Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πιστεύω ότι μέχρι να γίνει η μετάβαση στα 4g δίκτυα και να ολοκληρωθεί θα έχουμε πρόβλημα.Εγώ το έχω μόνιμα στο gsm και κάποιες φορές το έχω συναντήσει το πρόβλημα.
Same Sh..t , Different Day

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και γω σε gsm το έχω και έχουν ελαχιστοποιηθει οι φορές που συμβαίνει αυτό, όσο το είχα στο αυτόματο γινόταν σχεδόν συνέχεια.

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ από την 4.1.2 και τώρα στην 4.3 έχει κανένας καμιά ιδέα;

Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Τελικα βρηκα οτι το προβλημα αυτο δημιουργείτε οταν δεν το αφηνεις να κανει αυτόματη διαμορφωση ρυθμίσεων κατα το στήσιμο του email. Εσβυσα ολους τους λογαριασμους και τους ξαναπερασα και το αφησα να κανει αυτοματα σεταρισμα των λογαριασμών και σταματησε να βγαζει συνεχεια αδιαβαστα, ηδη διαβασμένα mail.

Ενα αλλο που παρατήρησα σημερα ειναι οτι μου τρωνε την μπαταρια τα "μεσα" και το G+. Πρωτη φορα το βλεπω, αν δεν κανω λαθος. Καινουργιο αυτο ή εγω δεν το ειχα παρατηρησει;

Όχι! Κάνε factory reset.

Αυτό έκανα και όλα καλά. Πάντως παιδιά το τηλέφωνο έχει γίνει σαφώς πιο γρήγορα. Περισσότερα σε λίγες μέρες. Αν έβαζαν και τα καλούδια του note θα ήμουν απολύτως ικανοποίησε Νοεμβρίου. Μια ερώτηση δεν είναι διαθέσιμο αυτό το νέο φόντο που βλέπω στο note 3?σε βίντεο έχω δει ότι είναι διαθέσιμο.

Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

να ρωτησω κατι και εγω επειδη αποφασισα να κανω και εγω το update τοσο καιρο μου εχει ερθει η αναβαθμιση τωρα θα την κανω.Στο factory reset να ξετικαρω πρωτα την δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας δεδομενων για να κατσει πιο καλα η rom η δεν παιζει ρολο?
[sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative.......

να ρωτησω κατι και εγω επειδη αποφασισα να κανω και εγω το update τοσο καιρο μου εχει ερθει η αναβαθμιση τωρα θα την κανω.Στο factory reset να ξετικαρω πρωτα την δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας δεδομενων για να κατσει πιο καλα η rom η δεν παιζει ρολο?

Δεν παίζει ρόλο!

Καλή Χρονιά παιδιά ! Θέλω να σας πω πως κι εγώ έχω το πρόβλημα με τις κλήσεις. Ειτε με 3g είτε με 2g με σήμα κανονικά και σε διαφορετικά σημεία όπως και με διαφορετικές συνομιλητές , είναι πολλές οι φορές που ενώ μιλάμε, χάνομαι η χάνεται ο άλλος και μετά κλείνει. Ξαφνικά δεν με ακούει η δεν τον ακούω. Αύτο μου γίνετε και με 4.1.2 αλλά και με 4.3 . No root.

Επίσης βλέπω μια εφαρμογή knox. Πρέπει να την τρέξω η όχι ? Τι θα μου προσφέρει αν την τρέξω από το μενού των εφαρμογών του κινητού?

Ευχαριστώ !

Πιστεύω ότι μέχρι να γίνει η μετάβαση στα 4g δίκτυα και να ολοκληρωθεί θα έχουμε πρόβλημα.Εγώ το έχω μόνιμα στο gsm και κάποιες φορές το έχω συναντήσει το πρόβλημα.

Πέρα από το μπορεί μα φταίει η συσκευή του άλλου εγώ νομίζω είναι πλέον θέμα δικτύου. Όλες οι εταιρίες πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Δεν είναι θέμα δικτύου. Είναι θέμα συσκευής. Μέχρι πριν 10 μέρες που είχα το Galaxy Nexus δεν το είχα συναντήσει ΠΟΤΕ αυτό το φαινόμενο. Η γυναίκα που έχει επίσης vodafone (όπως κι εγώ) και Sony Ericsson Neo V δεν το αντιμετωπίζει ΠΟΤΕ επίσης. Εγώ το αντιμετωπίζω από τότε που πήρα το Note2. Κοροιδευόμαστε μεταξύ μας αν τα φορτώνουμε στο δίκτυο. Είναι καθαρά θέμα συσκευής μην το ψάχνετε...

Edited by Vlasismiriagos

To δικό μου δεν έχει την παραμικρή δυσλειτουργία...σε κανέναν τομέα! Είναι εντελώς στοκ με την 4.3.

Υποψιάζομαι ότι μπορεί να αφορά, φίλε Haki, συγκεκριμένες παρτίδες το θέμα. Το δικό σου το πήρες καινούριο εδώ και λίγες μέρες έτσι δεν είναι; Ξέρεις αν με κάποιο τρόπο (πέραν της ημερομηνίας αγοράς) μπορούμε να βρούμε την παρτίδα του κινητού;

Edited by Vlasismiriagos

To δικό μου δεν έχει την παραμικρή δυσλειτουργία...σε κανέναν τομέα! Είναι εντελώς στοκ με την 4.3.

Όπως και το δικό μου εδώ κι ένα χρόνο. Ο φίλος πιο πάνω επιμένει για πρόβλημα του κινητού και μπορεί να έχει και δίκιο, εγώ όμως παρατηρώ ότι το δίκτυο είναι χάλια και ότι μέχρι να οκοκληρωθεί η μετάβαση σε 4g, το ίδιο παραδέχονται και οι εταιρίες. Ίσως στο note που πάντα φημίζεται για το χαμηλό sar, το πρόβλημα να είναι πιο έντονο.

Όπως και το δικό μου εδώ κι ένα χρόνο. Ο φίλος πιο πάνω επιμένει για πρόβλημα του κινητού και μπορεί να έχει και δίκιο, εγώ όμως παρατηρώ ότι το δίκτυο είναι χάλια και ότι μέχρι να οκοκληρωθεί η μετάβαση σε 4g, το ίδιο παραδέχονται και οι εταιρίες. Ίσως στο note που πάντα φημίζεται για το χαμηλό sar, το πρόβλημα να είναι πιο έντονο.

Galaxy nexus: SAR EU 0.30 W/kg (head)

Galaxy Note 2: SAR EU 0.17 W/kg (head)

Δε νομίζω πως αυτή η διαφορά είναι αρκετή για τόσο προβληματική συμπεριφορά.

To ιδιο και σε μενα ακομη και σε μερη δυσκολα απο σημα (σε ταξιδια λογω δουλειας). Πιστευω απ τα καλυτερα update που εχει δωσει η sammy σε "παλιά" συσκευη. Βοηθαει και η συσκευη βεβαια γι αυτο

Edited by Manossef

Galaxy nexus: SAR EU 0.30 W/kg (head)

Galaxy Note 2: SAR EU 0.17 W/kg (head)

Δε νομίζω πως αυτή η διαφορά είναι αρκετή για τόσο προβληματική συμπεριφορά.

Οπότε αφού έχεις την υποψία ότι είναι θέμα συσκευής πήγαινε το στη smartek για έλεγχο που εξυπηρετούν και άμεσα.

Οπότε αφού έχεις την υποψία ότι είναι θέμα συσκευής πήγαινε το στη smartek για έλεγχο που εξυπηρετούν και άμεσα.

Εννοείται πως θα το πάω, απλά περιμένω να περάσουν οι γιορτές για να μείνω όσο γίνεται πιο λίγο καιρό χωρίς τηλέφωνο...:)

εκανα και εγω το update πριν λιγο.Πρωτες εντυπωσεις το κινητο πεταει περισσοτερα μετα απο λιγες μερες.

εκανα και εγω το update πριν λιγο.Πρωτες εντυπωσεις το κινητο πεταει περισσοτερα μετα απο λιγες μερες.
Φιλε μπορεις να δεις αν εσενα σου εχει τη νεα εικονα στη lock screen του note 3 ή εχει μονο αυτες που ειχε μεχρι τωρα να βαλεις?

Παιδιά, μου ήρθε στην Notification μια 'Ενημέρωση πολιτικής ασφαλείας' που ζητάει επιβεβαίωση. Έχει κανείς ιδέα τι είναι αυτό?

Χρόνια πολλά!! :)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Παιδιά, μου ήρθε στην Notification μια 'Ενημέρωση πολιτικής ασφαλείας' που ζητάει επιβεβαίωση. Έχει κανείς ιδέα τι είναι αυτό?

Χρόνια πολλά!! :)

Και σε μένα ήρθε και την έκανα, αλλά δεν είδα καμία διαφορά.

Edited by sakissalonika

Φιλε μπορεις να δεις αν εσενα σου εχει τη νεα εικονα στη lock screen του note 3 ή εχει μονο αυτες που ειχε μεχρι τωρα να βαλεις?

ναι φιλε μου την ειχε αλλα πριν κανω το update αυτην ειχα για backround μηπως παιζει σε κατι ρολο αυτο?

ναι φιλε μου την ειχε αλλα πριν κανω το update αυτην ειχα για backround μηπως παιζει σε κατι ρολο αυτο?

εύχομαι καλές γιορτές με υγεία και σε όλους μας τα καλύτερα κινητά *να κάνω μια ερώτηση μπορώ να αλλάξω απο την αρχική οθόνη το( κουμπί κατω δεξια μενού) και να το βάλω στη μέση; ευχαριστώ

ΔΕ γνωρίζω. Την είχε κανονικά στην επιλογή αρχικής οθόνης και οθόνης κλειδώματος? ?

Δεν είναι θέμα δικτύου. Είναι θέμα συσκευής. Μέχρι πριν 10 μέρες που είχα το Galaxy Nexus δεν το είχα συναντήσει ΠΟΤΕ αυτό το φαινόμενο. Η γυναίκα που έχει επίσης vodafone (όπως κι εγώ) και Sony Ericsson Neo V δεν το αντιμετωπίζει ΠΟΤΕ επίσης. Εγώ το αντιμετωπίζω από τότε που πήρα το Note2. Κοροιδευόμαστε μεταξύ μας αν τα φορτώνουμε στο δίκτυο. Είναι καθαρά θέμα συσκευής μην το ψάχνετε...

Φιλε μου το εχω τσεκαρει και με το motorola razer και με το Neo V , τις ιδιες διακοπες στο σημα-κληση κανει, και με cosmote και με Wind. Αποτελεσμα... ΔΕΝ φταιει το Note 2 .

Εχω περασει την επισημη. 4.3

Συνοπτικα βλεπω καλυτερη ταχυτητα του κινητου, καλυτερο σημα με βελτιωση της ποιοτητας των κλησεων.

Φιλε μου το εχω τσεκαρει και με το motorola razer και με το Neo V , τις ιδιες διακοπες στο σημα-κληση κανει, και με cosmote και με Wind. Αποτελεσμα... ΔΕΝ φταιει το Note 2 .

Kαι σε xperia p αλλά αφού ο φίλος θεωρεί πως είναι πρόβλημα του κινητού δεν έχει να χάσει κάτι αν το τσεκάρει.

Λοιπον ειμαι με 4.1.2 official και το μονο που εχω κανει ειναι root με cwm recovery. Ποια custom rom θα προτεινατε να περασω?

Αυτην την στιγμη κατεβαζω την omega v20 και την DN3 v.3.1.1..

Δεν εχω βαλει ποτε ξανα custom rom και ηθελα να πειραματιστω λιγακι..α και φυσικα να εχει τα καλουδια του note 3 με οσο τον δυνατον λιγοτερο lag γινεται..

Η να περασω την official 4.3 και να τελειωσει το παραμυθι?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Edited by Billys_7

Καλημέρα σε όλους! Υπάρχει κάποιος τρόπος να εξαφανιστεί το εικονίδιο της αναβάθμισης απο την οθόνη; Δεν θέλω να κάνω την αναβάθμιση και μου σπάει τα νεύρα εκει πάνω που κάθεται!!

Ευχαριστώ!

Edit: Ξέρουμε επίσης γιατί τα personalised ringtones "χάνονται" απο τις επαφές και σταματάει να χτυπάει το κινητό με το personalised ringtone οταν μας καλεί μια επαφή στην οποία έχει γίνει assign το ringtone;

Edited by manchester777

Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G

----------------------------

Παύλος

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)