yannis25 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 (edited) βαλτε ρε παιδια και κανενα link ακυρο, τωρα τα ειδα και εγω... Edited December 16, 2013 by yannis25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 πρέπει να ξέρετε τι κάνετε πριν προχωρήσετε σε φλασαρισμα. επίσης πριν λίγο ο μάγειρας ειπε ότι 22/12/13 θα έχουμε κάποιο νεότερο, ίσως καινούργια έκδοση. το μόνο που μου λείπει αυτη τη στιγμή ειναι η camera app από το νοτε 3. εάν καποιος εχει καμια ιδεα που να την βρουμε γοα ρουταρισμενο τηλ ας στειλει pm. Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Αυτό με την κάμερα ειναι το μονο που με κανει να σκέφτομαι να το πειραξω... κατα τα αλλα ειμαι απόλυτα ικανοποιημενος. Μπας και υπάρχει καμια εφαρμογή στο play με καλύτερη ποιότητα στις φωτο απο την stock; Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Παιδιά υπάρχει κάπου κάποια λίστα για το πότε αναμένεται η 4.3 για καθέ χώρα? στην ελληνική ρομ παίζει να διατεθεί πριν την πρωτοχρονιά? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Παιδιά άλλη μία απορία γιατί αν και διαβάζω τα θέματα εδώ και της Τροποποίησης/Βελτίωσης δεν είμαι 100% για την απάντηση: Πήγα χθες στο Public και είχε το Note 3, ο πωλητής εκεί (με t-shirt Samsung) είχε πολλή όρεξη να μου δείξει τις λειτουργίες του κινητού, καθήσαμε κανένα 20λεπτο και το ξεκοκαλίζαμε. Έπαθα πλάκα με τις λειτουργίες του, τις δυνατότητες που σου δίνει το πενάκι κλπ. Η απορία λοιπόν είναι η εξής: Οι λειτουργίες αυτές γίνονται και στο Note II με την έλευση της 4.3 Rom? Ή επισήμως δεν θα έρθουν και θα παλεύουμε με custom rom να τις έχουμε? Γιατί βλέπω ότι γίνονται δοκιμές 4.3 Rom με μόντες από Note 3 κλπ. Το μόνο που έχω βρει σίγουρα είναι τα features που θα έχει η 4.3, http://www.sammobile.com/2013/11/19/samsung-galaxy-note-ii-gt-n7100-receives-official-android-4-3-jelly-bean-update/ Ευχαριστώ. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Παιδιά άλλη μία απορία γιατί αν και διαβάζω τα θέματα εδώ και της Τροποποίησης/Βελτίωσης δεν είμαι 100% για την απάντηση: Πήγα χθες στο Public και είχε το Note 3, ο πωλητής εκεί (με t-shirt Samsung) είχε πολλή όρεξη να μου δείξει τις λειτουργίες του κινητού, καθήσαμε κανένα 20λεπτο και το ξεκοκαλίζαμε. Έπαθα πλάκα με τις λειτουργίες του, τις δυνατότητες που σου δίνει το πενάκι κλπ. Η απορία λοιπόν είναι η εξής: Οι λειτουργίες αυτές γίνονται και στο Note II με την έλευση της 4.3 Rom? Ή επισήμως δεν θα έρθουν και θα παλεύουμε με custom rom να τις έχουμε? Γιατί βλέπω ότι γίνονται δοκιμές 4.3 Rom με μόντες από Note 3 κλπ. Το μόνο που έχω βρει σίγουρα είναι τα features που θα έχει η 4.3, http://www.sammobile.com/2013/11/19/samsung-galaxy-note-ii-gt-n7100-receives-official-android-4-3-jelly-bean-update/ Ευχαριστώ. ειναι σχεδον σιγουρο πως οχι...δεν θα εχει τις λειτουργιες του φιλε μου...μαλλον θα παλευουμε με custom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittakos Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Νέα ινδική N7100XXUEMKD στο sammobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Λοιπόν η μόνη εξήγηση για την τεράστια καθυστέρηση πρέπει να είναι ότι βρήκανε κάποια bugs και τα διόρθωσαν... Ας ελπίσουμε να μην αργήσει άλλο τόσο να φτάσει και εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Αυτό με την κάμερα ειναι το μονο που με κανει να σκέφτομαι να το πειραξω... κατα τα αλλα ειμαι απόλυτα ικανοποιημενος. Μπας και υπάρχει καμια εφαρμογή στο play με καλύτερη ποιότητα στις φωτο απο την stock; Χρησιμοποιώ το Pro Capture. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 (edited) http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-N7100 Σε αυτό το site Ουγγαρία, Γαλλία, Αγγλία και Πολωνία πήραν την τελευταία ώρα την 4.3! Επίσης, από αλλού είδα ότι Γερμανία και η Σλοβενία πήραν. Άρα είμαστε κοντά. Η Ινδία πήρε νέα 4.3! Λογικά βρήκαν bugs και τα διόρθωσαν. Edited December 17, 2013 by tassosmer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-N7100 Σε αυτό το site Ουγγαρία, Γαλλία, Αγγλία και Πολωνία πήραν την τελευταία ώρα την 4.3! Επίσης, από αλλού είδα ότι Γερμανία και η Σλοβενία πήραν. Άρα είμαστε κοντά. Η Ινδία πήρε νέα 4.3! Λογικά βρήκαν bugs και τα διόρθωσαν. Koντά για αυτούς που έχουν ελληνική ρομ. Γιατί οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουν ευρωπαϊκές.:lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zedzeus Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Μόλις άρχισε να μου κατεβάζει ενημέρωση. Είναι 777 mb. Έχω γαλλικό. Παράθεση NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925. 8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte. SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4 Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Εγω που Εχω Γερμανίκο, ποτε?:( Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Γερμανία έδωσε... Τουλάχιστον έτσι λέει το sammobile, εγώ που έχω Γερμανικό δεν το έχω κοιτάξει αν έχει έρθει διότι δεν θέλω να πάω ακόμα σε 4,3.... Θα διαβάσω τι παίζει και μετά :) Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Παράκληση: μην αρχίσετε να γεμίζετε το θέμα με το πότε θα έρθει σε εσάς. :!: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Μόλις άρχισε να μου κατεβάζει ενημέρωση. Είναι 777 mb. Έχω γαλλικό. Thanks for the heads up! Κατεβαίνει και σε μένα;) Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Μόλις ήρθε και εδώ ειδοποίηση . Ολλανδικό firmware , update ~684 MB . Απλά περναμε από πάνω με ΟΤΑ τη νέα εκδοση? τώρα ειμαι δουλειά. Λέω να το αφήσω για το απογευμα που θα πάω σπίτι για να χω πάρει ένα backup πρώτα καλού-κακού. Θα φορτωθουμε και το knox, ε? Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 όλες αυτές οι 4.3 που λέτε έχουν και το knox έτσι; Να το ξέρετε αυτό...δεν υπάρχει γυρισμός μετά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Παιδιά Εκανα αναβάθμιση 6 τη 4.3 , τo S pen πως λειτουργεί , δηλ το air gestures? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 To Spen λειτουργεί όπως και πριν. Να ενημερώσω και εγώ που έχω ελληνικό ότι ήρθε και σε εμένα η αναβάθμιση 698mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Παιδιά,όσοι περάσατε το update καντε ενα κοπο να μας πειτε εντυπωσεις Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Παιδιά,όσοι περάσατε το update καντε ενα κοπο να μας πειτε εντυπωσεις Από προχτές την δοκιμάζω και είναι μια χαρά. Για μπαταρία δε ξέρω, μιας και παίζω ΠΟΛΥ και την πίνω γρήγορα έτσι κι αλλιώς :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Από προχτές την δοκιμάζω και είναι μια χαρά. Για μπαταρία δε ξέρω, μιας και παίζω ΠΟΛΥ και την πίνω γρήγορα έτσι κι αλλιώς :cool: Στράτο, την πέρασες πάνω απ' την παλιά ή την έστησες απ' την αρχή; Το ρωτάω γιατί είμαι με 4.1.2 και την έχω στήσει πάρα πολύ καλά και δουλεύει άψογα, οπότε θέλω να αποφύγω να ξαναστήνω απ' την αρχή την 4.3... Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Στράτο, την πέρασες πάνω απ' την παλιά ή την έστησες απ' την αρχή; Το ρωτάω γιατί είμαι με 4.1.2 και την έχω στήσει πάρα πολύ καλά και δουλεύει άψογα, οπότε θέλω να αποφύγω να ξαναστήνω απ' την αρχή την 4.3... Mόνο wipe dalvik και wipe cache έκανα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Στράτο, την πέρασες πάνω απ' την παλιά ή την έστησες απ' την αρχή; Το ρωτάω γιατί είμαι με 4.1.2 και την έχω στήσει πάρα πολύ καλά και δουλεύει άψογα, οπότε θέλω να αποφύγω να ξαναστήνω απ' την αρχή την 4.3... Εγώ την πέρασα από πάνω χωρίς να κάνω wipe και ενώ με την προηγούμενη είχα κολλήματα και δεν ήταν smooth, τώρα το βλέπω και δεν το χορταίνω. Λες και είναι ολοκαίνουργιο χωρίς να έχει καμία εφαρμογή περασμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts