teo_k7 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Σημερα το πρωι μου ηρθαν 2 επάνω τες αναβάθμισης η μια ηταν 50mb λαι μόλις τελειωσε η εγκατάσταση μου εκανε αλλη μια 30 mb περιπου..το note2 το έχω παρει απο Γαλλία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 με το wipe cache τι χάνω από δεδομένα? Έχω ξανά ρωτήσει αλλά δε μου είχε απαντήσει κάποιος. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 με το wipe cache τι χάνω από δεδομένα? Έχω ξανά ρωτήσει αλλά δε μου είχε απαντήσει κάποιος. Ευχαριστώ! Δεν χανεις δεδομενα με το wipe cache. Μονο με το wipe data. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Σημερα το πρωι μου ηρθαν 2 επάνω τες αναβάθμισης η μια ηταν 50mb λαι μόλις τελειωσε η εγκατάσταση μου εκανε αλλη μια 30 mb περιπου..το note2 το έχω παρει απο Γαλλία Κι εγω με Γαλλικη ρομ 4.1.2 ειμαι και μολις κατεβασα ενα update 55.42MB και αμεσως μετα ενα 31.64ΜΒ. Λεπτομεριες για changelist δεν βρηκα και μαλλον επισημα τουλαχιστον δεν υπαρχουν. Στο XDA καποιος εγραφε οτι ειδε καποια βελτιωση στην αυτονομια. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis07 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Hello. Εχω μια ερωτηση που δεν ξερω κατα ποσο ειναι χαζη. Οι εφαρμογες που αγοραουμε απο το Play Store, αν αλλαξουμε συσκευη μετα απο ενα δυο χρονια πρεπει να ξανααγοραστουν; Η ειναι στον λογαριασμο Google και απλα ξαναφορτονωνται; Η αν κανω wipe data π.χ θα πρεπει να ξανααγορασω τα παντα που ειχα πριν; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Hello. Εχω μια ερωτηση που δεν ξερω κατα ποσο ειναι χαζη. Οι εφαρμογες που αγοραουμε απο το Play Store, αν αλλαξουμε συσκευη μετα απο ενα δυο χρονια πρεπει να ξανααγοραστουν; Η ειναι στον λογαριασμο Google και απλα ξαναφορτονωνται; Η αν κανω wipe data π.χ θα πρεπει να ξανααγορασω τα παντα που ειχα πριν; Ευχαριστω! Οι εφαρμογές είναι χρεωμένες στον google λογαριασμό και συνεπώς μπορούν να επανεγκατασταθούν ή να μεταφερθούν σε άλλη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Εγώ πάντως με την τελευταία wannam 2.7 και τον τελευταίο perseus εγώ δει πραγματικά καλύτερη βελτίωση στην μπαταρία... Στο θέμα smooth end lag δεν είχα ποτέ κανένα θέμα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Κώστα γνωρίζω πως κάτω από την παράθεση πρόσθεσες τα @@@@. Απλά για κάποιον λόγο θεώρησα πως όλο αυτό ξεκίνησε μετά από το δικό μου μήνυμα. Φυσικά και δεν κάνω καμιά αντιπαράθεση, ειδικά σε ανθρώπους που προσφέρουν σε όλους (εννοείτε και σε μένα) από τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο τους. Στο θέμα μας, δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω βίντεο, δεν έχω αυτήν την στιγμή άλλη διαθέσιμη συσκευή και δεν γνωρίζω άλλον τρόπο. Ξέρω όμως πως εσύ μπορείς. Αν έχεις τον χρόνο και την θέληση, μπορείς σε παρακαλώ να φτιάξεις ένα εσύ ώστε να δω την συμπεριφορά σε σένα και να συγκρίνω σε μένα; Ευχαριστώ. http://db.tt/DYnZsecz Για δες η συμπεριφορά στην δική σου συσκευή είναι παρόμοια? Το μήνυμα μου απευθύνονταν σε όλους τους συμφορουμιτες που ταλαιπωρουνται και είχε συμβουλευτικό χαρακτήρα. Δεν κάνω παρατήρηση σε κανένα. Άλλωστε αν κάποιος δεν δουλέψει αρκετό διάστημα με official συσκευή δεν μπορεί να ξέρει κατά πόσο τον βοήθησε η custom η τα tweaks. Για παράδειγμα είχα περάσει το exposed για multi Windows συν κάποια άλλα. Διαπίστωσα ότι επί 15 μέρες δεν μου χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω κάποια άλλη εφαρμογή πέραν οσων έχει. Οπότε εκ των πραγμάτων μου ήταν άχρηστο. Το ίδιο και τα 15 tabs στην nitification bar όπου με την 4.1.2 καλύπτομαι. Καλημερα παιδες!!!&ηθελα να ρωτησω κατιγια να δω αν το εχω καταλαβει σωστα.εχω τη συσκευη με 4'1'1 και ροοτ και multiwindow xposed framework.και οταν παταω για αναβαθμιση μου λεει οτι η συσκευη μου εχει τροποποιηθει.υπαρχει τροπος να βγει το ροοτ (η τελος παντων να παρω την αναβαθμιση)χωρις φλασαρισμα νεας ρομ?και αν φλασαρω μεσω mobile odin οπως ειπε ενα παιδι πιο πανω θα χασω ολες τις εφαρμογες?βασικα βαριεμαι να το ξαναστηνω γιαυτο....υποθετω οτι αν ημουν χωρις ροοτ θα επαιρνα την αναβαθμιση χωρις να χάσω τις εφαρμογες.καθε βοηθεια δεκτη!!!!:) Αν θέλεις να διατηρήσεις το root, δεν υπάρχει λόγος να μπεις στην διαδικασία με trianggle away για να δέχεται OTA updates. Θα βρεις στο samfirmware την τελευταία έκδοση της rom που έχεις και θα την περάσεις με odin. Μετά θα κάνεις πάλι root και δεν θα χάσεις τίποτα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 @te_salat καταρχήν ευχαριστώ για τον κόπο σου. Σε γενικές γραμμές είναι το ίδιο πράγμα, σε σένα ίσως είναι λίγο πιο γρήγορο αλλά με μικρή διαφορά. Αν μπορέσω θα ανεβάσω και εγώ ένα να το δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 @te_salat καταρχήν ευχαριστώ για τον κόπο σου. Σε γενικές γραμμές είναι το ίδιο πράγμα, σε σένα ίσως είναι λίγο πιο γρήγορο αλλά με μικρή διαφορά. Αν μπορέσω θα ανεβάσω και εγώ ένα να το δεις. Εμένα πάντως δεν μ ενοχλεί όπως είναι. Αν πρόσεξες αν έχεις ανοίξει κάποιο άλμπουμ και πας σε κάποιο άλλο μέσω της μπάρας αριστερά, δεν καθυστερεί καθόλου παρόλο που στην προκειμένη περίπτωση κάνει πιο βαριά εργασία από το να μαζέψει απλά τις φωτογραφίες. Άρα όντως είναι θέμα του εφέ. Δεν το έχουν πετύχει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Τελικα περασα την official rom αλλα μεχρις στιγμη δεν μου εχει ερθει καμια αναβαθμιση "The latest updates have already been installed" Και μολις ειδα οτι δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο Σακη η ελληνικη ρομ ειναι αναβαθμισμενη μεχρι 4.1.1. Η 4.1.2 δεν εχει ερθει Ελλαδα ακομα.Η συγκεκριμενη που εχεις βαλει ειναι πολυ καλη και εχει ελληνικο πληκτρολογιο.Ψαξε λιγο στις ρυθμισεις γλωσσας Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Σακη η ελληνικη ρομ ειναι αναβαθμισμενη μεχρι 4.1.1. Η 4.1.2 δεν εχει ερθει Ελλαδα ακομα.Η συγκεκριμενη που εχεις βαλει ειναι πολυ καλη και εχει ελληνικο πληκτρολογιο.Ψαξε λιγο στις ρυθμισεις γλωσσας Τελικα βρηκα πως να ενεργοποιησω το ελληνικο πληκτρολογιο αλλα δεν λειτουργει το swipe παρολο που ειναι τικαρισμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 (edited) Εμένα πάντως δεν μ ενοχλεί όπως είναι. Αν πρόσεξες αν έχεις ανοίξει κάποιο άλμπουμ και πας σε κάποιο άλλο μέσω της μπάρας αριστερά, δεν καθυστερεί καθόλου παρόλο που στην προκειμένη περίπτωση κάνει πιο βαριά εργασία από το να μαζέψει απλά τις φωτογραφίες. Άρα όντως είναι θέμα του εφέ. Δεν το έχουν πετύχει. Συμφωνώ για άλλη μια φορά μαζί σου. Έχω βάλει και ένα βίντεο από το nokia lumia 610 της μάνας μου αλλά δεν μπορώ να το ανεβάσω πουθενά. Δεν υπάρχει πιο άχρηστο τηλέφωνο. Άρα από την αρχή έκανα λάθος και δεν κατάλαβα πως έτσι λειτουργεί. Οφείλω μια συγνώμη για όλο αυτό το μπέρδεμα. :) Από όλο αυτό βγήκε άλλο ένα καλό. Ανακάλυψα πως μετά από τους πειραματισμούς μου με wp7 στο HD2, έχω επιπλέον 25g στο skydrive :p Edited February 3, 2013 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Μου ήρθε και μένα η ενημέρωση, στο ένα που είναι γαλλικό γιατί στο ελληνικό έχει ακόμα την 4.1.1 :( Σαν να το βλέπω πιο γρήγορο στις εναλλαγές και καινούργιο εικονίδιο "Μουσική Play"... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Και μενα μολις εγινε αναβαθμιση. Εχω γαλλικο κινητο xef. Αυτο το music play τι κανει; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Μπορο να βαλω γαλλικη ρομ σε τηλ γερμανικο χωρις να αλλαξω csc? Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 (edited) Όσοι έχετε περάσει τις τελευταίες αναβαθμίσεις, προσέξατε τις αλλαγές στο γράψιμο με την γραφίδα? Τουλάχιστον εγω τώρα τις είδα που χρησιμοποιώ το stock πληκτρολόγιο. Μάλλον δεν υπήρχεκαμία αλλαγή.Εγώ τώρα το πρόσεξα. Edited February 3, 2013 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Να επαναφέρω το θέμα του τικ τικ από τον φορτιστή που είχε αναφέρει και κάποιος συνφορουμίστας. Πρώτη φορά σήμερα φόρτισα από τον μαμά φορτιστή και ναι μεν φορτίζει πολύ γρήγορα αλλά κάνει έναν σχετικά δυνατό (για φορτιστή) ήχο τικ τικ τικ υψηλής συχνότητας. Το αναφέρουν και κάποιοι κάτοχοι εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1996575 Το έχετε παρατηρήσει στους δικούς σας φορτιστές αυτό το θέμα? Συνεχίζει να κάνει τον ήχο και για 2-3 λεπτά αφού το βγάλεις από την πρίζα. Ο μαμά φορτιστής είναι 5V & 2A. Να χρησιμοποιώ λέτε τον φορτιστή του IPad που είναι 5,1V & 2,1A? Toν χρησιμοποιούσα για άλλα κινητά αλλά τώρα το σκέφτομαι μιας και μόλις τώρα πρόσεξα ότι δεν είναι 5V ακριβώς αλλά 5,1V. Ιδέες? Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Συμφωνώ για άλλη μια φορά μαζί σου. Έχω βάλει και ένα βίντεο από το nokia lumia 610 της μάνας μου αλλά δεν μπορώ να το ανεβάσω πουθενά. Δεν υπάρχει πιο άχρηστο τηλέφωνο. Άρα από την αρχή έκανα λάθος και δεν κατάλαβα πως έτσι λειτουργεί. Οφείλω μια συγνώμη για όλο αυτό το μπέρδεμα. :) Από όλο αυτό βγήκε άλλο ένα καλό. Ανακάλυψα πως μετά από τους πειραματισμούς μου με wp7 στο HD2, έχω επιπλέον 25g στο skydrive :p Χαχα κι εγώ το τράβηξα με το Lumia 800. Στη δουλειά δεν ειχα zune οπότε δεν μπορούσα να το μεταφέρω με καλώδιο. Προσπάθησα με skydrive αλλά ακόμα δεν έχει ανέβει :) Τελικά το έστειλα με Mail στο note και το ανέβασα απ αυτό στο dropbox. :confused: Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Τελικα βρηκα πως να ενεργοποιησω το ελληνικο πληκτρολογιο αλλα δεν λειτουργει το swipe παρολο που ειναι τικαρισμενο Ποιο launcher εχεις?Μαμα? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Ποιο launcher εχεις?Μαμα? Ναι Αργύρη :) Περιεργο παντως, γιατι ειναι τικαρισμενη η επιλογη, βεβαια σκιασμενη και δεν μπορω να αλλαξω κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Και μενα μολις εγινε αναβαθμιση. Εχω γαλλικο κινητο xef. Αυτο το music play τι κανει; Είναι ο music player της Google απλά. Στην Αμερική νομίζω ότι έχει και τα τραγούδια που έχεις αγοράσει μέσω playstore. Εν τω μεταξύ σε λίγο όλα διπλά θα τα έχουμε, ήδη έχουμε chaton/talk, playstore/samsung apps, android browser/chrome. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 http://db.tt/DYnZsecz Αν θέλεις να διατηρήσεις το root, δεν υπάρχει λόγος να μπεις στην διαδικασία με trianggle away για να δέχεται OTA updates. Θα βρεις στο samfirmware την τελευταία έκδοση της rom που έχεις και θα την περάσεις με odin. Μετά θα κάνεις πάλι root και δεν θα χάσεις τίποτα. Μπορω να το κανω με mobile odin που το έχω?και δεν θα χαθουν ουτε οι εφαρμογες μου?ρωταω γιατι ειχα την εντυπωση οτι flashαρισμα σημαινει εφαρμογες γιοκ!Αν το εχω καταλαβει σωστα,αν φλασαρω official update της ρομ που ηδη εχω θα ειναι σαν να εχω κανει official update?sorry για τις πολλες ερωτησεις και παλι ευχαριστω για την πολυτιμη βοήθειά:):):)!!! Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Καλησπερα παιδια νεος κατοχος και εγω και πραγματικα η συσκευή ειναι δυναμιτης ! Παρόλα αυτά χτες αντιμετώπισα ενα προβλημα ενω επαιζα ενα παιχνιδι κλειδωσα τη συσκευή και στη συνεχεια οταν προσπαθησα να το ανοιξω η οθονη δεν άναβε ! Ειτε πατώντας το home ειτε το power δεν ανταποκρινοταν μεχρι και το πενακι έβγαλα αλλα τπτ ! Μονο οταν εβγαλα την μπαταρια επανήλθε . Εχει αντιμετωπισει κανείς παρόμοιο πρόβλημα ? Η συσκευη εχει την 4.1.1 stock ρουταρισμενη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Καλησπερα παιδια νεος κατοχος και εγω και πραγματικα η συσκευή ειναι δυναμιτης ! Παρόλα αυτά χτες αντιμετώπισα ενα προβλημα ενω επαιζα ενα παιχνιδι κλειδωσα τη συσκευή και στη συνεχεια οταν προσπαθησα να το ανοιξω η οθονη δεν άναβε ! Ειτε πατώντας το home ειτε το power δεν ανταποκρινοταν μεχρι και το πενακι έβγαλα αλλα τπτ ! Μονο οταν εβγαλα την μπαταρια επανήλθε . Εχει αντιμετωπισει κανείς παρόμοιο πρόβλημα ? Η συσκευη εχει την 4.1.1 stock ρουταρισμενη . Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο, αλλά ίσως να ήταν καλύτερα να έλεγες και ποιο παιχνίδι ήταν κι αν έχει συμβεί με καμιά άλλη εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts