Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα θελω μια εφαρμογή που να διαγραφή τα άχρηστα αρχεια που μένουν απο της εφαρμογες σε μη ρουτ συσκευή.

Έτσι ακριβώς όπως τα λες.

Δύο μέρες έχω στα χέρια μου το 3άρι και έχει διάφορες, μικρές μεν, αλλά σημαντικές.

Στην τιμή που κοστίζει τώρα και δεδομένου ότι ακόμα το 2άρι πιάνει κάνα 250€, αξίζει η μετάβαση για όποιον το σκέφτεται και μπορεί.

Οταν λες διαφορες τι το διαφορετικο εχει το 3αρι (περαν της οθονης και του 4Κ video);;;

Ποσο το' δωσες?

250€ με ένα κάρο αξεσουάρ.

Οταν λες διαφορες τι το διαφορετικο εχει το 3αρι (περαν της οθονης και του 4Κ video);;;

Το πενάκι και οι λειτουργίες του είναι διαφορετικές. Πχ τα capacitive buttons λειτουργούν και με το πενάκι. Ανάλογα την πίεση που ασκεί στο πενάκι αλλάζει και το πάχος της γραμμής που γράφει κτλ.

Σιγά ρε παιδιά τις διαφορές. :lol: Ανετα δουλεύεις με το Ν2 και για καιρό ακόμα. Μην γινόμαστε υπερβολικοί και κυνηγάμε τα specz.
Ι need a six month vacation, twice a year.

Σιγά ρε παιδιά τις διαφορές. :lol: Ανετα δουλεύεις με το Ν2 και για καιρό ακόμα. Μην γινόμαστε υπερβολικοί και κυνηγάμε τα specz.

Δεν έβγαλα άχρηστο το 2άρι. Νομίζω ήταν ξεκάθαρο αυτό που είπα. Αν σου περισεύουν, αξίζει να δώσεις το 2 για το 3.

250€ με ένα κάρο αξεσουάρ.

Το πενάκι και οι λειτουργίες του είναι διαφορετικές. Πχ τα capacitive buttons λειτουργούν και με το πενάκι. Ανάλογα την πίεση που ασκεί στο πενάκι αλλάζει και το πάχος της γραμμής που γράφει κτλ.

Αυτο υπαρχει και στο Νote N7100.

Γενικα θεωρω οτι υπαρχουν βελτιωσεις.

Πραγματικα ομως δεν αξιζουν (τουλαχιστον για εμενα) τα παραπανω λεφτα που πρεπει να δωσω για να παω στο 3αρι.

Ειμαι καλλυμενος και με το παραπανω.(και να φανταστειτε ειμαι με 4.1.2+root+xposed+simplistic+κτλ)

Χωρια που υπαρχουν κατι κακες γλωσσες που αναφερουν παραπονα για το 3αρι.(καμερα, υπερθερμανση, KNOX κα)

Το εχω φερει ακριβως στα μετρα μου, και συνεχιζει να πηγαινει σφαιρα!:)

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Ο λογος που το δινεις αν επιτρεπεται? Απευθυνομαι σε σενα και σε οσους το εδωσαν, γιατι εγω απλα δεν βρισκω λογο να το αλλαξω.

Απαντώ γιατί έγραψες και όσοι το έδωσαν... όπως εγώ.

Η διαφορά ανάμεσα στο 2 είναι χαοτική. Αν παραβλέψουμε τα specs, δηλαδή ότι έχει έναν κορυφαίο αν όχι τον κορυφαίο Snapdragon επεξεργαστή, κορυφαία κάρτα γραφικών για παιχνίδια, ότι έχει περισσότερη μνήμη, ανανεωμένο S pen, και περισσότερο αποθηκευτικό χώρο (32GB), 3 είναι οι λόγοι που με έκαναν να το αγοράσω. Ομορφιά, οθόνη, κάμερα.

Τρελαίνομαι με το σχήμα του. Είναι τόσο όμορφο, και οι κοφτές γωνίες του πάνε τόσο πολύ, που με έκανε να το ερωτευτώ. Γενικότερα έχω ένα φετίχ να ερωτεύομαι κινητά με γωνίες όπως το Sony Ericsson W800 που είχα πριν πολλά χρόνια. Επίσης το πίσω μέρος είναι όλα τα λεφτά ειδικά το μαύρο καπάκι. Μπορεί να έχει κατηγορηθεί η εταιρεία ότι βάζει ψεύτικες ραφές και για απομίμηση δέρματος, αλλά αυτό το καπάκι του ταιριάζει. Το ομορφαίνει.

Οθόνη... Αχ αυτή η οθόνη... Ξέχασε όλα τα υπόλοιπα που σου είπα. Η οθόνη είναι ο υπέρτατος λόγος να πουλήσεις το 2 για το 3. Τα έχεις όλα. Ανάλυση, χρώματα, φωτεινότητα σε κόντρα ήλιο, και απ ότι φαίνεται σε αυτήν την οθόνη έχουν εξαφανιστεί τα φαινόμενα του burning, και των μαύρων κυλίδων σε πολύ σκούρο φόντο. Ίσως το έχεις παρατηρήσει και εσύ αυτό που σου λέω. Επίσης για μένα σημαντικό ρόλο παίζει και η ύπαρξη του Gorilla Glass 3 που δεν έχει το 2 (ούτε καν το 2 δεν έχει)

Τέλος η κάμερα. Έχω πάθει πλάκα από τις λεπτομέρειες που αποτυπώνει. Τουλάχιστον σε φωτεινά πλάνα... Γιατί σε νυχτερινά κανένα κινητό δεν είναι τέλειο.

Γενικά είναι ένα αναβαθμισμένο κινητό στα πάντα. Ακόμα και στην μπαταρία. Για μένα αξίζει η μετάβαση.

Απαντώ γιατί έγραψες και όσοι το έδωσαν... όπως εγώ.

Η διαφορά ανάμεσα στο 2 είναι χαοτική. Αν παραβλέψουμε τα specs, δηλαδή ότι έχει έναν κορυφαίο αν όχι τον κορυφαίο Snapdragon επεξεργαστή, κορυφαία κάρτα γραφικών για παιχνίδια, ότι έχει περισσότερη μνήμη, ανανεωμένο S pen, και περισσότερο αποθηκευτικό χώρο (32GB), 3 είναι οι λόγοι που με έκαναν να το αγοράσω. Ομορφιά, οθόνη, κάμερα.

Τρελαίνομαι με το σχήμα του. Είναι τόσο όμορφο, και οι κοφτές γωνίες του πάνε τόσο πολύ, που με έκανε να το ερωτευτώ. Γενικότερα έχω ένα φετίχ να ερωτεύομαι κινητά με γωνίες όπως το Sony Ericsson W800 που είχα πριν πολλά χρόνια. Επίσης το πίσω μέρος είναι όλα τα λεφτά ειδικά το μαύρο καπάκι. Μπορεί να έχει κατηγορηθεί η εταιρεία ότι βάζει ψεύτικες ραφές και για απομίμηση δέρματος, αλλά αυτό το καπάκι του ταιριάζει. Το ομορφαίνει.

Οθόνη... Αχ αυτή η οθόνη... Ξέχασε όλα τα υπόλοιπα που σου είπα. Η οθόνη είναι ο υπέρτατος λόγος να πουλήσεις το 2 για το 3. Τα έχεις όλα. Ανάλυση, χρώματα, φωτεινότητα σε κόντρα ήλιο, και απ ότι φαίνεται σε αυτήν την οθόνη έχουν εξαφανιστεί τα φαινόμενα του burning, και των μαύρων κυλίδων σε πολύ σκούρο φόντο. Ίσως το έχεις παρατηρήσει και εσύ αυτό που σου λέω. Επίσης για μένα σημαντικό ρόλο παίζει και η ύπαρξη του Gorilla Glass 3 που δεν έχει το 2 (ούτε καν το 2 δεν έχει)

Τέλος η κάμερα. Έχω πάθει πλάκα από τις λεπτομέρειες που αποτυπώνει. Τουλάχιστον σε φωτεινά πλάνα... Γιατί σε νυχτερινά κανένα κινητό δεν είναι τέλειο.

Γενικά είναι ένα αναβαθμισμένο κινητό στα πάντα. Ακόμα και στην μπαταρία. Για μένα αξίζει η μετάβαση.

Χε χε, πατησες ευαισθητο σημειο καθως η οθονη ειναι το 99% των λογων που διαλεγω κινητο. Η οθονη του οντως δεν παιζεται. Οχι τοσο σε ηλιο οπου και το νοτε 2 τα παει πολυ καλα αλλα σε φως δωματιου ειναι αλλο πραγμα. Τα υπολοιπα ομως αφου δεν παιζω παιχνιδια καθολου και αφου δεν κοιτω τις φωτο με το μεγεθυντικο φακο, δεν μου χρειαζονται. Αυτο το μενου του spen βεβαια θα μπορουσε να το δωσει και σ' εμας η τσιφουτα η σαμσουνγκ. Αν βεβαια το εδινε τοτε παρα πολλοι δεν θα εκαναν τη μεταβαση απο το 2 στο 3. Ευχαριστω για την προθυμια σου παντως.

Το εχω φερει ακριβως στα μετρα μου, και συνεχιζει να πηγαινει σφαιρα!:)

+1. Βεβαια υποκειμενικο το θεμα, αλλα αν ακομη σου κανει το 2, βαλε τα λεφτα που θα εδινες για το 3 στην ακρη για να παρεις αργοτερα το 4. Οσο για το 2, οταν ερθει η ωρα θα προστεθει στη ... συλλογη, γιατι δεν εχω πουλησει ποτε κανενα παλιο κινητο...

Καλημέρα παιδιά, έχω πρόβλημα με σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω ασύρματου ρούτερ. Συγκεκριμένα ενώ το note ii συνδέεται τοπικά με το ρούτερ μέσω wifi, δεν μου δίνει πρόσβαση στο Internet. Άλλα κινητά τηλέφωνα συνδέονται κανονικά με το διαδίκτυο μέσω wifi (του ίδιου ρούτερ), καθώς επίσης και οι σταθεροί Η/Υ μέσω καλωδίου ethernet.

Έχει κανείς καμιά ιδέα για να βοηθήσει; Ευχαριστώ.

Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο

και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει...

Καλημέρα παιδιά, έχω πρόβλημα με σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω ασύρματου ρούτερ. Συγκεκριμένα ενώ το note ii συνδέεται τοπικά με το ρούτερ μέσω wifi, δεν μου δίνει πρόσβαση στο Internet. Άλλα κινητά τηλέφωνα συνδέονται κανονικά με το διαδίκτυο μέσω wifi (του ίδιου ρούτερ), καθώς επίσης και οι σταθεροί Η/Υ μέσω καλωδίου ethernet.

Έχει κανείς καμιά ιδέα για να βοηθήσει; Ευχαριστώ.

Το ρουτερ ειναι zte?

Το ρουτερ ειναι zte?

Είναι Level 1 WBR6601 :confused:

Είναι Level 1 WBR6601 :confused:

Θελει καποιες ρυθμισεις το ρουτερ σου.Αρχικα να απενεργοποιησεις το auto channel και να το βαλεις σε καναλι που δεν εχει πολύ κινηση απο γειτονικα δικτυα.Δεύτερον και πιο σημαντικο να αλλαξεις στο ασυρματο την επιλογη 802.11 b\g\n σε b\g.Ολα αυτα μεσα απο το διαχειριστικο του ρουτερ σου.Το ειχα πάθει και με τα δικα μου note 2 και ειχα κανει αμαν μεχρι να βρω τι φταιει.Παντως για αρχη, κανε επανεκιννηση ρουτερ και κινητο και λογικα θα δουλεψει προσωρινα

Θελει καποιες ρυθμισεις το ρουτερ σου.Αρχικα να απενεργοποιησεις το auto channel και να το βαλεις σε καναλι που δεν εχει πολύ κινηση απο γειτονικα δικτυα.Δεύτερον και πιο σημαντικο να αλλαξεις στο ασυρματο την επιλογη 802.11 b\g\n σε b\g.Ολα αυτα μεσα απο το διαχειριστικο του ρουτερ σου.Το ειχα πάθει και με τα δικα μου note 2 και ειχα κανει αμαν μεχρι να βρω τι φταιει.Παντως για αρχη, κανε επανεκιννηση ρουτερ και κινητο και λογικα θα δουλεψει προσωρινα

Σ΄ευχαριστώ φίλε για τη γρήγορη απάντηση, όμως οι επανεκκινήσεις δεν διόρθωσαν το πρόβλημα και πάω για plan b, επομένως μήπως μπορείς να με καθοδηγήσεις πως να επιλέξω κανάλι χωρίς κίνηση;

Κατεβασε απο το store το wifi analyzer και θα δεις ποιο καναλι στο σημειο σου είναι πιο χαλαρο

Προς το παρόν, απλά ευχαριστώ και πάλι. Νεότερα για την πρόοδο από αύριο...:)

Στο ΝΟΤΕ 2 εχουν γινει σημαδια στο πλαινο δεξι μερος που ειναι χρωματος nickel.

Μπορω νατο αλλαξω αγοραζοντας ανταλλακτικο σαν αυτο ?

http://www.ebay.co.uk/itm/Grey-Full-housing-Back-cover-For-Samsung-Galaxy-Note-2-GT-N7100-n7100-/380791064708?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item58a8ea8884

ΕΙναι ευκολη η διαδικασια ή πρεπει να παω σε καποιο τεχνικο (και σε ποιον>?)

smartphone madness:)

αν πιανουν τα χερια σου δες αυτο το βιντεο και αν νομιζεις οτι μπορεις να τα καταφερεις καντο χωρις δευτερη σκεψη.
και αν θελεις εδω σου εχω και ενα ανταλακτικο καλο και φτηνο http://www.ebay.com/itm/Full-Housing-Front-Mid-Frame-Door-Cover-For-Samsung-Galaxy-Note-2-II-N7100-Gray-/140988191603?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item20d38d1373 Edited by mpacardi
salonika city :thanks:

πηγαίντε στο s-voice, settings και εκεί που λέει open via the home key αποεπιλέξτε το.

εγώ είδα σημαντική διαφορά στο άνοιγμα και δεν χρειάζεται να απενεργοποιηθεί πλήρως το s-voice

@kosmous

μπορείς να πας στο call settings, call accessories και να επιλέξεις να κάνει κλήσεις μόνο όταν η συσκευή είναι ξεκλείδωτη. έτσι δεν θα παίρνει απο το τσαντάκι.

Αυτά τα δύο tips είναι από τα πρώτα που κάνω μετά την αναβάθμιση του firmware ή την καθαρή εγκατάσταση του ίδιου firmware.

Υπάρχει κάπου στο MyPhone ή έχει συγκεντρωμένα κάποιος παρόμοια tips για την χρήση του κινητού μετά από clean install ;

Έναν οδηγό "after format" ας πούμε με χρήσιμα best practices μετά από μια καθαρή εγκατάσταση...

Alldocube - iPlay40 5G - Android 11

Καλησπέρα μπορούμε να βάλουμε τα βίντεο που τραβάμε να μπαίνουν κατευθείαν στην κάρτα μνήμης γιατί το κάνω και δεν γίνετε

device nexus 5

rom purity 4.4.3

kernel code_blue r 172

Καλησπέρα μπορούμε να βάλουμε τα βίντεο που τραβάμε να μπαίνουν κατευθείαν στην κάρτα μνήμης γιατί το κάνω και δεν γίνετε

Κάμερα - Ρυθμίσεις - Αποθήκευση - Κάρτα μνήμης. Τι εννοείς δεν γίνεται? :confused:

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Κατεβασε απο το store το wifi analyzer και θα δεις ποιο καναλι στο σημειο σου είναι πιο χαλαρο

Καλημέρα λοιπόν και ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ας ξεκινήσω από το wifi analyzer, πολύ χρήσιμο πρόγραμμα, σου προτείνει και τα καλύτερα κανάλια. Όμως παρόλο που άλλαξα ρυθμίσεις στο ρούτερ, 802.11/b/g και κανάλι με λιγότερο "φόρτο", δυστυχώς συνεχίζω να μην έχω πρόσβαση στο διαδίκτυο.:( Μήπως πρέπει να πειράξω και το εύρος φάσματος, το οποίο έχει δύο επιλογές (20MHz μόνο και 20MHz+40MHz αυτόματα);

Παρατήρησα όμως το εξής:

Μετά από αρκετές δοκιμές, μία φορά αποδόθηκε στο κινητό μου η ip 192.168.1.6 και έτσι είχα πρόσβαση στο διαδίκτυο. Όλες τις υπόλοιπες φορές που δεν έχω πρόσβαση, αποδίδεται η ip 192.168.1.101. Φυσικά η ip αποδίδεται αυτόματα, αλλά δεν ξέρω κιόλας αν ήταν τυχαίο περιστατικό ή αν οφείλεται εκεί η μη δυνατότητα σύνδεσης. Και αν ναι, γιατί να επηρεάζει αφού δεν υπάρχει conflict διευθύνσεων και η 192.168.1.101 είναι μέσα στο εύρος των υποστηριζόμενων ip του ρούτερ... :confused:

Κάθε βοήθεια μπορεί να φανεί πολύτιμη. Ευχαριστώ και πάλι προκαταβολικά!

Καλημερα.Μου φαινεται περιεργο που σου δινει συνεχεια την ιδια ip.Καθε φορα που επανεκκινεις το ρουτερ πρεπει να δινει διαφορετικη.Εχεις στατικη ip?

Εχεις δοκιμασει να συνδεθεις σε κάποιο αλλο wifi?

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)