Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πρέπει να ξέρετε τι κάνετε πριν προχωρήσετε σε φλασαρισμα.

επίσης πριν λίγο ο μάγειρας ειπε ότι 22/12/13 θα έχουμε κάποιο νεότερο, ίσως καινούργια έκδοση.

το μόνο που μου λείπει αυτη τη στιγμή ειναι η camera app από το νοτε 3.

εάν καποιος εχει καμια ιδεα που να την βρουμε γοα ρουταρισμενο τηλ ας στειλει pm.

My Phone Samsung Note 9

My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G

My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360

Αυτό με την κάμερα ειναι το μονο που με κανει να σκέφτομαι να το πειραξω... κατα τα αλλα ειμαι απόλυτα ικανοποιημενος. Μπας και υπάρχει καμια εφαρμογή στο play με καλύτερη ποιότητα στις φωτο απο την stock;

Παιδιά υπάρχει κάπου κάποια λίστα για το πότε αναμένεται η 4.3 για καθέ χώρα? στην ελληνική ρομ παίζει να διατεθεί πριν την πρωτοχρονιά?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά άλλη μία απορία γιατί αν και διαβάζω τα θέματα εδώ και της Τροποποίησης/Βελτίωσης δεν είμαι 100% για την απάντηση:

Πήγα χθες στο Public και είχε το Note 3, ο πωλητής εκεί (με t-shirt Samsung) είχε πολλή όρεξη να μου δείξει τις λειτουργίες του κινητού, καθήσαμε κανένα 20λεπτο και το ξεκοκαλίζαμε. Έπαθα πλάκα με τις λειτουργίες του, τις δυνατότητες που σου δίνει το πενάκι κλπ. Η απορία λοιπόν είναι η εξής: Οι λειτουργίες αυτές γίνονται και στο Note II με την έλευση της 4.3 Rom? Ή επισήμως δεν θα έρθουν και θα παλεύουμε με custom rom να τις έχουμε? Γιατί βλέπω ότι γίνονται δοκιμές 4.3 Rom με μόντες από Note 3 κλπ.

Το μόνο που έχω βρει σίγουρα είναι τα features που θα έχει η 4.3,

http://www.sammobile.com/2013/11/19/samsung-galaxy-note-ii-gt-n7100-receives-official-android-4-3-jelly-bean-update/

Ευχαριστώ.

--- Sony Xperia 5 II ---

Παιδιά άλλη μία απορία γιατί αν και διαβάζω τα θέματα εδώ και της Τροποποίησης/Βελτίωσης δεν είμαι 100% για την απάντηση:

Πήγα χθες στο Public και είχε το Note 3, ο πωλητής εκεί (με t-shirt Samsung) είχε πολλή όρεξη να μου δείξει τις λειτουργίες του κινητού, καθήσαμε κανένα 20λεπτο και το ξεκοκαλίζαμε. Έπαθα πλάκα με τις λειτουργίες του, τις δυνατότητες που σου δίνει το πενάκι κλπ. Η απορία λοιπόν είναι η εξής: Οι λειτουργίες αυτές γίνονται και στο Note II με την έλευση της 4.3 Rom? Ή επισήμως δεν θα έρθουν και θα παλεύουμε με custom rom να τις έχουμε? Γιατί βλέπω ότι γίνονται δοκιμές 4.3 Rom με μόντες από Note 3 κλπ.

Το μόνο που έχω βρει σίγουρα είναι τα features που θα έχει η 4.3,

http://www.sammobile.com/2013/11/19/samsung-galaxy-note-ii-gt-n7100-receives-official-android-4-3-jelly-bean-update/

Ευχαριστώ.

ειναι σχεδον σιγουρο πως οχι...δεν θα εχει τις λειτουργιες του φιλε μου...μαλλον θα παλευουμε με custom

Λοιπόν η μόνη εξήγηση για την τεράστια καθυστέρηση πρέπει να είναι ότι βρήκανε κάποια bugs και τα διόρθωσαν... Ας ελπίσουμε να μην αργήσει άλλο τόσο να φτάσει και εδώ...

Αυτό με την κάμερα ειναι το μονο που με κανει να σκέφτομαι να το πειραξω... κατα τα αλλα ειμαι απόλυτα ικανοποιημενος. Μπας και υπάρχει καμια εφαρμογή στο play με καλύτερη ποιότητα στις φωτο απο την stock;

Χρησιμοποιώ το Pro Capture.

Ι need a six month vacation, twice a year.

http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-N7100

Σε αυτό το site Ουγγαρία, Γαλλία, Αγγλία και Πολωνία πήραν την τελευταία ώρα την 4.3! Επίσης, από αλλού είδα ότι Γερμανία και η Σλοβενία πήραν. Άρα είμαστε κοντά. Η Ινδία πήρε νέα 4.3! Λογικά βρήκαν bugs και τα διόρθωσαν.

Edited by tassosmer

http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-N7100

Σε αυτό το site Ουγγαρία, Γαλλία, Αγγλία και Πολωνία πήραν την τελευταία ώρα την 4.3! Επίσης, από αλλού είδα ότι Γερμανία και η Σλοβενία πήραν. Άρα είμαστε κοντά. Η Ινδία πήρε νέα 4.3! Λογικά βρήκαν bugs και τα διόρθωσαν.

Koντά για αυτούς που έχουν ελληνική ρομ. Γιατί οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουν ευρωπαϊκές.:lol:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Μόλις άρχισε να μου κατεβάζει ενημέρωση. Είναι 777 mb. Έχω γαλλικό.

NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925.

8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte.

SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4

Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge

Γερμανία έδωσε... Τουλάχιστον έτσι λέει το sammobile, εγώ που έχω Γερμανικό δεν το έχω κοιτάξει αν έχει έρθει διότι δεν θέλω να πάω ακόμα σε 4,3.... Θα διαβάσω τι παίζει και μετά :)
kTm Duke 690

Μόλις άρχισε να μου κατεβάζει ενημέρωση. Είναι 777 mb. Έχω γαλλικό.

Thanks for the heads up! Κατεβαίνει και σε μένα;)

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Μόλις ήρθε και εδώ ειδοποίηση . Ολλανδικό firmware , update ~684 MB . Απλά περναμε από πάνω με ΟΤΑ τη νέα εκδοση? τώρα ειμαι δουλειά. Λέω να το αφήσω για το απογευμα που θα πάω σπίτι για να χω πάρει ένα backup πρώτα καλού-κακού. Θα φορτωθουμε και το knox, ε?

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

όλες αυτές οι 4.3 που λέτε έχουν και το knox έτσι; Να το ξέρετε αυτό...δεν υπάρχει γυρισμός μετά...

Παιδιά Εκανα αναβάθμιση 6 τη 4.3 , τo S pen πως λειτουργεί , δηλ το air gestures?
android or ios or wm......who cares.....???

Παιδιά,όσοι περάσατε το update καντε ενα κοπο να μας πειτε εντυπωσεις

Παιδιά,όσοι περάσατε το update καντε ενα κοπο να μας πειτε εντυπωσεις

Από προχτές την δοκιμάζω και είναι μια χαρά.

Για μπαταρία δε ξέρω, μιας και παίζω ΠΟΛΥ και την πίνω γρήγορα έτσι κι αλλιώς :cool:

Από προχτές την δοκιμάζω και είναι μια χαρά.

Για μπαταρία δε ξέρω, μιας και παίζω ΠΟΛΥ και την πίνω γρήγορα έτσι κι αλλιώς :cool:

Στράτο, την πέρασες πάνω απ' την παλιά ή την έστησες απ' την αρχή; Το ρωτάω γιατί είμαι με 4.1.2 και την έχω στήσει πάρα πολύ καλά και δουλεύει άψογα, οπότε θέλω να αποφύγω να ξαναστήνω απ' την αρχή την 4.3...

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Στράτο, την πέρασες πάνω απ' την παλιά ή την έστησες απ' την αρχή; Το ρωτάω γιατί είμαι με 4.1.2 και την έχω στήσει πάρα πολύ καλά και δουλεύει άψογα, οπότε θέλω να αποφύγω να ξαναστήνω απ' την αρχή την 4.3...

Mόνο wipe dalvik και wipe cache έκανα.

Εγώ την πέρασα από πάνω χωρίς να κάνω wipe και ενώ με την προηγούμενη είχα κολλήματα και δεν ήταν smooth, τώρα το βλέπω και δεν το χορταίνω.

Λες και είναι ολοκαίνουργιο χωρίς να έχει καμία εφαρμογή περασμένη.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)