Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μα αυτη το ανοιξανε

Λέω για την σκισμένη καλωδιοταινία.

Αυτό σημαίνει παραβίαση από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο και άρα διακοπή της εγγύησης.

Πάντως πιθανόν αφού στο έφτιαξαν ήδη αυτό, να σου την αλλάξουν στην εγγύηση.

Σύμφωνα όμως με τους όρους της εγγύησης, κανονικά δεν έχεις.

Άυριο το πρωί παω για αλλαγή κάμερας και ο θεος βοηθός!

επίσης να ρωτησω κατι αν ξερει κανεις... τωρα η κοπελα μου ειπε να βγαλω ρουτ και να το παω να μου αλλαξουν καμερα ( και καλα οτι θα κανει κατι αυτη και θα εχω κναονικα εγγυηση... ωραια πες οτι γινεται κομπλε.. εγω βλεπω τωρα ΟΤΙ για να βγαλουν να αλλαξουν οθονη αυτοι μου γρατζουνισαν ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ απο την οθονη σε ολο το πλαισιο του κινητου

http://i.cubeupload.com/jyzp1g.jpg

Δεν υπήρχαν αυτα τα σημαδια... ΤΙ ΚΑΝΩ ? το λεω ?

Edited by DjTony

Android 4.3 Εντυπώσεις:

Λοιπόοον... σχεδόν 48 ώρες μαζί τους και οι εντυπώσεις καλές... απλά καλές όχι εντυπωσιακές.

Την εγκατάσταση την έκανα μέσω Odin τελικά, γιατί άν και μου έβγαζε να την κάνω μέσω OTA (όντας root) μου έβγαζε σφάλμα κατά την εγκατάσταση. Οπότε clean install και στήσιμο από την αρχή.

Το κινητό είναι σαφώς πιο σβέλτο, μηδαμινά lags ακόμα και στον dialer - contact manager (έχω πάνω από 500 επαφές οι περισσότερες με φωτογραφίες). Στο μοναδικό σημείο που έχει lags είναι όταν κάνει download το κινητό κάποια εφαρμογή είτε από play store είτε από samsung apps. O TouchWiz έχει γίνει πιο smooth σίγουρα και αυτό φαίνεται από την πρώτη στιγμή. Βέβαια θα ξαναπεράσω NOVA γιατί το είχα στημένο ακριβώς για τα γούστα μου. Το KNOX δεν το πολυ εκτίμησα ίσως γιατί δεν έχω κάτι τόοοοσο σημαντικό στο κινητό για να το κλειδαμπαρώνω.

Η κατανάλωση φαίνεται να είναι βελτιωμένη λίγο. Γενικά είμαι σπάταλος χρήστης οπότε μπορεί να μην έχει φανεί πολύ η διαφορά σε εμένα. Έχουμε και λέμε λοιπόν... Μόνιμα ανοιχτό wifi όταν είμαι σπίτι, 3G όταν είμαι έξω... skype always on, spotify 1,5 ώρα, κανα 2ωρο σερφάρισμα, 40 λεπτά κλήσεις, κανα 40λεπτο παιχνίδι (plants vs zombies 2), και γενικά ψαχούλεμα. Όλα αυτά από τις 7:00 πμ που το έβγαλα, τώρα είναι στο 14%. Πριν θα ήταν στο 10% περίπου... βέβαια για να λέω και του στραβού το δίκιο πριν είχα greenify και ελάχιστο bloatware μιας και το περισσότερο είχε φάει πόδι.

Όταν βρω χρόνο θα ξαναρουτάρω πάντως και ας μετρήσει το κοντερ της κυρίας Samsung.

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Άυριο το πρωί παω για αλλαγή κάμερας και ο θεος βοηθός!

επίσης να ρωτησω κατι αν ξερει κανεις... τωρα η κοπελα μου ειπε να βγαλω ρουτ και να το παω να μου αλλαξουν καμερα ( και καλα οτι θα κανει κατι αυτη και θα εχω κναονικα εγγυηση... ωραια πες οτι γινεται κομπλε.. εγω βλεπω τωρα ΟΤΙ για να βγαλουν να αλλαξουν οθονη αυτοι μου γρατζουνισαν ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ απο την οθονη σε ολο το πλαισιο του κινητου

http://i.cubeupload.com/jyzp1g.jpg

Δεν υπήρχαν αυτα τα σημαδια... ΤΙ ΚΑΝΩ ? το λεω ?

Είσαι σίγουρος ότι τα σημάδια αυτά στα έκανε η SMARTEC; Μήπως στα έκαναν οι φίλοι σου οι "τεχνικοί" που προσπάθησαν να στο φτιάξουν και σου έκοψαν την καλωδιοταινία; Το ρωτάω γιατί αν η SMARTEC το γρατζούνισε έτσι τότε είναι απαράδεκτοι...

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Είσαι σίγουρος ότι τα σημάδια αυτά στα έκανε η SMARTEC; Μήπως στα έκαναν οι φίλοι σου οι "τεχνικοί" που προσπάθησαν να στο φτιάξουν και σου έκοψαν την καλωδιοταινία; Το ρωτάω γιατί αν η SMARTEC το γρατζούνισε έτσι τότε είναι απαράδεκτοι...

Φυσικα και δεν τα εκαναν ΟΛΑ... αλλα τα μισα ειχε... το θυμαμαι καλα...

Κωστα,αν και απο την smartek στις 3-4 φορες που ειχα επαφη στο παρελθον δεν ειχα τετοιο προβλημα, υπαρχει περιπτωση να συνεβει και αυτο στον φιλο μας.Το λεω γιατι ειχα παρομοια εμειρια με την arvato και το one-x που ειχα τοτε.Το κινητο δεν ειχε ουτε κόκκο σκονης οταν το εστειλα και στην παραλαβη βρηκα σημαδια στο γυαλι της οθονης και στο πισω σωμα (ηταν και unibody αυτο και καταλαβαινεις, μου πηγε η πιεση 200).Φυσικα δεν τους τη χαρησα,εγινε ο χαμος και ζητησα καινουρια συσκευη απο την htc και οπως κι εγινε.Το λεω γιατι παιρνουν και νεους τεχνικους εκπαιδευομενους και ειναι να μην πεσεις σε αυτους.

Samsung flip cover + Proximity autolock και θα ξεχάσεις τα κουμπιά.

:cool:

μηπως γνωριζει καποιος πως κανουμε απεγκατασταση την εφαρμογη Proximity autolock? γιατι παω να το κανω απεγκατασταση με τον γνωστο τροπο και δεν γινεται.

[sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative.......

μηπως γνωριζει καποιος πως κανουμε απεγκατασταση την εφαρμογη Proximity autolock? γιατι παω να το κανω απεγκατασταση με τον γνωστο τροπο και δεν γινεται.

Ρυθμισεις-> ασφαλεια-> διαχειριστες συσκευης και την ξετικαρεις, μετα θα μπορεις να την κανεις απεγκατασταση

Κωστα,αν και απο την smartek στις 3-4 φορες που ειχα επαφη στο παρελθον δεν ειχα τετοιο προβλημα, υπαρχει περιπτωση να συνεβει και αυτο στον φιλο μας.Το λεω γιατι ειχα παρομοια εμειρια με την arvato και το one-x που ειχα τοτε.Το κινητο δεν ειχε ουτε κόκκο σκονης οταν το εστειλα και στην παραλαβη βρηκα σημαδια στο γυαλι της οθονης και στο πισω σωμα (ηταν και unibody αυτο και καταλαβαινεις, μου πηγε η πιεση 200).Φυσικα δεν τους τη χαρησα,εγινε ο χαμος και ζητησα καινουρια συσκευη απο την htc και οπως κι εγινε.Το λεω γιατι παιρνουν και νεους τεχνικους εκπαιδευομενους και ειναι να μην πεσεις σε αυτους.

Λογικό αυτό που λες, είναι σίγουρα θέμα σε ποιον θα πέσεις, άλλωστε άνθρωποι είναι κι αυτοί. Φαντάζομαι πως για να διαχωρίσεις την οθόνη απ' το bezel θα απαιτεί να βάλεις κάποιο εργαλείο ανάμεσά τους και να το σύρεις περιμετρικά και αν δεν προσέξεις μπορεί να τραυματίσεις το bezel. Το πρόβλημα με τη σκόνη πίσω απ' το γυαλί της οθόνης/κάμερας για να αντιμετωπιστεί στο 100% απαιτεί clean room (ειδικός χώρος όπου αφαιρείται τελείως η σκόνη), κάτι που λογικά θα χρησιμοποιεί η Samsung κατά τη συναρμολόγηση, αλλά δύσκολα θα έχει η SMARTEC λόγω κόστους. Γενικά πιστεύω πως αν φτάσουμε στο σημείο να πρέπει να ανοιχτεί η συσκευή, τότε παύει να είναι όπως ήρθε απ' τη μαμά Samsung. Όλο και κάποιο ψεγάδι θα μείνει που αν το εντοπίσεις θα το βλέπεις κάθε μέρα για όσο έχεις τη συσκευή και θα σε χαλάει (τουλάχιστον εγώ έτσι νιώθω). Έκανες πολύ καλά που απαίτησες καινούρια συσκευή. Έναν σκασμό λεφτά τους δίνουμε...

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Γύρισα σε μαμα ΡΟΜ για να εχω εγγυηση αλλα χωρις αποδειξη δεν γινεται ΤΙΠΟΤΑ.. οποτε ξανα ρουταρω και δεν με νοιαζει τιποτα.. και ρωταω εγω τωρα... ΜΑΜΑ ΡΟΜ ή Revolution HD ? Για καλύτερη μπαταρία/ταχύτητα ?

Το s-pen είναι προϊόν της wacom...

Δηλαδη δεν δουλευει το S-Pen γιατι η θηκη εχει μαγνητη?

Δεν γινεται να το δουλευεις μεσα στη θηκη...

Δηλαδη δεν δουλευει το S-Pen γιατι η θηκη εχει μαγνητη?

Δεν γινεται να το δουλευεις μεσα στη θηκη...

According to Wacom forums, the magnet can affect performance, but it wont do permanent damage.

Transort in this way should not affect the tablet. When you are using the tablet, it generates an electromagentic field over the tablet surface. This field can be influenced by magnets or by other electromagnetic fields, and that may result in an instable screen pointer or inaccurary, but does not cause a permanent damage.

λέει για το tablet αλλά ισχύει και για το ταμπλετ-οειδές τηλέφωνο μας.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Και κατι ακομα παιδια... ο φορτιστης του Note 2 είναι γρήγορης φορτισης ?

2.30 ώρες πλήρης φόρτιση.

ρε παιδιά στο recovery το csc γράφει DBT...πέρασα τη γερμανική ρομ αλλά και πάλι το kies Μου γράφει ότι δεν υποστηρίζεται αναβάθμιση...

συν το ότι δεν συνδέεται στο δίκτυο της wind..μόνο επείγουσες κλήσεις γράφει...

πέρασα την ελληνική..κανονικά συνδέεται στο δίκτυο αλλά δεν μπορώ να αλλάξω το csc με το csc selector...και έτσι δεν θα μπορέσω να κάνω update μέσω kies σε 4,3...τι να κάνω???

Edited by pani169

ρε παιδιά στο recovery το csc γράφει DBT...πέρασα τη γερμανική ρομ αλλά και πάλι το kies Μου γράφει ότι δεν υποστηρίζεται αναβάθμιση...

συν το ότι δεν συνδέεται στο δίκτυο της wind..μόνο επείγουσες κλήσεις γράφει...

πέρασα την ελληνική..κανονικά συνδέεται στο δίκτυο αλλά δεν μπορώ να αλλάξω το csc με το csc selector...και έτσι δεν θα μπορέσω να κάνω update μέσω kies σε 4,3...τι να κάνω???

Κανε root και άλλαξε το csc .Xωρίς root δεν δουλεύει το csc selector .

Samsung galaxy s21+

Κανε root και άλλαξε το csc .Xωρίς root δεν δουλεύει το csc selector .

ναι αλλά αν είμαι root πως θα κάνω Update μετά σε 4,3??

και αυτό στη γερμανική ρομ που δεν πιάνει σήμα το κινητό τι είναι???

ναι αλλά αν είμαι root πως θα κάνω Update μετά σε 4,3??

και αυτό στη γερμανική ρομ που δεν πιάνει σήμα το κινητό τι είναι???

Κανε root ,μηδένισε με triangle ,άλλαξε το csc με το csc selector, πέρασε το firmware που θελεις με odin ,και είσαι έτοιμος .

Samsung galaxy s21+

Κανε root ,μηδένισε με triangle ,άλλαξε το csc με το csc selector, πέρασε το firmware που θελεις με odin ,και είσαι έτοιμος .

για να μη μπλεχτώ με ρουτ...τώρα που πέρασα τη γερμανική γιατί είχα αυτά τα προβλήματα???

επίσης αν πάω με αυτή τη λύση τώρα που πέρασα την ελληνική μόνο το csc δεν θα αλλάξω???πρέπει να την ξαναπεράσω????και μετά για update σε 4,3 πρέπει να γίνω unroot???

Edited by pani169

Παιδιά επειδή μάλλον σύντομα θα γίνω μέλος της τεράστιας κοινότητας που έχετε δημιουργήσει, οι κάτοχοι του Note 2 εδώ μέσα, Είστε ευχαριστημένοι από το τηλέφωνό σας; Έχει κάποιο κουσούρι που πρέπει να γνωρίζω;

Bλάση τι περιμένεις να σου πούμε;:lol:

Το Ν2 είναι εργαλείο. Κουσούρια δεν έχει. Τώρα με την 4.3 δεν ξέρω τι θα βγάλει αλλά θα το λατρέψεις ούτως ή άλλως.:p

+αυτονομία, οθονάρα, ταχύτητα, wifi, spen

-μέγεθος, ακόμα με την 4.1

Ι need a six month vacation, twice a year.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)