Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα με την 4.4.2 εκτός το ότι δεν μπορούμε να μεταφέρουμε τις εφαρμογές στην microSD τί πρόβλημα υπάρχει με τον ESexplorer; Παράδειγμα εγώ με τον ESexplorer μεταφέρω αρχεία μέσω δικτύου από τον υπολογιστή στο τηλέφωνο στην microSD. Με την 4.4.2 μπορώ να το κάνω αυτό ή θα με περιορίσει; Άντε οι εφαρμογές στην microSD δεν με ενοχλεί τόσο αλλά να μην μπορώ να μεταφέρω αρχεία αυτό πάει πολύ.

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα με την 4.4.2 εκτός το ότι δεν μπορούμε να μεταφέρουμε τις εφαρμογές στην microSD τί πρόβλημα υπάρχει με τον ESexplorer; Παράδειγμα εγώ με τον ESexplorer μεταφέρω αρχεία μέσω δικτύου από τον υπολογιστή στο τηλέφωνο στην microSD. Με την 4.4.2 μπορώ να το κάνω αυτό ή θα με περιορίσει; Άντε οι εφαρμογές στην microSD δεν με ενοχλεί τόσο αλλά να μην μπορώ να μεταφέρω αρχεία αυτό πάει πολύ.

Καμία εφαρμογή εκτός των προεπιλεγμένων (αυτές που είχε η συσκευή όταν την αγόρασες) δεν θα έχει πρόσβαση εγγραφής στην εξωτερική κάρτα sd. Περιορισμός του λογισμικού kit kat της Google, διορθώνεται μόνο με root.

Άρα ναι, θα σε περιορίσει.

Εναλλακτική εκτός από root? Τα μεταφέρεις με Es στην εσωτερική μνήμη και με την εφαρμογή "Τα Αρχεία μου" από την εσωτερική στην εξωτερική.

Το ίδιο ισχύει και για εφαρμογές κάμερας, χαρτών κλπ.

Καμία εφαρμογή εκτός των προεπιλεγμένων (αυτές που είχε η συσκευή όταν την αγόρασες) δεν θα έχει πρόσβαση εγγραφής στην εξωτερική κάρτα sd. Περιορισμός του λογισμικού kit kat της Google, διορθώνεται μόνο με root.

Άρα ναι, θα σε περιορίσει.

Εναλλακτική εκτός από root? Τα μεταφέρεις με Es στην εσωτερική μνήμη και με την εφαρμογή "Τα Αρχεία μου" από την εσωτερική στην εξωτερική.

Το ίδιο ισχύει και για εφαρμογές κάμερας, χαρτών κλπ.

Άρα μάπα το καρπούζι, συνδυασμός kit kat 4.4.2 και συσκευής samsung να μην μπορείς να κάνεις ούτε root γιατί θα γράψει το knox και θα είσαι εκτός εγγύησης, κρίμα.

Μπαίνω στο here και κατεβάζω χάρτες στην sd χωρίς πρόβλημα όμως, άρα μήπως υπάρχουν και μερικές ακόμα εφαρμογές που παίζουν με την sd?

αυτό ήταν η πρώτη δοκιμή που έκανα.

σχετικά με το πρόβλημα με το wifi που είχα αναφέρει, να προσθέσω οτι τελικά το wifi δουλεύει απλά το εικονίδιο wifi και 3g εξαφανίζεται

ενώ και το toggle switch του wifi δείχνει σβηστό και παρά το οτι το επιλέγω δεν γίνεται πράσινο.

όμως το συνδέεται και παίζει χωρίς κάποιο άλλο παρατράγουδο μέχρι τώρα.

Edited by NaGR

2 ημέρες με την 4.4.2 δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα, αντίθετα το mw1 που δεν δούλευε σωστά με την 4.3 τώρα δουλέυει άψογα !!

Μιάς και ανέφερες το mw1,το κινητό,τι προέλευσης είναι;Γιατί έχω ένα Γαλλικό,και το έχω αφήσει με την 4.3.Να έχει άραγε ΄δώσει την 4.4.2 ΟΤΑ,στα Γαλλικά;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Μα η πρώτη 4.4.2 ήταν για τα γαλλικά νοτε2...Πώς και δεν την έλαβες ?

Μη γελάσεις,αλλά το έχω στη...ναφθαλίνη,γιατί το προόριζα για τον ανηψιό μου,σε περίπτωση που έπαιρνε το χαρτί του Φυσικού.Και το μεν χαρτί ,το πήρε,αλλά το τηλέφωνο,δεν το ήθελε,μιας και όπως μου είπε,προτιμούσε το W997 ,που επίσης του είχα δώσει.Το είχε βολευτεί,όπως μου είπε.:)

Ετσι,επειδή θέλω να το δώσω στον παλιό μου μαθητή και γιατρό μου,προσπαθώ να του βγάλω ό,τι αρχεία έχει και να το φέρω στην τελευταία σταθερή βερσιον.

Αρα,να βγάλω την κάρτα σιμ του δικού μου ,να τη βάλω στο 2,να ψάξω για αναβαθμίσεις και να περάσω αυτή που θα μου βγάλει,ή κάτι άλλο;

Κοσμοτε,100Mbps.

Μιάς και ανέφερες το mw1,το κινητό,τι προέλευσης είναι;Γιατί έχω ένα Γαλλικό,και το έχω αφήσει με την 4.3.Να έχει άραγε ΄δώσει την 4.4.2 ΟΤΑ,στα Γαλλικά;

Το κινητό είναι EUR έκδοση απο το πλαίσιο το είχα πάρει και η αναβάθμιση μου ήρθε προχτές . Είχα χαλαστεί που δεν δούλευε σωστά το mw1 με την 4.3 και τώρα έχει επανέλθει !

πουλα το και παρε κατι αλλο

Σε ευχαριστώ πολυ δεν το είχα σκεφτεί.Θες να το πάρεις εσύ στην τιμη που το πήρα αφού εσένα σου αρέσει τόσο πολυ και δεν σε ενοχλεί οτι η σαμμυ κάνει οτι γουστάρει?

Θα έχεις άλλο ένα κινητό που γουστάρεις τόσο πολυ και εγώ δεν θα χάσω τόσα χρήματα.

Same Sh..t , Different Day

Σε ευχαριστώ πολυ δεν το είχα σκεφτεί.Θες να το πάρεις εσύ στην τιμη που το πήρα αφού εσένα σου αρέσει τόσο πολυ και δεν σε ενοχλεί οτι η σαμμυ κάνει οτι γουστάρει?

Θα έχεις άλλο ένα κινητό που γουστάρεις τόσο πολυ και εγώ δεν θα χάσω τόσα χρήματα.

θα το επαιρνα αλλα εχω ηδη ολη τη σειρα note.εκτος αυτου 250 θα τα παρεις αν το δωσεις

Το κινητό είναι EUR έκδοση απο το πλαίσιο το είχα πάρει και η αναβάθμιση μου ήρθε προχτές . Είχα χαλαστεί που δεν δούλευε σωστά το mw1 με την 4.3 και τώρα έχει επανέλθει !

Του έβαλα τη σιμ και βρήκε αμέσως την αναβάθμιση,πάνω από 400ΜΒ,και εργάζεται για να την κατεβάσει.

Κοσμοτε,100Mbps.

Μετα το μαρτιο θα δωσει το γλυφιτζουρι εδω ακομα ανεβαζει στο επισημο site την KL1 για ολες τις χωρες !

----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και...για πες το αλλο κινητο που θα εχεις τι θα κανει παραπανω απο τον Νοτη ?

Ενημέρωση

Μετακινήθηκαν κάποια μηνύματα στο σωστό topic.

Θα ήθελα να υπενθυμίσω πως οτιδήποτε αφορά τροποποίηση/βελτίωση του Note 2, το γράφουμε εδώ

Ευχαριστώ

καλησπερα!εχω αγοράσει το τηλέφωνο μεταχειρισμενο και ειναι αγορασμενο απο πλαισιο.ειχαν κανει root αλλά το εχουν επαναφερει στην επισημη 4.3!οταν το συνδέσω στο kies μου γραφει xef οποτε ει αι γαλλικό. δεν μου εχει δωσει ποτε την 4.4 official. περιμενα μηπως παρει την ελληνική. ακόμα τίποτα. ξερει κανεις να μου απαντησει γιατι συμβαινε αυτο? ευχαριστώ!

καλησπερα!εχω αγοράσει το τηλέφωνο μεταχειρισμενο και ειναι αγορασμενο απο πλαισιο.ειχαν κανει root αλλά το εχουν επαναφερει στην επισημη 4.3!οταν το συνδέσω στο kies μου γραφει xef οποτε ει αι γαλλικό. δεν μου εχει δωσει ποτε την 4.4 official. περιμενα μηπως παρει την ελληνική. ακόμα τίποτα. ξερει κανεις να μου απαντησει γιατι συμβαινε αυτο? ευχαριστώ!

Πήγαινε ρυθμίσεις- πληροφορίες συσκευής-κατάσταση και δες στο τέλος της λίστας αν σου γράφει "επίσημη έκδοση" ή "τροποποιημένη"

Πήγαινε ρυθμίσεις- πληροφορίες συσκευής-κατάσταση και δες στο τέλος της λίστας αν σου γράφει "επίσημη έκδοση" ή "τροποποιημένη"

επισημη εκδοση γραφει.

επισημη εκδοση γραφει.
Κοίτα τώρα τι γίνεται : αφού όπως λές είναι αγορασμένο απο πλαίσιο κατά 99% πρέπει να είναι Ελληνικό,εσένα όμως όπως λες σου βγάζει XEF,αρα Γαλλικό,που σημαίνει οτι αυτός που στο πούλησε είχε φλασάρει Γαλλική ρομ (οπότε μην περιμένεις άδικα για Ελληνικό update,δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση).Κατά 99% λοιπόν έχεις θέμα με το csc οπότε και δεν σου βγάζει update.Στην περίπτωση αυτή,το πιο σωστό και για να μην μπλέξεις σε άλλες διαδικασίες,είναι να ξαναπεράσεις την Ελληνική ρομ και θα έχεις και τα updates και τα πάντα. Edited by truckman

Κοίτα τώρα τι γίνεται : αφού όπως λές είναι αγορασμένο απο πλαίσιο κατά 99% πρέπει να είναι Ελληνικό,εσένα όμως όπως λες σου βγάζει XEF,αρα Γαλλικό,που σημαίνει οτι αυτός που στο πούλησε είχε φλασάρει Γαλλική ρομ (οπότε μην περιμένεις άδικα για Ελληνικό update,δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση).Κατά 99% λοιπόν έχεις θέμα με το csc οπότε και δεν σου βγάζει update.Στην περίπτωση αυτή,το πιο σωστό και για να μην μπλέξεις σε άλλες διαδικασίες,είναι να ξαναπεράσεις την Ελληνική ρομ και θα έχεις και τα updates και τα πάντα.

οκ. απο που να ξαναπερασω την ελληνικη? απο odin η γινεται απο kies? και μια ακομα ερωτηση. αν υποθεσουμε πως ειναι γαλλικο μπορω να περασω μεσω odin την 4.4 την ελληνικη η πρεπει ντε και καλα την γαλλικη?

οκ. απο που να ξαναπερασω την ελληνικη? απο odin η γινεται απο kies? και μια ακομα ερωτηση. αν υποθεσουμε πως ειναι γαλλικο μπορω να περασω μεσω odin την 4.4 την ελληνικη η πρεπει ντε και καλα την γαλλικη?

Από Odin την EUR και τέλος.

Έβαλε κι εγώ τελικά σήμερα την eur kit kat προερχόμενος από της Taiwan και μέχρι στιγμής είναι απροβλημάτιστο!

Δουλεύει πολύ καλά...

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Έβαλε κι εγώ τελικά σήμερα την eur kit kat προερχόμενος από της Taiwan και μέχρι στιγμής είναι απροβλημάτιστο!

Δουλεύει πολύ καλά...

επιβεβαιωνω και εγω ολα ΟΚ με το dummy μου!

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Καλώς την κι ας άργησε !

Kit-Kat wellcome !

Πάντως οπτικά δεν φαίνονται μεγάλες διαφορές... με το γλυφιτζούρι θα δούμε ! :)

υ.γ

Ελληνικό Note.

Θέλω να ξαναπεράσω την ελληνική 4.4.2 γιατί δεν νομίζω οτι κάθισε και πολύ καλά.

υπάρχει τρόπος χωρίς να γίνει reset to factory defaults και φυσικά να μην γράψει το knox?

με odin και firmware απο sammobile θα δουλέψει?

υπενθυμίζω οτι είμαι stock ελληνικό 4.4.2 χωρίς root.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)