jimmys Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά αλλά ρε παιδιά... Έχει λάβει-στείλει κανείς mms με το note; Τώρα που το δοκίμαζα ούτε πήρα ούτε έστειλα. Η μονη βλακεια ειναι οτι πρεπει να εχεις μονιμως ανοικτα τα δεδομενα για να το λαβεις εκεινη την ωρα που στο στελνουν. Δεν ανοιγουν μονα τους οπως στο neo v για παραδειγμα. Το μονο μειον που εχω δει στο ΝΟΤΕ 2 για μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Η μονη βλακεια ειναι οτι πρεπει να εχεις μονιμως ανοικτα τα δεδομενα για να το λαβεις εκεινη την ωρα που στο στελνουν. Δεν ανοιγουν μονα τους οπως στο neo v για παραδειγμα. Το μονο μειον που εχω δει στο ΝΟΤΕ 2 για μενα. Εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή chomp sms και σε κάθε mms ανοίγει τα δεδομένα μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Ουτε ειδοποιηση (μεσω παροχου κινητης) παιρνεις αν εχεις κλειστα τα δεδομενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manchester777 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Ουτε ειδοποιηση (μεσω παροχου κινητης) παιρνεις αν εχεις κλειστα τα δεδομενα? Πως δεν παίρνεις. Κανονικά παίρνεις. Και ανοίγεις τα data, κατεβάσεις το MMS και τελειώνει η υπόθεση :-) Παράθεση Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G ---------------------------- Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_ Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 ναι της ειχε πεσει στην αρχη κανα 2 με 3 φορες αλλα δεν ειχε κανει γρατσουνιες κ δεν ειχε δειξει καποια δυσλειτουργια κτλ εχει βαλει θηκη τωρα... ! σημερα της το εκανε πρωτη φορα αλλα το εκανε πολλες φορες 4 η 5 μεσα σε λιγες ωρες :wacko: ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σημερα οταν μου εδιξε το κινητο ηταν στο 97 % της εκλεισε μεσα σε 1 μια ωρα 2 με 3 φορες απο οτι μου ειπε Όταν βρίσκει το κινητό κλειστο, για να το ανοίξει αρκεί να πατήσει το power? Ή χρειάζεται να βγάλει μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Η μονη βλακεια ειναι οτι πρεπει να εχεις μονιμως ανοικτα τα δεδομενα για να το λαβεις εκεινη την ωρα που στο στελνουν. Δεν ανοιγουν μονα τους οπως στο neo v για παραδειγμα. Το μονο μειον που εχω δει στο ΝΟΤΕ 2 για μενα. Δεν ήταν ενεργοποιημένα απο το δίκτυο. Όλα καλώς τώρα. Για τα data δεν έχω θέμα είναι μόνιμα ανοιχτά. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Όταν βρίσκει το κινητό κλειστο, για να το ανοίξει αρκεί να πατήσει το power? Ή χρειάζεται να βγάλει μπαταρία? μονο το POWER παταει δεν βγαζει την μπαταρια! δεν εκανε καμια ενεργεια ακομα Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 μονο το POWER παταει δεν βγαζει την μπαταρια! δεν εκανε καμια ενεργεια ακομα Δες αν εφαρμόζει καλά η μπαταρία στην θέση της ή έχει τζογο. Το ίδιο πρόβλημα θυμάμαι είχα και εγώ στο galaxy s και είχα βάλει ένα χαρτακι για να την πιέζει προς τις επαφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Παιδιά αποχαιρετώ την παρέα σας πολύ καλό το Note 2..... αλλά πήγα σε HTC one max και έχω πάθει πλάκα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Παιδιά αποχαιρετώ την παρέα σας πολύ καλό το Note 2..... αλλά πήγα σε HTC one max και έχω πάθει πλάκα ! Λογικό μου φαίνεται, από το note 2 και amoled, να πας σε τόσο μικρή οθόνη και LCD, όσο να ναι ένα σοκ θα το πάθεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 (edited) Λογικό μου φαίνεται, από το note 2 και amoled, να πας σε τόσο μικρή οθόνη και LCD, όσο να ναι ένα σοκ θα το πάθεις... Εεε τις 5.9 ίντσες δεν τις λες μικρές....η αλήθεια είναι ότι ήμουν έτοιμος να πάρω Note 3 αλλά η μεγαλύτερη οθόνη, ο καλύτερος ήχος, η λίγο καλύτερη μπαταρία, η ποιότητα κατασκευής και το sense το οποίο είναι ότι πιο απροβλημάτιστο μετά το stock android με καναν να πάρω το HTC one max ! Edited March 15, 2014 by elessar86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Εεε τις 5.9 ίντσες δεν τις λες μικρές....η αλήθεια είναι ότι ήμουν έτοιμος να πάρω Note 3 αλλά η μεγαλύτερη οθόνη, ο καλύτερος ήχος, η λίγο καλύτερη μπαταρία, η ποιότητα κατασκευής και το sense το οποίο είναι ότι πιο απροβλημάτιστο μετά το stock android με καναν να πάρω το HTC one max ! Ωχ, γράψε λάθος.νόμιζα ότι πήρες το one το κανονικό με τις 4,7 γι'αυτό τρελάθηκα.Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι σαν τις amoled δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκεί έξω.καλορίζικο πως και να χει πάντως και καλοδούλευτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Χτες έκανα την ύστατη βλακεία. Το έκανα μεν ρουτ χωρίς να γράψει το knox αλλά μετά χωρίς να το ψάξω πέρασα το triangle away μπας και μηδενιστεί κάτι που είχα καστομ, και έτσι έγραψε τελικά το Knox....Δεν υπάρχει τρόπος να μηδενιστεί αυτό Έτσι ? Την πάτησα δηλαδή....είμαι με στοκ ρομ... Όχι δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Εεε τις 5.9 ίντσες δεν τις λες μικρές....η αλήθεια είναι ότι ήμουν έτοιμος να πάρω Note 3 αλλά η μεγαλύτερη οθόνη, ο καλύτερος ήχος, η λίγο καλύτερη μπαταρία, η ποιότητα κατασκευής και το sense το οποίο είναι ότι πιο απροβλημάτιστο μετά το stock android με καναν να πάρω το HTC one max ! 5,9 ειναι μεγαλυτερο απο το νοτε. Πενακι εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ypoptos Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Δεν εχει φιλε... γενικα μιλωντας παντως επειδη το κοιταγα το Htc αμα τα βαλεις κατω παλι νοτε διαλέγεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Δεν εχει φιλε... γενικα μιλωντας παντως επειδη το κοιταγα το Htc αμα τα βαλεις κατω παλι νοτε διαλέγεις... Βασικά είναι τι προτεραιότητες βάζει ο καθένας.... το Note 3 έχει πενάκι, καλύτερη κάμερα και καλύτερο hardware που την διαφορά βέβαια θα την δεις μόνο στα benchmark. Απ την άλλη το one max έχει μεγαλύτερη οθόνη ίδιας ποιότητας, σαφώς ποιοτικότερή κατασκευή και ωραιότερο design, καλύτερο ήχο, λίγο καλύτερη μπαταρία και καλύτερο launcher που είναι ταχύτατος και χωρίς lag. Βέβαια το one max είναι και 110 ευρώ πιο ακριβό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Βασικά είναι τι προτεραιότητες βάζει ο καθένας.... το Note 3 έχει πενάκι, καλύτερη κάμερα και καλύτερο hardware που την διαφορά βέβαια θα την δεις μόνο στα benchmark. Απ την άλλη το one max έχει μεγαλύτερη οθόνη ίδιας ποιότητας, σαφώς ποιοτικότερή κατασκευή και ωραιότερο design, καλύτερο ήχο, λίγο καλύτερη μπαταρία και καλύτερο launcher που είναι ταχύτατος και χωρίς lag. Βέβαια το one max είναι και 110 ευρώ πιο ακριβό. Παλαιότερα είχα μεγάλο δίλημμα τι να επιλέξω. Μου άρεσε πολύ το One Max. Μου άρεσε το multimedia κομμάτι του. Δηλαδή η μεγαλύτερη οθόνη και ο ήχος του. Επειδή ακούω πολύ ραδιόφωνο σε ανοικτή ακρόαση και βλέπω πολλές ταινίες, ίσως ήταν πιο λογική επιλογή. Τα προτερήματα του όμως σταματούν εδώ. Με λιγότερη μνήμη, επεξεργαστή περσινής χρονιάς και κάμερα 4MP, δεν μου πήγαινε η καρδιά να δώσω τόσα λεφτά. Επίσης το ότι δεν μπορώ να αλλάξω μπαταρία είναι μεγάλο μείον. Αγόρασα μια μπαταρία 6400mah προς 30 ευρώ, και στην πρώτη φόρτιση μου έβγαλε 15 ώρες οθόνη.... 15ΩΡΕΣ!!!! Την σκότωνα και δεν πέθαινε... https://www.dropbox.com/sc/tnekgnlvtv00ff8/wS_1OhP3RI Συνολικό χρόνο..... άστα... https://www.dropbox.com/sc/clxi7c6ltfse83g/m26ie9z3cw Το πενάκι από την άλλη, είναι μια άλλη ιστορία. Προσωπικά από τις λειτουργίες του μόνο 2 χρησιμοποιώ... Το scrapbook, γιατί τυχαίνει να θέλω να σώσω σελίδες στο ίντερνετ και κάποιες αναζητήσεις, και το ενεργό σημείωμα που είναι πολύ χρήσιμο αν θες να σημειώσεις κάτι στα γρήγορα. Μια διεύθυνση, ένα τηλέφωνο... Αλλά το πιο χρήσιμο απ όλα είναι ότι επειδή η οθόνη του Note είναι τεράστια, το πενάκι τρέχει πιο γρήγορα στην οθόνη από ότι το δάχτυλο όταν γράφεις με swyping. Εκεί δεν υπάρχει σύγκριση. Επίσης όταν έχεις καθαρίσει την οθόνη σου, το πενάκι είναι ο μόνος τρόπος μας μην αφήσεις πάλι δαχτυλιές. Ίσως μετά το Note 3 να αγοράσω το HTC One Max 2, μόνο αν η HTC καταλάβει τα λάθη που έχει κάνει και εξοπλίσει το κινητό με χαρακτηριστικά που θα ανταποκρίνονται όχι μόνο στην τεχνολογική εξέλιξη, αλλά και στα λεφτά που ζητάει. Όσον αφορά το lag που αναφέρεις, είναι άγνωστη λέξη πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Παλαιότερα είχα μεγάλο δίλημμα τι να επιλέξω. Μου άρεσε πολύ το One Max. Μου άρεσε το multimedia κομμάτι του. Δηλαδή η μεγαλύτερη οθόνη και ο ήχος του. Επειδή ακούω πολύ ραδιόφωνο σε ανοικτή ακρόαση και βλέπω πολλές ταινίες, ίσως ήταν πιο λογική επιλογή. Τα προτερήματα του όμως σταματούν εδώ. Με λιγότερη μνήμη, επεξεργαστή περσινής χρονιάς και κάμερα 4MP, δεν μου πήγαινε η καρδιά να δώσω τόσα λεφτά. Επίσης το ότι δεν μπορώ να αλλάξω μπαταρία είναι μεγάλο μείον. Αγόρασα μια μπαταρία 6400mah προς 30 ευρώ, και στην πρώτη φόρτιση μου έβγαλε 15 ώρες οθόνη.... 15ΩΡΕΣ!!!! Την σκότωνα και δεν πέθαινε... https://www.dropbox.com/sc/tnekgnlvtv00ff8/wS_1OhP3RI Συνολικό χρόνο..... άστα... https://www.dropbox.com/sc/clxi7c6ltfse83g/m26ie9z3cw Το πενάκι από την άλλη, είναι μια άλλη ιστορία. Προσωπικά από τις λειτουργίες του μόνο 2 χρησιμοποιώ... Το scrapbook, γιατί τυχαίνει να θέλω να σώσω σελίδες στο ίντερνετ και κάποιες αναζητήσεις, και το ενεργό σημείωμα που είναι πολύ χρήσιμο αν θες να σημειώσεις κάτι στα γρήγορα. Μια διεύθυνση, ένα τηλέφωνο... Αλλά το πιο χρήσιμο απ όλα είναι ότι επειδή η οθόνη του Note είναι τεράστια, το πενάκι τρέχει πιο γρήγορα στην οθόνη από ότι το δάχτυλο όταν γράφεις με swyping. Εκεί δεν υπάρχει σύγκριση. Επίσης όταν έχεις καθαρίσει την οθόνη σου, το πενάκι είναι ο μόνος τρόπος μας μην αφήσεις πάλι δαχτυλιές. Ίσως μετά το Note 3 να αγοράσω το HTC One Max 2, μόνο αν η HTC καταλάβει τα λάθη που έχει κάνει και εξοπλίσει το κινητό με χαρακτηριστικά που θα ανταποκρίνονται όχι μόνο στην τεχνολογική εξέλιξη, αλλά και στα λεφτά που ζητάει. Όσον αφορά το lag που αναφέρεις, είναι άγνωστη λέξη πια. Ποια μπαταρία είχες πάρει; Link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Ναι ναι δωσε λινκ! Στο συνολικο χρονο που λες, μηπως εδωσες λαθως λινκ?? Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Καλημερα. Μπορειτε να μου πειτε τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στο τηλεφωνο ετσι ωστε να στελνει μυνηματα με 160 χαρακτηρες και αν ξεπερναει τους 160, να πηγαινει σε 2 μυνηματα και οχι σε mms. Δεν στελνω συχνα μυνηματα και τωρα πριν λιγο που πηγα να στειλω, ειδα οτι το εστειλε σαν mms. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Ξέρει κανείς εάν η κορεάτικη έκδοση Galaxy Note II SHV-E250L δουλεύει κανονικά στα ελληνικά δίκτυα? Network bands that the phone supports: •GSM 850/900/1800/1900 MHz •WCDMA 1800/1900/2100 MHz •LTE 850/1800 MHz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Καλημερα. Μπορειτε να μου πειτε τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στο τηλεφωνο ετσι ωστε να στελνει μυνηματα με 160 χαρακτηρες και αν ξεπερναει τους 160, να πηγαινει σε 2 μυνηματα και οχι σε mms. Δεν στελνω συχνα μυνηματα και τωρα πριν λιγο που πηγα να στειλω, ειδα οτι το εστειλε σαν mms. Ευχαριστω πολυ. Διάβασε το FAQ Για να μην μετατρέπετε το sms σε mms υπάρχουν κάποια mods στο xda αλλα πρεπει να είσαι root . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Καλημερα παιδια. Εχει πεσει απο τα σκαλια το ΝΟΤΕ 2 και εχει ραγισει οθονη και δεν δειχνει τιποτα. Ειναι αναμενο μονο το notification light και ακουγεται και ηχος οταν το βαζω για φορτιση. Οταν το ενονω με τον υπολογιστη δεν εχει κανενα προβλημα απλα ο φακελος του κινητου ειναι αδειος. Τι να κανω για να δω τους φακελλους και γιατι αφου πολλα κινητα πεφτουν και εχουν οθονη ενω αυτο οχι??? ειναι σε χειροτερη κατασταση? Ευχαριστω Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Παιδια χθες αποκτησα το δευτερο νοτη μου. Ο παλιος,γερμανικη ρομ,ο καινουριος γαλλικη ρομ. Ειχε την 4.1.2 και αμεσως μου εδειξε την 4.3. Την περασα, εκανα και εργοστασιακες ρυθμισεις και ολα οκ. Το μονο που μου κανει αισθηση σε σχεση με το αλλο νοτη μου το παλιο,ειναι οτι οταν ειναι σβηστο στην αναμονη και πατησω το κεντρικο πληκτρο για να ανοιξει η οθονη αργει ενα δευτερολεπτο να ανοιξει. Εχει κανεις το ιδιο θεμα? Προκειται για προβλημα? Ευχαριστω, Δημητρης. Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Παιδιά καλησπερα...από 4.3inch desire hd σε 5.5 θα την παλεψω? Κ από φωτος τι λέει το εργαλειο?λογικα θα είναι καλύτερες από dhd..ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts