Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επομένως το κινητό όταν έκανες την αναβάθμιση στους μετρητές και στην κατάσταση ήταν Official. Βέβαια για την ιστορία καλό είναι για σωστό UnRoot να περνάμε πάλι το Firmware.

Την αναβάθμιση την έκανες με το Kies; Αν όλα ήταν όπως έγραψα πιο πάνω κανονικά δεν θα έπρεπε να γράφει Custom. Ο Counter (όχι το Knox) ήταν και αυτός 0 να υποθέσω και τα υπόλοιπα Official.

Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά από την στιγμή που δεν έχω τη συσκευή στα χέρια μου και δεν ξέρω ακριβώς τις διαδικασίες που ακολούθησες είναι δύσκολο να καταλάβω τι μπορεί να έχει γίνει.

Πλάκα κάνεις....; Και με βοηθάς και μου ζητάς συγνώμη... Ούτε να το συζητάς...

Όπως τα λες είναι με την διαφορά ότι κάνοντας unroot δεν πέρασα ξανά το firmware.

Υπάρχει τρόπος να αλλάξω το custom;

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το πρόβλημα με το s note το έχω και εγώ μετά την αναβάθμιση... υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από επαναφορά εργοστασ. ρυθμ. Το τηλ δεν το έκανα root το έχω όπως το πήρα...

Το πρόβλημα με το s note το έχω και εγώ μετά την αναβάθμιση... υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από επαναφορά εργοστασ. ρυθμ. Το τηλ δεν το έκανα root το έχω όπως το πήρα...

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι βάζεις σαν widget το snote, το ανοίγεις από εκεί και το πρόβλημα διορθώνεται. Άποψη μου κάνε μια επαναφορά γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι άλλο δεν έχει κάτσει καλά.

Φίλε haki εγώ έδωσα το note ii πριν από λίγες μέρες. Επειδή η σειρά note αν σε βολέψει το μέγεθος είναι μονόδρομος, περιμένω το note iii την επόμενη εβδομάδα. Τώρα χρησιμοποιώ το motorola razr xt 910. Δεν μπορείς να φανταστείς πως μου κακοφαίνεται.

Ξανά πίσω στο κλάμπ του Ν7100! Βρήκα ένα λευκό, σφραγισμένο, με κόστος 270 ευρώ για μένα και το χτύπησα! Το αναβάθμισα κατ' ευθείαν σε 4.3 και το άφησα τελείως στοκ, με τα Knox του και με ότι καλούδια το έχει στολίσει η μαμά του. Είναι τόσο πλήρες που δεν βρίσκω λόγο να το σκαλίσω ή να έχω γκρίνιες περί μη ύπαρξης εγγύησης από τον επόμενο αγοραστή που, κατά παράδοση, δε θα αργήσει πολύ να βρεθεί! Για να ξαναομολογήσω την αλήθεια, η χρηστική απόλαυση που προσφέρει είναι ασύγκριτα μεγαλύτερη και από τελείως high-end συσκευές όπως το Nexus 5 που είχα.

Φίλε haki Καλώς ήρθες στο club....

Tο μεγεθος που κατεβαζω ειναι 722.17 MB . Πως γινετε σε αλλους να ειαι λιφγοτερο απο 700 MB ? Απο πλαισιο το εχω αγορασει.

JB 4.3 μερικές ακόμα εντυπώσεις:

* η μπαταρία δεν πέφτει με το wifi ανοικτό χωρίς να το πειράζεις όπως με την 4.1 που την κατάπινε τόσο που να το κλείνω.

* ο touchwiz είναι πολύ βελτιωμένος σε απόκριση, μου άρεσε η διάφανη notification bar αλα kitkat. Well done Samsung.

* πολύ βολικό το pattern unlock στο μέγεθος για χρήση με ένα χέρι. (ακόμα πιο μικρό από ότι ήταν πριν!)

* πολύ γρήγορο γενικά στην απόκρισή του

Γενικά η 4.3 είναι ένα βήμα εμπρός. Αναμένουμε την 4.4 (αν έρθει ποτέ):lol:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Όσοι περάσατε 4.3 υποθέτω δεν rootαρατε; Τι να το κάνεις ρε γμτ αν δεν είναι root.

Μεγάλο δίλημμα.

Tο μεγεθος που κατεβαζω ειναι 722.17 MB . Πως γινετε σε αλλους να ειαι λιφγοτερο απο 700 MB ? Απο πλαισιο το εχω αγορασει.

Σε μένα που έχω γαλλικό κατέβασε αρχείο μεγέθους 777 mb και στο καπάκι άλλες 3 μικρές αναβαθμίσεις, συνεχόμενες, κάπου στα 10 mb η κάθε μία, αν θυμάμαι καλά...

NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925.

8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte.

SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4

Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge

Χρησιμοποιώ κάποια tasks στον tasker και το call recorder του skvalex και γιαυτό το θέλω βασικά. Επίσης το adaway. Άρα καταλαβαίνεις γιατί θέλω το root.

Δεν έχω εμπειρία από nexus για να συγκρίνω.

Σε μένα που έχω γαλλικό κατέβασε αρχείο μεγέθους 777 mb και στο καπάκι άλλες 3 μικρές αναβαθμίσεις, συνεχόμενες, κάπου στα 10 mb η κάθε μία, αν θυμάμαι καλά...

Το δικο μου γερμανικο πηρε 678mb ενω της γυναίκας μου 722mb.Διαβαζω κι εδω μεσα για διαφορετικα μεγεθη αναλογα το region και στο μονο που παει το μυαλο μου ειναι για διαφορετικα csc αναλογα την χωρα προορισμου της καθε συσκευης

Το δικο μου γερμανικο πηρε 678mb ενω της γυναίκας μου 722mb.Διαβαζω κι εδω μεσα για διαφορετικα μεγεθη αναλογα το region και στο μονο που παει το μυαλο μου ειναι για διαφορετικα csc αναλογα την χωρα προορισμου της καθε συσκευης

Ανάλογα τη χώρα προέλευσης, εγκαθίστανται και διαφορετικές εφαρμογές.

Π.χ. σε κάποιες χώρες υπάρχει το samsung wallet, σε άλλες όχι, ή η εφαρμογή του bbc στα αγγλικά τηλέφωνα, το flipboard επίσης δε μπαίνει σε όλες τις χώρες κ.λ.π.

Χρησιμοποιώ κάποια tasks στον tasker και το call recorder του skvalex και γιαυτό το θέλω βασικά. Επίσης το adaway. Άρα καταλαβαίνεις γιατί θέλω το root.

Δεν έχω εμπειρία από nexus για να συγκρίνω.

Απλά να πω ότι το CallRecorder του skvalex δεν θέλει απαραίτητα root. Το χρησιμοποιώ 1 χρόνο τώρα (αγορασμένο) και παίζει μια χαρά χωρίς root. Για τα άλλα apps OK.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Ανάλογα τη χώρα προέλευσης, εγκαθίστανται και διαφορετικές εφαρμογές.

Π.χ. σε κάποιες χώρες υπάρχει το samsung wallet, σε άλλες όχι, ή η εφαρμογή του bbc στα αγγλικά τηλέφωνα, το flipboard επίσης δε μπαίνει σε όλες τις χώρες κ.λ.π.

Thanks Στρατο, ειχα μεινει με την απορία γι'αυτες τις διαφορες.

Πλάκα κάνεις....; Και με βοηθάς και μου ζητάς συγνώμη... Ούτε να το συζητάς...

Όπως τα λες είναι με την διαφορά ότι κάνοντας unroot δεν πέρασα ξανά το firmware.

Υπάρχει τρόπος να αλλάξω το custom;

Με επανεκκίνηση φαντάζομαι δεν έγινε κάτι.

Το μόνο που μου έρχεται είναι να περάσεις το Firmware που έχεις και πάλι με Odin.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Όσοι περάσατε 4.3 υποθέτω δεν rootαρατε; Τι να το κάνεις ρε γμτ αν δεν είναι root.

Μεγάλο δίλημμα.

βεβαίως και το ρουταρισα ετσι και αλλοιως δεν νομιζω ότι θα εχω καποιο πρόβλημα ..φτου...φτου...μην το ματιασω ένα χρονο τωρα με συνετη χρηση και κατάλληλες προφυλάξεις το νοτε μου είναι αψογο...οποτε και ροουτ εκανα και το χαιρομαι όπως πρεπει αλλωστε δεν θα το εχουμε μια ζωη και ειδικα εμεις που ασχολούμαστε τοσο πολύ :) :) :)

βεβαίως και το ρουταρισα ετσι και αλλοιως δεν νομιζω ότι θα εχω καποιο πρόβλημα ..φτου...φτου...μην το ματιασω ένα χρονο τωρα με συνετη χρηση και κατάλληλες προφυλάξεις το νοτε μου είναι αψογο...οποτε και ροουτ εκανα και το χαιρομαι όπως πρεπει αλλωστε δεν θα το εχουμε μια ζωη και ειδικα εμεις που ασχολούμαστε τοσο πολύ :) :) :)

το κακο ειναι οτι οταν θελησεις να το πουλησεις το knox θα γραφει...κ απ οτι ξερω δεν μπορει να ξεγραψει...αρα θα εχουμε ενα θεμα μεταπωλησης...

το κακο ειναι οτι οταν θελησεις να το πουλησεις το knox θα γραφει...κ απ οτι ξερω δεν μπορει να ξεγραψει...αρα θα εχουμε ενα θεμα μεταπωλησης...

το ξερω φιλε μου αλλα δεν εχω σκοπο να το πουλησω απλα θα παραμεινει και αυτό στην συλλογη όπως τα αλλα :):)

ασε που πιστευω ότι ολο και κατι θα κανουν οι developers και θα το ξεπεράσουμε και αυτό όπως τοσα αλλα ..

το ξερω φιλε μου αλλα δεν εχω σκοπο να το πουλησω απλα θα παραμεινει και αυτό στην συλλογη όπως τα αλλα :):)

ασε που πιστευω ότι ολο και κατι θα κανουν οι developers και θα το ξεπεράσουμε και αυτό όπως τοσα αλλα ..

χαχα κ γω ακριβως το ιδιο κανω...τα κραταω...:D βγαλουν δεν βγαλουν(μακαρι να το κανουν βεβαα)δεν μ ενοχλει...

Γράφει KNOX Void Warranty 0.

Άρα είναι σε εγγύηση;

Το ότι στο About device> Status > Device Status γράφει Custom...τι σημαίνει; Δεν επηρεάζει την εγγύηση;

Στο δικό μου έφυγε μετά το factory reset. Τώρα γράφει official.

Δε πρόκειται να βγει τίποτα που να επαναφέρει το knox.

Όταν λέμε γράφει για πάντα, σημαίνει για πάντα.

Δε πρόκειται να βγει τίποτα που να επαναφέρει το knox.

Όταν λέμε γράφει για πάντα, σημαίνει για πάντα.

και παλι φιλε στρατο εγω δεν εχω πρόβλημα αλλωστε όπως ειπα δεν εχο σκοπο να το πουλησω και πανω από όλα ας ελπισω πως δεν θα παθει κατι μεσα στον ένα ακομα χρονο της εγγυησης γιατι από εκει και μετα φανταζομαι πως ειτε το πειραξεις ειτε όχι παλι λεφτα θα δωσεις ....βεβαια αυτό δεν σημαινει πως πρεπει να το πειραξουν ολοι και να ακολουθησουν το παράδειγμα μου ;););););)

και παλι φιλε στρατο εγω δεν εχω πρόβλημα αλλωστε όπως ειπα δεν εχο σκοπο να το πουλησω και πανω από όλα ας ελπισω πως δεν θα παθει κατι μεσα στον ένα ακομα χρονο της εγγυησης γιατι από εκει και μετα φανταζομαι πως ειτε το πειραξεις ειτε όχι παλι λεφτα θα δωσεις ....βεβαια αυτό δεν σημαινει πως πρεπει να το πειραξουν ολοι και να ακολουθησουν το παράδειγμα μου ;););););)

Κάνεις ότι κατεβάσει η κούτρα σου και δικαίωμα σου :cool:

Απλά είπα μη περιμένετε να ανατρέψετε το knox.

Με επανεκκίνηση φαντάζομαι δεν έγινε κάτι.

Το μόνο που μου έρχεται είναι να περάσεις το Firmware που έχεις και πάλι με Odin.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί.

Προς το παρών θα το αφήσω έτσι γιατί δεν έχω κουράγιο να το στήσω ξανά από την αρχή περνώντας με Odin το firmware πάλι, και αν γίνει κάτι και χρειαστώ το service θα το πατάω τότε.

Ελπίζω να μην το σκέφτομαι λάθος :)

Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)