Billys_7 Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Πριν κάνα δίμηνο που το χρησιμοποιούσα με την εφαρμογή strava δούλευε υποδειγματικά.Γρήγορο κλείδωμα και συνεχής καταγραφή. Same Sh1t...Different Day Γεια σου φιλαρακι..δεν την ξερω την εφαρμογη αλλα θα την δοκιμασω. Δοκιμασα και καποιες αλλες αλλα δεν ειδα τρελη διαφορα. Ευχαριστω πολυ.:) edit:Τωρα ειδα τι εφαρμογη ειναι το strava! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Είναι για καταγραφή δραστηριοτήτων και όχι για πλοήγηση.Έχω δουλέψει όμως πολλάκις navigon χωρίς κανένα πρόβλημα. Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Αυτές είναι προσφορές... Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Παιδιά καλημέρα, βρήκα το Note II μου σε ένα συρτάρι και είπα να το σκαλίσω λίγο. Προσπάθησα να το ανοίξω αλλά μένει μόνιμα στην οθόνη της Samsung. Του είχα βάλει TWRP (2.7.0.2) οπότε σκέφτηκα ότι εύκολα θα το επαναφέρω, αλλά παίρνω σφάλματα ότι δεν βρίσκει partition size for /boot /recovery /modem και δε μπορεί να κάνει mount τίποτα. Τι κάνω σε τέτοια περίπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Ψάξε στο ΝΕΤ να βρεις αυθεντική ρόμ που ειναι χωρισμένη σε τρία ή τέσσερα κομμάτια και δοκίμασε με Οντιν. Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipinos1976 Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Προχτές το δικό μου τα έπαιξε τελείως. Ούτε ανάβει, ούτε φορτίζεται. Μπαταρία δεν είναι, γιατί δοκίμασα και την backup που είχα. Δοκίμασα όλα τα κόλπα που μπορεί να γίνουν, αλλά δεν γίνεται τίποτε. Μάλλον είναι - κλασσικά - η emmc, οπότε το κινητό πάει για πέταμα. Δεν αντέχω και πάλι να μπω σε διαδικασία αλλαγής μητρικής, όπως στο παρελθόν (να μην δουλεύει το WiFi, να αλλάζω πλακέτα, να μην δουλεύει η sim κ.ο.κ.), οπότε ο μικρός θα μείνει χωρίς παιχνίδι για μερικούς μήνες, μέχρι να του πασάρω το Note 8 (μετά τα Χριστούγεννα, αν όλα πάνε καλά και είμαστε ακόμη ζωντανοί, θα πάρω το 10άρι). Ευχαριστώ. Παράθεση Το κανάλι μου στο YouTube Το κανάλι μου στο Odysee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Παιδια, το χρησιμοποιει κανεις ακομη; Ελεγα να το βγαλω απο το συρταρι να δω τι κανει. Εχετε να προτεινεται καμια καλη rom, γιατι την τελευταια φορα το ειχα αφησει stock και αμα το δουλεψω ετσι τωρα θα παθω νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Εγώ το άφησα στο συρτάρι με την τελευταία 7.1.2 που είχα βρει και δούλευε ικανοποιητικά.Καμία σχέση με τα σημερινά αλλά σε καμία περίπτωση βασανιστικά. Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Παιδια, το χρησιμοποιει κανεις ακομη; Ελεγα να το βγαλω απο το συρταρι να δω τι κανει. Εχετε να προτεινεται καμια καλη rom, γιατι την τελευταια φορα το ειχα αφησει stock και αμα το δουλεψω ετσι τωρα θα παθω νομιζω Βάλε πάλι το sfos στο xa2 ρε και άσε τα απολιθώματα εν έτει 2020 :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. January 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2020 Βάλε πάλι το sfos στο xa2 ρε και άσε τα απολιθώματα εν έτει 2020 :cool: ειπε εκεινος με το vanilla droid στο xc ασε μας κουκλιτσα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts