rx8_75 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Ίσως, τι να πω... Έχω και μηχανή και είναι κάπως... Σήμερα ήμουνα πάνω στη μηχανή με το Νοτέλι στην κωλότσεπη, μιλάμε για το απόλυτο stress test. Πάντως όλα καλά, δεν βγήκε σε σχήμα Γ... :lol: Πούλα τη μηχανή!! :) Χωρίς πλάκα τώρα επειδή έχω και εγώ μηχανή, πάρε ένα τσαντάκι μηρού και θα σωθείς!! Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Πούλα τη μηχανή!! :) Χωρίς πλάκα τώρα επειδή έχω και εγώ μηχανή, πάρε ένα τσαντάκι μηρού και θα σωθείς!! Χαχαχα, θα καλοπεράσει το Νοτέλι μου το καλοκαίρι... Καλό και έξυπνο το τσαντάκι μηρού, θα το δοκιμάσω. Τώρα του κάνω ένα test drive με τη θήκη Manna που είναι λεία και χωρίς κουμπώματα για εύκολο βάλε-βγάλε σε τσέπες και ίσως τελικά το βολέψω στο παντελόνι, θα δείξει... Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Κάπου πήρε το μάτι μου ότι αργεί ακόμα η έκδοση 5.0 του Android... Μάλλον λένε ότι μέσα στο Μάιο θα κυκλοφορήσει πρώτα μια 4.3 jb και πιο μετά η 5.0 lime... Ξέρετε κάτι σχετικά??? Φημες μονο προς το παρων. Θα δειξει. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 εγω παιδες το εχω εδω και 4 μερες &ευτυχωσ παντα κυκλοφορουσα με τσαντακι στυλ μπανανα οποτε την βολευω σε αυτο το θεμα .να ρωτησω λογω του οτι εχω και s3 ο φορτιστης ειναι ιδιος και στα 2 τηλ λογω μεγαλης μπαταριας στο νοτε?να τα φορτιζω και τα δυο με τον εναν? Ναι μπορείς να τα φορτίζεις και τα δύο με έναν. Απλά αν χρησιμοποιείς του S3 θα κάνει περισσότερη ώρα η φόρτιση στο Note μιας και που το τελευταίο έχει φορτιστή 2Α. Προτίμησε αυτόν του Note... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Παιδιά εδώ μια απορία. Έχω παρασμενη μουσική στην sd σε φακέλους και μετά, αν θέλω να περασω ένα τραγούδι, για να μην συνδέω το κινητό πάλι στο pc κάνω export από το dropbox στην sd και στο ίδιο φάκελο που θέλω χωρίς να δημιουργήσω καινούργιο. Το θέμα είναι πως δημιουργεί άλλο φάκελο με το ίδιο όνομα και έχει μόνο εκείνο το τραγούδι. Γιατί γίνεται αυτό; Επίσης το airdroid δεν δείχνει την Micro sd; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Παιδιά εδώ μια απορία. Έχω παρασμενη μουσική στην sd σε φακέλους και μετά, αν θέλω να περασω ένα τραγούδι, για να μην συνδέω το κινητό πάλι στο pc κάνω export από το dropbox στην sd και στο ίδιο φάκελο που θέλω χωρίς να δημιουργήσω καινούργιο. Το θέμα είναι πως δημιουργεί άλλο φάκελο με το ίδιο όνομα και έχει μόνο εκείνο το τραγούδι. Γιατί γίνεται αυτό; Επίσης το airdroid δεν δείχνει την Micro sd; Το καινούργιο airdroid τη δείχνει κανονικά. Εγώ έτσι τα περνάω. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Το καινούργιο airdroid τη δείχνει κανονικά. Εγώ έτσι τα περνάω. Ok θα το δοκιμάσω. Μήπως ξέρεις να μου πεις γιατί συμβαίνει αυτό που ανέφερα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 (edited) Ok θα το δοκιμάσω. Μήπως ξέρεις να μου πεις γιατί συμβαίνει αυτό που ανέφερα Τι να σου πω. Εγώ όλα τα clouds τα διαχειρίζομαι με το FolderSync το οποίο και θεωρώ must have για όλα τα κινητά μου. Τώρα αυτό που συμβαίνει σε εσένα φαντάζομαι είναι ή "Bug" ή κάποια ρύθμιση. Αν γνωρίζει κάποιο άλλο παιδί φαντάζομαι θα απαντήσει. Edited April 29, 2013 by Astroholic Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Τι να σου πω. Εγώ όλα τα clouds τα διαχειρίζομαι με το FolderSync το οποίο και θεωρώ must have για όλα τα κινητά μου. Τώρα αυτό που συμβαίνει σε εσένα φαντάζομαι είναι ή "Bug" ή κάποια ρύθμιση. Αν γνωρίζει κάποιο άλλο παιδί φαντάζομαι θα απαντήσει. Ok θα το δοκιμάσω. Μήπως ξέρεις να μου πεις γιατί συμβαίνει αυτό που ανέφερα Και το es file explorer ειναι πολυ Καλό, εγώ αυτο χρησιμοποιώ και εχει επιλογή για ολα τα γνωστά cloud Καθώς και LAN share folders κλπ κλπ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 (edited) Και το es file explorer ειναι πολυ Καλό, εγώ αυτο χρησιμοποιώ και εχει επιλογή για ολα τα γνωστά cloud Καθώς και LAN share folders κλπ κλπ Και εγω το εχω αλλα δεν το εχω δοκιμάσει ετσι. Τοσο άσχετος; :p Edit πρόσθεσα dropbox και εκανα μεσω es μεταφορά στον φάκελο. Παω μετα στο φακελο μεσω της στοκ εφαρμογής μουσική και δεν το δειχνει ενω στο es το δείχνει κανονικά Edited April 29, 2013 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Έχω κατεβάσει μουσική από youtube με το γνωστό tubemate. Μερικά κομμάτια μου τα ανοίγει κανονικά με το πρόγραμμα της "Μουσικής" και μπορεί να τα παίζει και στο backround ενώ κάνεις "άλλες δουλειές στο κινητό", ενώ κάποια άλλα, τα παίζει με κάτι που μοιάζει με το "μουσική" αλλά, μόνο αν τα βλέπεις στην κύρια οθόνη και δεν μπορείς να τα ακούς και να πειράξει κάτι άλλο. Μήπως χρειάζεται κάποια μετονομασία το κατεβασμένο αρχείο; Το έχει παρατηρήσει και άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 παιδια το note 2 παρνει μινι καρτα σιμ ετσι δεν είναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 παιδια το note 2 παρνει μινι καρτα σιμ ετσι δεν είναι?? Micro καρτα σιμ.....δεν ξερω αν εχει διαφορα.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 παιδια το note 2 παρνει μινι καρτα σιμ ετσι δεν είναι?? Ναι Freddy...έρχεσαι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 παιδια το note 2 παρνει μινι καρτα σιμ ετσι δεν είναι?? Αν και 2 στρέμματα κινητό παίρνει micro. Μίνι είναι η κλασσική που υπάρχει εδώ και χρόνια. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Ναι Freddy...έρχεσαι;;; ε μαλλον σιγα σιγα ερχεται η ωρα...:p:p θα ενημερώσω...;) οκ micro παιδια λαθος το ειπα!:) xmmm λιγο κακο αυτο δεν ειναι? με την έννοια οτι αν παθει κατι το κινητο σου(χτυπα ξυλο αλλα λεμε) δυσκολα θα βρεις "παλιο" κινητο που να υποστηρίζει micro... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 ε μαλλον σιγα σιγα ερχεται η ωρα...:p:p θα ενημερώσω...;) οκ micro παιδια λαθος το ειπα!:) xmmm λιγο κακο αυτο δεν ειναι? με την έννοια οτι αν παθει κατι το κινητο σου(χτυπα ξυλο αλλα λεμε) δυσκολα θα βρεις "παλιο" κινητο που να υποστηρίζει micro... Μαζί με την micro θα ζητήσεις και το ανταπτορακι (αν το λέω καλά) μια προσθήκη που μπαίνει η μικρή για να γίνει μεγαλη και να την χρησιμοποιείς σε οποιοδήποτε τηλέφωνο. Το έχουν όλες οι εταιρείες κινητής. :) Άντε με το καλό...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 ε μαλλον σιγα σιγα ερχεται η ωρα...:p:p θα ενημερώσω...;) οκ micro παιδια λαθος το ειπα!:) xmmm λιγο κακο αυτο δεν ειναι? με την έννοια οτι αν παθει κατι το κινητο σου(χτυπα ξυλο αλλα λεμε) δυσκολα θα βρεις "παλιο" κινητο που να υποστηρίζει micro... Παιρνεις εναν ανταπτορα και εισαι κομπλε! http://www.ebay.com/itm/Micro-Sim-to-Sim-Microsim-Card-Adapter-USA-SELLER-/220674363826 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Παιδιά, μιας και πολύς λόγος έχει γίνει εδώ μέσα για τα sms applications έχετε πρόσφατα δοκιμάσει την εφαρμογή facebook messenger? Σου δίνει πλέον τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιείς και σαν main sms application και είναι πολύ καλή!! Έχει πολύ καλύτερο user interface σε σχέση με τη stock, πολύ έξυπνη ειδοποίηση (εκτός από το status bar σου βγάζει ένα κυκλάκι στην οθόνη με τη photo της επαφής που σου στέλνει μήνυμα το οποίος μπορείς να μετακινείς μέσα στην οθόνη). Επίσης, γράφεις πλέον κανονικά Ελληνικά χωρίς κεφαλαία (δεν τα μετατρέπει) και αν και δεν σου υπολογίζει γραφικούς χαρακτήρες, έκανα μία δοκιμή copy - paste στη stock εφαρμογή ένα κείμενο που είχα στείλει μέσω του messenger και μου το πήρε κανονικά με 160 χαρακτήρες.. Δεν είχα όμως τόνους στις λέξεις οπότε δεν ξέρω τί γίνεται αν το κάνεις με τόνους. Δοκιμάστε την...:) Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Παιδια το ενα απο τα δυο ΝΟΤΕ που εχω θα το ανταλλαξω η θα το πουλησω....επειδη το εχω ροοτ αν κανω επαναφορα θα χρειαστει να κανω τιποτε αλλο; θελω να επανελθει σε μαμα κατασταση... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Παιδια το ενα απο τα δυο ΝΟΤΕ που εχω θα το ανταλλαξω η θα το πουλησω....επειδη το εχω ροοτ αν κανω επαναφορα θα χρειαστει να κανω τιποτε αλλο; θελω να επανελθει σε μαμα κατασταση... Αν θέλεις να το φέρεις σε τελείως stock κατάσταση ,κανε και μηδενισμό του counter (αν δεν το έχεις κάνει είδη ). Οδηγός υπάρχει εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354554 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Παιδια το ενα απο τα δυο ΝΟΤΕ που εχω θα το ανταλλαξω η θα το πουλησω....επειδη το εχω ροοτ αν κανω επαναφορα θα χρειαστει να κανω τιποτε αλλο; θελω να επανελθει σε μαμα κατασταση... Έχω την εντύπωση ότι δεν χάνεται το root με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων καθώς αποτελεί πλέον "κομμάτι" του firmware. κάνεις unroot εάν το υποστηρίζει ή φλασάρεις μέσω Odin official rom και ξεμπερδεύεις (εδώ όμως ενδέχεται να χρειαστεί να μηδενίσεις τον flash counter μέσω triange away). Κάποιος πιο ειδικός θα σου πει γιατί και εγώ δεν έχω κάνει root Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Έχω την εντύπωση ότι δεν χάνεται το root με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων καθώς αποτελεί πλέον "κομμάτι" του firmware. κάνεις unroot εάν το υποστηρίζει ή φλασάρεις μέσω Odin official rom και ξεμπερδεύεις (εδώ όμως ενδέχεται να χρειαστεί να μηδενίσεις τον flash counter μέσω triange away). Κάποιος πιο ειδικός θα σου πει γιατί και εγώ δεν έχω κάνει root Εννοείτε οτι δεν χάνεται το root με το factory reset . O Οδηγός που του έδωσα παραπάνω εξηγεί τι πρέπει να κάνει για να γίνει το τηλέφωνο όπως ήταν οταν αγοράστηκε . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Εννοείτε οτι δεν χάνεται το root με το factory reset . O Οδηγός που του έδωσα παραπάνω εξηγεί τι πρέπει να κάνει για να γίνει το τηλέφωνο όπως ήταν οταν αγοράστηκε . Ευχαριστω για τον οδηγο...αν κανω επαναφορα δεν θα χαθει το ροοτ,θα φυγουν απο μεσα ομως τηλεφωνα και φωτο που εχω; διοτι δεν θελω να τα εχει και ο αλλος ιδιοκτητης.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Εννοείτε οτι δεν χάνεται το root με το factory reset . O Οδηγός που του έδωσα παραπάνω εξηγεί τι πρέπει να κάνει για να γίνει το τηλέφωνο όπως ήταν οταν αγοράστηκε . Το ξέρω Μιχάλη αλλά την ώρα που έγραφα την απάντηση με πρόλαβε το δικό σου post! Ευχαριστω για τον οδηγο...αν κανω επαναφορα δεν θα χαθει το ροοτ,θα φυγουν απο μεσα ομως τηλεφωνα και φωτο που εχω; διοτι δεν θελω να τα εχει και ο αλλος ιδιοκτητης.... Θα χαθούν όλα, ναι πλην του root. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts