elteo Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Γερμανικό κ γαλλικό από Sammobile. ..αλλά εγώ θα το άφηνα ελληνικό ως έχει. ..κάνε πρώτα την αναβάθμιση σε 4.1.2 Από που προκύπτει αυτό; :baby: Λόγω ευγενούς καταγωγής; Εχω το βουλγάρικο και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Από που προκύπτει αυτό; :baby: Λόγω ευγενούς καταγωγής; Εχω το βουλγάρικο και δεν έχω κανένα πρόβλημα. κ γω τσεχικο εχω...κ κανενα προβλημα...απλα εχω ακουσει τα καλυτερα γι αυτα τα δυο...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_cloud Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Πως περναω την 4.1.2 για cosmote; ειναι καλυτερη απο την 4.1.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 επειδή το έχω απορία...έγινε backup το efs????έβγαλε ένα ακόμη αρχείο στο φάκελο αλλά δε ξέρω.... "ΝΟΤ" λέγετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Πως περναω την 4.1.2 για cosmote; ειναι καλυτερη απο την 4.1.1; Διάβασε εδω ,αν δεν σου αρέσει γυρίζεις πίσω . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 επειδή το έχω απορία...έγινε backup το efs????έβγαλε ένα ακόμη αρχείο στο φάκελο αλλά δε ξέρω.... "ΝΟΤ" λέγετε... Θα έλεγα πως όχι. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Με το θεμα της καμερας δεν εχουμε καμια επιλογη για βελτιωση της ποιοτητας, σωστα? Εχω απογοητευτει σε σχεση με το S3 και τραβαω φωτο σχεδον καθε μερα.... Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Θα έλεγα πως όχι. τελικά έκανα λάθος...μου έβγαλε ένα αρχείο .img που λέει EFS...όλα οκ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Με το θεμα της καμερας δεν εχουμε καμια επιλογη για βελτιωση της ποιοτητας, σωστα? Εχω απογοητευτει σε σχεση με το S3 και τραβαω φωτο σχεδον καθε μερα.... Ιδιες κάμερες έχουν...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Ιδιες εχουν, αλλα προφανως εννοει ο φιλος μας το software της φωτογραφικης , εχει διαφορετικη κωδικοποιηση και αλλους αλγοριθμους στην συμπιεση των εικονων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Ακριβως.... Ιδιες καμερες εχουν, ίδιες φωτογραφίες δεν βγαζουν ομως! Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos90 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Ρε παιδια η official 4.3 θα ερθει ποτε μεσω ota και στις ευρωπαικες χωρες εκτος απο ινδια? Για ποιο λογο τοση καθυστερηση δεν μπορω να καταλαβω..δηλαδη το 98% των χρηστων που δεν εχουν εμπειρια με φλασαρισματα rom μεσω odin η recovery πρεπει αναγκαστικα να γινουν hacker για να παρουν μια αναβαθμιση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Ρε παιδια η official 4.3 θα ερθει ποτε μεσω ota και στις ευρωπαικες χωρες εκτος απο ινδια? Για ποιο λογο τοση καθυστερηση δεν μπορω να καταλαβω..δηλαδη το 98% των χρηστων που δεν εχουν εμπειρια με φλασαρισματα rom μεσω odin η recovery πρεπει αναγκαστικα να γινουν hacker για να παρουν μια αναβαθμιση.. Οχι και χακερ..Απλα πρεπει να δεις κανα δυο βιντεακια στο youtube.Και γιατι τοσο αγχος?Ολοι λενε οτι ειναι μαπα το καρπουζι.. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Οχι και χακερ..Απλα πρεπει να δεις κανα δυο βιντεακια στο youtube.Και γιατι τοσο αγχος?Ολοι λενε οτι ειναι μαπα το καρπουζι.. +1............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 υπομονη καμμια εβδομαδα ακομα το πολυ! μετα ξεκιναω αυτο που θα πρεπε να χω κανει απο καιρο τωρα...custom rom! ουτε προβληματα ουτε τιποτα! knox free! :):):) Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotix7 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 καλησπέρα σας. αντιμετωπίζω το παρακάτω προβλημα με το samsung note 2. προσπαθω ορισμένες φορές να ανοίξω ενα video στο διαδίκτυο και μου εμφανίζεται ενα εικονίδιο ( σαν κομμάτι απο παζλ ) μην επιτρεποντάς μου να το δω. ζηταει να εγκατασταθεί κάποιο flash το οποίο δεν όμως δεν υποστηρίζεται απο το κινητό. υπάρχει κάποια προτεινόμενη λυση στο προβλημά μου; ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Καλησπέρα στην παρέα και έρχομαι με απορίες..! :) Επειδή το Xperia δείχνει πλέον την ηλικία/harware του (εφαρμογές σέρνονται, η μπαταρία κρατάει ελάχιστα σε 3G, κλπ) κοιτάω για νέο κινητό. Αν και προσανατολιζόμουν σε Lumia 925 ή Galaxy S3, η συχνή χρήση/επαφή με ένα Note φίλου το τελευταίο διάστημα με έβαλε σε πολλές σκέψεις για το Note II, αν και μέχρι τώρα δεν το σκεφτόμουν καν, θεωρώντας την σειρά καθόλου χρήσιμη για την καθημερινότητα. Έσφαλα πλήρως όμως.. :lol: Οι απορίες μου είναι οι εξής: - Lagάρει καθόλου? Ναι το ξέρω, έχει τούμπανο hardware, απλά το Touchwiz με βάζει σε σκέψεις. Δεν θέλω να πάρω κινητό που να lagάρει, ούτε στο ελάχιστο..! Είναι και ο βασικός λόγος που κοιτούσα για WP συσκευή.. Να διευκρινίσω ότι αναφέρομαι σε stock rom, ούτε μόντες, ούτες custom rom ούτε τίποτα. - Διαβάζοντας κάποια σχόλιά σας καταλαβαίνω ότι η 1 μέρα διάρκεια μπαταρίας με ανοικτό 3G, συγχρονισμούς Viber, Skype, Facebook, Whatsapp, μερικά τηλέφωνα και SMS είναι δεδομένη, σωστά? - Ποιοτικά πώς είναι στο χέρι? Τα πλαστικά του φαίνονται "ψεύτικα", ή ότι θα αντέξουν?? Σε σχέση με το Xperia θα είναι καλύτερα πιστεύω, αλλά και πάλι θα προτιμούσα κάτι καλύτερο από πλαστικό (αλουμίνιο, πολυκαρβονικό, κλπ) Αυτά για πρώτες απορίες. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibilos789 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Οι απορίες μου είναι οι εξής: - Lagάρει καθόλου? Ναι το ξέρω, έχει τούμπανο hardware, απλά το Touchwiz με βάζει σε σκέψεις. Δεν θέλω να πάρω κινητό που να lagάρει, ούτε στο ελάχιστο..! Είναι και ο βασικός λόγος που κοιτούσα για WP συσκευή.. Να διευκρινίσω ότι αναφέρομαι σε stock rom, ούτε μόντες, ούτες custom rom ούτε τίποτα. - Διαβάζοντας κάποια σχόλιά σας καταλαβαίνω ότι η 1 μέρα διάρκεια μπαταρίας με ανοικτό 3G, συγχρονισμούς Viber, Skype, Facebook, Whatsapp, μερικά τηλέφωνα και SMS είναι δεδομένη, σωστά? - Ποιοτικά πώς είναι στο χέρι? Τα πλαστικά του φαίνονται "ψεύτικα", ή ότι θα αντέξουν?? Σε σχέση με το Xperia θα είναι καλύτερα πιστεύω, αλλά και πάλι θα προτιμούσα κάτι καλύτερο από πλαστικό (αλουμίνιο, πολυκαρβονικό, κλπ) Αυτά για πρώτες απορίες. Καταρχήν το κινητό δεν lagarei καθόλου. Μπορεί να τρέχεις ανετα όσες εφαρμογές θές ταυτόχρονα και να πηγαίνει απροβλημάτιστα. Η διάρκεια της μπαταρίας για την χρήση που λές βγάζει άνετα την ημέρα αλλά αυτό οπωσδήποτε είναι κάτι σχετικό.Πρέπει να προσπαθήσεις πάντως πάρα μα πάρα πολύ για να μην σου κρατήσει η μπαταρία απο το πρωί μέχρι το βράδυ αλλά δεν νομίζω να τα καταφέρεις:) Όσο για τα πλαστικά του εκτός του ότι η πλάτη γλιστράει αρκετά είναι πολύ αξιοπρεπεί. Πάντως οι περισσότεροι απο εμάς το έχουν σε θήκη οπότε στην ουσία δεν έχει καμία σημασία απο τι είναι το πλαίσιο. Κατα την γνώμη μου είτε μεταλικό είτε πλαστικό εφόσον μπαίνει σε θήκη είναι το ίδιο και το αυτό. Παράθεση SMARTPHONES NOTE 2, GALAXY SII PLUS, GALAXY GRAND NEO, GALAXY MINI TABLET GALAXY TAB 10,1, GALAXY NOTE 8.0, GALAXY TAB 4 7,0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_cloud Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Την 4.1.2 τις cosmote δεν ξερει κανεις που θα τη βρουμε? Χρηστης 2 ημερων με νοτε2 και απλα τα σπαει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Την 4.1.2 τις cosmote δεν ξερει κανεις που θα τη βρουμε? Χρηστης 2 ημερων με νοτε2 και απλα τα σπαει. Sammobile δοκιμασες? Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesopos Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Καλησπέρα παιδιά, εδώ και λίγες μέρες πέρασα την 4.3 την ινδική όμως, και το τηλεφωνό μου είναι Ολλανδικό. ξέρει κανείς γιατί, ενώ δεν έχω κατεβάσει τπτ άλλο στο κινητό και το δουλεύω όπως πριν, έχει κάνει 2-3 επανεκκινήσεις και το s-note μου μου βγάζει που και που ότι διεκόπη ενώ οι γρήγορες εντολές μου βγάζουν μπροστά ότι διακόπτονται?? το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? και αν ναι, υπάρχει κάποια λύση να διορθωθεί αυτό με το s-note και τις γρήγορες εντολές?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Aν και το θέμα σου θα μεταφερθεί ψάξε και εγκατέστησε adobe_flash_player.apk και άνοιγε τις ιστοσελίδες με τον stock browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 http://www.androidpit.com/samsung-accessory-identification-chip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Καταρχήν το κινητό δεν lagarei καθόλου. Μπορεί να τρέχεις ανετα όσες εφαρμογές θές ταυτόχρονα και να πηγαίνει απροβλημάτιστα. Η διάρκεια της μπαταρίας για την χρήση που λές βγάζει άνετα την ημέρα αλλά αυτό οπωσδήποτε είναι κάτι σχετικό.Πρέπει να προσπαθήσεις πάντως πάρα μα πάρα πολύ για να μην σου κρατήσει η μπαταρία απο το πρωί μέχρι το βράδυ αλλά δεν νομίζω να τα καταφέρεις:) Όσο για τα πλαστικά του εκτός του ότι η πλάτη γλιστράει αρκετά είναι πολύ αξιοπρεπεί. Πάντως οι περισσότεροι απο εμάς το έχουν σε θήκη οπότε στην ουσία δεν έχει καμία σημασία απο τι είναι το πλαίσιο. Κατα την γνώμη μου είτε μεταλικό είτε πλαστικό εφόσον μπαίνει σε θήκη είναι το ίδιο και το αυτό. Ευχαριστώ για την απάντηση και τις διευκρινίσεις. Με έπεισες. :) Αν και γενικά τα κινητά μου δεν τα έχω σε θήκες, το Note, αν τελικά προτιμηθεί, θα αγοραστεί με την original flip cover. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 ξεει κανεις γιατι στην hawkish rom (XXDMG1 v4 HAWKISH EXTREME SERIE) αφου την περασα στο κινητο μου μου βγαζει προειδοποιηση ασφαλειας στην μπαρα ειδοποιησεων και μπλοκαρει απο μονο του οποια εφαρμογη και να ανοιξω? εχει επιλογη να μην μου το κανει για 30 μερες αλλα μετα...? Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts