cmeletis Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Μετα απο χρήση 5 ημερών ,να αναφέρω κάποιες εντυπώσεις. Είχα ξανά δοκιμάσει το android με το galaxy s. Καμία σχέση. !! Το android εξελίχτηκε τρομακτικά,δεν είναι τυχαίο που το προτιμά τόσο μεγάλο ποσοστό χρηστών. Και βέβαια επιδέχεται και άλλων βελτιώσεων γιατι δεν είναι τέλειο. Με το iPhone δεν το συγκρίνω καν (πρέπει επειγόντως να ανανεώσουν το ui,)αλλιώς το χάνουν το παιχνίδι. Αυτο το λέω καλοπιστα. Ίσως το κινητο δεν εχει μεγάλο Bluetooth range,γιατι χάνει την σύνδεση με το bluetrek tatoo ,που έχω στα 2 μετρα! Ίσως να φταίει και το ακουστικο,δεν ξέρω. Αν ξέρει καποιος ας μας πει. Η μπαταρια με 2 φορτίσεις δεν χαμπαριαζει. Το spen πολυ λειτουργικο. Έπαιξα βίντεο 1080p χωρίς να αγκομαχαει καθόλου.! Η ram προφανώς παίζει σημαντικο ρόλο στη συσκευη. Μεγάλο φάουλ της Samsung να βγάλουν το s3 μόνο με ένα gb ram. Η Γρηγόρη ματιά αργει λίγο,( πολυ καλυτερη η υλοποίηση στο ν9,που με διπλό tap έβλεπες τα πάντα στην αρχική οθόνη.) Το μόνο που με δυσκολεύει είναι το μέγεθος στην καθημερινή χρήση,όχι στο γραφείο. Ίσως ο μοναδικός λόγος που το δώσω. Ελπίζω να μην κουρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigok Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Μετα απο χρήση 5 ημερών ,να αναφέρω κάποιες εντυπώσεις. Είχα ξανά δοκιμάσει το android με το galaxy s. Καμία σχέση. !! Το android εξελίχτηκε τρομακτικά,δεν είναι τυχαίο που το προτιμά τόσο μεγάλο ποσοστό χρηστών. Και βέβαια επιδέχεται και άλλων βελτιώσεων γιατι δεν είναι τέλειο. Με το iPhone δεν το συγκρίνω καν (πρέπει επειγόντως να ανανεώσουν το ui,)αλλιώς το χάνουν το παιχνίδι. Αυτο το λέω καλοπιστα. Ίσως το κινητο δεν εχει μεγάλο Bluetooth range,γιατι χάνει την σύνδεση με το bluetrek tatoo ,που έχω στα 2 μετρα! Ίσως να φταίει και το ακουστικο,δεν ξέρω. Αν ξέρει καποιος ας μας πει. Η μπαταρια με 2 φορτίσεις δεν χαμπαριαζει. Το spen πολυ λειτουργικο. Έπαιξα βίντεο 1080p χωρίς να αγκομαχαει καθόλου.! Η ram προφανώς παίζει σημαντικο ρόλο στη συσκευη. Μεγάλο φάουλ της Samsung να βγάλουν το s3 μόνο με ένα gb ram. Η Γρηγόρη ματιά αργει λίγο,( πολυ καλυτερη η υλοποίηση στο ν9,που με διπλό tap έβλεπες τα πάντα στην αρχική οθόνη.) Το μόνο που με δυσκολεύει είναι το μέγεθος στην καθημερινή χρήση,όχι στο γραφείο. Ίσως ο μοναδικός λόγος που το δώσω. Ελπίζω να μην κουρασα. Ετσι ειναι φιλε γιατι βρισκομαστε στο 2012. Οσον αφορα το bluetooth, μαλον το bluetooth φταιει, γιατι εχω HM1500 της samsung, και δεν χανεται στα 2 μετρα που λες. Το μεγεθος ειναι συνηθεια, κ ασε τις ατακες που λενε οι αλλοι τι παντοφλα ειναι αυτη, τι τηλεοραση ειναι αυτη και τετοια. Μην κανεις το λαθος να το δωσεις, με τιποτα!!! Φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 @Cmeletis Αν δεν μπορείς το μέγεθος θα σου έλεγα να περιμένεις αν μπορείς το S4 το οποίο θα είναι κορυφαίο στην κατηγορία του. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Ετσι ειναι φιλε γιατι βρισκομαστε στο 2012. Οσον αφορα το bluetooth, μαλον το bluetooth φταιει, γιατι εχω HM1500 της samsung, και δεν χανεται στα 2 μετρα που λες. Το μεγεθος ειναι συνηθεια, κ ασε τις ατακες που λενε οι αλλοι τι παντοφλα ειναι αυτη, τι τηλεοραση ειναι αυτη και τετοια. Μην κανεις το λαθος να το δωσεις, με τιποτα!!! Φιλικα Παιδιά το μέγεθος είναι μια χαρά. Για αυτά που προσφέρει το κινητό δεν υπάρχει θέμα. Στην ουσία έχεις ένα λάπτοπ το οποίο μπαίνει ΑΝΕΤΑ στην τσέπη σου μέσα. Σε μένα το 90% που το χαρακτηρίζουν τηλεόραση δεν είχαν σπίτι τους πισι ποτέ. Βασικά δεν ξέρουν καν πως ανοίγει ένα πισι. Χωρις να είναι κακό αυτό δεν καταλαβαίνουν καν για τι πράγμα μιλάμε . Προσωπικά δεν ασχολούμαι πλέον. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 cmeletis ότι σου λένε και τα "παιδια"!! Η συσκευή είναι" αλλού "!! Το μέγεθος θα το συνηθίσεις, δες το κι αλλιώς, όταν έχεις τόσα + το μέγεθος είναι το λιγότερο που θα έπρεπε να σε απασχολεί!! (χθες έδωσα το δεύτερο τηλέφωνο που είχα και ήταν 4'' και πήρα ένα note 1 :D .... Όταν πας σε τέτοιο μέγεθος όλα τα άλλα είναι " πετρουλες" !! ) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 επανερχομαι με πολλες θετικοτατες εμπειριες με το θηριο....το εχω συγχρονισει με http://www.sonymobile.com/gr/products/accessories/liveview/ και οταν θελω να το χρησιμοποιω ως απλο κινητο το αφηνω στο τσαντακι και εχω απλα φορεμενο στο χερι το liveview και στο τραπεζι το ακουστικο bluetooth (συνεργαζεται απολυτα και ταυτοχρονα και με τα δυο)!οταν με παιρνει καποιος τηλ ή μου στελνει μνμ το βλεπω στο liveview και απανταω απο το handsfree...οταν ομως θελω να σερφαρω ή να κανω επαγγελματικη δουλεια βγαινει το θηριο......:D:D:D αρα για οσους το μεγεθος ειναι προβλημα να ειστε σιγουροι οτι μακαρι ολα τα κινητα να μοιαζαν στο θηριο και το μονο τους ελαττωμα να ηταν το μεγεθος τους... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 επανερχομαι με πολλες θετικοτατες εμπειριες με το θηριο....το εχω συγχρονισει με http://www.sonymobile.com/gr/products/accessories/liveview/ και οταν θελω να το χρησιμοποιω ως απλο κινητο το αφηνω στο τσαντακι και εχω απλα φορεμενο στο χερι το liveview και στο τραπεζι το ακουστικο bluetooth (συνεργαζεται απολυτα και ταυτοχρονα και με τα δυο)!οταν με παιρνει καποιος τηλ ή μου στελνει μνμ το βλεπω στο liveview και απανταω απο το handsfree...οταν ομως θελω να σερφαρω ή να κανω επαγγελματικη δουλεια βγαινει το θηριο......:D:D:D αρα για οσους το μεγεθος ειναι προβλημα να ειστε σιγουροι οτι μακαρι ολα τα κινητα να μοιαζαν στο θηριο και το μονο τους ελαττωμα να ηταν το μεγεθος τους... Μπορείς να συνδέσεις ταυτόχρονα και blue tooth ακουστικό και να μιλάς; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Προς πάσα γνώση και συμμόρφωση: Χθες πληροφορηθηκα απο εντος της samsung hellas πηγη οτι πλεον στο τεχνικο τμημα λογω αναβαθμισης του εξοπλισμου τους, διαπιστωνουν τα κινητα που εχουν γινει root - ακομα κι αν εχει γινει η unroot διαδικασια - και τα βγαζουν εκτος εγγυησης. Αν καποιος εχει αντιστοιχη πηγη ας το διασταυρωσει. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Μπορείς να συνδέσεις ταυτόχρονα και blue tooth ακουστικό και να μιλάς; και ομως φιλε μου πιστεψε το.....δοκιμασμενο προ ενος λεπτου!κανω κληση στο τηλ την οποια την δειχνει κανονικα και στο liveview την απανταω απο το handsfree και εν μιλαω κανονικα παταω απο to liveview το findmyphone και το τηλ ανταποκρινεται κανονικοτατα!!! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djnick Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) σκεφτομαι και εγω να αγορασω το note ii γιατι πραγματικα προσφερει πολλα και η τιμη του ειναι αρκετα καλη αλλα με προβληματιζουν καποια πραγματα.... πιστευετε οτι το κινητο απευθυνεται κυριως σε επαγγελματιες που χρειαζονται την μεγαλη οθονη και το πενακι; σκεφτομουν να το παρω και να το κρατησω 2-3 χρονια αλλα δεν θελω να με κουρασει το μεγεθος του ουτε να κουβαλαω τσαντα για να το εχω μεσα.....μιας και δεν το εχω τοσο αναγκη στην καθημερινοτητα μου μηπως θα ηταν καλυτερα να στραφω σε κανενα αλλο κινητο με μικροτερη οθονη; Te_Salat το samsung galaxy s4 ποτε το περιμενουμε; Edited December 2, 2012 by djnick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) Προς πάσα γνώση και συμμόρφωση: Χθες πληροφορήθηκα απο εντος της samsung hellas πηγη οτι πλεον στο τεχνικο τμημα λογω αναβαθμισης του εξοπλισμου τους, διαπιστωνουν τα κινητα που εχουν γινει root - ακομα κι αν εχει γινει η unroot διαδικασια - και τα βγαζουν εκτός εγγύησης. Αν καποιος εχει αντιστοιχη πηγη ας το διασταυρωσει. Είχα δει ένα βιντεάκι στο youtube ενός Κορεάτη που πήγε το Note II στο service της samsung στην Κορέα... και του το έκαναν "φύλλο και φτερό" για να δουν αν το πειράξει... επειδή είχε σαν επίσημη γλώσσα τα αγγλικά (μάλλον τους φάνηκε περίεργο)... ο τύπος εξηγούσε στο βιντεάκι πως η Samsung έχει αρκετά εξελιγμένα συστήματα για να διαπιστώνει αν το κινητό της πειράχτηκε... Τελικά το κινητό του βγήκε καθαρό μιας και όντως δεν το είχε κάνει root. Λέτε να έφερε τέτοια συστήματα και στην Ελλάδα;;; σκεφτομαι και εγω να αγορασω το note ii γιατι πραγματικα προσφερει πολλα και η τιμη του ειναι αρκετα καλη αλλα με προβληματιζουν καποια πραγματα.... πιστευετε οτι το κινητο απευθυνεται κυριως σε επαγγελματιες που χρειαζονται την μεγαλη οθονη και το πενακι; σκεφτομουν να το παρω και να το κρατησω 2-3 χρονια αλλα δεν θελω να με κουρασει το μεγεθος του ουτε να κουβαλαω τσαντα για να το εχω μεσα.....μιας και δεν το εχω τοσο αναγκη στην καθημερινοτητα μου μηπως θα ηταν καλυτερα να στραφω σε κανενα αλλο κινητο με μικροτερη οθονη; Te_Salat το samsung galaxy s4 ποτε το περιμενουμε; Αν θες την άποψή μου... καλύτερα πάρε ένα πιο μικρό... τα δυνατά σημεία του ΝΟΤΕ ΙΙ είναι η βελτιωμένη παραγωγικότητά του. Το χρησιμοποιώ κυρίως για web development και πραγματικά μου έχει λύσει τα χέρια... κατά τ' άλλα... είναι ένα πάρα πολύ καλό smartphone κινητό... αλλά νομίζω πως είναι κρίμα να το πάρει κάποιος απλά για να το χρησιμοποιεί σαν ένα απλό smartphone κινητό... και λέω απλό γιατί όοολα τα άλλα είναι απλά smartphones... αυτό είναι NOTE II (πολλά "απλά" είπα) Edited December 2, 2012 by Astroholic Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 και ομως φιλε μου πιστεψε το.....δοκιμασμενο προ ενος λεπτου!κανω κληση στο τηλ την οποια την δειχνει κανονικα και στο liveview την απανταω απο το handsfree και εν μιλαω κανονικα παταω απο to liveview το findmyphone και το τηλ ανταποκρινεται κανονικοτατα!!! Όχι hands free αλλα για bluetooth ακουστικό μιλαω και ταυτόχρονα με το liveview Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 επανερχομαι με πολλες θετικοτατες εμπειριες με το θηριο....το εχω συγχρονισει με http://www.sonymobile.com/gr/products/accessories/liveview/ και οταν θελω να το χρησιμοποιω ως απλο κινητο το αφηνω στο τσαντακι και εχω απλα φορεμενο στο χερι το liveview και στο τραπεζι το ακουστικο bluetooth (συνεργαζεται απολυτα και ταυτοχρονα και με τα δυο)!οταν με παιρνει καποιος τηλ ή μου στελνει μνμ το βλεπω στο liveview και απανταω απο το handsfree...οταν ομως θελω να σερφαρω ή να κανω επαγγελματικη δουλεια βγαινει το θηριο......:D:D:D αρα για οσους το μεγεθος ειναι προβλημα να ειστε σιγουροι οτι μακαρι ολα τα κινητα να μοιαζαν στο θηριο και το μονο τους ελαττωμα να ηταν το μεγεθος τους... To ειχα δοκιμασει (δις) αυτο το γκατζετακι, αλλα απλα... δεν κανει. Αποσυγχρονιζεται για πλακα (και το χειροτερο ειναι δεν ξερεις ποτε) και εχει ενα σωρο αλλες δυσλειτουργιες. Καποια στιγμη το ξαναγορασα στα 19 ευρω (προσφορα του Γερμανου), αλλα ουτε για τοσα δεν το κρατησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Όχι hands free αλλα για bluetooth ακουστικό μιλαω και ταυτόχρονα με το liveview για bluetooth ακουστικο μιλαω και εγω....δουλευουν και τα 2 ταυτοχρονα! To ειχα δοκιμασει (δις) αυτο το γκατζετακι, αλλα απλα... δεν κανει. Αποσυγχρονιζεται για πλακα (και το χειροτερο ειναι δεν ξερεις ποτε) και εχει ενα σωρο αλλες δυσλειτουργιες. Καποια στιγμη το ξαναγορασα στα 19 ευρω (προσφορα του Γερμανου), αλλα ουτε για τοσα δεν το κρατησα... μου αποσυγχρονιζεται μονο οταν βρεθω σε αποσταση απο το κινητο....και εγω το ειχα και παλιοτερα και το πηρα και τωρα και νομιζω οτι εχουν βελτιωσει κατα πολυ την συνδεσημοτητα του...το μονο κακο ειναι που δεν μπορει να συνθεδει με τιποτα στον λογαριασμο facebook και twitter!!! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djnick Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Αν θες την άποψή μου... καλύτερα πάρε ένα πιο μικρό... τα δυνατά σημεία του ΝΟΤΕ ΙΙ είναι η βελτιωμένη παραγωγικότητά του. Το χρησιμοποιώ κυρίως για web development και πραγματικά μου έχει λύσει τα χέρια... κατά τ' άλλα... είναι ένα πάρα πολύ καλό smartphone κινητό... αλλά νομίζω πως είναι κρίμα να το πάρει κάποιος απλά για να το χρησιμοποιεί σαν ένα απλό smartphone κινητό... και λέω απλό γιατί όοολα τα άλλα είναι απλά smartphones... αυτό είναι NOTE II (πολλά "απλά" είπα) μαλλον αυτο θα κανω:) δεν ξερω αλλα οσοι εχουν παρει το note ii απο εδω μεσα το χρειαζονται πραγματικα στην δουλεια τους οποτε ειναι κριμα να το παρω και μετα να το μετανιωσω.... εχεις να μου προτεινεις καποιο τηλεφωνο μηπως;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω. Εμένα η δουλειά μου δεν έχει καμία σχέση με τα smartphone ούτε καν με pc! Είχα όμως και το Note 1 και το 2 και περιμένω το 3... Κάνει τις περισσότερες επαγγελματικές δουλειές γραφείου που θα χρειαστεί κάποιος και όλα τα υπόλοιπα που θα έκανε με ένα μικρό pc η με μια νορμάλ παιχνιδομηχανή. Έχεις ένα φορητό εργαλείο απάνω σου που το χρησιμοποιείς κατά βούληση χωρίς να έχεις το άγχος της μπαταρίας! Αν λοιπόν το μέγεθος δεν σε πειράζει και το κόστος δεν σε απασχολεί, η επιλογή είναι Μία και σου μένει μόνο το δίλημμα...Άσπρο ή Γκρι...:) Edit: επειδή τώρα διάβασα το ερώτημα σου σου λέω επίσης πως το πενάκι μου το έχει χρησιμοποιήσει περισσότερο ο γιος μου (ζωγραφίζοντας διάφορες φώτο) παρά εγώ. Και αφού σκοπεύεις να κρατήσεις το τηλέφωνο δύο-τρία χρόνια είναι το μοναδικό που θα σε καλύψει!!! Edited December 2, 2012 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Προς πάσα γνώση και συμμόρφωση: Χθες πληροφορηθηκα απο εντος της samsung hellas πηγη οτι πλεον στο τεχνικο τμημα λογω αναβαθμισης του εξοπλισμου τους, διαπιστωνουν τα κινητα που εχουν γινει root - ακομα κι αν εχει γινει η unroot διαδικασια - και τα βγαζουν εκτος εγγυησης. Αν καποιος εχει αντιστοιχη πηγη ας το διασταυρωσει. λέτε να ισχύει αυτό? και τα τη τζημανια του μήνα xda δεν μπορούν να κάνουν με τίποτε;;; Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) μαλλον αυτο θα κανω:) δεν ξερω αλλα οσοι εχουν παρει το note ii απο εδω μεσα το χρειαζονται πραγματικα στην δουλεια τους οποτε ειναι κριμα να το παρω και μετα να το μετανιωσω.... εχεις να μου προτεινεις καποιο τηλεφωνο μηπως;:) Φίλε δεν ξέρω αν είμαι ο κατάλληλος για να σου προτείνω κάποιο άλλο, καθώς δεν περνάνε - έχουν περάσει πολλά κινητά από τα χέρια μου. Συνήθως κρατάω κάποιο κινητό για 2-3 χρόνια, οπότε η προηγούμενη εμπειρία μου ήταν το HD2. Πάντως αν δεν έπαιρνα το ΝΟΤΕ θα πήγαινα σε κάποιο nexus μάλλον.... Φαντάζομαι κάποια παιδιά με περισσότερη εμπειρία και άποψη, θα σου απαντήσουν πιο κάτω. Edited December 2, 2012 by Astroholic Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) Παιδιά το μέγεθος είναι μια χαρά. Για αυτά που προσφέρει το κινητό δεν υπάρχει θέμα. Στην ουσία έχεις ένα λάπτοπ το οποίο μπαίνει ΑΝΕΤΑ στην τσέπη σου μέσα. Σε μένα το 90% που το χαρακτηρίζουν τηλεόραση δεν είχαν σπίτι τους πισι ποτέ. Βασικά δεν ξέρουν καν πως ανοίγει ένα πισι. Χωρις να είναι κακό αυτό δεν καταλαβαίνουν καν για τι πράγμα μιλάμε . Προσωπικά δεν ασχολούμαι πλέον. Sent from my note Σίγουρα όταν κάποιος το αποκαλεί τηλεόραση, συνεπάγεται ότι η μοναδική του επαφή με την τεχνολογία περιορίζεται στην TV άντε και σε κάποιο κινητό δεκαετίας με τις επαφές στην sim για κάνα sms που θέλει 2,5 ώρες να το πληκτρολογισει. Τέτοιους μόνο στο χωριό μου συνάντησα πριν λίγο καιρό που ειχα παει διακοπές. Το κουφό ειναι οτι έλεγαν κατι τέτοια για ενα LG με οθονη 3.7 Το Note το ειχα στην τσέπη:). Οταν το έβγαλα πέσανε κατω:eek: Ειλικρινά έπρεπε να εχω μαζι μου το ipad και να κάνω πως τηλεφωνώ χρησιμοποιοντας το viber :p Μιλάμε θα πέθαιναν. Te_Salat το samsung galaxy s4 ποτε το περιμενουμε; Το πιθανότερο τον Μάιο. Edited December 2, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_gr Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Το Note ακόμα και ως εργαλείο να μην το χρησιμοποιεί κανείς είναι το απόλυτο κινητό για όποιον θέλει τα πάντα σε μια συσκευή που πραγματικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις καινα χαρεις χωρίς να στραβωθεις. Ναι σε σχέση με τα άλλα κινητά είναι μεγαλύτερο άλλα δεν μιλάμε για τραγικές διάφορες εκτός πχ αν το συγκρίνει κανείς με κινητά στις 3,5 ίντσες. Για εμένα το μόνο που έχει κάνει να βάλω το Note 2 στην άκρη όταν είμαι σπίτι είναι το Note 10.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Το Note ακόμα και ως εργαλείο να μην το χρησιμοποιεί κανείς είναι το απόλυτο κινητό για όποιον θέλει τα πάντα σε μια συσκευή που πραγματικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις καινα χαρεις χωρίς να στραβωθεις. Ναι σε σχέση με τα άλλα κινητά είναι μεγαλύτερο άλλα δεν μιλάμε για τραγικές διάφορες εκτός πχ αν το συγκρίνει κανείς με κινητά στις 3,5 ίντσες. Για εμένα το μόνο που έχει κάνει να βάλω το Note 2 στην άκρη όταν είμαι σπίτι είναι το Note 10.1. Μια χαρά είναι το μέγεθος. Δείτε πόσο μεγαλύτερη είναι μια παντόφλα :):p http://img705.imageshack.us/img705/1028/screenshot2012120218514.th.png Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) Παίδες καλησπέρα, μετά από 2 μέρες απουσίας μπήκα να σας διαβάσω. Λοιπόν όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο χαρούμενος νιώθω που έχω αυτή τη συσκευή. Έκανα πολλούς πειραματισμούς και ενημερώθηκα για αρκετά τεχνικά θέματα για το Android (καθότι newbie, την παρθενιά μου την πήρε το Note II). Ακόμα και χωρίς root δεν έχω βρει ακόμα κάτι που να με περιορίζει. Κάνει ό,τι του έχω ζητήσει και το κάνει άριστα. Απορώ πώς κατάφεραν να χωρέσουν τέτοια δύναμη σε τόσο μικρή συσκευή (ναι, τη θεωρώ μικρή για αυτά που κάνει). Η μόνη μου ευχή είναι να βγει το Note III με 6" οθόνη... :p Έβαλα τον Firefox browser, ο οποίος είναι πανέμορφος, δουλεύει μια χαρά (ελαφρώς πιο αργός απ' τον stock, αλλά και πάλι πολύ καλός) και συγχρονίζει αυτόματα και αμφίδρομα τα bookmarks μου με το PC και το laptop, πράγμα που με βολεύει πολύ. :cool: Για email client, δοκίμασα τον stock, ο οποίος είναι OK, αλλά ήθελα κάτι δυνατότερο. Μετά από μια αναζήτηση στο Play Store βρήκα ένα διαμαντάκι που λέγεται AquaMail. Δωρεάν με περιορισμούς και 3+κάτι ευρώ για την Pro έκδοση. Κορυφαίος, πανέμορφος και υπερ-παραμετροποιήσιμος email client, αξίζει να τον δείτε, ειδικά αν δουλεύετε Gmail. :up: Ερώτηση: Μέχρι τώρα δεν έχει χρειαστεί να συνδέσω το Note II στο PC, ούτε έχω βάλει ακόμα το Kies ή κάτι άλλο. Υπάρχει κάποιος λόγος να το κάνω; Αυτή τη στιγμή όλα γίνονται στο σύννεφο (emails, bookmarks, επαφές, ημερολόγια, S Notes κτλ.). Όλα συγχρονίζονται on-the-fly και over-the-air και μου αρέσει πολύ αυτό. Δεν θέλω να μπλέξω με καλωδιακούς συγχρονισμούς τύπου iTunes. Θα κερδίσω κάτι αν βάλω το Kies; Edited December 2, 2012 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Το kies ειναι απλα αχρηστο.Keep learning :) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Θα κερδίσω κάτι αν βάλω το Kies; Θα κερδίσεις καθυστέρηση στον υπολογιστή σου ;-) Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Το kies ειναι πιο αργο και απο την καθυστέρηση .χάλια. .. Το έσβησα απο το pc και ησύχασα ... Ουτε μου χρειάζεται καν ... Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts