Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έχω την φουλ έκδοση...

Υπάρχει λύση η να την αγοράσω??

Δεν ξέρω αν είναι του prime feature (τον αγόρασα προχθές, τον είχε πρόσφατα προσφορά το Google Play) αλλά ναι το λύνει το πρόβλημα.. Από χθες είμαι έτσι και κανένα transparency bug ;)

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ο καινούριος Firefox απλά τα σπάει...

Δοκιμάστε τον

οταν λες καινουργιος τι εννοεις?:)

οταν λες καινουργιος τι εννοεις?:)

Σωστά...το τελευταίο update είναι στις 10 Σεπτεμβρίου...

Αυτός τέλος πάντων παίζει εξαιρετικά στο νοτελι...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Καλησπέρα και από εμένα.

Έχω διαβάσει και τις 118 σελίδες μέσα σε μια μέρα.

Είσαστε πάντως "κακή" επιρροή (με την καλή έννοια βεβαίως).

Εδώ και ένα χρόνο με το s2 (πριν με το s1) και έλεγα να περιμένω τα καινούργια nexus για αγορά νέου τηλεφωνου αλλά με έχετε βάλει στην πρίζα... Με βλέπω να ακολουθώ το ρεύμα και να μην περιμένω άλλο...

Πάντως από τα όσα έχετε πει και έχοντας δει όλα τα σχετικά video που έχουν βγει έχω πάθει την πλάκα μου. Το κινητό φαίνεται απλά φοβερό.

Γνωρίζει κανείς πότε έρχεται Ελλάδα ώστε να το συνδυάσω με την επιδότηση που εχω;

Σωστά...το τελευταίο update είναι στις 10 Σεπτεμβρίου...

Αυτός τέλος πάντων παίζει εξαιρετικά στο νοτελι...

Δεν εννοεις τον beta?

Το πρόβλημα με τους αλλους browser είναι ότι δεν έχουν τα ωραία τρικάκια με το spen, όπως και ότι δεν υποστυρίζονται από το multiwindow:(.

Νομίζω είναι η πρώτη φορά που θα μείνω με τον στοκ.:D

Health-fitness.gr , slimmingpills.gr , phen375greece.com

Καλησπέρα και από εμένα.

Έχω διαβάσει και τις 118 σελίδες μέσα σε μια μέρα.

Είσαστε πάντως "κακή" επιρροή (με την καλή έννοια βεβαίως).

Εδώ και ένα χρόνο με το s2 (πριν με το s1) και έλεγα να περιμένω τα καινούργια nexus για αγορά νέου τηλεφωνου αλλά με έχετε βάλει στην πρίζα... Με βλέπω να ακολουθώ το ρεύμα και να μην περιμένω άλλο...

Πάντως από τα όσα έχετε πει και έχοντας δει όλα τα σχετικά video που έχουν βγει έχω πάθει την πλάκα μου. Το κινητό φαίνεται απλά φοβερό.

Γνωρίζει κανείς πότε έρχεται Ελλάδα ώστε να το συνδυάσω με την επιδότηση που εχω;

Με το καλό να έρθεις στην παρέα μας.. Αξίζει τόσο κι άλλο τόσο η συσκευή από αυτά που κατάλαβες διαβάζοντας και βλέποντας βίντεο :)

Λένε μετά τις 15 Οκτωβρίου κάποια στιγμή θα έρθει και επίσημα στην χώρα μας

Multitasking!

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

το χρώμα είναι το τελευταίο που με απασχόλησε πάντως , είχα λευκο στο 1 και στο ii επέλεξα γκρι. Ούτως η άλλως με τα flip covers θα του αλλάξω τα φώτα στα χρώματα.

Από Χθες και ενώ τελείωσε και η Τρίτη πλήρη φόρτιση αποφάσισα να δω τις πραγματικές αντοχές τις μπαταρίας...

WiFi.3g.GPS.bt μονίμως ανοιχτά και μου έδωσε μέχρι πριν λίγο που το έβαλα για φόρτιση τα έξεις...

Σε 1μέρα και 8ώρες με 6+ ώρες ενεργή οθόνη και 1+ ώρα κλήσεις..

Εννοείται πως όλα μα όλα συνχρονιζουν αυτόματα...

Είναι πραγματικά απίστευτα αυτά τα αποτελέσματα...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Τα skroutzomagaza το εφεραν... Εγω ειχα παρει το 1 απο το Bird Phone και βγηκε καλο βεβαια απο Γερμανια ηταν το τηλ... http://www.skroutz.gr/s/2395493/Samsung-Galaxy-Note-II-16GB.html?keyphrase=samsung+galaxy+note+II
kTm Duke 690

Τα skroutzomagaza το εφεραν... Εγω ειχα παρει το 1 απο το Bird Phone και βγηκε καλο βεβαια απο Γερμανια ηταν το τηλ... http://www.skroutz.gr/s/2395493/Samsung-Galaxy-Note-II-16GB.html?keyphrase=samsung+galaxy+note+II

Ναι, αλλά η ελάχιστη τιμή είναι 698 € με μεταφορικά, ενώ στο δοκιμασμένο και αξιόπιστο eXpansys το έχουν 686... :confused:

Ερώτηση: Έχει σημασία από πού θα το αγοράσω ως προς τη ROM που θα φοράει, την υποστήριξη ελληνικών (μενού και πληκτρολόγιο) και τις μελλοντικές αναβαθμίσεις; Γενικά πρέπει να προσέξω τη χώρα προέλευσης (εντός Ευρώπης εννοείται) ή είναι όλα το ίδιο όπως το iPhone;

Τέλος, η παραπάνω τιμή από eXpansys είναι καλή ή υπάρχουν κι αλλού φτηνότερα (ετοιμοπαράδοτα);

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Ναι, αλλά η ελάχιστη τιμή είναι 698 € με μεταφορικά, ενώ στο δοκιμασμένο και αξιόπιστο eXpansys το έχουν 686... :confused:

Ερώτηση: Έχει σημασία από πού θα το αγοράσω ως προς τη ROM που θα φοράει, την υποστήριξη ελληνικών (μενού και πληκτρολόγιο) και τις μελλοντικές αναβαθμίσεις; Γενικά πρέπει να προσέξω τη χώρα προέλευσης (εντός Ευρώπης εννοείται) ή είναι όλα το ίδιο όπως το iPhone;

Τέλος, η παραπάνω τιμή από eXpansys είναι καλή ή υπάρχουν κι αλλού φτηνότερα (ετοιμοπαράδοτα);

Απο την Expansys αγοραζω χρονια και εγγυημενα για τα υπολοιπα που αναφερεις δεν υπαρχει προβλημα ..Εαν αγορασεις απο ηλεκτρονικο καταστημα αμφιβολου προελευσεως κανεις δεν μπορει να σου πει με σιγουρια τιποτα:rolleyes:

To έπιασα στα χέρια μου! Ναι, έπιασα στα χέρια μου την Μέκκα των smartphones! Ίσως προλαβαίνετε να περάσετε από το διαφημιστικό stand της Samsung στο Mall Athens που έχει Galaxy S III και Galaxy Note 2 για δοκιμή. Έχει κατι κοπελίτσες που με ενημέρωσαν πως στα τέλη του μήνα θα έρθει αλλά τις έκοψα λέγοντας τους οτι ξέρω τι παίζει με το κινητό. Πολύ ωραίο και στο χέρι και το σερφάρισμα άψογο και γενικά πολύ smooth. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός και με επιδότηση του χρόνου να πάρω το Note 3.

πολυ καλη συσκευη πρωτη φορα που καποιοσ δεν χαλαει λεφτα χωρις λογο.παντως οι 5,5 ειναι σιγουρα αριστες και χρησιμες για μια τετοια συσκευη

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Η αλήθεια δεν είναι πολύ εύχρηστη στο να περπατάς ας πούμε στο δρόμο και να παίρνεις τηλ...

Αλλά είναι τόσο ευκαμπτη που γυρίζει το πάνω καπάκι όλο στο πίσω μέρος και πιάνεις το τηλ χωρίς δυσκολίες...

Για κάποιους ίσως και όχι αδικαιολόγητα να μην φανεί χρηστική...

Εγώ την είχα στο Note και στο S3 και δεν την αλλάζω με τίποτα...

Δίνει άλλη Αίγλη στο τηλ...

Γιατί δεν κλείνεις απλά την θήκη?Ακούς κ σε ακούνε πεντακάθαρα.Κ με αυτήν την εφαρμογή γίνεται κ ενεργό πορτάκι. https://play.google.com/store/apps/details?id=smart.cover&hl=el

http://postimage.org/image/drcngbz27/

Απο την Expansys αγοραζω χρονια και εγγυημενα για τα υπολοιπα που αναφερεις δεν υπαρχει προβλημα ..Εαν αγορασεις απο ηλεκτρονικο καταστημα αμφιβολου προελευσεως κανεις δεν μπορει να σου πει με σιγουρια τιποτα:rolleyes:

Κι εγώ έχω αγοράσει πολλά πράγματα από eXpansys χωρίς προβλήματα. Για το θέμα με τις ROMs ρωτάω γιατί π.χ. στο HD2 αν αγόραζες από eXpansys το αγγλικό δεν μπορούσες να έχεις official ελληνικά. Επειδή δεν έχω εμπειρία από Android/Samsung δεν θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεων. Αλλά απ' ό,τι λες δεν υπάρχει πρόβλημα, οπότε όλα OK. :up:

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Εδώ στο Cairo γίνεται χαμός με τα Note. Κυκλοφορούν περισσότερα απ ότι Galaxy Sii & Siii.

Είμαι τώρα σ ένα Costa cafe σε 5 τραπέζια τα δύο έχουν note.

Επίσης μου κάνει εντύπωση ότι πολλά παιδιά που έφυγαν από το iPhone πάνε κατευθείαν στο τεράστιο Note, ενώ μέχρι πριν λίγο οι fan boys έλεγαν ότι τους αρκούν οι 3.5" ίντσες.

Προβλέπω όταν η apple θα δώσει 4.5" να σουβλίζουν αρνιά :)

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Tα 50 gb του dropbox ισχύουν για το Note;

Ισχυει απο οτι διαβασα, αλλα εγω που ειχα παρει τα 50gb απο το s3 δεν πηρα αλλα 50 απο το n2

@Κωστας :D:D:D

Να σαι καλα.Με εκανες και γελασα

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Εδώ στο Cairo γίνεται χαμός με τα Note. Κυκλοφορούν περισσότερα απ ότι Galaxy Sii & Siii.

Είμαι τώρα σ ένα Costa cafe σε 5 τραπέζια τα δύο έχουν note.

Επίσης μου κάνει εντύπωση ότι πολλά παιδιά που έφυγαν από το iPhone πάνε κατευθείαν στο τεράστιο Note, ενώ μέχρι πριν λίγο οι fan boys έλεγαν ότι τους αρκούν οι 3.5" ίντσες.

Προβλέπω όταν η apple θα δώσει 4.5" να σουβλίζουν αρνιά :)

Κωστα, οπως σου ειχα ξαναπει απορω πως ενω εισαι πολυ παραπανω απο ενας απλος χρηστης κι εχεις δοκιμασει ουκ ολιγες συσκευες, πως δεν εχεις τσεκαρει κι αυτη την εξαιρετικη συσκευη.

Εκτιμω πως δε θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα με τη μεταφορα της και μετα απο λιγο καιρο απλα θα περιμενεις τον αντικαταστατη της για να το αλλαξεις (το 2 τωρα και το 3 το αλλο φθινοπωρο)...

Προσωπικα θα σου πω πως πανε πολλαααααα χρονια που πηρα μια συσκευη και δεν ξεκινησα να τρωγομαι για την επομενη. Με το Note 1 και τωρα το 2 ησυχασα πραγματικα με το κεφαλαιο κινητο...

Κωστα, οπως σου ειχα ξαναπει απορω πως ενω εισαι πολυ παραπανω απο ενας απλος χρηστης κι εχεις δοκιμασει ουκ ολιγες συσκευες, πως δεν εχεις τσεκαρει κι αυτη την εξαιρετικη συσκευη.

Εκτιμω πως δε θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα με τη μεταφορα της και μετα απο λιγο καιρο απλα θα περιμενεις τον αντικαταστατη της για να το αλλαξεις (το 2 τωρα και το 3 το αλλο φθινοπωρο)...

Προσωπικα θα σου πω πως πανε πολλαααααα χρονια που πηρα μια συσκευη και δεν ξεκινησα να τρωγομαι για την επομενη. Με το Note 1 και τωρα το 2 ησυχασα πραγματικα με το κεφαλαιο κινητο...

Είναι πρακτικός άνθρωπος :).

Θεωρώ παράλογο στην παρούσα φάση να δώσω το Siii συν 300€ για κάτι πολύ κοντινό από την στιγμή κι ολας που έχω iPad.

Έπειτα τα έχω μαζεμένα στην Samsung και ψάχνομαι να βρω ικανοποιητική λύση να την παρατήσω. Δοκίμασα με το HOX άλλα δεν μου έκατσε.

Όπως έχω ξαναπεί θεωρώ απαράδεκτο το ότι άφησε το Siii με 1 GB ram.

Δεν το ξεχνώ αυτό ειμαι λιγο γκαμηλα :) από την στιγμή που για να έχει άρτια λειτουργία η συσκευή μου, πρέπει να χρησιμοποιώ third part applications, startup managers κλπ. δεν είμαι ικανοποιημένος.

Αν τα ήξερα αυτά πριν δεν θα το είχα αγοράσει.

Οπότε αν αλλάξω συσκευή θα ήθελα αν είναι δυνατόν να μην γράφει Samsung.

Θα δω τι νέα θα έχουμε από τα Nexus, θα τεστάρω και τα wp με το Optimus 7 και θα πράξω αναλόγως τον επόμενο Μάιο.

Τότε θα είναι όλα πολύ φθηνότερα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)