MrIDO Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Παιδιά Καλησπερα.Μετα την πρόσφατη αναβαθμιση στην γαλλική kitkat αντιμετωπίζω προβλήματα στο wifi με συνεχείς συνδέσεις-αποσυνδέσεις.Τι κάνω,το εχει παρουσιασει και σε εσας αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 καλησπερα σας , εχω ενα προβλημα ωπου δεν εχω ξανακουσει γι αυτο. λοιπον , βαζω την συσκευη να φορτισει ( καινουρια και μαμισια) φορτιζει ολα μια χαρα , αποσυνδεω τον φορτιστη και παλι ολα μια χαρα. ομως αν την κλεισω μετα δεν ανοιγει ... πρεπει να συνδεσω τον φορτιστη ( και εχει παει στο 0 η μπαταρια ενω οταν το εκλεισα ειχα ) να ξαναφορτισει η μπαταρια ... απλα τα εχει παιξει η μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxtax Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Υπάρχει πρόβλημα με το bluetooth σε σχέση με την 4.3. Τεράστια διαφορά. Το έχω γράψει κι εγώ τρεις φορές. Μήπως το πρόβλημα στην εμβέλεια του bluetooth το έχουν όσοι κράτησαν τον (χωρίς knox) mj5 bootloader της 4.3? Και μήπως αντίστοιχα αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα είναι αυτοί που έχουν τον κανονικό bootloader της 4.4.2? Παράθεση HTC P3300, HTC HD, HTC HD2, HTC One S (s4) Samsung Note II, S7 Edge, Note 9, S22 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Όχι με Odin περνάω πάντα τις ROM και με διπλό factory reset - πριν και μετά. Διαγράφονται όλα τα παλιά και περνάνε όλα τα καινούργια. Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 το έχω διαβάσει αρκετές φορές αλλά θέλω να σιγουρευτώ γιαυτό ρωτάω...αν περάσω γαλλική kitkat μέσω odin το knox δε γράφει σωστά? επιπλέον όταν βγει για το βρετανικό μπορώ να ξαναπεράσω κανονικά μέσω odin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 το έχω διαβάσει αρκετές φορές αλλά θέλω να σιγουρευτώ γιαυτό ρωτάω...αν περάσω γαλλική kitkat μέσω odin το knox δε γράφει σωστά? επιπλέον όταν βγει για το βρετανικό μπορώ να ξαναπεράσω κανονικά μέσω odin? όταν περνάς official rom μέσω odin δεν γράφει τίποτα το knox...δοκιμασμένο από μένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 όταν περνάς official rom μέσω odin δεν γράφει τίποτα το knox...δοκιμασμένο από μένα... και όταν βγεί το firmware για το δικό μου να το περάσω ξανα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 και όταν βγεί το firmware για το δικό μου να το περάσω ξανα? Αν και δεν χρειάζεται...αν θέλεις κάντο...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Αν και δεν χρειάζεται...αν θέλεις κάντο...;) το λέω γιατί φαντάζομαι με γαλλικό firmware και αγγλικό csc δεν θα παίρνει OTA updates ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Καλά πάνω από την 4.4.2 μην ελπίζεις. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Λες να μην πάρουμε την 5.0 που θα βγει την επόμενη βδομαδα? :confused: Πιστευω θα είναι το τελευταίο major update του ΙΙ . Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Λες να μην πάρουμε την 5.0 που θα βγει την επόμενη βδομαδα? :confused: Πιστευω θα είναι το τελευταίο major update του ΙΙ . Ούτε μια στο εκατομμύριο...Έχει περάσει το όριο των 18 μηνών...εδώ δεν πήρε το galaxy nexus κιτ κατ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Ειχε γραφτει σε καποιο site δεν θυμαμαι σε ποιο, οτι τελικα η τελευταια αναβαθμιση στο note 2 θα ειναι η 5.0. Μακαρι να βγει ετσι. Αν βρω το link που εχει επισημανθει θα παραθεσω παραυτα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://m.gsmarena.com/galaxy_s_iii_and_note_ii_to_get_android_50_others_get_stuck_at_422-news-5720.php Γρηγορα το βρηκα. Google search... Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 από τον Μάρτιο του 13 έχουν αλλάξει πολλά. ένα από αυτά, το S3 δεν πήρε καν την 4.4. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Ναι... η 5 θα βγει... αλλα με απειρα bugs κι οποιος την πατησει θα τρεχει για downgrade :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrIDO Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Έχω το ελληνικό και επειδή καθυστερεί η αναβαθμιση σε 4.4.2 του πέρασα την γαλλική.Μπορώ να κάνω firmware downgrade απο γαλλικό 4.4.2 σε ελληνικό 4.3 επειδή έχω προβλημα στο wifi με συχνές αποσυνδέσεις;Εάν ναι , θα γράψει ο knox counter;Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Έχω το ελληνικό και επειδή καθυστερεί η αναβαθμιση σε 4.4.2 του πέρασα την γαλλική.Μπορώ να κάνω firmware downgrade απο γαλλικό 4.4.2 σε ελληνικό 4.3 επειδή έχω προβλημα στο wifi με συχνές αποσυνδέσεις;Εάν ναι , θα γράψει ο knox counter;Ευχαριστώ. Όχι δε μπορείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Σήμερα ξεκίνησε η διάθεση της 4.4.2 σε πολλές ευρωπαίες χώρες όπως στη Γερμανία, Κύπρο κτλ. οπότε σύντομα φαντάζομαι θα έρθει και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Έχω το ελληνικό και επειδή καθυστερεί η αναβαθμιση σε 4.4.2 του πέρασα την γαλλική.Μπορώ να κάνω firmware downgrade απο γαλλικό 4.4.2 σε ελληνικό 4.3 επειδή έχω προβλημα στο wifi με συχνές αποσυνδέσεις;Εάν ναι , θα γράψει ο knox counter;Ευχαριστώ. Δεν φταίει η 4.4.2 για αυτό. Κάνε του ένα hard reset. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharao Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Καλησπερα σε ολους......... εχω παρα πολλους μηνες να ασχοληθω με το τηλ. δεν θυμαμε ουτε πως αναβαθμιζεται του ειχα περασει sotmax 4.3 και η αληθεια ειναι οτι δεν εχω προβληματα .......... αξηζει να παω σε 4.4.2 official που ειδα οτι βγηκε? και αν αξηζει με ποια βηματα να το κανω? ξερει κανεις ουσιαστικες διαφορες μεταξυ των δυο? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosf Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Καλημέρα σε όλους. Έχω πρόβλημα με το note2 . Πριν 3 εβδομάδες είχα περάσει την jelycat v5 4.4.2. Χθες το βράδυ το έβαλα για φόρτιση το κινητό πέταγε δεν είχε κάποιο πρόβλημα . Σήμερα το πρωι το βρήκα σε κατάσταση να προσπαθεί να μπουταρει και να μην μπορεί . Δηλαδή ήταν μονιμα το logo της Samsung που βγάζει στην αρχή. Μπήκα με recovery να κάνω restore αλλά μου δείχνει ότι δεν υπάρχουν δεδομένα τόσο στην sd card αλλά και στην εσωτερική μνήμη. Ti έχει συμβεί; Πως μπορώ να το φτιάξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Καλημέρα σε όλους. Έχω πρόβλημα με το note2 . Πριν 3 εβδομάδες είχα περάσει την jelycat v5 4.4.2. Χθες το βράδυ το έβαλα για φόρτιση το κινητό πέταγε δεν είχε κάποιο πρόβλημα . Σήμερα το πρωι το βρήκα σε κατάσταση να προσπαθεί να μπουταρει και να μην μπορεί . Δηλαδή ήταν μονιμα το logo της Samsung που βγάζει στην αρχή. Μπήκα με recovery να κάνω restore αλλά μου δείχνει ότι δεν υπάρχουν δεδομένα τόσο στην sd card αλλά και στην εσωτερική μνήμη. Ti έχει συμβεί; Πως μπορώ να το φτιάξω? Καταρχάς έχεις κάποιο backup; Αν ναι προσπάθησε να το κάνεις restore. Βγάλε την κάρτα και βαλτην σε pc να δεις αν την διαβάζει. Αν την διαβάζει πέρνα όλα τα δεδομένα στο pc και καντης ένα format μπας και την ξαναδεί το τηλέφωνο. Αλλιώς κατεβάζεις rom και φλασάρεις από την αρχή. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosf Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Πέρασα την france 4,4,2 με odin αλλά ενω στο odin μου έδειξε ότι ολοκληρώθηκε κατά το μπουταρισμα μου εβγαλε κοκκινα γραμματα. Μεταξύ των άλλων έγραφε unmounted efs. Δεν ξέρω τι έχει γίνει δείχνει να έχει χασει τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Ιταλία, Ουγγαρία, Αυστρία, Γερμανία, Κύπρος, Τσεχία, Ρουμανία, Ισπανία, Σλοβενία, Βουλγαρία έχουν λάβει την 4.4.2. Άντε να δούμε πότε θα τη λάβουμε και εμείς! Αν και στις περισσότερες από αυτές τις χώρες έχει έρθει σε συσκευές παρόχων και κυρίως της Vodafone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Ιταλία, Ουγγαρία, Αυστρία, Γερμανία, Κύπρος, Τσεχία, Ρουμανία, Ισπανία, Σλοβενία, Βουλγαρία έχουν λάβει την 4.4.2. Άντε να δούμε πότε θα τη λάβουμε και εμείς! Αν και στις περισσότερες από αυτές τις χώρες έχει έρθει σε συσκευές παρόχων και κυρίως της Vodafone... Σε ισπανικο unbranded παντως,δεν εχει ερθει τιποτα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts