gmo Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Έχει κανείς αντιμετωπίσει θέμα με το samsung keyboard ή το swiftkey σε note 2 με ΚΚ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Εγώ με το SwiftKey δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savara Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Γεια σας παιδες! Πως το καταργω αυτο που με πρηζει καθε φορα που ανοιγω το gps; Οτι και αν δοκιμασα δεν φευγει. Αποδοχη τοποθεσιας. Να επιτρεπεται στην υπηρεσια της google να συλλεγει ανωνυμα δεδομενα τοποθεσιας. Ορισμενα δεδομενα ενδεχεται να αποθηκευτουν στη συσκευη σας. Η συλλογη δεδομενων ενδεχεται να πραγματοποιειτε ακομα και οταν δεν εκτελουνται εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Γεια σας παιδες! Πως το καταργω αυτο που με πρηζει καθε φορα που ανοιγω το gps; Οτι και αν δοκιμασα δεν φευγει. Αποδοχη τοποθεσιας. Να επιτρεπεται στην υπηρεσια της google να συλλεγει ανωνυμα δεδομενα τοποθεσιας. Ορισμενα δεδομενα ενδεχεται να αποθηκευτουν στη συσκευη σας. Η συλλογη δεδομενων ενδεχεται να πραγματοποιειτε ακομα και οταν δεν εκτελουνται εφαρμογες. http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-disable-google-location-consent-t2449926/post45718911 Με την προυπόθεση να είσαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anduril Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 καλησπέρα, θέλω να αλλάξω το μπέζελ της συσκευής για αισθητικούς λόγους (μικρά χτυπηματάκια). επειδή η συσκευή είναι ακόμα εντός εγγύησης σκέφτομαι να το παω στη smartech. ξέρει κανείς πόσο περίπου θα μου κοστίσει; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 καλησπέρα, θέλω να αλλάξω το μπέζελ της συσκευής για αισθητικούς λόγους (μικρά χτυπηματάκια). επειδή η συσκευή είναι ακόμα εντός εγγύησης σκέφτομαι να το παω στη smartech. ξέρει κανείς πόσο περίπου θα μου κοστίσει; ευχαριστώ Μπορείς να τους ρωτήσεις.. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να αλλάξω γρήγορα (πχ με ένα widget) το 3g σε on ή off; Θέλω έναν γρήγορο τρόπο αντί να πηγαίνω στα settings κάθε φορά. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Στο σπίτι μου έχω πολύ κακό σήμα με αποτέλεσμα να χρειάζεται να βγαίνω στο μπαλκόνι για να μιλήσω. Το πρόβλημα το έλυσα αγοράζοντας έναν ενισχυτή σήματος. Ο ενισχυτής όμως είναι για συχνότητες 2g μόνο. Έτσι εάν το κινητό βρει ένα 3g το προτιμά έστω και αν είναι 1 γραμμή. Εάν κλείσω το 3g βάζοντας στα settings GSM only τότε έχω φουλ σήμα. Υπάρχει κανένα widget που να το κάνει αυτό; Μια άλλη λύση που βρήκα στο διαδίκτυο και δεν την έχω δοκιμάσει είναι η ακόλουθη: If you constantly get a poor 3G signal, you may want to switch the signal preference to favor 2G instead of 3G. Here's a way to do it on ICS: In dialer, press *#*#4636#*#* Go to 'Phone Information' Swipe to this 'Set preferred network type' Assuming it is 'WCDMA preferred', change it to 'GSM Auto (PRL)' This setting will change its signal quality threshold, allowing it to switch from 3G to 2G 'earlier'. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να αλλάξω γρήγορα (πχ με ένα widget) το 3g σε on ή off; Θέλω έναν γρήγορο τρόπο αντί να πηγαίνω στα settings κάθε φορά. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Στο σπίτι μου έχω πολύ κακό σήμα με αποτέλεσμα να χρειάζεται να βγαίνω στο μπαλκόνι για να μιλήσω. Το πρόβλημα το έλυσα αγοράζοντας έναν ενισχυτή σήματος. Ο ενισχυτής όμως είναι για συχνότητες 2g μόνο. Έτσι εάν το κινητό βρει ένα 3g το προτιμά έστω και αν είναι 1 γραμμή. Εάν κλείσω το 3g βάζοντας στα settings GSM only τότε έχω φουλ σήμα. Υπάρχει κανένα widget που να το κάνει αυτό; Μια άλλη λύση που βρήκα στο διαδίκτυο και δεν την έχω δοκιμάσει είναι η ακόλουθη: If you constantly get a poor 3G signal, you may want to switch the signal preference to favor 2G instead of 3G. Here's a way to do it on ICS: In dialer, press *#*#4636#*#* Go to 'Phone Information' Swipe to this 'Set preferred network type' Assuming it is 'WCDMA preferred', change it to 'GSM Auto (PRL)' This setting will change its signal quality threshold, allowing it to switch from 3G to 2G 'earlier'. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Εάν είσαι root δοκίμασε το Intelli3g, στις ρυθμίσεις του θα βρεις αυτό που θέλεις. Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να αλλάξω γρήγορα (πχ με ένα widget) το 3g σε on ή off; Θέλω έναν γρήγορο τρόπο αντί να πηγαίνω στα settings κάθε φορά. Εγω κανω κατι σχετικα γρηγορο κι απλο. Κατεβαζω την κουρτινα και πατω παρατεταμενα τα δεδομενα κινητου. Ετσι βγαινω αμεσως στις ρυθμισεις δικτυου κι απο κει με αλλο ενα κλικ επιλεγω 2g/3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Ωχ δεν το ήξερα ότι γίνεται αυτό! Ευχαριστώ! Sb68s: όχι δεν είμαι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Στην 4.4.2 έχει η Σαμ ένα widget που λέγεται application monitor. Tο είχε και στις παλιές εκδόσεις αλλά ήταν ορθογώνιο. Τώρα είναι στρογγυλό. Μπορείς κανείς να το κάνει export και να μου το στείλει γιατί δεν το βρίσκω πουθενά; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Παιδιά βρήκα ένα πολύ καλό galaxy gear, αλλά δεν ξέρω αν συνεργάζεται σωστά με το τηλέφωνο μας και αν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω όλες τις λειτουργίες. Θα μπορώ να βλέπω μυνήματα, να καλώ από το ρολόι και να μιλάω από το ρολόι; Αν το έχει κανείς και το δουλεύει με το τηλέφωνο μας, ας μου πει. Απ ότι είδα το note 3 έχει ενσωματωμένο μενου galaxy gear. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasm1988 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Στην 4.4.2 έχει η Σαμ ένα widget που λέγεται application monitor. Tο είχε και στις παλιές εκδόσεις αλλά ήταν ορθογώνιο. Τώρα είναι στρογγυλό. Μπορείς κανείς να το κάνει export και να μου το στείλει γιατί δεν το βρίσκω πουθενά; Ευχαριστώ υπαρχει στα galaxy apps.. (το store της samsung) Παράθεση Samsung galaxy S3 Galaxy Tab 10.1 (p7500) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 υπαρχει στα galaxy apps.. (το store της samsung) Ναι το γνωρίζω αυτό. Είναι όμως το παλιό. Το καινούριο είναι στρογγυλό και ποιο μικρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Ανοιξα (μετα απο κάποιο καιρό) το Note 2 μου που έχει μείνει στην 4.3 για να δω αν ήρθε καμια αναβάθμιση και μου έβγαλε μήνυμα οτι είναι τροποποιημένο. Δεν το έχω πειράξει ποτε το συγκεκριμένο, ουτε root ουτε καν μαμά άλλο firmware. Τι μπορεί να έχει συμβεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Μου το κάνει και εμένα... Με μερικές επανεκκινήσεις φτιάχνει... Και μετά ξαναχαλάει κοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να αλλάξω γρήγορα (πχ με ένα widget) το 3g σε on ή off; Θέλω έναν γρήγορο τρόπο αντί να πηγαίνω στα settings κάθε φορά. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Στο σπίτι μου έχω πολύ κακό σήμα με αποτέλεσμα να χρειάζεται να βγαίνω στο μπαλκόνι για να μιλήσω. Το πρόβλημα το έλυσα αγοράζοντας έναν ενισχυτή σήματος. Ο ενισχυτής όμως είναι για συχνότητες 2g μόνο. Έτσι εάν το κινητό βρει ένα 3g το προτιμά έστω και αν είναι 1 γραμμή. Εάν κλείσω το 3g βάζοντας στα settings GSM only τότε έχω φουλ σήμα. Υπάρχει κανένα widget που να το κάνει αυτό; Μια άλλη λύση που βρήκα στο διαδίκτυο και δεν την έχω δοκιμάσει είναι η ακόλουθη: If you constantly get a poor 3G signal, you may want to switch the signal preference to favor 2G instead of 3G. Here's a way to do it on ICS: In dialer, press *#*#4636#*#* Go to 'Phone Information' Swipe to this 'Set preferred network type' Assuming it is 'WCDMA preferred', change it to 'GSM Auto (PRL)' This setting will change its signal quality threshold, allowing it to switch from 3G to 2G 'earlier'. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Κι εγώ είχα παρόμοιο θέμα σπίτι μου.... πήρα γκρίνιαξα στην cosmote και μου έδωσαν το μηχανάκι που βελτιώνει το σήμα το λεγόμενο "τέλειο σήμα"... έχει αρκετά πλεονεκτήματα.... δοκίμασε να γκρινιάξεις κι εσύ Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Έχω wind... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Έχω την 4.1.2 Ελληνική. Εάν βάλω την 4.4.2 της Vodafone gr απ ότι έχω καταλάβει από τα γραφόμενα εδώ μέσα δεν νομίζω να έχω πρόβλημα ε; Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 παιδιά καλημέρα...προσπαθώ εδώ και μέρες να συγχρονίσω το note με microsoft exchange λογαριασμό αλλά όταν προχωράω μου λέει ότι server outlook.office365.com must be able to remotely control some security features on your device και θέλει να ενεργοποιήσω: Erase all data set password rules monitor screen-unlock attempts lock the screen κλπ κλπ τι να κάνω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Έχω wind... Έστω κάποιος φίλος με ΟΤΕ ή συγγενής; Το παίρνεις στο όνομα του και μπορείς να βάλεις μέχρι 32 αριθμούς στη συσκευή, όχι απαραίτητα πάντα cote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Μα συγγνώμη τι λες;; αφού λειτουργεί μόνο για το δίκτυο της cosmote. Δεν μπορείς να το συνδέσεις με συσκευές άλλης εταιρείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Κανενα app για το Pen υπαρχει?Αληθεια η 4.4.2 δεν μου εμφανιζεται σε εμενα.Ειναι νομο της vodafone η ενημερωση αυτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Παιδιά ξαφνικά το κιν δεν επικοινωνεί με το wifi του σπιτιού.Εκανα ατελείωτα restart και στα δυο,ξαναέβαλα το κωδικό του ρουτερ στο κινητό,μήπως τον είχε χάσει αλλά τζίφος.Συνδέομαι κανονικά στο ρουτερ μου και δεν εχω internet!!!! Καμμιά ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Παιδιά ξαφνικά το κιν δεν επικοινωνεί με το wifi του σπιτιού.Εκανα ατελείωτα restart και στα δυο,ξαναέβαλα το κωδικό του ρουτερ στο κινητό,μήπως τον είχε χάσει αλλά τζίφος.Συνδέομαι κανονικά στο ρουτερ μου και δεν εχω internet!!!! Καμμιά ιδεα; Κάνε σύνδεση με κάποιο άλλο δίκτυο και μετά ξανά στο δικό σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts