Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αγόρασα από ebay UK, tempered glass το οποίο είναι απείρως καλύτερο από οποιαδήποτε ζελατίνα....Και από κόστος στα 12€ μαζί με τα μεταφορικά.

Όταν παραλάβεις, θα περιμένω για εντυπώσεις (ευκολία εγκατάστασης, ποιότητα, αίσθηση) καθώς και link από το προϊόν!

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

Από περιέργεια, για ποιον λόγο επέλεξες το νοτε2...?

Για τη μεγάλη οθονη. λογω ελαφριάς πρεσβυωπιας, για το μεγαλο πληκτρολογιο για μηνυματα και κλησεις, ώστε να μπορω να χειριζομαι ανετα την αφη που με δυσκολευει στο γραψιμο και για τη μεγαλη μπαταρια του. Επισης καποιες λιγες φορες στο δρομο χρειαζομαι καποιο χαρτη η ιντερνετ. Εχω βολευτει καποιες ωραιες λειτουργιες-ρυθμισεις που εχει σαν τηλεφωνο που ουτε ηξερα η μπορουσα να φανταστω. Καποια στιγμη θα κανω ενα βασικό σεμιναριο android οποτε να μπορω να καταλαβω καλυτερα καποια πραγματα, αν και μολις βρισκω χρόνο όλο και κατι θα διαβάσω.

Καλησπέρα σε ολους :)

Έχω μια μεμβράνη της spigen ultra oleophonic την οποία κ δεν χρειάζομαι γιατι πήρα το note 3 :) οποίος την θέλει ας μου στείλει ενα πμ να του τη στείλω με τα ΕΛΤΑ! Κρίμα ειναι να παει χαμένη :)

Σημ: δεν την πουλαω :)

Edit: παιδιά ηδη μου έστειλαν κ ο πρώτος εχει ενημερωθεί για να του σταλει :)

Edited by evelinalex
IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Τώρα τελευταία το home button τα έχει παίξει το μονο πάτημα το πιανει για long press και μου εμφανίζει τα recent apps. Πίστευα οτι είναι bug της 4,3 αλλά δεν έχει αναφερθεί πουθενα αλλου οποτε μάλλον είναι hw. Το service της Samsung το έχει αναλάβει η arvato ? Εκεί να το παω?

Έχω μια μεμβράνη της spigen ultra oleophonic την οποία κ δεν χρειάζομαι γιατι πήρα το note 3 :) οποίος την θέλει ας μου στείλει ενα πμ να του τη στείλω με τα ΕΛΤΑ! Κρίμα ειναι να παει χαμένη :)

Μπράβο σου! Δεν τη χρειάζομαι, απλά ήθελα να σου πω μπράβο!

Τώρα τελευταία το home button τα έχει παίξει το μονο πάτημα το πιανει για long press και μου εμφανίζει τα recent apps. Πίστευα οτι είναι bug της 4,3 αλλά δεν έχει αναφερθεί πουθενα αλλου οποτε μάλλον είναι hw. Το service της Samsung το έχει αναλάβει η arvato ? Εκεί να το παω?

Smartek Χαϊδάρι.

Edit: παιδιά ηδη μου έστειλαν κ ο πρώτος εχει ενημερωθεί για να του σταλει :)

Eγώ είμαι ο πρώτος λοιπόν . Και θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια την evelinalex για την προθημεία της να δωρίσει την μεμβράνη.

Ευχαριστώ και πάλι , το εκτιμώ πολύ! :)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Καλησπερα στην παρεα.Το πηρα και εγω.Δεν θα αρχισω φανταστικο πω πω κτλ, αυτονοητο ειναι ολοι το γνωριζουμε.Ερωτησεις γιατι ειναι τερααααστιο το θρεντ να το διαβασω ολο ολο.Οταν ειναι σβηστη η οθονη εχει ενα κοκινο λαμπακι ποθ αχνοφαινεται δεξια απο το ακουστικο.τι ειναι αυτο?NSA? :p Επισης ωρες ωρες(ισως και συνεχεια) αναβοσβηνει (παλι οταν ειναι σε αναμονη) μια οθονη με την ωρα, ειδοποιησεις και κατι μπουρμπουληθρες.Τι φαση?Πως το απενεργοποιουμε?Καταναλωνει πολυ μπαταρια?Το πηρα δευτερο χερι και το εχει μεσα ετσι:

Εκδοση Android 4.3

Eκδοση βασικου φασματος:N7100XXEMI6

Αριθμος κατασκευης:JSS15j.N7100XXUEMI6

Ποια εκδοση ειναι αυτη?Εχει και το ΚΝΟΧ μεσα.αυτο δεν παιζει ροοτ κτλ ε?

EDIT:Το βρηκα το λαμπακι.Εβγαλα το Viber και εσβησε.Παει αυτο

Edited by nikolis2000

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Το λαμπάκι είναι ειδοποιήσεις. Δεν χρειάζεται να απεγκαταστησεις το πολύ χρήσιμο viber. Αλλά από τα settings του viber, gmail, sms, κλπ απενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις

Το λαμπάκι είναι ειδοποιήσεις. Δεν χρειάζεται να απεγκαταστησεις το πολύ χρήσιμο viber. Αλλά από τα settings του viber, gmail, sms, κλπ απενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις

δεξια απο το ακουστικο...δεν ειναι το λαμπακι για τις ειδοποιησεις...εκτος κ αν εχει αλλαξει κατι κ δεν το ξερω...:D μαλλον ειναι το λαμπακι για το smart stay κτλ:cool:

δεξια απο το ακουστικο...δεν ειναι το λαμπακι για τις ειδοποιησεις...εκτος κ αν εχει αλλαξει κατι κ δεν το ξερω...:D μαλλον ειναι το λαμπακι για το smart stay κτλ:cool:

ναι ναι δεξια.εδω μεσα σε αυτο το θρεντ βρηκα την "λυση" .Ελεγε η πιο παλια εκδοση του viber η απεγκατασταση.δεν το πολυχρησιμοποιω να πω την αληθεια οποτε μικρο το κακο

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Το viber δεν έχει πρόβλημα πλέον με τον αισθητηρα. Το πιο πιθανόν είναι η γρήγορη ματιά στην κίνηση.

Να ρωτήσω κάτι; Έχω βάλει στο Note 2 μια microsd που τη διαβάζει κανονικά. Υπάρχει πρόβλημα αν συνδέσω το Νote 2 σε pc και κάνω format την κάρτα μέσω του λειτουργικού του υπολογιστή (ενώ δεν την έχω βγάλει απ' το κινητό); Εννοείται δε θα χρησιμοποιώ κάποιο αρχείο της κάρτας την ώρα του format.

Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει τρόπος να καθαρίσει μία flip cover από μελάνι.

Για δοκίμασε με καθαρό οινόπνευμα.

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Εδω και καμια βδομαδα σβηνει το κινητο μονο του και οταν πατω το on-off δεν ανταποκρινεται.πρεπει να βγαλω μπαταρια.το εχει συναντησει κανεις?

Ενημέρωση: Τα μηνύματα που αφορούσαν την μπαταρία και τα αξεσουάρ μεταφέρθηκαν στα αντίστοιχα θέματα.

Παρακαλώ να γράφετε στα κατάλληλα θέματα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Εδω και καμια βδομαδα σβηνει το κινητο μονο του και οταν πατω το on-off δεν ανταποκρινεται.πρεπει να βγαλω μπαταρια.το εχει συναντησει κανεις?

Δοκίμασε να κρατήσεις πατημένο το power button για δέκα δεκαπέντε δευτερόλεπτα να δεις αν ανοίγει. Ενδέχεται να μην σβήνει αλλά να κολλάει. Επίσης δοκίμασε να καλέσεις το νούμερο σου όταν σου το κάνει αυτό για να δεις αν καλεί. Αν συμβαίνουν όλα αυτά τότε το πρόβλημα σου είναι το insane chip. Δες και πες για να σου πω πως το έλυσα εγώ γιατί είχα παρόμοιο πρόβλημα.

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Να ρωτήσω κάτι; Έχω βάλει στο Note 2 μια microsd που τη διαβάζει κανονικά. Υπάρχει πρόβλημα αν συνδέσω το Νote 2 σε pc και κάνω format την κάρτα μέσω του λειτουργικού του υπολογιστή (ενώ δεν την έχω βγάλει απ' το κινητό); Εννοείται δε θα χρησιμοποιώ κάποιο αρχείο της κάρτας την ώρα του format.

Κανείς που να το έχει δοκιμάσει παιδιά;

Thanks

Νομίζω πως δεν γίνεται να κάνεις αυτό που περιγράφεις... Όταν η microSD είναι μέσα στο Note II και συνδέσεις το Note II στο PC, η microSD δεν φαίνεται σαν δίσκος όπως γινόταν παλιά και δεν νομίζω να σου δίνεται η δυνατότητα να τη φορμάρεις απ' το PC όταν είναι μέσα στο Note II.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βγάλεις τη microSD απ' το Note II και να τη βάλεις στο PC μέσω κάποιου card reader και να κάνεις format κανονικά απ' το PC.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Δοκίμασε να κρατήσεις πατημένο το power button για δέκα δεκαπέντε δευτερόλεπτα να δεις αν ανοίγει. Ενδέχεται να μην σβήνει αλλά να κολλάει. Επίσης δοκίμασε να καλέσεις το νούμερο σου όταν σου το κάνει αυτό για να δεις αν καλεί. Αν συμβαίνουν όλα αυτά τότε το πρόβλημα σου είναι το insane chip. Δες και πες για να σου πω πως το έλυσα εγώ γιατί είχα παρόμοιο πρόβλημα.

Ευχαριστω για τη βοηθεια.κοιταξα μεσω emmc check και λεει no.sane chip. Date 6/1997.λογικα δεν εχω insane.του εκανα ενα format.θα επανερθω με νεοτερα.πες μου αν θες και τη λυση να ξερω

Edited by diver86

Νομίζω πως δεν γίνεται να κάνεις αυτό που περιγράφεις... Όταν η microSD είναι μέσα στο Note II και συνδέσεις το Note II στο PC, η microSD δεν φαίνεται σαν δίσκος όπως γινόταν παλιά και δεν νομίζω να σου δίνεται η δυνατότητα να τη φορμάρεις απ' το PC όταν είναι μέσα στο Note II.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βγάλεις τη microSD απ' το Note II και να τη βάλεις στο PC μέσω κάποιου card reader και να κάνεις format κανονικά απ' το PC.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι ίσως φαίνεται όλο το Note II σα δίσκος και η κάρτα σαν directory, οπότε πιθανόν να μη γίνεται. Είχα την εντύπωση ότι φαινόταν σα δίσκος σκέτη η κάρτα οπότε το θέμα θα ήταν κατά πόσο θα ήταν safe να την κάνεις format έτσι. Προφανώς η απλή λύση είναι να τη βγάλεις και να το κάνεις εκτός, αλλά αφενός δεν έχω card reader, αφετέρου... βαριέμαι να βγάζω θήκη, καπάκι κτλ. :cool: κι έλεγα μήπως γίνεται κι έτσι.

Ερώτηση: για να βγάλω την κάρτα υπάρχει επιλογή μέσα απ' τις ρυθμίσεις (unmount card). Μετά πώς την ξαναδιαβάζει; Επίσης αυτή η διαδικασία φαντάζομαι χρειάζεται μόνο αν θες να βγάλεις την κάρτα με τη συσκευή ανοιχτή. Αν την απενεργοποιήσω υπάρχει λόγος να κάνω κάτι τέτοιο; Δεν μπορώ απλά να τη βγάλω και να την ξανατοποθετήσω μετά το format;

Υπαρχει κανενα θεμα με την αναλυση της οθονης.....πλαι πλαι με νοτε 1 η του νοτε 1 εδειχνε πολυ καλυτερη.σε βιντεο στο youtube ειτε 720pειτε 1080 (που ξερω οτι δεν παιζει) σαν ξεπλυμενα δειχνουν ολα:blink:
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)