JohnnyBoy2 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Καλημερα.Μου φαινεται περιεργο που σου δινει συνεχεια την ιδια ip.Καθε φορα που επανεκκινεις το ρουτερ πρεπει να δινει διαφορετικη.Εχεις στατικη ip? Εχεις δοκιμασει να συνδεθεις σε κάποιο αλλο wifi? Ναι η εξωτερική ip είναι στατική και ναι σε άλλο wifi συνδέομαι κανονικά, έχοντας πρόσβαση στο διαδίκτυο. :confused: Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Ναι η εξωτερική ip είναι στατική και ναι σε άλλο wifi συνδέομαι κανονικά, έχοντας πρόσβαση στο διαδίκτυο. :confused: Ενταξει μην το ψαχνεις αλλο.Ειτε αλλαζεις ip σε καποια που να σου δουλευει ειτε την κανεις μεταβαλομενη.Το note σου απλα κανει conflict με την συγκεκριμενη, δεν εχει κατι το κινητο σου. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBoy2 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνει δυναμική η ip, πρέπει να αλλάξω την εσωτερική ip που αποδίδεται στο κινητό μου. Αυτό όμως ακόμη δεν βρήκα πως γίνεται :O Μπαίνω στις ρυθμίσεις wifi για προχωρημένους αλλά οι διευθύνσεις mac και ip είναι γκριζαρισμένες, δεν μπορώ να τις αλλάξω... Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Καλημέρα σε όλους! Έχω μια Ερώτησn αν γνωρίζεται κάτι: Οταν σννδέσω τα HANDS' Free ή Αφαιρέσω το πενάκι σταμάτησε να μου δείχνει ψηλά στην οθόνη την ένδειξη,ούτε μου ανοίγει την Έξτρα οθόνη ( μουσικής ή σημειώσεων) που άνοιγε συνήθως. Λειτουργούν κανονικά, δεν πείραξα κάτι,φοράω την μαμήσια 4.3 και είμαι ρουτ.Καμία ιδέα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Κάμερα - Ρυθμίσεις - Αποθήκευση - Κάρτα μνήμης. Τι εννοείς δεν γίνεται? :confused: το κάνω και όταν πάω να γράψω βίντεο ή φώτο λέει δεν γίνετε να αποθηκευτεί εκεί και μου το γυρίζει σε αποθηκευση στο τηλέφωνο Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 το κάνω και όταν πάω να γράψω βίντεο ή φώτο λέει δεν γίνετε να αποθηκευτεί εκεί και μου το γυρίζει σε αποθηκευση στο τηλέφωνο Μπορεις να γραψεις / σβησεις αλλα αρχεια στην καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBoy2 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Καλημέρα σε όλους! Έχω μια Ερώτησn αν γνωρίζεται κάτι: Οταν σννδέσω τα HANDS' Free ή Αφαιρέσω το πενάκι σταμάτησε να μου δείχνει ψηλά στην οθόνη την ένδειξη,ούτε μου ανοίγει την Έξτρα οθόνη ( μουσικής ή σημειώσεων) που άνοιγε συνήθως. Λειτουργούν κανονικά, δεν πείραξα κάτι,φοράω την μαμήσια 4.3 και είμαι ρουτ.Καμία ιδέα;; Πήγαινε Ρυθμίσεις>Εμφάνιση>Βοηθός σελίδας και ενεργοποίησέ το. Εμφανίζει και τα ακουστικά και τις πρόσθετες σελίδες της αρχικής οθόνης όταν συνδέεις τα ακουστικά ή όταν βγάζεις το πενάκι. Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνει δυναμική η ip, πρέπει να αλλάξω την εσωτερική ip που αποδίδεται στο κινητό μου. Αυτό όμως ακόμη δεν βρήκα πως γίνεται :O Μπαίνω στις ρυθμίσεις wifi για προχωρημένους αλλά οι διευθύνσεις mac και ip είναι γκριζαρισμένες, δεν μπορώ να τις αλλάξω... Πατάς πάνω στο δίκτυο που θες να συνδεθείς παρατεταμένα και επιλέγεις "modify network configuration" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Πήγαινε Ρυθμίσεις>Εμφάνιση>Βοηθός σελίδας και ενεργοποίησέ το. Εμφανίζει και τα ακουστικά και τις πρόσθετες σελίδες της αρχικής οθόνης όταν συνδέεις τα ακουστικά ή όταν βγάζεις το πενάκι. Αυτό ήταν!Το άλλαξα χωρίς να το καταλάβω... Ευχαριστώ πολύ! Και κάτι τελευταίο... Το KNOX έχει γράψει 1. Μπορώ να βάλω όποια ρομ θέλω χωρίς θέματα ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Μπορείς αλλά πλέον δεν έχεις εγγύηση. Οπότε βάλε ότι θες. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 αν πιανουν τα χερια σου δες αυτο το βιντεο και αν νομιζεις οτι μπορεις να τα καταφερεις καντο χωρις δευτερη σκεψη. και αν θελεις εδω σου εχω και ενα ανταλακτικο καλο και φτηνο http://www.ebay.com/itm/Full-Housing-Front-Mid-Frame-Door-Cover-For-Samsung-Galaxy-Note-2-II-N7100-Gray-/140988191603?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item20d38d1373 εαν δεν ''πιανουν'' τα χερακια μου τι κανω ? Σε ΓΕΡΜΑΝΟΣ κανουν τετοιες εργασιες ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Γιατί δεν πας στο επίσημο (Smartec) να σου βάλουν το αυθεντικό? Αυτές τις μαϊμουδιές εγώ δεν θα τις έβαζα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 εγω το εβαλα το ανταλακτικο αυτο σε εμενα και ειναι μια χαρα.καμια διαφορα απο το γνησιο τζαμπα λεφτα τους δινεις εκει στο σερβις. Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Καθε φορα που περναω το χερι μου πάνω από τον αισθητήρα ενω είναι κλειστή η οθόνη μου βγαζει ώρα, μπαταρία αναπαντητες και μνματα.. αφου κλεισει αυτο, αρχιζει και αναβει το λαμπακι των ειδοποιησεων χωρίς φυσικα να εχω καποια ειδοποίηση... εχει κανεις αλλος αυτο το μπαγκ?? Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Κάνε επανεκκίνηση. Λογικά θα στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james9 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Δε στρώνει, μου το κάνει κ μένα. Γενικά επειδή έχω καιρό να μπω, η εμπειρία μου με την 4.3 είναι κάκιστη. Το wifi έχει γίνει για κλωτσιές, αποσυνδέσεις, δυσκολία να συνδεθεί σε δίκτυο σπιτιού που άλλες συσκευές συνδέονται αμέσως κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Καθε φορα που περναω το χερι μου πάνω από τον αισθητήρα ενω είναι κλειστή η οθόνη μου βγαζει ώρα, μπαταρία αναπαντητες και μνματα.. αφου κλεισει αυτο, αρχιζει και αναβει το λαμπακι των ειδοποιησεων χωρίς φυσικα να εχω καποια ειδοποίηση... εχει κανεις αλλος αυτο το μπαγκ?? Δεν είναι bug.Λειτουργία του κινητού είναι το λεγόμενο quick glance. Αν θες να το απενεργοποιήσεις πας ρυθμίσεις-κίνηση-γρήγορη ματιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Δεν είναι bug.Λειτουργία του κινητού είναι το λεγόμενο quick glance. Αν θες να το απενεργοποιήσεις πας ρυθμίσεις-κίνηση-γρήγορη ματιά. Φαντάζομαι οτι bug εννοεί ο φίλος, το γεγονός οτι του ανάβει το led χωρίς να έχει ειδοποιήσεις και όχι οτι ανάβει η οθόνη και δείχνει όλα τα άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBoy2 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Πατάς πάνω στο δίκτυο που θες να συνδεθείς παρατεταμένα και επιλέγεις "modify network configuration" Καταρχήν φίλε ευχαριστώ και εσένα, αλλά μόλις διαπίστωσα ότι ακόμη και αλλάζοντας την ip του κινητού, αυτό πάλι δεν συνδέεται στο διαδίκτυο. Επίσης δοκίμασα και το Samsung Galaxy S και συμπεριφέρεται σαν το note ii, συνδέεται μόνο τοπικά στο LAN. Τι στο καλό, έχουν τα κινητά της Samsung κανένα θέμα με ορισμένα δίκτυα wifi για πρόσβαση στο διαδίκτυο;:worry: Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Σχετικά με Clean Master ή αντίστοιχο πρόγραμμα: Κάποιος βαθύτερος γνώστης μπορεί να μου πει εάν καλύπτομαι εξίσου με καθάρισμα RAM και κλείσιμο πρόσφατων εφαρμογών; Βλέπω να καθαρίζει μνήμη και έχω την εντύπωση πως άμεσα ξαναχρησιμοποιειται, δώρον άδωρο δηλαδή. Φαίνεται να καθαρίζει και επιπλέον "υπόλοιπα", όντως; Είμαι 4.3 στοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisffff Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Στη ram έτσι είναι.Μόλις κλείνεις προγράμματα και κερδίζεις λίγη ram μετά από λίγο ανοίγουν πάλι και χρησιμοποιείται πάλι το ίδιο ποσοστό με αρνητικό αποτέλεσμα να σου τρώει περισσότερη μπαταρία.Αυτό είναι θέμα android.Τουλάχιστον έτσι συμπεριφερόταν μέχρι την 2.3 το έψαχνα εγώ.Μετά τα παράτησα.Αν κάνει κάτι διαφορετικό από 4 και μετά δεν ξέρω αλλά όπως το βλέπω στην λειτουργία του ακόμη με το ίδιο σκεπτικό δουλεύει. ΑΛλά το Clean Master είναι καλό εργαλείο για να σβήνεις άχρηστους φακέλους κ.λ. Καθώς και κανα πρόγραμμα επιλεκτικά που μπορεί να έχει σκαλώσει. Παράθεση http://postimage.org/image/drcngbz27/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Κάνε επανεκκίνηση. Λογικά θα στρώσει. Δυστυχώς δεν ειναι θεμα επανεκκίνησης, το κανει καιρο τωρα, απ οταν το πηρα, στις αρχες του ετους.. Δε στρώνει, μου το κάνει κ μένα. Γενικά επειδή έχω καιρό να μπω, η εμπειρία μου με την 4.3 είναι κάκιστη. Το wifi έχει γίνει για κλωτσιές, αποσυνδέσεις, δυσκολία να συνδεθεί σε δίκτυο σπιτιού που άλλες συσκευές συνδέονται αμέσως κλπ. Στο εκανε και στην 4.1.2 δηλαδη? Εγω δεν εχω περασει στην 4.3... Δεν είναι bug.Λειτουργία του κινητού είναι το λεγόμενο quick glance. Αν θες να το απενεργοποιήσεις πας ρυθμίσεις-κίνηση-γρήγορη ματιά. Ναι βρε δε λεω για το quick glance! Απλα αφου "ανοιξω" qg, για να δω την ωρα ας πουμε, μετα αρχιζει τα δικα του το led, μεχρι να ξεκλειδωσω τη συσκευη.. Φαντάζομαι οτι bug εννοεί ο φίλος, το γεγονός οτι του ανάβει το led χωρίς να έχει ειδοποιήσεις και όχι οτι ανάβει η οθόνη και δείχνει όλα τα άλλα. Το αυτο! Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια..μάλλον θα το απενεργοποιησω μιας και δεν μου είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σαν λειτουργία. Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james9 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Όχι δεν το έκανε στην 4.1.2 δεν μου το έκανε από την 4.3 κ μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Ευχαριστώ. Ναι task killers δεν χρησιμοποιώ για το λόγο που ανέφερες. Η ερώτηση μου ήταν εάν τελικά την ίδια δουλειά την κάνω κι από το μενού της Samsung (καθάρισμα RAM και πρόσφατες εφαρμογές) η το clean master προσφέρει κάτι καλύτερο. Ισως δεν ήταν σαφές όπως το έγραψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisffff Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Δεν το έχω ψάξει και πολύ.Καλύτερα να σου πει άλλος. Παράθεση http://postimage.org/image/drcngbz27/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts