drgt Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 το χαζευα πριν καιρο και το μειονεκτημα (με καθε επιφυλαξη ας το επιβεβαιωσει καποιος αλλος) οτι δεν κανει το κινητο dual active sim. δηλ. οταν η πρωτη SIM είναι κατειλλημενη και υπαρχει κληση στη δευτερη δειχνει τη δευτερη γραμμη ως απενεργοποιημενη. περισοτερα μπορεις να διαβασεις εδω. Υπαρχουν και αυτα: http://www.magic-sim.com/product/id/20/phone/2453/SocBlue_A810_-_2_OR_3_SIMS_ACTIVE_AT_THE_SAME_TIME!_for_Samsung_Galaxy_Note_2_(GT-N7100).html http://www.magic-sim.com/product/id/5/phone/2453/GMATE_+_(PLUS)_DUAL_SIM_DEVICE_2_SIMS_ACTIVE_AT_THE_SAME_TIME!_for_Samsung_Galaxy_Note_2_(GT-N7100).html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Εχει πεσει η τιμη του στα 300 πλεον.Σκεφτομαι να δωσω το δικο μου στην γυναικα που το θελει για την δουλεια της κ να παρω καινουριο(σκεφτομαι μονο για note2).Το καινουριο θα εχει την 4.3 περασμενη απο εργοστασιου?Εχει παρει κανεις προσφατα να μου πει τι φοραει? Ευχαριστω εκ των προτερων, Δημητρης. εγώ το πήρα πριν 10 μέρες την 4.3 φοράει πάνω 305 ευρόπουλα Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Έχοντας το Note 2 στην κατοχή μου πάνω από 5 μήνες (sane chip, το προηγούμενο με insane chip, rooted, overclocked stock rom & kernel κλπ μας άφησε λόγω κακής μου συμπεριφοράς απέναντι του....), ομολογώ πως είμαι κάτι περισσότερο από ικανοποιημένος και ενθουσιασμένος. Το έχω ακόμα "stock" ΜΚ9 καθώς δεν αγκωμαχά, η μπαταρία κρατάει μια χαρά και θέλω την εγγύηση. Δεν βλέπω ακόμα κανέναν λόγο για root. Παρόλαυτα, όταν έχω ελεύθερο χρόνο (στον γιατρό, όταν κοιμηθούν τα μικρά, σε αναμονές κλπ) παίζω το Asphalt 6 και 7. Και τα δύο τα τελείωσα, αν και δεν είμαι gamer και ομολογώ ότι ουδέποτε κόλλησαν, κράσαραν ή λάγκαραν. Τώρα όμως κατέβασα το Asphalt 8. Χαλάστηκα πολύ όταν διαπίστωσα ότι το παιχνίδι είχε φοβερά αργή ανταπόκριση στις εντολές μου. Ουδεμία σχέση με το 7.... Γιατί πιστεύετε ότι συμβαίνει αυτό? Έχει συμβεί και σε εσάς? Στα settings δεν με άφηνε να βάλω χαμηλότερη ποιότητα γραφικών. Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Έχοντας το Note 2 στην κατοχή μου πάνω από 5 μήνες (sane chip, το προηγούμενο με insane chip, rooted, overclocked stock rom & kernel κλπ μας άφησε λόγω κακής μου συμπεριφοράς απέναντι του....), ομολογώ πως είμαι κάτι περισσότερο από ικανοποιημένος και ενθουσιασμένος. Το έχω ακόμα "stock" ΜΚ9 καθώς δεν αγκωμαχά, η μπαταρία κρατάει μια χαρά και θέλω την εγγύηση. Δεν βλέπω ακόμα κανέναν λόγο για root. Παρόλαυτα, όταν έχω ελεύθερο χρόνο (στον γιατρό, όταν κοιμηθούν τα μικρά, σε αναμονές κλπ) παίζω το Asphalt 6 και 7. Και τα δύο τα τελείωσα, αν και δεν είμαι gamer και ομολογώ ότι ουδέποτε κόλλησαν, κράσαραν ή λάγκαραν. Τώρα όμως κατέβασα το Asphalt 8. Χαλάστηκα πολύ όταν διαπίστωσα ότι το παιχνίδι είχε φοβερά αργή ανταπόκριση στις εντολές μου. Ουδεμία σχέση με το 7.... Γιατί πιστεύετε ότι συμβαίνει αυτό? Έχει συμβεί και σε εσάς? Στα settings δεν με άφηνε να βάλω χαμηλότερη ποιότητα γραφικών. Εγώ, όσο το είχα (με 4.1.2) και το 7 δεν μπορώ να πώ ότι έτρεχε ικανοποιητικά. Έχανε αρκετά frames. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 εγώ το πήρα πριν 10 μέρες την 4.3 φοράει πάνω 305 ευρόπουλα Απο Αθηνα το πηρες? Προελευση κινητου?(χωρα παραγωγης). Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Απο Αθηνα το πηρες? Προελευση κινητου?(χωρα παραγωγης). ναι από το buy and sell στα γαλλικά ήταν. Δεν ξέρω πως να δω την χώρα προέλευσης Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 ναι από το buy and sell στα γαλλικά ήταν. Δεν ξέρω πως να δω την χώρα προέλευσης Phone info απο το play και για να είσαι ποιο σίγουρος επικοινώνησε με samsung hellas και θα σου πουν χώρα προέλευσης . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Phone info απο το play και για να είσαι ποιο σίγουρος επικοινώνησε με samsung hellas και θα σου πουν χώρα προέλευσης . origin Vietnam cscFrance Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 origin Vietnam cscFrance Το CSC ξερω αλλαζει. To origin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Γιατί να αλλάξει Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Γιατί να αλλάξει Για Εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Για Εγγυηση? δηλαδή δεν έχω εγγύηση; Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 δηλαδή δεν έχω εγγύηση; Ας πει και καποιος αλλος αλλα ξερω οτι μονο της ευρωπης εχουν στην Ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Σε ολα τα καταστηματα που κανουν παραεισαγωγες βεβαιωνουν πως υφισταται κανονικα διετης εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας.Εγω το νοτε μου το ειχα παρει απο το καιζερσοπ και ειναι γερμανικο.Δεν χρειαστηκε ποτε η εγγυηση αλλα η αποδειξη με το ιμει πανω ειναι η εγγυηση μου. Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 και εγώ έτσι πιστεύω ρε παιδιά Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 δηλαδή δεν έχω εγγύηση; Μια χαρά εγγύηση εχεις άλλο η χωρα που προορίζεται η συσκευή σου ( csc ) και άλλο η χώρα κατασκευής . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Γιατί έχει εργοστάσια στην Ευρώπη η σαμσουνγκ off topic full η κουβέντα Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Υπαρχουν και αυτα: http://www.magic-sim.com/product/id/20/phone/2453/SocBlue_A810_-_2_OR_3_SIMS_ACTIVE_AT_THE_SAME_TIME!_for_Samsung_Galaxy_Note_2_(GT-N7100).html http://www.magic-sim.com/product/id/5/phone/2453/GMATE_+_(PLUS)_DUAL_SIM_DEVICE_2_SIMS_ACTIVE_AT_THE_SAME_TIME!_for_Samsung_Galaxy_Note_2_(GT-N7100).html Και πως δουλεύει αυτό ρε παιδιά ; Και τόσο καιρό κυκλοφορώ με δύο κινητά :banghead: Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Και πως δουλεύει αυτό ρε παιδιά ; Και τόσο καιρό κυκλοφορώ με δύο κινητά :banghead: χαχα... Παλι με 2 "μαραφετια" θα κυκλοφορεις, απλως το 2ο δεν θα ειναι τηλεφωνο και δεν πρεπει να απεχει απο το τηλεφωνο περισσοτερο απο 10 μετρα. Δεν ξερω... το σκεφτομαι. Τωρα ποσο καλο ειναι...who knows? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 http://www.magic-sim.com/product/id/9/phone/2453/MAGICSIM_ELITE_-_MICRO_SIM_DUAL_SIM_ADAPTER_for_Samsung_Galaxy_Note_2_(GT-N7100).html και γιατι δεν βαζετε αυτο που ειναι και φθηνοτερο? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 http://www.magic-sim.com/product/id/9/phone/2453/MAGICSIM_ELITE_-_MICRO_SIM_DUAL_SIM_ADAPTER_for_Samsung_Galaxy_Note_2_(GT-N7100).html και γιατι δεν βαζετε αυτο που ειναι και φθηνοτερο? Γιατι αυτο ΔΕΝ ειναι "Active at the same time". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 origin Vietnam cscFrance Vietnam χώρα κατασκευής και France χώρα προέλευσης , άρα Ευρωπαϊκή συσκευή με διετή εγγύηση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Vietnam χώρα κατασκευής και France χώρα προέλευσης , άρα Ευρωπαϊκή συσκευή με διετή εγγύηση . Α ετσι παει? οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Γιατι αυτο ΔΕΝ ειναι "Active at the same time". αααα μαστα.οκ Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 settings - about device - software update auto update off wifi only on or off με 4,1,2 και αυτο κατεβαζει update με το ...ετσι θελω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts