kosvou Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Καλημέρα με την 4.4.2 εκτός το ότι δεν μπορούμε να μεταφέρουμε τις εφαρμογές στην microSD τί πρόβλημα υπάρχει με τον ESexplorer; Παράδειγμα εγώ με τον ESexplorer μεταφέρω αρχεία μέσω δικτύου από τον υπολογιστή στο τηλέφωνο στην microSD. Με την 4.4.2 μπορώ να το κάνω αυτό ή θα με περιορίσει; Άντε οι εφαρμογές στην microSD δεν με ενοχλεί τόσο αλλά να μην μπορώ να μεταφέρω αρχεία αυτό πάει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Καλημέρα με την 4.4.2 εκτός το ότι δεν μπορούμε να μεταφέρουμε τις εφαρμογές στην microSD τί πρόβλημα υπάρχει με τον ESexplorer; Παράδειγμα εγώ με τον ESexplorer μεταφέρω αρχεία μέσω δικτύου από τον υπολογιστή στο τηλέφωνο στην microSD. Με την 4.4.2 μπορώ να το κάνω αυτό ή θα με περιορίσει; Άντε οι εφαρμογές στην microSD δεν με ενοχλεί τόσο αλλά να μην μπορώ να μεταφέρω αρχεία αυτό πάει πολύ. Καμία εφαρμογή εκτός των προεπιλεγμένων (αυτές που είχε η συσκευή όταν την αγόρασες) δεν θα έχει πρόσβαση εγγραφής στην εξωτερική κάρτα sd. Περιορισμός του λογισμικού kit kat της Google, διορθώνεται μόνο με root. Άρα ναι, θα σε περιορίσει. Εναλλακτική εκτός από root? Τα μεταφέρεις με Es στην εσωτερική μνήμη και με την εφαρμογή "Τα Αρχεία μου" από την εσωτερική στην εξωτερική. Το ίδιο ισχύει και για εφαρμογές κάμερας, χαρτών κλπ. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Καμία εφαρμογή εκτός των προεπιλεγμένων (αυτές που είχε η συσκευή όταν την αγόρασες) δεν θα έχει πρόσβαση εγγραφής στην εξωτερική κάρτα sd. Περιορισμός του λογισμικού kit kat της Google, διορθώνεται μόνο με root. Άρα ναι, θα σε περιορίσει. Εναλλακτική εκτός από root? Τα μεταφέρεις με Es στην εσωτερική μνήμη και με την εφαρμογή "Τα Αρχεία μου" από την εσωτερική στην εξωτερική. Το ίδιο ισχύει και για εφαρμογές κάμερας, χαρτών κλπ. Άρα μάπα το καρπούζι, συνδυασμός kit kat 4.4.2 και συσκευής samsung να μην μπορείς να κάνεις ούτε root γιατί θα γράψει το knox και θα είσαι εκτός εγγύησης, κρίμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 (edited) Μπαίνω στο here και κατεβάζω χάρτες στην sd χωρίς πρόβλημα όμως, άρα μήπως υπάρχουν και μερικές ακόμα εφαρμογές που παίζουν με την sd? αυτό ήταν η πρώτη δοκιμή που έκανα. σχετικά με το πρόβλημα με το wifi που είχα αναφέρει, να προσθέσω οτι τελικά το wifi δουλεύει απλά το εικονίδιο wifi και 3g εξαφανίζεται ενώ και το toggle switch του wifi δείχνει σβηστό και παρά το οτι το επιλέγω δεν γίνεται πράσινο. όμως το συνδέεται και παίζει χωρίς κάποιο άλλο παρατράγουδο μέχρι τώρα. Edited January 20, 2015 by NaGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 2 ημέρες με την 4.4.2 δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα, αντίθετα το mw1 που δεν δούλευε σωστά με την 4.3 τώρα δουλέυει άψογα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Μιάς και ανέφερες το mw1,το κινητό,τι προέλευσης είναι;Γιατί έχω ένα Γαλλικό,και το έχω αφήσει με την 4.3.Να έχει άραγε ΄δώσει την 4.4.2 ΟΤΑ,στα Γαλλικά; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Μα η πρώτη 4.4.2 ήταν για τα γαλλικά νοτε2...Πώς και δεν την έλαβες ? Μη γελάσεις,αλλά το έχω στη...ναφθαλίνη,γιατί το προόριζα για τον ανηψιό μου,σε περίπτωση που έπαιρνε το χαρτί του Φυσικού.Και το μεν χαρτί ,το πήρε,αλλά το τηλέφωνο,δεν το ήθελε,μιας και όπως μου είπε,προτιμούσε το W997 ,που επίσης του είχα δώσει.Το είχε βολευτεί,όπως μου είπε.:) Ετσι,επειδή θέλω να το δώσω στον παλιό μου μαθητή και γιατρό μου,προσπαθώ να του βγάλω ό,τι αρχεία έχει και να το φέρω στην τελευταία σταθερή βερσιον. Αρα,να βγάλω την κάρτα σιμ του δικού μου ,να τη βάλω στο 2,να ψάξω για αναβαθμίσεις και να περάσω αυτή που θα μου βγάλει,ή κάτι άλλο; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Μιάς και ανέφερες το mw1,το κινητό,τι προέλευσης είναι;Γιατί έχω ένα Γαλλικό,και το έχω αφήσει με την 4.3.Να έχει άραγε ΄δώσει την 4.4.2 ΟΤΑ,στα Γαλλικά; Το κινητό είναι EUR έκδοση απο το πλαίσιο το είχα πάρει και η αναβάθμιση μου ήρθε προχτές . Είχα χαλαστεί που δεν δούλευε σωστά το mw1 με την 4.3 και τώρα έχει επανέλθει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 πουλα το και παρε κατι αλλο Σε ευχαριστώ πολυ δεν το είχα σκεφτεί.Θες να το πάρεις εσύ στην τιμη που το πήρα αφού εσένα σου αρέσει τόσο πολυ και δεν σε ενοχλεί οτι η σαμμυ κάνει οτι γουστάρει? Θα έχεις άλλο ένα κινητό που γουστάρεις τόσο πολυ και εγώ δεν θα χάσω τόσα χρήματα. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Σε ευχαριστώ πολυ δεν το είχα σκεφτεί.Θες να το πάρεις εσύ στην τιμη που το πήρα αφού εσένα σου αρέσει τόσο πολυ και δεν σε ενοχλεί οτι η σαμμυ κάνει οτι γουστάρει? Θα έχεις άλλο ένα κινητό που γουστάρεις τόσο πολυ και εγώ δεν θα χάσω τόσα χρήματα. θα το επαιρνα αλλα εχω ηδη ολη τη σειρα note.εκτος αυτου 250 θα τα παρεις αν το δωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Το κινητό είναι EUR έκδοση απο το πλαίσιο το είχα πάρει και η αναβάθμιση μου ήρθε προχτές . Είχα χαλαστεί που δεν δούλευε σωστά το mw1 με την 4.3 και τώρα έχει επανέλθει ! Του έβαλα τη σιμ και βρήκε αμέσως την αναβάθμιση,πάνω από 400ΜΒ,και εργάζεται για να την κατεβάσει. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Δεν αντεξα :p http://s10.postimg.org/xgrgrosqt/10609439_1578313225720955_6595972329511865108_n.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Μετα το μαρτιο θα δωσει το γλυφιτζουρι εδω ακομα ανεβαζει στο επισημο site την KL1 για ολες τις χωρες ! ----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ευχαριστώ πολυ δεν το είχα σκεφτεί.Θες να το πάρεις εσύ στην τιμη που το πήρα αφού εσένα σου αρέσει τόσο πολυ και δεν σε ενοχλεί οτι η σαμμυ κάνει οτι γουστάρει? Θα έχεις άλλο ένα κινητό που γουστάρεις τόσο πολυ και εγώ δεν θα χάσω τόσα χρήματα. Και...για πες το αλλο κινητο που θα εχεις τι θα κανει παραπανω απο τον Νοτη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Ενημέρωση Μετακινήθηκαν κάποια μηνύματα στο σωστό topic. Θα ήθελα να υπενθυμίσω πως οτιδήποτε αφορά τροποποίηση/βελτίωση του Note 2, το γράφουμε εδώ Ευχαριστώ Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 καλησπερα!εχω αγοράσει το τηλέφωνο μεταχειρισμενο και ειναι αγορασμενο απο πλαισιο.ειχαν κανει root αλλά το εχουν επαναφερει στην επισημη 4.3!οταν το συνδέσω στο kies μου γραφει xef οποτε ει αι γαλλικό. δεν μου εχει δωσει ποτε την 4.4 official. περιμενα μηπως παρει την ελληνική. ακόμα τίποτα. ξερει κανεις να μου απαντησει γιατι συμβαινε αυτο? ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 καλησπερα!εχω αγοράσει το τηλέφωνο μεταχειρισμενο και ειναι αγορασμενο απο πλαισιο.ειχαν κανει root αλλά το εχουν επαναφερει στην επισημη 4.3!οταν το συνδέσω στο kies μου γραφει xef οποτε ει αι γαλλικό. δεν μου εχει δωσει ποτε την 4.4 official. περιμενα μηπως παρει την ελληνική. ακόμα τίποτα. ξερει κανεις να μου απαντησει γιατι συμβαινε αυτο? ευχαριστώ! Πήγαινε ρυθμίσεις- πληροφορίες συσκευής-κατάσταση και δες στο τέλος της λίστας αν σου γράφει "επίσημη έκδοση" ή "τροποποιημένη" Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Πήγαινε ρυθμίσεις- πληροφορίες συσκευής-κατάσταση και δες στο τέλος της λίστας αν σου γράφει "επίσημη έκδοση" ή "τροποποιημένη" επισημη εκδοση γραφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 (edited) επισημη εκδοση γραφει.Κοίτα τώρα τι γίνεται : αφού όπως λές είναι αγορασμένο απο πλαίσιο κατά 99% πρέπει να είναι Ελληνικό,εσένα όμως όπως λες σου βγάζει XEF,αρα Γαλλικό,που σημαίνει οτι αυτός που στο πούλησε είχε φλασάρει Γαλλική ρομ (οπότε μην περιμένεις άδικα για Ελληνικό update,δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση).Κατά 99% λοιπόν έχεις θέμα με το csc οπότε και δεν σου βγάζει update.Στην περίπτωση αυτή,το πιο σωστό και για να μην μπλέξεις σε άλλες διαδικασίες,είναι να ξαναπεράσεις την Ελληνική ρομ και θα έχεις και τα updates και τα πάντα. Edited January 22, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Κοίτα τώρα τι γίνεται : αφού όπως λές είναι αγορασμένο απο πλαίσιο κατά 99% πρέπει να είναι Ελληνικό,εσένα όμως όπως λες σου βγάζει XEF,αρα Γαλλικό,που σημαίνει οτι αυτός που στο πούλησε είχε φλασάρει Γαλλική ρομ (οπότε μην περιμένεις άδικα για Ελληνικό update,δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση).Κατά 99% λοιπόν έχεις θέμα με το csc οπότε και δεν σου βγάζει update.Στην περίπτωση αυτή,το πιο σωστό και για να μην μπλέξεις σε άλλες διαδικασίες,είναι να ξαναπεράσεις την Ελληνική ρομ και θα έχεις και τα updates και τα πάντα. οκ. απο που να ξαναπερασω την ελληνικη? απο odin η γινεται απο kies? και μια ακομα ερωτηση. αν υποθεσουμε πως ειναι γαλλικο μπορω να περασω μεσω odin την 4.4 την ελληνικη η πρεπει ντε και καλα την γαλλικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 οκ. απο που να ξαναπερασω την ελληνικη? απο odin η γινεται απο kies? και μια ακομα ερωτηση. αν υποθεσουμε πως ειναι γαλλικο μπορω να περασω μεσω odin την 4.4 την ελληνικη η πρεπει ντε και καλα την γαλλικη? Από Odin την EUR και τέλος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Έβαλε κι εγώ τελικά σήμερα την eur kit kat προερχόμενος από της Taiwan και μέχρι στιγμής είναι απροβλημάτιστο! Δουλεύει πολύ καλά... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Έβαλε κι εγώ τελικά σήμερα την eur kit kat προερχόμενος από της Taiwan και μέχρι στιγμής είναι απροβλημάτιστο! Δουλεύει πολύ καλά... επιβεβαιωνω και εγω ολα ΟΚ με το dummy μου! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nozomi Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Καλώς την κι ας άργησε ! Kit-Kat wellcome ! Πάντως οπτικά δεν φαίνονται μεγάλες διαφορές... με το γλυφιτζούρι θα δούμε ! :) υ.γ Ελληνικό Note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Θέλω να ξαναπεράσω την ελληνική 4.4.2 γιατί δεν νομίζω οτι κάθισε και πολύ καλά. υπάρχει τρόπος χωρίς να γίνει reset to factory defaults και φυσικά να μην γράψει το knox? με odin και firmware απο sammobile θα δουλέψει? υπενθυμίζω οτι είμαι stock ελληνικό 4.4.2 χωρίς root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts