achillesgk Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Hd voice υποστηρίζει μόνο η εκδοση 4g ή και το απλό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 δεν μιλαμε για ροοτ απλα μιλαμε για το που μπορουμε να φτασουμε την συσκευη μας με ροοτ..:) νομιζω οτι θεμα αφορα ξεκαθαρα το θηρίο..! γινεται αλλο κινητο στην κυριολεξια.. χωρις να θελω να κανω υποδειξεις δεν βρισκω κατι οφ τοπικ ισα ισα το αντίθετο...:) Το Root αφορά τροποποίηση του συστήματος και βελτίωση της συσκευής μέσα από αυτό οπότε πιστεύω ότι θα ταίριαζε καλύτερα στο ανάλογο θέμα καθώς επίσης και η συζήτηση για τις εφαρμογές στην ενότητα Android. Όπως βλέπετε υπάρχει κάποια ελαστικότητα στα Off Topic και στις διάφορες συζητήσεις αρκεί να μην γίνονται ξαφνικά οι κύριες συζητήσεις του θέματος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Από αγγλικά σε τουρκικά μπορείς να του "μιλήσεις" και να την προφέρει κανονικά. Μόλις το δοκίμασα. Αν εννοεις το google μεταφραση απο το play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.translate μολις το δοκιμασα και κανει μια χαρα την δουλεια του εστω και στα αγγλικα. Ευχαριστω και sorry για το οφ τοπικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1986 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 στο superSU εχει μια ρύθμιση που λεει οτι το μετατρέπει σε εφαρμογη συστήματος,πρεπει να το επιλέξουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 (edited) παιδια το Hd voice τι ακριβως ειναι? θα φαινεται αφελης η ερωτηση μου σε καποια παιδια, αλλα δεν ειναι κακο να μην γνωριζεις κατι...και φαινεται ενδιαφερον... Edited June 16, 2013 by scorpios44 Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Αν εννοεις το google μεταφραση απο το play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.translate μολις το δοκιμασα και κανει μια χαρα την δουλεια του εστω και στα αγγλικα. Ευχαριστω και sorry για το οφ τοπικ. Τώρα θα πηγαίνεις στο τελωνείο με το νοτελι και θα ψαρωνεις τον Τούρκο χαχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Camel_xp Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Καλημερα . Υπαρχουν καπου οδηγειες για το τι κανω σε περιπτωση που βρω "νεκρο" το note ? Σημερα το πρωι το βρηκα κολλημενο (δεν χτυπησε ουτε το ξυπνητηρι) με νεκρη οθονη και μονιμα αναμμενο το πρασινο λαμπακι (το ειχα στο φοτιστη ολη νυχτα) . Παταω να ανοιξει και δεν κανει τιποτα , αν το κρατησω πατημενο αναβει για μισο δευτερο το αριστερο λαμπακι κοκκινο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Καλημερα . Υπαρχουν καπου οδηγειες για το τι κανω σε περιπτωση που βρω "νεκρο" το note ? Σημερα το πρωι το βρηκα κολλημενο (δεν χτυπησε ουτε το ξυπνητηρι) με νεκρη οθονη και μονιμα αναμμενο το πρασινο λαμπακι (το ειχα στο φοτιστη ολη νυχτα) . Παταω να ανοιξει και δεν κανει τιποτα , αν το κρατησω πατημενο αναβει για μισο δευτερο το αριστερο λαμπακι κοκκινο . Βγάλε τη μπαταρία για κανένα λεπτό, ξαναβάλε και ξαναδοκίμασε να το ανοίξεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Camel_xp Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Ευχαριστω Στρατο για την απαντηση , ομως το εχω κανει ηδη αυτο και δεν γινεται τιποτα . Δοκιμασα και χωρις μπαταρια , μονο με φορτιστη και παλι τα ιδια . Και στο PC οταν το συνδεω δεν το αναγνωριζει , μαλλον υπαρχει προβλημα και πρεπει να επισκεφθει το service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Ευχαριστω Στρατο για την απαντηση , ομως το εχω κανει ηδη αυτο και δεν γινεται τιποτα . Δοκιμασα και χωρις μπαταρια , μονο με φορτιστη και παλι τα ιδια . Και στο PC οταν το συνδεω δεν το αναγνωριζει , μαλλον υπαρχει προβλημα και πρεπει να επισκεφθει το service Προσπάθησες να το βάλεις σε download mode ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Camel_xp Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Προσπάθησες να το βάλεις σε download mode ? Ναι , με καθε τροπο , με μπαταρια , με φορτιστη , τιποτα , απλα ενα φλασαρισμα κανει το πανω αριστερο φωτακι αναβει κοκκινο στιγμιαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Ναι , με καθε τροπο , με μπαταρια , με φορτιστη , τιποτα , απλα ενα φλασαρισμα κανει το πανω αριστερο φωτακι αναβει κοκκινο στιγμιαια Πήγαινε το για service ,μάλλον είναι πρόβλημα motherboard . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Καλημερα . Υπαρχουν καπου οδηγειες για το τι κανω σε περιπτωση που βρω "νεκρο" το note ? Σημερα το πρωι το βρηκα κολλημενο (δεν χτυπησε ουτε το ξυπνητηρι) με νεκρη οθονη και μονιμα αναμμενο το πρασινο λαμπακι (το ειχα στο φοτιστη ολη νυχτα) . Παταω να ανοιξει και δεν κανει τιποτα , αν το κρατησω πατημενο αναβει για μισο δευτερο το αριστερο λαμπακι κοκκινο . Έχουμε ένα νήμα στην κατηγορία του νοτε2 για sudden death. Πολύ φοβάμαι ότι τα συμπτώματα που αναφέρεις παραπέμπουν εκεί. Ρίξε μια ματιά εκεί για να βρεις κάποιες πληροφορίες αλλά το πιθανότερο είναι ότι είσαι για σέρβις. Πόσο καιρό το έχεις? Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikedas Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Παιδιά καλημέρα, μετά από αρκετά χρόνια συμβίωσης, το E52 μου ετοιμάζεται σιγά - σιγά να αποδράσει σε μέρη χλοερά. Σκέφτομαι κάποιες συσκευές για αντικαταστάτη και μεταξύ αυτών είναι και το Note II. Επειδή όμως από την κατηγορία αυτή δεν έχω καμία εμπειρία και δεν έχω και κανένα στο κοντινό μου περιβάλλον (και επειδή δεν θα ήθελα να διαβάσω 700+ σελίδες ψάχνοντας) θα ήθελα τα φώτα σας σε κάποιες απορίες μου. Η αναμενόμενη χρήση του κινητού είναι: Περίπου 2 ώρες την ημέρα τηλέφωνο, 1 ώρα internet και email, 1/2 ώρα μουσική και ίσως κάποιο μικρό video από συνημμένα και 1/2 ώρα κανένα παιχνίδι ή λίγο ξεσκάλισμα. Με ενδιαφέρει η μπαταρία να είναι όσο το δυνατό μεγαλύτερη και σκέφτομαι να αντικαταστήσω αν είναι δυνατόν με την ίδια χρηστικότητα το filofax που κουβαλάω. Τι θα λέγατε για τα παραπάνω και εντέλει ποιος είναι ο λόγος να πας στο Note II και όχι στο S4 ή κάποια άλλη ναυαρχίδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Παιδιά καλημέρα, μετά από αρκετά χρόνια συμβίωσης, το E52 μου ετοιμάζεται σιγά - σιγά να αποδράσει σε μέρη χλοερά. Σκέφτομαι κάποιες συσκευές για αντικαταστάτη και μεταξύ αυτών είναι και το Note II. Επειδή όμως από την κατηγορία αυτή δεν έχω καμία εμπειρία και δεν έχω και κανένα στο κοντινό μου περιβάλλον (και επειδή δεν θα ήθελα να διαβάσω 700+ σελίδες ψάχνοντας) θα ήθελα τα φώτα σας σε κάποιες απορίες μου. Η αναμενόμενη χρήση του κινητού είναι: Περίπου 2 ώρες την ημέρα τηλέφωνο, 1 ώρα internet και email, 1/2 ώρα μουσική και ίσως κάποιο μικρό video από συνημμένα και 1/2 ώρα κανένα παιχνίδι ή λίγο ξεσκάλισμα. Με ενδιαφέρει η μπαταρία να είναι όσο το δυνατό μεγαλύτερη και σκέφτομαι να αντικαταστήσω αν είναι δυνατόν με την ίδια χρηστικότητα το filofax που κουβαλάω. Τι θα λέγατε για τα παραπάνω και εντέλει ποιος είναι ο λόγος να πας στο Note II και όχι στο S4 ή κάποια άλλη ναυαρχίδα? Αν δεν σε χαλάει το μεγάλο μέγεθος του Note II προχώρα άφοβα! Το S IV δεν θα το επέλεγα λόγω μεγέθους οθόνης (έχω συνηθίσει πλέον στην 5,5" οθόνη, αν και η μισή ίντσα ίσως δεν είναι και μεγάλη διαφορά) και λόγω του S Pen (που δεν το έχει το S IV). Επίσης έχουν ακουστεί κάποια προβλήματα με το S IV (τα οποία όμως διορθώθηκαν με ROM update αν δεν κάνω λάθος). Αντίθετα το Note II εξ' αρχής ήταν (και συνεχίζει να είναι) σχεδόν άψογο. Αν όμως δεν χρειάζεσαι το S Pen και δεν σε χαλάει η μισή ίντσα λιγότερη οθόνη τότε και το S IV είναι πολύ καλή επιλογή. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimperts Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Θέλω να κάνω μια ερώτηση σε κάποιον που ξέρει Είμαι στο δίκτυο Cosmote και θέλω να ενεργοποιήσω το 4G. Με το iphone που είχα όταν το ενεργοποίησα η Cosmote μου έστειλε κάποιες ρυθμίσεις και το τηλέφωνο έπιανε 4G. Το πρόβλημα ήταν ότι το τηλέφωνο είχε επιλογές μόνο 3G ή 4G. Το GSM καταργήθηκε, με αποτέλεσμα κάθε μεσημέρι να ψάχνω πρίζα για φόρτιση. Αν ενεργοποιήσω με το Note II το 4G θα έχω την τριπλή επιλογή GSM, 3G, 4G. Δηλαδή θα μπορώ να επιλέγω εγώ πότε θα δουλεύει το κάθε δίκτυο;. Αν κάποιος έχει κάνει αυτή την αναβάθμιση ας με ενημερώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikedas Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Αν δεν σε χαλάει το μεγάλο μέγεθος του Note II προχώρα άφοβα! Το S IV δεν θα το επέλεγα λόγω μεγέθους οθόνης (έχω συνηθίσει πλέον στην 5,5" οθόνη, αν και η μισή ίντσα ίσως δεν είναι και μεγάλη διαφορά) και λόγω του S Pen (που δεν το έχει το S IV). Επίσης έχουν ακουστεί κάποια προβλήματα με το S IV (τα οποία όμως διορθώθηκαν με ROM update αν δεν κάνω λάθος). Αντίθετα το Note II εξ' αρχής ήταν (και συνεχίζει να είναι) σχεδόν άψογο. Αν όμως δεν χρειάζεσαι το S Pen και δεν σε χαλάει η μισή ίντσα λιγότερη οθόνη τότε και το S IV είναι πολύ καλή επιλογή. Καλησπέρα, τα δύο βασικά ερωτήματα είναι τα παρακάτω (το ένα γεννάει το άλλο): 1. Επειδή θέλω να αντικαταστήσω την ατζέντα μου και το Note II με το S-Pen μοιάζει με καλή λύση. Θα μου δώσει όμως την ίδια πρακτικότητα? 2. Αν δεν μου δίνει την ίδια πρακτικότητα ποιoς ο λόγος να το προτιμήσω απέναντι σε συσκευές πιο καινούργιες ή ακόμα και παλιότερες άρα και φτηνότερες αφού βλέπεις ότι οι υπόλοιπες λειτουργίες που ψάχνω δεν είναι κάτι το extreme. Με λίγα λόγια και απαντώντας ακριβώς στα λόγια σου. Τι εννοείς με το "σχεδόν άψογο" και τι εννοείς με το "αν όμως δεν χρειάζεσαι το S Pen" σε σχέση πάντα με τις λειτουργίες που ζητάω. Αυτά...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 (edited) https://www.dropbox.com/s/2lrhzwzyzxbvzma/2013-06-17%2016.30.05.png Τι αναβαθμιση μου κανει τωρα ρε παιδια? Ελληνικο εχω χωρις root . Κατεβαινει ακομα... EDIT: https://www.dropbox.com/s/59r42pnrjfcj3xn/Screenshots_2013-06-17-16-34-31.png Edited June 17, 2013 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Βγήκε η N7100XXDME6 για EUR οπότε αυτή πρέπει να περνάει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Camel_xp Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Έχουμε ένα νήμα στην κατηγορία του νοτε2 για sudden death. Πολύ φοβάμαι ότι τα συμπτώματα που αναφέρεις παραπέμπουν εκεί. Ρίξε μια ματιά εκεί για να βρεις κάποιες πληροφορίες αλλά το πιθανότερο είναι ότι είσαι για σέρβις. Πόσο καιρό το έχεις? Μολις κυκλοφορησε το πηρα , πανω απο 7μηνο , το επιβεβαιωσα οτι υπαρχει προβλημα στην πλακετα , θα το παω για σερβις αυριο . Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Βγήκε η N7100XXDME6 για EUR οπότε αυτή πρέπει να περνάει. Ειναι κάτι καινούριο ή κάποια αναβάθμιση που δεν έχει πάρει το ελληνικό νοτε Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Βγήκε η N7100XXDME6 για EUR οπότε αυτή πρέπει να περνάει. Στις ρυθμισεις, γραφει μετα την αναβαθμιση Εκδοση βασικου φασματος : Ν7100ΧΧDME4. Δεν ξερω πιο πριν τι εγραφε αλλα δεν νομιζω να αλλαξε κατι σε αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Στον "Αριθμό κατασκευής" πες μας τι γράφει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Αριθμος κατασκευης JZO54Κ.N7100XXDME6 Ναι αλλαξε αυτο που ειπες, ειχες δικιο. Τι αλλαγες εχουν γινει, γνωριζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Για πείτε εντυπώσεις. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts