achillesgk Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Το πήρα κι εγώ απ την προσφορά. Ερχόμενος από S3 η διαφορά είναι χαώδες ειδικά σε ταχύτητα. Το S3 το είχα ξετινάξει στις custom ROMS, kernels κλπ... πλέον αποφάσισα να μην πειράξω τίποτα, ούτε καν ρουτ. Περιμένοντας την επίσημη 4.3 ελπιζω να την παρουμε πριν το νέο έτος!! :D Όποιος δεν θέλει να κάνει ροοτ αξίζει να δοκιμάσει Νοva launcher και ex dialer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Όποιος δεν θέλει να κάνει ροοτ αξίζει να δοκιμάσει Νοva launcher και ex dialer. Και ρουτ να κάνει επιβάλλεται! Οσον αφορά θήκες κλπ που αναφέρθηκαν απο τις ψαρουκλες που έσκασαν μύτη (πω πω ππως τσ λρω έτσι) Λοιπόν κάτοχος original flip case, μιας σιλικόνης των 3 € και τις manna leike. Την καλύτερη προστασία την δίνει η manna. Αν σε κάποιον δεν αρέσει ο τοσος ογκος που δίνει παει κατευθείαν στην φλιπ της Sammy. Μου εχει πέσει σε γωνία νε την φλιπ και δεν επαθε τίποτα. Ουτε το bezel ουτε η οθόνη. Ισως ήμουν τυχερός αλλα το λεω. Τη θήκη σιλικόνης δεν την βαζω στο παιχνίδι. Εχω σταματήσει να χρησιμοποιώ θηκες που αφήνουν εκτεθειμένη την οθόνη για να μην βαζω screen protect. Εχει περάσει τοσος καιρός και ακόμα κολλημένος με το νοτελι είμαι. Ειδικά τώρα με την 4.3! Απροβληματιστο σε ολα! Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Δε νομίζω ότι 'επιβάλλεται' να κανεις ρουτ. Είχα ρουτ στο S3 και το είχα κυρίως για τα ad-free progs και το Titanium. Αλλα μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτά. Δοκιμασα μια softmax την τελευταία βετα που χε βγει πριν μια βδομάδα στο νοτε 2 του αδελφού. Τραγική τίνγκα στα bugs.. Υπόμονή για official 4.3! Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Καλημέρα παιδιά!Να ρωτήσω και εγώ κάτι με τη σειρά μου?Μπορεί να μou Προτείνει κάποιος Ενα καλό αdfree Προγράμμα γιατι το αd free του bigtincan δεν δουλεύει!Ευχαριστώ προκαταβολικά! Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Καλημέρα παιδιά!Να ρωτήσω και εγώ κάτι με τη σειρά μου?Μπορεί να μou Προτείνει κάποιος Ενα καλό αdfree Προγράμμα γιατι το αd free του bigtincan δεν δουλεύει!Ευχαριστώ προκαταβολικά! Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Μια χαρά δουλεύει. Ερωτήσεις για εφαρμογές τις κάνουμε εδώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Δε νομίζω ότι 'επιβάλλεται' να κανεις ρουτ. Είχα ρουτ στο S3 και το είχα κυρίως για τα ad-free progs και το Titanium. Αλλα μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτά. Δοκιμασα μια softmax την τελευταία βετα που χε βγει πριν μια βδομάδα στο νοτε 2 του αδελφού. Τραγική τίνγκα στα bugs.. Υπόμονή για official 4.3! μαλλον δεν την εστησες σωστα...γιατι με αυτην την sotmax(beta5) ειμαι κ γω κ bug δεν βλεπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Παρακαλώ συζητήσεις για unofficial ή custom roms στο Τροποιήσεις και βελτιώσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Παιδιά από σήμερα είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος της συσκευής. Ήθελα να ρωτήσω για την μνήμη. Αν και λέει ότι είναι 16gb, τα διαθέσιμα είναι 10,76gb. Είναι φυσιoλογικό αυτό; Εγώ δεν έχω περάσει τίποτα μέσα. Νομίζω ότι στο s3 που είχα, είχε σχεδόν όλη την μνήμη διαθέσιμη. Κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Παιδιά από σήμερα είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος της συσκευής. Ήθελα να ρωτήσω για την μνήμη. Αν και λέει ότι είναι 16gb, τα διαθέσιμα είναι 10,76gb. Είναι φυσιoλογικό αυτό; Εγώ δεν έχω περάσει τίποτα μέσα. Νομίζω ότι στο s3 που είχα, είχε σχεδόν όλη την μνήμη διαθέσιμη. Κάνω λάθος; φυσιολογικοτατο ειναι dont worry...δεσμευονται απο την σαμσουνγκ τα υπολοιπα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 φυσιολογικοτατο ειναι dont worry...δεσμευονται απο την σαμσουνγκ τα υπολοιπα.. Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 το Σ3 είχε καπου 12GB ελευθερα αν θυμαμαι καλά. Όντως 10,76 ειναι το μέγεθος.. τραγικό βέβαια. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nabagos Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Μνημης ερωτηση. Γιατι γινεται αραγε αυτο? Πχ εγω εχω το galaxy s2 και εχει 16 gb μνημη και χρησιμοποιει για προγραμματα γυρω στα 2... Εχω και το ΝΟΤΕ 2 και εχει κι αυτο 16 gb μνημη και διατιθεται για προγραμματα 10, κατι . Ειναι θεμα λειτουργικου? Αλλαζει αυτο με καποιον τροπο αραγε? Παράθεση ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilisx360 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Είναι λογικό να υπάρχει διαφορά.. Εδώ έχουμε και το s pen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Αν δεν ειμαι ροοταρισμενος ( μαμα 4.1.2 ) δεν μπορω να στειλω εφαρμογες στην microsd ετσι?Ουτε να δουλεψω usb otg ε? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Αν δεν ειμαι ροοταρισμενος ( μαμα 4.1.2 ) δεν μπορω να στειλω εφαρμογες στην microsd ετσι?Ουτε να δουλεψω usb otg ε? Ευχαριστω Όχι φίλε δεν μπορείς. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 To OTG δουλεύει χωρίς root. Είναι στις φυσιολογικές λειτουργίες του τηλεφώνου. Δεν είναι κάτι που το ξεκλειδώνεις για να παίξει :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nozomi Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Εσυ τελικα πηρες το note που ειχε κανει κρατηση στο mall ο ξαδερφος μου ??? :) Πήγα στο Mall 20:45. Ρώτησα αν όντως υπάρχουν τα 8 διαθέσιμα Note που μου είπαν στην Μεταμόρφωση. Μου είπαν ότι είναι όλα δεσμευμένα, αλλά για ένα δεν είχε έρθει κάποιος να το πάρει. Ήταν με ημερομηνία 21/10/13 και μου το έδωσαν στις 21h πριν κλείσει το κατάστημα. Θεωρώ ότι τυπικά ήταν εντάξει, μιας και δεν προσήλθε ο πελάτης για τον οποίον το είχαν δεσμεύσει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manchester777 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Σκέφτομαι και εγώ να το χτυπήσω απο πλαίσιο λόγω προσφοράς αλλά εχω εναν ενδοιασμό κατα πόσο είναι εύκολο να πληκτρολογείς σε viber, whatsapp και SMS. Τι λένε οι χρήστες; Να πω εδώ πως το κινητό που χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια είναι ενα Xperia mini pro :) οπότε όπως καταλαβαίνετε η πληκτρολόγηση είναι άλλο φρούτο (που λέγαμε και παλιότερα) :p Παράθεση Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G ---------------------------- Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Σκέφτομαι και εγώ να το χτυπήσω απο πλαίσιο λόγω προσφοράς αλλά εχω εναν ενδοιασμό κατα πόσο είναι εύκολο να πληκτρολογείς σε viber, whatsapp και SMS. Τι λένε οι χρήστες; Να πω εδώ πως το κινητό που χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια είναι ενα Xperia mini pro :) οπότε όπως καταλαβαίνετε η πληκτρολόγηση είναι άλλο φρούτο (που λέγαμε και παλιότερα) :p Φίλε μου μας δουλεύεις. Τόσο καιρό δουλεύεις με την κουτσουλiά και αναρωτιέσαι αν θα είναι εύκολο με το νοτε; Πάρτο χτες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Αν δεν ειμαι ροοταρισμενος ( μαμα 4.1.2 ) δεν μπορω να στειλω εφαρμογες στην microsd ετσι?Ουτε να δουλεψω usb otg ε? Ευχαριστω Usb otg δουλευεις και χωρις root.Για εφαρμογες στη micro sd στο επομενο update(θεωρητικα) Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Ακομη το εχει το πλαισιο; Θα το ξαναφερει λετε σε αυτη την τιμη; Γενικα, βλεπω να εξαφανιζεται απο τα μεγαλα καταστηματα , και να το εχουν τα σκρουτζομαγαζα...Σκεφτομουν να μου το κανω δωρο προς τα Χριστουγεννα... Βλεπω και μια "ανησυχια" στους κατοχους του 3..οποτε λεω ας παω στην σιγουρη επιλογη ,που ειναι και πολυ πιο φθηνη! :p Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manchester777 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Φίλε μου μας δουλεύεις. Τόσο καιρό δουλεύεις με την κουτσουλiά και αναρωτιέσαι αν θα είναι εύκολο με το νοτε; Πάρτο χτες. Σοβαρά μιλάω ;) Δεν το λέω απο άποψη μεγέθους οθόνης, αλλά απο θέα συνήθειας hardware keyboard. Π.χ. με χρήση θήκης το Note έχει καλό grip για να πληκτρολογείς με τα 2 χέρια; Γενικά βολεύει; Παράθεση Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G ---------------------------- Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Σοβαρά μιλάω ;) Δεν το λέω απο άποψη μεγέθους οθόνης, αλλά απο θέα συνήθειας hardware keyboard. Π.χ. με χρήση θήκης το Note έχει καλό grip για να πληκτρολογείς με τα 2 χέρια; Γενικά βολεύει; Αν δε βολέψει το νοτε, μόνο "φωνητική πληκτρολόγηση" μετά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Σοβαρά μιλάω ;) Δεν το λέω απο άποψη μεγέθους οθόνης, αλλά απο θέα συνήθειας hardware keyboard. Π.χ. με χρήση θήκης το Note έχει καλό grip για να πληκτρολογείς με τα 2 χέρια; Γενικά βολεύει; Βολεύει μια χαρά.. ;) Σε δυο μερες μαξ θα χεις συνηθίσει.. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibilos789 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Σοβαρά μιλάω ;) Δεν το λέω απο άποψη μεγέθους οθόνης, αλλά απο θέα συνήθειας hardware keyboard. Π.χ. με χρήση θήκης το Note έχει καλό grip για να πληκτρολογείς με τα 2 χέρια; Γενικά βολεύει; Και μην ξεχνάς οτι στο note σου μπορείς να γράφεις κιολας αντι να πληκτρολογεις. Να ναι καλά το s pen! Παράθεση SMARTPHONES NOTE 2, GALAXY SII PLUS, GALAXY GRAND NEO, GALAXY MINI TABLET GALAXY TAB 10,1, GALAXY NOTE 8.0, GALAXY TAB 4 7,0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts