karx Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Επειδη δεν ξερω και ηθελα και εγω να κανω κατι τετοιο γα να το καθαρισω το τηλεφωνο απο σαβουρα Ρωτησα αν γινται ετσι.Και εγω χωρις root ειμα.Τι πρεπει να κανω? Περα απο backup Θα πας στις ρυθμίσεις > backup and restore κι εκεί θα πατήσεις factory data reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Τέλος υπάρχει μια εφαρμογή που βγήκε πριν λίγες μέρες που δεν χρειάζεται πια root για να κάνει backup των δεδομένων των εφαρμογών. Λέγεται carbon και θα τη βρεις στο playstore. Διάβασε τις οδηγίες που γράφει. Είναι εξαιρετική εφαρμογή. Την έχω δοκιμάσει σε μερικά games. Κάνει αυτό που υπόσχεται. Αγόρασα την paid έκδοση γιατί το αξίζει. Είναι αυτό που έλειπε από τα Android. Πλέον έχουμε backup για όλα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Είναι εξαιρετική εφαρμογή. Την έχω δοκιμάσει σε μερικά games. Κάνει αυτό που υπόσχεται. Αγόρασα την paid έκδοση γιατί το αξίζει. Είναι αυτό που έλειπε από τα Android. Πλέον έχουμε backup για όλα. Ακριβώς, λύθηκε ένα μεγάλο θέμα που ήταν και ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα να είσαι root. Αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια... έκανα το hard reset και όλα καλά. Το έκανα μέσω clockwork recovery... χωρίς να καθαρίσω την dalvik... Έκανα και restore μέσω Kies και η συσκευή είναι σαν καινούρια... Δεν πρόλαβα να περάσω το carbon... είμαι βιαστικός το ξέρω :P Πέρασα και τις εφαρμογές που ήθελα μπαμ μπαμ... τώρα για τις εφαρμογές που ήθελα τα data είναι κάτι παιχνιδάκια... αλλά θα τα ξαναπαίξω από την αρχή δεν πειράζει... Να είστε καλά. EDIT: Από τις 135 εφαρμογές που είχα... πλέον έχω 70... μιλάμε για πολύ σαβούρα. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια... έκανα το hard reset και όλα καλά. Το έκανα μέσω clockwork recovery... χωρίς να καθαρίσω την dalvik... Έκανα και restore μέσω Kies και η συσκευή είναι σαν καινούρια... Αφου δεν ησουν με Root γιατι δεν το εκανες απο τις ρυθμισεις οπως μου λεει ο φλος πιο πανω? Νατο κανω και εγω ετσι? Τι διαφορα εχει? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 @ Te_salat: θα συμφωνήσω και εγώ, ότι για τόσο άψογη stock rom (είμαι 4.1.1 rooted) δεν πρέπει να παρακινούμε τους νέους χρήστες για custom rom, και όσοι το πάρουν απόφαση να ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και για ποιο λόγο το κάνουν! Για παράδειγμα, εγώ σε παλαιότερο post πρότεινα με ένταση dpi 240 (από 320) και original swype αλλά το τεκμηριωσα για να καταλαβαίνει και ο αδαείς το γιατί και το πώς! ΠΡΟΣΟΧΗ: Θέλω επίσης να παρακαλέσω όσοι περνάνε update ή custom rom ή οτιδήποτε σχετικό, να σχολιάζουν τις αλλαγές και την απόδοση, όχι τις επόμενες ώρες αλλά μετά από πάροδο τουλάχιστον 1-2 εβδομάδων, διότι κάθε φρέσκια rom παίζει σουπερ (και τα πρώιμα σχόλια παρασύρουν), αλλά χρειάζεται αρκετή χρήση για να αναδειχθούν τυχόν bugs, lags, κλπ! Τέλος στο παρόν νήμα ας μην παρακινούμε για σοβαρές τροποποιήσεις. Για αυτά υπάρχει το νήμα "τροποποιήσεις". Έτσι ο νέος αναγνώστης μπορεί να διακρίνει τα "απαραίτητα" (εδώ) από τα "πειράγματα" (εκεί). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Καλησπερα, εχω στα χερια μου ενα note 2 και θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να βλεπω τις σημειωσεις που δημιουργω στο s note αλλα και τα ραντεβου/tasks που οριζω στο s planner απο το pc μου; Κανω συχρονισμο με τον samsung account που παρεπιπτοντως ειναι το gmail μου αλλα δεν φαινεται τιποτα ουτε στο g note ουτε και στο google ημερολογιο.Ειναι εφικτο κατι τετοιο; Και εγώ έχω την ιδία απορία, αν γνωρίζει κάποιος. Πως περνάμε τις δημιουργίες με το spen στο pc και πως τα βλέπουμε ακολούθως? Σε τι μορφή τα σώζει? Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Αφου δεν ησουν με Root γιατι δεν το εκανες απο τις ρυθμισεις οπως μου λεει ο φλος πιο πανω? Νατο κανω και εγω ετσι? Τι διαφορα εχει? Δεν έχει καμία διαφορά. Η cache ούτως ή άλλως σβήνεται με το factory reset. Η dalvik πολλοί λένε ότι είναι περιττό να σβήνεται. Έχεις cwm για να το κάνεις από εκεί; Αν είσαι στοκ κατάσταση τελείως τότε έχεις την στοκ recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Και εγώ έχω την ιδία απορία, αν γνωρίζει κάποιος. Πως περνάμε τις δημιουργίες με το spen στο pc και πως τα βλέπουμε ακολούθως? Σε τι μορφή τα σώζει? Μέχρι τώρα δεν έχω βρει τρόπο να προβάλλονται μέσω άλλης εφαρμογής οι σημειώσεις. Για ραντεβού στο ημερολόγιο συγχρονίζω το Gmail ημερολόγιο μου στο s-plan. Για τις σημειώσεις κανένας τρόπος εξαγωγής δεν εξυπηρετεί 100%. Σαν φώτο δεν μπορείς να τις επεξεργαστείς. Σαν pdf πρέπει μετά να τις προβάλλεις μέσω εφαρμογής που διαβάζει pdf. Μέγα λάθος της samsung. Γι αυτό και μόνο το λόγο χρησιμοποιώ το S-Note για συγκεκριμένα πράγματα όπως σημειώσεις με σκίτσα που απλά τις χρειάζομαι να υπάρχουν σαν βιβλίο. Οπότε τις κάνω ταξινόμηση κατ όνομα και τις εξαγω σαν pdf όλες ανά κατηγορία-βιβλίο στο dropbox. Μετά μπορώ με οποιονδήποτε pdf reader να τις δω η να τις επεξεργαστώ στο pc η σε κάποιο tablet κλπ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Και εγώ έχω την ιδία απορία, αν γνωρίζει κάποιος. Πως περνάμε τις δημιουργίες με το spen στο pc και πως τα βλέπουμε ακολούθως? Σε τι μορφή τα σώζει? Υπαρχει μια εφαρμογη στο Play, η οποια λεγεται Evernote και μου ειπαν οτι συγχρονιζει κανονικα. Υπαρχει εκδοση για το κινητο και για τι pc. Δεν εχω δομασει αν οντως συγχρονιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Υπαρχει μια εφαρμογη στο Play, η οποια λεγεται Evernote και μου ειπαν οτι συγχρονιζει κανονικα. Υπαρχει εκδοση για το κινητο και για τι pc. Δεν εχω δομασει αν οντως συγχρονιζει Το Evernote χρησιμοποιώ από την μέρα που βγήκε. Αυτή είναι η κυρία εφαρμογή μου για σημειώσεις και τώρα στο Note2. Όμως αν κάνεις την σημείωση του S-Note εξαγωγή στο Evernote την παίρνει σαν συνημμένο και χρειάζεται άλλη εφαρμογή για να ανοίξει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinos5 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω γιτι ξαφνικα σημερα ενω μενω μαγουλα αττικης μου βγαζει στον καιρο αθηνα ενω πρωτα μου το εβγαζε το μαγουλα κανω ενημερωση και με wifi και με το δυκτιο της κινητης τηλεφωνιας ;ευχαριστω.... Παράθεση Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Θέμα του accuweather ειναι. Με άλλο provider δουλεύει κανονικά το location. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 @Te_Salat συμφωνώ και διαφωνώ ταυτόχρονα με τα γραφόμενα σου. Όχι να μη κλειδώσει τίποτα η Samsung μια χαρά είναι όπως είναι. Δε χρειαζόμαστε ούτε τις χαζομάρες της Apple ούτε της Microsoft. Ο κάθε νέος χρήστης βεβαίως και να χιλιοδιαβάσει τα πάντα για την συσκευή και για το οτιδήποτε περνάει. Αν πάει και περάσει ό,τι βρει, αφαιρέσει ό,τι σκεφτεί και δοκιμάσει καθετί χωρίς να ξέρει και χωρίς να το ψάξει πρώτα, δε τον φταίει κανείς αν πάθει το οτιδήποτε. Σαν να μη ξέρεις να οδηγείς και να πάρεις ένα αμάξι και να βγεις έξω. Θα το τρακάρεις. Θα σου φταίει η κατασκευάστρια εταιρία του αυτοκινήτου; Εσύ, εγώ και όλοι σχεδόν εδώ μέσα ξέρουμε τι περνάμε, το ψάχνουμε πολύ πριν δοκιμάσουμε κάτι. Τώρα αν κάποιος την πατήσει, αργεί η συσκευή του, δε κρατάει η μπαταρία και κατηγορεί το λειτουργικό και την Samsung, τότε να πάρει ένα μηλόφωνο και να μας αφήσει. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 @Te_Salat συμφωνώ και διαφωνώ ταυτόχρονα με τα γραφόμενα σου. Όχι να μη κλειδώσει τίποτα η Samsung μια χαρά είναι όπως είναι. Δε χρειαζόμαστε ούτε τις χαζομάρες της Apple ούτε της Microsoft. Ο κάθε νέος χρήστης βεβαίως και να χιλιοδιαβάσει τα πάντα για την συσκευή και για το οτιδήποτε περνάει. Αν πάει και περάσει ό,τι βρει, αφαιρέσει ό,τι σκεφτεί και δοκιμάσει καθετί χωρίς να ξέρει και χωρίς να το ψάξει πρώτα, δε τον φταίει κανείς αν πάθει το οτιδήποτε. Σαν να μη ξέρεις να οδηγείς και να πάρεις ένα αμάξι και να βγεις έξω. Θα το τρακάρεις. Θα σου φταίει η κατασκευάστρια εταιρία του αυτοκινήτου; Εσύ, εγώ και όλοι σχεδόν εδώ μέσα ξέρουμε τι περνάμε, το ψάχνουμε πολύ πριν δοκιμάσουμε κάτι. Τώρα αν κάποιος την πατήσει, αργεί η συσκευή του, δε κρατάει η μπαταρία και κατηγορεί το λειτουργικό και την Samsung, τότε να πάρει ένα μηλόφωνο και να μας αφήσει. Όταν όμως κάποιος διαβάζει εδώ όλα αυτά τα προβλήματα που εμφανίζονται χωρίς να φταίει η συσκευή αλλά εμείς, αν δεν ξέρει θα πάει στην Apple η στην Nokia. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 @Te_Salat συμφωνώ και διαφωνώ ταυτόχρονα με τα γραφόμενα σου. Όχι να μη κλειδώσει τίποτα η Samsung μια χαρά είναι όπως είναι. Δε χρειαζόμαστε ούτε τις χαζομάρες της Apple ούτε της Microsoft. Ο κάθε νέος χρήστης βεβαίως και να χιλιοδιαβάσει τα πάντα για την συσκευή και για το οτιδήποτε περνάει. Αν πάει και περάσει ό,τι βρει, αφαιρέσει ό,τι σκεφτεί και δοκιμάσει καθετί χωρίς να ξέρει και χωρίς να το ψάξει πρώτα, δε τον φταίει κανείς αν πάθει το οτιδήποτε. Σαν να μη ξέρεις να οδηγείς και να πάρεις ένα αμάξι και να βγεις έξω. Θα το τρακάρεις. Θα σου φταίει η κατασκευάστρια εταιρία του αυτοκινήτου; Εσύ, εγώ και όλοι σχεδόν εδώ μέσα ξέρουμε τι περνάμε, το ψάχνουμε πολύ πριν δοκιμάσουμε κάτι. Τώρα αν κάποιος την πατήσει, αργεί η συσκευή του, δε κρατάει η μπαταρία και κατηγορεί το λειτουργικό και την Samsung, τότε να πάρει ένα μηλόφωνο και να μας αφήσει. Συμφωνώ και επαυξάνω. Εγώ έκανα δοκιμές πάαααρα πολλές εφαρμογές μέχρι να καταλήξω σε αυτές που πραγματικά με βολεύουν. Με αποτέλεσμα η μπαταρία να κρατάει βία βία 25 ώρες, και να έχω αρκετά lags... χωρίς κρασαρίσματα όμως. Έκανα ένα hard reset και την ξανά έστησα μέσα σε 1 ώρα το πολύ. Περιττό να πω πως το κινητό πετάει ξανά. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Συμφωνώ και επαυξάνω. Εγώ έκανα δοκιμές πάαααρα πολλές εφαρμογές μέχρι να καταλήξω σε αυτές που πραγματικά με βολεύουν. Με αποτέλεσμα η μπαταρία να κρατάει βία βία 25 ώρες, και να έχω αρκετά lags... χωρίς κρασαρίσματα όμως. Έκανα ένα hard reset και την ξανά έστησα μέσα σε 1 ώρα το πολύ. Περιττό να πω πως το κινητό πετάει ξανά. Θα ήταν ενδιαφέρον να μας πεις ποιες εφαρμογές πιθανότατα (δεν μπορείς συνήθως να είσαι 100% σίγουρος) ήταν αυτές που κατανάλωναν την μπαταρία και ποιες προκαλούσαν lags. Προσωπικά δεν έχω lags (για μπαταρία έχω ποσταρει πρόσφατα στο σχετικό νήμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 (edited) Έχω γράψει πριν πως μετά από τις οποίες δοκιμές έκανα κατέληξα σε stock rom χωρίς root. Ενώ τα πάντα λειτουργούν όπως πρέπει, διάρκεια μπαταρίας, ταχύτητα ανοίγματος εφαρμογών κλπ, ένα πράγμα μου φαίνεται σαν να μην κολλάει. Αυτό είναι η εφαρμογή "συλλογή". Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό ή δεν καταλαβαίνω κάτι ή έχει κάποιο θέμα αλλά έτσι είναι. Η αίσθηση που μου αφήνει δεν είναι η καλύτερη. Αν μετά από αυτό δεν είμαι έμπειρος χρήστης ή πρέπει η Samsung να κλειδώσει το λειτουργικό ή να αλλάξω τηλέφωνο τότε κάτι δεν πάει καλά. Ας αφήσουμε τον κάθε ένα να δοκιμάζει ότι θέλει και να κάνει τα δικά του στην συσκευή του. Τον ποιον κατηγορεί μετά είναι δικό του θέμα. Οι υπόλοιποι σαν μεγάλα παιδιά πρέπει να είναι σε θέση να κρίνουν τι θα κρατήσουν και τι όχι από όλα αυτά. Κανείς όσο έμπειρος είναι ή νομίζει ότι είναι, δεν είναι δυνατόν να τα ξέρει όλα. Δοκιμάζει, παρατηρεί και φυσικά ρωτάει χωρίς να πρέπει κάποιος να πρέπει να δυσανασχετεί. Αν δεν θέλει δεν απαντάει, κάποιος μπορεί να θέλει να το κάνει. Δεν έχουν γεννηθεί όλοι προγραμματιστές Linux και θέλουν να μάθουν. Δυστυχώς ή ευτυχώς κάποιοι θέλουν περισσότερο χρόνο από άλλους. Για τον λόγο αυτό συμμετέχουν σε φόρουμ, ρωτάνε κάτι που δεν ξέρουν, παίρνουν απάντηση και φροντίζουν την πορεία τους. Απαντήσεις του τύπου "άστο μέχρι να μάθεις", "καλύτερα η αγία Samsung να κλειδώσει το λειτουργικό " δεν ταιριάζουν σε forum που κάποιοι προσπαθούν να μάθουν. Edited February 3, 2013 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 (edited) :lol::lol::lol: Ξεκίνα από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354955 και πας για στήσιμο από την αρχή .Δεν το γλυτώνεις Τελικα περασα την official rom αλλα μεχρις στιγμη δεν μου εχει ερθει καμια αναβαθμιση "The latest updates have already been installed" Και μολις ειδα οτι δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο Edited February 3, 2013 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 @@ cb600f Την γνώμη μας λέμε δεν υποχρεώνουμε κανένα να την ακολουθήσει και πολύ περισσότερο να κάνουμε κουμάντο στην συσκευή του. Τα όσα έγραψα δεν πήγαιναν σε σένα. Αν πρόσεξες κάτω από την απάντηση στο δικό σου πρόβλημα ξεκίνησα να γράφω βάζοντας @@@ που σημαίνει αλλαγή θέματος και συνηθίζεται όταν κάνουμε πολλαπλή απάντηση για να μην έχουμε συνεχόμενα ποστ. Στο πρόβλημα σου με την συλλογή θα βοηθούσε αν μας ανέβαζες ένα βίντεο για να δούμε αν πρόκειται για την φυσιολογική καθυστέρηση που προκαλεί το εφέ η κάτι άλλο που μπορεί να συμβαίνει στο δικό σου. . Έχω αλμπουμ με 300 φώτο και δεν παρατηρώ κάτι άλλο πέρα απ αυτό που περιέγραψα παραπάνω. Θα προτιμούσα κι εγώ να μην υπάρχουν αυτά τα εφέ που δεν προσφέρουν τίποτα σε μια συσκευή που κατά κύριο λόγο προορίζεται για επαγγελματική χρήση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Παιδια, παντα θα υπαρχουν εμπειροι και απειροι χρηστες. Το προβλημα του android δεν ειναι η ελευθερια που σου δινει , αλλα οι κακες υλοποιησεις των κατασκευαστων που σε ωθουν στις καλυτερες υλοποιησεις καποιων ερασιτεχνων (ξερω, ακουγεται οξυμωρο, αλλα ισχυει, οσο περιεγο και αν φαινεται). Στην περιπτωση του note2 αυτο δεν ισχυει. Το κινητο "μαμα" ειναι μια χαρα και δεν χρειαζεται κανενα πειραγμα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Καλημέρες. Να ρωτήσω σε ποιας προέλευσης συσκευές δεν έχει έρθει επίσημα η 4.1.2; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Καλημέρες. Να ρωτήσω σε ποιας προέλευσης συσκευές δεν έχει έρθει επίσημα η 4.1.2; Στις ελληνικες σιγουρα :p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 @@ cb600f Την γνώμη μας λέμε δεν υποχρεώνουμε κανένα να την ακολουθήσει και πολύ περισσότερο να κάνουμε κουμάντο στην συσκευή του. Τα όσα έγραψα δεν πήγαιναν σε σένα. Αν πρόσεξες κάτω από την απάντηση στο δικό σου πρόβλημα ξεκίνησα να γράφω βάζοντας @@@ που σημαίνει αλλαγή θέματος και συνηθίζεται όταν κάνουμε πολλαπλή απάντηση για να μην έχουμε συνεχόμενα ποστ. Στο πρόβλημα σου με την συλλογή θα βοηθούσε αν μας ανέβαζες ένα βίντεο για να δούμε αν πρόκειται για την φυσιολογική καθυστέρηση που προκαλεί το εφέ η κάτι άλλο που μπορεί να συμβαίνει στο δικό σου. . Έχω αλμπουμ με 300 φώτο και δεν παρατηρώ κάτι άλλο πέρα απ αυτό που περιέγραψα παραπάνω. Θα προτιμούσα κι εγώ να μην υπάρχουν αυτά τα εφέ που δεν προσφέρουν τίποτα σε μια συσκευή που κατά κύριο λόγο προορίζεται για επαγγελματική χρήση. Κώστα γνωρίζω πως κάτω από την παράθεση πρόσθεσες τα @@@@. Απλά για κάποιον λόγο θεώρησα πως όλο αυτό ξεκίνησε μετά από το δικό μου μήνυμα. Φυσικά και δεν κάνω καμιά αντιπαράθεση, ειδικά σε ανθρώπους που προσφέρουν σε όλους (εννοείτε και σε μένα) από τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο τους. Στο θέμα μας, δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω βίντεο, δεν έχω αυτήν την στιγμή άλλη διαθέσιμη συσκευή και δεν γνωρίζω άλλον τρόπο. Ξέρω όμως πως εσύ μπορείς. Αν έχεις τον χρόνο και την θέληση, μπορείς σε παρακαλώ να φτιάξεις ένα εσύ ώστε να δω την συμπεριφορά σε σένα και να συγκρίνω σε μένα; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Καλημερα παιδες!!!&ηθελα να ρωτησω κατιγια να δω αν το εχω καταλαβει σωστα.εχω τη συσκευη με 4'1'1 και ροοτ και multiwindow xposed framework.και οταν παταω για αναβαθμιση μου λεει οτι η συσκευη μου εχει τροποποιηθει.υπαρχει τροπος να βγει το ροοτ (η τελος παντων να παρω την αναβαθμιση)χωρις φλασαρισμα νεας ρομ?και αν φλασαρω μεσω mobile odin οπως ειπε ενα παιδι πιο πανω θα χασω ολες τις εφαρμογες?βασικα βαριεμαι να το ξαναστηνω γιαυτο....υποθετω οτι αν ημουν χωρις ροοτ θα επαιρνα την αναβαθμιση χωρις να χάσω τις εφαρμογες.καθε βοηθεια δεκτη!!!!:) Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts