάδες/εκατοντάδες συσκευές. Λάθη γίνονται και κανείς δεν τα ξέρει όλα. Κρατάμε ένα επίπεδο όμως και κάνουμε διάλογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Κανενα καλο bluetooth ακουστικο για το νοτελακι ;Πηρα το μοτορολα ΗΚ 250 v3.0.παναλαφρο και δεν κανει καθολου διακοπες στις συνομιλιες:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheOneAB Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 το παρέλαβα το θηρίο!brutal συσκευή και μου πάει τρελά! συμφορουμιτες μου να ρωτήσω (σας είπα ήδη συγνώμη για τις ανόητες πρώτες ερωτήσεις μου:D) θέλω να συγχρονίσω επαφές που έχω στον exchange (ιδεατα να κατεβούν στο νοτέλι και να περάσουν και στον gmail account μου σε δευτερο βήμα)ενώ όλα δείχνουν κανονικά όταν πάω στις επαφές δεν τις βλέπω παρόλο που έχουν συγχρονίσει σύμφωνα με το log. καμιά ιδέα? η που μπορώ να κοιτάξω για να ξεστραβωθώ? Υ.Γ. Ευθήμη... πέρα απο τα πλαστικά του που όντως είναι μέτρια παρόλο που σαν κατασκευή είναι συμπαγές....ετοιμάζομαι για μεγάλα πράγματα:D Παράθεση ex-user of N9210i communicator,6210,8850, P800,GX10i, SL55,T610i, SX1,qtek2020,N95,3gs,Galaxy Note 2, lg g2 and ...6s plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 το παρέλαβα το θηρίο!brutal συσκευή και μου πάει τρελά! συμφορουμιτες μου να ρωτήσω (σας είπα ήδη συγνώμη για τις ανόητες πρώτες ερωτήσεις μου:D) θέλω να συγχρονίσω επαφές που έχω στον exchange (ιδεατα να κατεβούν στο νοτέλι και να περάσουν και στον gmail account μου σε δευτερο βήμα)ενώ όλα δείχνουν κανονικά όταν πάω στις επαφές δεν τις βλέπω παρόλο που έχουν συγχρονίσει σύμφωνα με το log. καμιά ιδέα? η που μπορώ να κοιτάξω για να ξεστραβωθώ? Υ.Γ. Ευθήμη... πέρα απο τα πλαστικά του που όντως είναι μέτρια παρόλο που σαν κατασκευή είναι συμπαγές....ετοιμάζομαι για μεγάλα πράγματα:D Κοίταξε στις ρυθμίσεις των επαφών αν έχεις βάλει στο "επαφές για εμφάνιση" (κάπως έτσι) τις επαφές απο το gmail. Οσο για την ποιότητα των πλαστικών, άγγιξε από μέσα τα καπάκια του κινητού να νιώσεις το polycarbonate (που έκρυψαν με την αηδιαστική glossy επίστρωση.. ) :p Κάτι ακόμα. Το κινητό επέστρεψε στην κανονική απροβληματιστη λειτουργία από την ώρα που γύρισα στον tw και πάγωσα τον Chrome :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Ευθήμη... πέρα απο τα πλαστικά του που όντως είναι μέτρια παρόλο που σαν κατασκευή είναι συμπαγές....ετοιμάζομαι για μεγάλα πράγματα:D Μεγεια και με χαρά καλώς ήρθες!! Κοίτα να το απολαύσεις και κάθε μέρα θα σου αρέσει παραπάνω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Κοίταξε στις ρυθμίσεις των επαφών αν έχεις βάλει στο "επαφές για εμφάνιση" (κάπως έτσι) τις επαφές απο το gmail. Οσο για την ποιότητα των πλαστικών, άγγιξε από μέσα τα καπάκια του κινητού να νιώσεις το polycarbonate (που έκρυψαν με την αηδιαστική glossy επίστρωση.. ) :p Κάτι ακόμα. Το κινητό επέστρεψε στην κανονική απροβληματιστη λειτουργία από την ώρα που γύρισα στον tw και πάγωσα τον Chrome :) Νικο ειναι ακομα στο πρωτο βημα. Να του τα κατεβασει απο τον exchange. Για πηγαινε στα contacts και πατα αριστερο κουμπι.Βρες το contacts to display.Εκει λογικα θα δεις τον exchange account σου. Αν πανω πανω λεει All contacts τοτε πηγαινε στο settings >accounts βρες το account που πρεπει να λεγεται corporate (?) και ξετικαρε/τικαρε το contacts Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatebreedgr Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Παρέλαβα και γώωωωωωω....φανταστική συσκευή.... Γερμανικό DBT χωρίς multi flow.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheOneAB Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Κοίταξε στις ρυθμίσεις των επαφών αν έχεις βάλει στο "επαφές για εμφάνιση" (κάπως έτσι) τις επαφές απο το gmail. Οσο για την ποιότητα των πλαστικών, άγγιξε από μέσα τα καπάκια του κινητού να νιώσεις το polycarbonate (που έκρυψαν με την αηδιαστική glossy επίστρωση.. ) :p Κάτι ακόμα. Το κινητό επέστρεψε στην κανονική απροβληματιστη λειτουργία από την ώρα που γύρισα στον tw και πάγωσα τον Chrome :) ρυθμίσεις επαφών που είναι Νίκο? για τα πλαστικά...έχεις δίκιο φίλε!μόλις το έκανα!!! τιπότα ώρα μου ήταν και μπράβο μου ποια που παράτησα το δαγκωμένο μήλο! νισάφι smartphone με όλη την έννοια της λέξης!!!! Παράθεση ex-user of N9210i communicator,6210,8850, P800,GX10i, SL55,T610i, SX1,qtek2020,N95,3gs,Galaxy Note 2, lg g2 and ...6s plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostool13 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 (edited) Ωραία. Στην sd card ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ ΧΩΡΙΣ root και πειράγματα. Τα δεδομένα μερικών εφαρμογών ναι, οι εφαρμογές όχι. Βγάλε την εξωτική sd και βαλτην στον υπολογιστή και πες μας τι έχει στο φάκελο .android_secure Αν δεν έχεις παρακολουθήσει τη συζήτηση από την αρχή, αυτή αφορά τα παράπονα χρηστών γιατί ανέφεραν πως στο note 2 δεν τους φτάνει η μνήμη των 16GB και παράλληλα δεν μπορούν να ξαλαφρώσουν την εσωτερική μνήμη από χώρο που πιάνουν εφαρμογές, μεταφέροντάς τες στην sd card. Στο link που παρέθεσε φίλος αναφέρεται ότι αυτό δεν γινόταν ποτέ σε κανένα galaxy. Εγώ ανεφερα πως στο S2 αυτό γίνεται, και μπορεί να ελευθερωθεί μέρος της εσωτερικής μνήμης ή USB storage μεταφέροντας δεδομένα εφαρμογών στην external sd card. Το αν μεταφέρεται το 100% της εφαρμογής είναι άλλο θέμα. Το ζητούμενο είναι να ελευθερώσεις μέρος των 16GB στην εσωτερική. Να σου θυμίσω οτι βρίσκεσαι σε τεχνολογικό φόρουμ και όχι στο καφενείο της γειτονιάς σου. Εδω οι περισσότεροι έχουμε γνώσεις και έχουμε αλλάξει δεκάδες/εκατοντάδες συσκευές. Λάθη γίνονται και κανείς δεν τα ξέρει όλα. Κρατάμε ένα επίπεδο όμως και κάνουμε διάλογο. Μισό λεπτό για να καταλάβω... Χρησιμοποίησες την λέξη "χοντράδες" απαντώντας σε εμένα που είχα χρησιμοποιήσει την λέξη "ανακρίβεια", και ταυτόχρονα τολμάς να μου κάνεις παρατήρηση για "καφενείο της γειτονιάς" και "επίπεδο διαλόγου"? Συνέχισε το παραλήρημα... Edited October 8, 2012 by kostool13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 ρυθμίσεις επαφών που είναι Νίκο? για τα πλαστικά...έχεις δίκιο φίλε!μόλις το έκανα!!! τιπότα ώρα μου ήταν και μπράβο μου ποια που παράτησα το δαγκωμένο μήλο! νισάφι smartphone με όλη την έννοια της λέξης!!!! Λογικά πρέπει να κάνεις ότι είπε ο φίλος Αργύρης παραπάνω. Δεν πρόσεξα ότι έγραψες για exchange και δεν γνωρίζω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση. (Για τις ρυθμίσεις απλά πατάς το κουμπί μενού μέσα στις επαφές) Με γεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BeholderX Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Το Engadget έβαλε review για το Note II ! Και φυσικά το λάτρεψαν! http://www.engadget.com/2012/10/08/samsung-galaxy-note-ii-review/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheOneAB Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Νικο ειναι ακομα στο πρωτο βημα. Να του τα κατεβασει απο τον exchange. Για πηγαινε στα contacts και πατα αριστερο κουμπι.Βρες το contacts to display.Εκει λογικα θα δεις τον exchange account σου. Αν πανω πανω λεει All contacts τοτε πηγαινε στο settings >accounts βρες το account που πρεπει να λεγεται corporate (?) και ξετικαρε/τικαρε το contactsΤο έκανα Αργύρη αλλά τίποτα:O θα δοκιμάσω πάλι-συνεχίσω το ψάξιμο Παράθεση ex-user of N9210i communicator,6210,8850, P800,GX10i, SL55,T610i, SX1,qtek2020,N95,3gs,Galaxy Note 2, lg g2 and ...6s plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Το Engadget έβαλε review για το Note II ! Και φυσικά το λάτρεψαν! http://www.engadget.com/2012/10/08/samsung-galaxy-note-ii-review/ Είναι αν μην το λατρέψουν... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Αν δεν έχεις παρακολουθήσει τη συζήτηση από την αρχή, αυτή αφορά τα παράπονα χρηστών γιατί ανέφεραν πως στο note 2 δεν τους φτάνει η μνήμη των 16GB και παράλληλα δεν μπορούν να ξαλαφρώσουν την εσωτερική μνήμη από χώρο που πιάνουν εφαρμογές, μεταφέροντάς τες στην sd card. Στο link που παρέθεσε φίλος αναφέρεται ότι αυτό δεν γινόταν ποτέ σε κανένα galaxy. Εγώ ανεφερα πως στο S2 αυτό γίνεται, και μπορεί να ελευθερωθεί μέρος της εσωτερικής μνήμης ή USB storage μεταφέροντας δεδομένα εφαρμογών στην external sd card. Το αν μεταφέρεται το 100% της εφαρμογής είναι άλλο θέμα. Το ζητούμενο είναι να ελευθερώσεις μέρος των 16GB στην εσωτερική Φίλε μου δεν χρειάζεται να το κουράζουμε άλλο. Ότι γίνεται στο s/s2 γίνεται και στο Note2/s3. Κράτα αυτό για να μην μπερδεύεσαι. Μισό λεπτό για να καταλάβω... Χρησιμοποίησες την λέξη "χοντράδες" απαντώντας σε εμένα που είχα χρησιμοποιήσει την λέξη "ανακρίβεια", και ταυτόχρονα τολμάς να μου κάνεις παρατήρηση για "καφενείο της γειτονιάς" και "επίπεδο διαλόγου"? Συνέχισε το παραλήρημα... Ναι ήταν μια "πρόβλεψη" για το τι θα ακολουθήσει (έπεσα μεσα :lol: ) Έχουμε γράψει 15 φορές για αυτό το θέμα στα νήματα του s3. Το ανέλυσα, μετά ξανά ο superuser και μετά ο tyxerakias. Αμφισβήτησε εμένα, τον superuser, όποιον άλλο θέλεις. Αλλά να το λες διαβάζοντας έναν οδηγό του tyxerakia, sorry αλλά μου τι δίνει άσχημα. Άτομα που μοίρασαν γνώση με το κιλό και γράψανε τόσους οδηγούς πρέπει να τα ακούμε καμιά φορά. Τέλος πάντων. Συγγνώμη αν σε έθιξα. Το θέμα τελειώνει εδώ από την πλευρά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Το έκανα Αργύρη αλλά τίποτα:O θα δοκιμάσω πάλι-συνεχίσω το ψάξιμο Να ξερεις καποιες φορες μπορει να παρει λιγο χρονο να στις κατεβασει.Μην περιμενεις σε dt να γινει Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Ελπίζω προς το τέλος της εβδομάδας και όχι τις άλλης να φέρει ο Νικόλας της θήκες για το νοτέλι... Πρέπει να το ντύσουμε μην μας κρυώσει!!!:D:D:D Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BeholderX Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Πάντως αυτό που είναι ευχάριστο είναι ότι παρόλο τη μεγαλύτερη οθόνη, μοιάζει μικρότερο & πιο κομψό του Note 1. Σημαντικό αυτό ! Κατά τα άλλα βλέπω το Πλαίσιο για παράδειγμα, πουλάει ακόμα πακέτο το Note 1 στα 599 ευρώ (Galaxy Note + Χάρτες Ginius Driver-Don't Panic + Samsung 1182)! Tragic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Νομίζω ότι είμαι ο ποιο γκαντέμης εδώ μέσα. Μετά από πολλά τηλέφωνα με την DHL μη έχοντας βγάλει άκρη έστειλα email στην expansys. Με ενημέρωσαν από εκεί ότι έχει κλαπεί στην Γερμανία και είναι τον τελευταίο καιρό πολύ σύνηθες φαινόμενο με την DHL . Είπαν ότι θα μου στείλουν άλλο αύριο. Για να δούμε... Πάντως αν δείτε κάποιο κόλλημα περίεργο στην μεταφορά μιλήστε με expansys και επιλέξτε άλλη courier για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. εχε τυχει και σε μενα με htc .απλα στο στελνουν το δευτερο με μια γαλλλικη κουριερ Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 (edited) Παιδιά κοιτάξτε λίγο το 1 και το 2 Αυτό το cloud μου είχε κάνει συγχρονισμό και μου είχε βάλει στην sd όλα τα αρχεία φωτο(περιπου 2.5 GB)και αλλά που έχω στο drobdox... Να τα σβήσω? Η θα έχω κανένα θέμα... Βασικά τα έκανα μεταφορά στην εξωτερική κάρτα και θέλω να τα σβήσω... Τι λέτε? Edited October 8, 2012 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Παιδιά κοιτάξτε λίγο το 1 και το 2 Αυτό το cloud μου είχε κάνει συγχρονισμό και μου είχε βάλει στην sd όλα τα αρχεία φωτο(περιπου 2.5 GB)και αλλά που έχω στο drobdox... Να τα σβήσω? Η θα έχω κανένα θέμα... Βασικά τα έκανα μεταφορά στην εξωτερική κάρτα και θέλω να τα σβήσω... Τι λέτε? Αν εισαι σιγουρος οτι εχεις ολα σου τα αρχεια στην εξωτερικη καρτα τοτε δεν θα εχεις προβλημα να τα σβησεις Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts