derizio Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Καλημερα σε ολους. Παρατηρω οτι το Note δεν βγαζει τοσο καλες φωτο οπως το S3 που ειχα πριν. Το εχει παρατηρησει καποιος αλλος? Την ιδια καμερα δεν εχουν? Μου βγαινουν πιο θαμπες απο του S3 βασικα.... και κανω οτι ακριβως εκανα και με το S3 οταν τραβαω φωτο και εχω και τις ιδιες ρυθμισεις. Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Καλημερα σε ολους. Παρατηρω οτι το Note δεν βγαζει τοσο καλες φωτο οπως το S3 που ειχα πριν. Το εχει παρατηρησει καποιος αλλος? Την ιδια καμερα δεν εχουν? Μου βγαινουν πιο θαμπες απο του S3 βασικα.... και κανω οτι ακριβως εκανα και με το S3 οταν τραβαω φωτο και εχω και τις ιδιες ρυθμισεις. Το ίδιο έχω διαπιστώσει κι εγώ. Δυστυχώς δεν έχω βρει τι φταίει ή τι μπορώ να κάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Μηπως ειναι θεμα software? Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο, αφου νομιζω οτι φορανε την ιδια καμερα και τα 2. Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Όντως του note οι φώτο έχουν θόρυβο. Το έχω παρατηρήσει και εγώ. Και σε σύγκριση με το παλιό μου sensation βλέπω μεγάλη διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Για τις φωτό αναφέρεστε σε Note2 με 4.1.2 ή με κάποια leaked 4.3; Απ όσο διαβάζω με την 4.3 αναβαθμίζεται το firmware της κάμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Μόνο με εφαρμογή (gosms). Ευχαριστώ πολύ! Πάντως ως καινούργιος χρήστης smartphone με βοήθησε πολύ το εγχειρίδιο της συσκευής και ακόμα περισσότερο τα άρθρα που έχω διαβάσει εδώ μέσα και γι' αυτό ευχαριστώ τα παιδιά του φόρουμ για την καλή δουλειά που έχουν κάνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foktser Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Βοήθεια...... Μετά από επαναφορά του Galaxy Note 2 σε stock firmware δεν μπορώ να συνδεθώ στο δίκτυο της Cosmote. Μου βγάζει Μόνο επείγουσες κλήσεις Το έχει αντιμετωπίσει κανείς στο forum, και αν ναι πως το διόρθωσε. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpan76 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Μπηκα sammobile και πέρασα το τελευταιο επισημο firmware μεσω odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manchester777 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Δυστυχώς από χθες το power button της συσκευής παρέδωσε το πνεύμα. Δε λειτουργεί καθόλου με συνέπεια να μη μπορώ να ανάψω το τηλέφωνο. Πού πρέπει να το πάω; Τα φώτα σας. (Αγορασμένο από extreme mobile με τιμολόγιο και με το imei επί του τιμολογίου. Το τηλέφωνο είναι λίγο πάνω από ενός έτους, επομένως είναι εντός της διετούς εγγύησης. Έτσι δεν είναι; ) Έχει παρατηρηθεί κάτι σε γενικότερο βαθμό με το On/off button; Σε σχέση με ενα SE που είχα πρίν τα κουμπιά του Note μου φαίνονται κάπως "ευαίσθητα". Είπα να το γυρίσω στο application που κάνει screen off για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Γνώμες/συμβουλές; Παράθεση Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G ---------------------------- Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Eμένα αγορασμένο από Πλαίσιο (πριν 1 χρόνο) είχε παραδώσει το πνεύμα (λόγω on/off) στις δυο πρώτες ημέρες και επεστράφη ως DOA. Φυσικά τα παιδιά το αντικατέστησαν αυθημερόν, συν ότι είχε άλλο ένα κουσούρι. Φαίνεται ότι είχα πέσει σε Friday phone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Φτου φτου 11 μηνών τηλέφωνο ολα κομπλέ και εχω άσχημες μνήμες απο home.button iPhone 4 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 ρε παιδιά μετά από ένα factory reset που έκανα το kies δε μου αναγνωρίζει τη συσκευή...το θέμα είναι πως θα κάνω το update???διαβάζω ότι θα πρέπει να ξαναπεράσω μέσω odin το firmware και μετά να μηδενίσω το counter...μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνεται???έιχα γερμανική rom και τώρα δεν ξέρω τι έχω.... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Έχει παρατηρηθεί κάτι σε γενικότερο βαθμό με το On/off button; Σε σχέση με ενα SE που είχα πρίν τα κουμπιά του Note μου φαίνονται κάπως "ευαίσθητα". Είπα να το γυρίσω στο application που κάνει screen off για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Γνώμες/συμβουλές; Samsung flip cover + Proximity autolock και θα ξεχάσεις τα κουμπιά. :cool: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 (edited) ρε παιδιά μετά από ένα factory reset που έκανα το kies δε μου αναγνωρίζει τη συσκευή...το θέμα είναι πως θα κάνω το update???διαβάζω ότι θα πρέπει να ξαναπεράσω μέσω odin το firmware και μετά να μηδενίσω το counter...μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνεται???έιχα γερμανική rom και τώρα δεν ξέρω τι έχω.... :confused: Αν δεν έχεις περάσει κάποια τροποποίηση στην συσκευή σου δεν θα γράψει ο Counter περνώντας επίσημο Firmware μέσω Odin. Διάβασε τα θέματα Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy Note II και Galaxy Note II : Σβήνοντας (μηδενίζοντας) τον flash counter. Αν θες να κάνεις την αναβάθμιση σε 4.3 μέσω Kies ή OTA να ενημερώσω για τελευταία φορά πως δεν γίνεται γιατί είναι για συσκευές της Ινδίας και μόνο. Αν γίνει πάλι σχετική ερώτηση για την επίσημη 4.3 θα αφαιρεθεί διότι έχει απαντηθεί πολλές φορές! Edited November 20, 2013 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 (edited) Αν δεν έχεις περάσει κάποια τροποποίηση στην συσκευή σου δεν θα γράψει ο Counter περνώντας επίσημο Firmware μέσω Odin. Διάβασε τα θέματα Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy Note II και Galaxy Note II : Σβήνοντας (μηδενίζοντας) τον flash counter. το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν άλλαξε η rom...N7100XXDMF1 γράφει....γερμανική είχα...αυτή τι είναι????ένα factory reset έκανα????απλά πρέπει να flashαρω μέσω odin (ποια rom όμως???? ) Αν δεν έχεις περάσει κάποια τροποποίηση στην συσκευή σου δεν θα γράψει ο Counter περνώντας επίσημο Firmware μέσω Odin. Διάβασε τα θέματα Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy Note II και Galaxy Note II : Σβήνοντας (μηδενίζοντας) τον flash counter. Αν θες να κάνεις την αναβάθμιση σε 4.3 μέσω Kies ή OTA να ενημερώσω για τελευταία φορά πως δεν γίνεται γιατί είναι για συσκευές της Ινδίας και μόνο. Αν γίνει πάλι σχετική ερώτηση για την επίσημη 4.3 θα αφαιρεθεί διότι έχει απαντηθεί πολλές φορές! το θέμα μου είναι ότι όταν βγει το update για τη rom μου αν θα μπορέσω να το κάνω... :!:-- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited November 20, 2013 by m7ixalis συνενωση συνεχόμενων μυνηματων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimm40 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 (edited) καλησπερα εχω ενα θεματακι , καθε φορα που κανω επανεκινηση μου ξεκιναει με γερμανικη γλωσσα, βαζω ελληνικη ,κανω επανεκινηση ξανα γερμανικη, λεω οκ ασετο προς το παρον . Ανοιγω titanium backup στα γερμανικα και αυτο και δεν καταλαβαινω το μενου του να του βαλω εστω αγγλικα. καμια ιδεα γενικα για τη γλωσσα ή για το titanium ? να πω οτι το τηλ ειναι γερμανικο φυσικα Edited November 20, 2013 by jimm40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 καλησπερα εχω ενα θεματακι , καθε φορα που κανω επανεκινηση μου ξεκιναει με γερμανικη γλωσσα, βαζω ελληνικη ,κανω επανεκινηση ξανα γερμανικη, λεω οκ ασετο προς το παρον . Ανοιγω titanium backup στα γερμανικα και αυτο και δεν καταλαβαινω το μενου του να του βαλω εστω αγγλικα. καμια ιδεα γενικα για τη γλωσσα ή για το titanium ? να πω οτι το τηλ ειναι γερμανικο φυσικα Ειναι μπαγκ του σουπεργιουζερ βαλε ενα παλιοτερο και θα στρωσει. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Ειναι μπαγκ του σουπεργιουζερ βαλε ενα παλιοτερο και θα στρωσει. Καλησπερα Μια απο τα ιδια. Σε καθε επανεκινηση μου αλλαζει γλωσσα. Εβγαλα την 1.69 κ περασα την 1.65 αλλα παλι τα ιδια :( Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Καλησπερα Μια απο τα ιδια. Σε καθε επανεκινηση μου αλλαζει γλωσσα. Εβγαλα την 1.69 κ περασα την 1.65 αλλα παλι τα ιδια :( Το ιδιο και σε μενα.Ακομα και σε παλιοτερη εκδοση η γλωσσα αλλαζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Έβγαλε την 1.75 που διορθώνει το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sili Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Θα παρακαλεσω οποιος ξερει να με βοηθηση ..... Μολις μου ηρθε ενα νοτε 2 μεταχειρισμενο εξωτερικα ολα καλα βαζω σιμ μεσα ολα οκ wifi ola kala μουσικη ηχειο δυνατο κτλ να μην σας κουραζω το θεμα ειναι πως οταν κανω κλισεις δεν ακουω τιποτα και δεν με ακουνε αλλα ολα τα αλλα στο τηλ δουλευουν μια χαρα. κανοντας τεστ με τπ *#0*# το ακουστικο το μεγαφωνο ολα ακουγονται μια χαρα......εκανα αρκετες φορες hard soft reset τιποτα...... Μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι πραγματικα δεν εχω αλλο τηλεφωνο και ειναι και κομματι τις δουλειας μου....και δεν εχω αλλα λεφτα... Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Οι κλήσεις μπορούν και γίνονται κανονικά ?? χτυπάει δηλαδή το τηλέφωνο όταν θα πάρεις ή όταν σε πάρουν ? Δοκίμασε και με κάποια άλλη micro sim . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socper Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Καλημέρα παιδιά. Εχθές από το πουθενά διαπίστωσα ότι στο χείλος της εξόδου ήχου είχε φύγει κομμάτι από το bezel σαν να είχε ξεφλουδίσει (φοράω manna της leicke). Προσπαθώ να θυμηθώ κάτι που να το εξηγεί αλλά τίποτα. Το κινητό δεν έχει πέσει και μόνο κάποιες φορές από βιασύνη μπορεί να βρεθεί σε τσέπη με κλειδιά. Αλλά αν είναι αυτό λογικά θα έπρεπε να έχει και γρατζουνιές και όμως δεν έχει ίχνος. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο ειδικά σε αυτό το σημείο; Φαντάζομαι άκρη με την εγγύηση δε βγαίνει , λέτε να δοκιμάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sili Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) ναι φιλε μου χτυπαει κανονικοτατα...... Θα παρακαλεσω οποιος ξερει να με βοηθηση ..... Μολις μου ηρθε ενα νοτε 2 μεταχειρισμενο εξωτερικα ολα καλα βαζω σιμ μεσα ολα οκ wifi ola kala μουσικη ηχειο δυνατο κτλ να μην σας κουραζω το θεμα ειναι πως οταν κανω κλισεις δεν ακουω τιποτα και δεν με ακουνε αλλα ολα τα αλλα στο τηλ δουλευουν μια χαρα. κανοντας τεστ με τπ *#0*# το ακουστικο το μεγαφωνο ολα ακουγονται μια χαρα......εκανα αρκετες φορες hard soft reset τιποτα...... Μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι πραγματικα δεν εχω αλλο τηλεφωνο και ειναι και κομματι τις δουλειας μου....και δεν εχω αλλα λεφτα... Ευχαριστω. Εν το μεταξυ ακομα και το μικροφωνο στην φωνητικη αναζητιση δουλευει κανονικα........ :!:-- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited November 21, 2013 by m7ixalis συνενωση συνεχόμενων μυνηματων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DON Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Δυστυχώς από χθες το power button της συσκευής παρέδωσε το πνεύμα. Δε λειτουργεί καθόλου με συνέπεια να μη μπορώ να ανάψω το τηλέφωνο. Πού πρέπει να το πάω; Τα φώτα σας. (Αγορασμένο από extreme mobile με τιμολόγιο και με το imei επί του τιμολογίου. Το τηλέφωνο είναι λίγο πάνω από ενός έτους, επομένως είναι εντός της διετούς εγγύησης. Έτσι δεν είναι; ) Ενημερώνω για την εξέλιξη του θέματος γιατί τα καλά πρέπει να τα λέμε. Πήγα το τηλέφωνο στη Smartec και εντός μισής ώρας αλλάχθηκε το power button εντός εγγύησης. Ζήτησα μάλιστα να μην ασχοληθούν καθόλου με το software διότι δεν ήθελα να στήσω το τηλέφωνο από την αρχή και πράγματι δεν ασχολήθηκαν, αφού το πρόβλημα ήταν μόνο στο power button. Άψογη και ταχύτατη εξυπηρέτηση. Μπράβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts