Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δηλ εγώ που έχω κάνει το folder efs copy paste από es file manager, αν μου τύχει ποτέ δεν αρκεί μια απλή επαναφορά με copy paste? Αν όχι ποια εφαρμογή;

Νομιζω οχι, κατι παιζει με permissions.

Δες μια εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1922473

Υπαρχουν σιγουρα και εφαρμογες που το κανουν στη συσκευη, εγω προτιμησα αυτον τον τροπο παντως.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγώ παίδες δεν αντέχω χωρίς note οπότε σύντομα εύχομαι να το έχω.....η συμβίωση με το lumia 920 τελείωσε οπότε πρέπει να γυρίσουμε στον άρχοντα....το μπλε πως σας φαίνεται σαν χρώμα για το note?

Όταν δεν σε αφήνει να κάνεις εγκατάσταση μια εφαρμογή λέγοντας ότι δεν έχεις χώρο ενώ έχεις θυμάμαι ότι κάπου κάναμε εκκαθάριση δεδομένων.θυμάται κάποιος που ακριβώς?
Same Sh..t , Different Day

Όταν δεν σε αφήνει να κάνεις εγκατάσταση μια εφαρμογή λέγοντας ότι δεν έχεις χώρο ενώ έχεις θυμάμαι ότι κάπου κάναμε εκκαθάριση δεδομένων.θυμάται κάποιος που ακριβώς?

Δοκίμασε μια εκκαθάριση στο play πρώτα και βλέπουμε .

Samsung galaxy s21+

Σε πρωταγωνιστή της "μεγάλης απόδρασης 2" μου κάνεις. :)

(εγώ είχα παίξει στο 1 όταν από το iCandy 4 πήγα τυχαία στο s2. Σαν να ήπια 1 λίτρο γάλα μαγνησίας μετά από 1 μήνα μακριά από την τουαλέτα είχα νοιώσει μετά από 2-3 βδομαδες).

Με το καλό να παραλαβεις εύχομαι και να το χαρείς. Επειδή προέρχεσαι από ios θα σου πρότεινα να μην πελαγώσεις από μέγεθος συσκευής και λειτουργικού στην πρώτη επαφή. Θα είναι σοκ για σένα. Κάνε υπομονή μερικές ημέρες και όλα θα στρώνουν σιγά σιγά.

Σημερα το παρελαβα. Πραγματικα δεν το αλλαζω με τιποτα. Μου πηρε καμια ωρα να συνηθισω το μεγεθος, αλλα πραγματικα ειναι "το κινητο". Δεν υπαρχει λεμε... Ευτυχως που το προτιμησα απο το s4 γιατι διαβαζω πολλα αρνητικα σχολια για υπερθερμανσεις, μπαταρια κτλ. Απο δω και περα θα το συνιστω στα φιλαρακια μου ανεπιφυλακτα.

Proud to be Blackberry addict...

Devices: Main device: iPhone 11 Pro Max, 2nd devices: iPhone SE (1st gen), BlackBerry Passport

Eternal love: Blackberry 9700, NOKIA N900

http://www.youtube.com/user/Lucidmike78?feature=watch

Επειδη βλεπω πολλα παιδια να εχουν παρει το τηλεφωνο,παραθετω link

που θα βοηθησει πολυ για τις λειτουργιες της συσκευης.(Εκτος απο τις πολυτιμες βοηθειες πολλων εδω μεσα).

Αρκετα επεισοδια,αλλα αξιζει.Και εμπλουτιζεται συνεχεια.

Εγω τον εβλεπα πριν ακομα το παρω και μου λυθικαν πολλες αποριες.Ηξερα σχεδον τα παντα για το κινητο,χωρις να το εχω καν στα χερια μου.

Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

Με nandroid back up φανταζομαι γυριζει κανονικα το imei ετσι ;;

Από όσο γνωρίζω οχι ,γιαυτό το περνούμε και backup με διάφορα tool ή και apps που υπάρχουν .

Samsung galaxy s21+

εγώ παίδες δεν αντέχω χωρίς note οπότε σύντομα εύχομαι να το έχω.....η συμβίωση με το lumia 920 τελείωσε οπότε πρέπει να γυρίσουμε στον άρχοντα....το μπλε πως σας φαίνεται σαν χρώμα για το note?

Τα σπαει και εγω το μπλε εχω. Το κανει να φενεται και σοβαρο το βραδυ και designατο αλλα και φωτεινο το πρωι . Οταν εχει σκοταδι φενεται σκουρο μπλε αλλα στον ηλιο η προσοψη ειδικα γινεται μπλε ανοιχτο . Τα σπαει . Δυστυχως δεν εχω τροπο να στο βγαλω φωτο γιατι απο τα αλλα μου κινητα δεν θα καταλαβεις πολλα . Εχει βαλει ενας φιλος ποιο πριν αν θες ψαξε στο θρεντ .

υπάρχει κανείς εδώ που πήγε απο S4 σε Note2 ή το αντίστροφο?

Γιατι το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω σε S4, αλλά μονη μου ανησυχια η μπαταρία..

Με κανένα κινητο δεν έβγαζα μέρα, με τον Note2 σώθηκα, αλλα το μέγεθος ακομη δεν μπορώ να το συνηθίσω για χρήση με ένα χέρι..

Πόση αυτονομία έχει το κινητό; (σόρι αν έχει χιλιοαπαντηθεί)

Μιαμιση μερα γεματη και με χρηση ιντερνετ

Οτι καλυτερο υπαρχει σημερα στην αγορα απο θεμα αυτονομιας

Μιαμιση μερα γεματη και με χρηση ιντερνετ

Οτι καλυτερο υπαρχει σημερα στην αγορα απο θεμα αυτονομιας

Καλησπέρα η οθόνη του νοουτ δεν παίζεται πήγα χθες και δοκίμασα το xperia z μέρα με νύχτα όσο αφορά την φωτεινότητα και μου μπήκε στο μάτι επειδή είναι αδιάβροχο τέλος πάντων ξέρουμε αν έχει γίνει φώτο μέτρηση και αν ναι ποια η τιμή της

Καλησπέρα παιδιά, επειδή εχω χάσει τον φορτιστή μου θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν το φορτίζω με τον φορτιστή απο το Galaxy S2;

Καλησπέρα παιδιά, επειδή εχω χάσει τον φορτιστή μου θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν το φορτίζω με τον φορτιστή απο το Galaxy S2;

Πρόβλημα δεν θα έχεις αλλά θα σου αργει η φόρτιση λογω χαμηλου ρεύματος εξοδου

Πρόβλημα δεν θα έχεις αλλά θα σου αργει η φόρτιση λογω χαμηλου ρεύματος εξοδου

Οκ αυτό δε με πειράζει, συνήθως βράδυ που κοιμάμαι το φορτίζω... Να σαι καλά..

Οκ αυτό δε με πειράζει, συνήθως βράδυ που κοιμάμαι το φορτίζω... Να σαι καλά..

Αν δεν σε πειράζει να σου φορτίζεται η μπαταρία σε 4 ώρες αντί για 2-2,5 ώρες τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ίσα ίσα, θα είναι και καλύτερο για τη μπαταρία επειδή θα φορτίζεται πιο "γλυκά" και δεν θα ζορίζεται όπως με τον original φορτιστή που της δίνει σχεδόν 2A. Υποθέτω πως ο φορτιστής του S II θα δίνει 1A.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

υπάρχει κανείς εδώ που πήγε απο S4 σε Note2 ή το αντίστροφο?

Γιατι το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω σε S4, αλλά μονη μου ανησυχια η μπαταρία..

Με κανένα κινητο δεν έβγαζα μέρα, με τον Note2 σώθηκα, αλλα το μέγεθος ακομη δεν μπορώ να το συνηθίσω για χρήση με ένα χέρι..

1,5 μερα στο S4 και παλι πισω στο note 2. Γραφιδα και μπαταρια αυτα που μου ελειψαν (χωρις να στρωσω τη μπαταρια του 4αριου, ευκολα ειδα διαφορα της ταξεως του 30%, ακριβως οσο χρειαζεται δηλαδη για να σε αφησει μεσα στη μερα με εντονη χρηση)...

1,5 μερα στο S4 και παλι πισω στο note 2. Γραφιδα και μπαταρια αυτα που μου ελειψαν (χωρις να στρωσω τη μπαταρια του 4αριου, ευκολα ειδα διαφορα της ταξεως του 30%, ακριβως οσο χρειαζεται δηλαδη για να σε αφησει μεσα στη μερα με εντονη χρηση)...

Δεν έχω δουλέψει το S IV, αλλά έχοντας συνηθίσει με το υπερμηχάνημα που λέγεται Note II μου είναι πλέον αδύνατο να κοιτάξω κάτι μικρότερο, οπότε δεν το σκέφτομαι καν... Το Note II είναι η πρώτη μου συσκευή που δεν μου προκαλεί πονοκέφαλο όταν σερφάρω στο internet και αυτό σίγουρα οφείλεται στη μεγάλη οθόνη του. Αν προσθέσουμε και το πενάκι και την τεράστια μπαταρία του νομίζω πως κάθε τί άλλο σήμερα απλά απορρίπτεται.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Tα έχω δοκιμάσει και τα 2.

Αποτέλεσμα, δε το κουνάω από το Note.

Το θέμα μας εδώ όμως είναι το Note, όχι τα συγκριτικά με άλλα τηλέφωνα.

Γι αυτό υπάρχει άλλο section :)

Δεν έχω δουλέψει το S IV, αλλά έχοντας συνηθίσει με το υπερμηχάνημα που λέγεται Note II μου είναι πλέον αδύνατο να κοιτάξω κάτι μικρότερο, οπότε δεν το σκέφτομαι καν... Το Note II είναι η πρώτη μου συσκευή που δεν μου προκαλεί πονοκέφαλο όταν σερφάρω στο internet και αυτό σίγουρα οφείλεται στη μεγάλη οθόνη του. Αν προσθέσουμε και το πενάκι και την τεράστια μπαταρία του νομίζω πως κάθε τί άλλο σήμερα απλά απορρίπτεται.

Ετσι ειναι Κωστα, θυμασαι που στα λεγαμε τοτε οταν ησουν στο 4αρι? Καλα τα πειραματα, αλλα τα τελευταια 2 χρονια με τη σειρα note βρηκα το λιμανι μου (ο ενθουσιασμος ειχε ξεκινησει αρκετα πιο πριν με την ελευση του Dell Streak και απο τοτε καταλαβα οτι χρειαζομαι μεγαλη οθονη).

On topic τωρα, να ρωτησω αν καποιος εχει αλλαξει το πλαισιο της συσκευης λογω χτυπηματος/γρατζουνιας?

Παίδες από σήμερα και πάλι με το note....ώρα για εγκατάσταση εφαρμογών. ..το πήρα από το birdphone και είναι αυστριακό. ....σαν το note κανένα τελικά

Πρέπει να γίνει ένα Note II appreciation thread τελικά :D , αναρωτιέμαι αν θα πάρει τα καλούδια του S4 όσον αναφορά την camera
Memento Mori

Πρέπει να γίνει ένα Note II appreciation thread τελικά :D , αναρωτιέμαι αν θα πάρει τα καλούδια του S4 όσον αναφορά την camera

Καλα τοσο καλη καμερα εχει το s4;Γιατι το Note ΙΙ εχει παρα πολυ καλη καμερα:cool:

Chrome browsing του δικου μου Note 2 (stok rom adam kernel στα 1600Ghz ) vs Galaxy S4 I9505 (all stok 1900 Ghz) του Stratos

Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)