sakissalonika Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Μόλις διαπίστωσα οτι δεν μπορώ να στείλω mms. Δέχομαι κανονικά, αλλά δεν μπορώ να στείλω χωρίς όμως να βγάζει κάποια ειδοποιήση σφάλματος. Τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Μόλις διαπίστωσα οτι δεν μπορώ να στείλω mms. Δέχομαι κανονικά, αλλά δεν μπορώ να στείλω χωρίς όμως να βγάζει κάποια ειδοποιήση σφάλματος. Τι μπορώ να κάνω;Εχεις ανοικτα τα data? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Εχεις ανοικτα τα data? Ναι τα έχω ανοιχτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Ναι τα έχω ανοιχτά ποιά εφαρμογή sms χρησιμοποιείς? το auto retrieve messages ειναι ενεργοποιημένο? Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 ποιά εφαρμογή sms χρησιμοποιείς? το auto retrieve messages ειναι ενεργοποιημένο? Χρησιμοποιούσα μέχρι πριν λίγο την Handcent. Την έβγαλα και δοκίμασα με την στοκ αλλά δεν μπορούσε πάλι να στείλει. Έβαλα το Go SMS και μπόρεσε έστειλε mms αλλά στον παραλήπτη φαινόταν σε λινκ και τώρα δεν στέλνει ούτε το λινκ. Ναι το έχω ενεργοποιημένο αλλά την στοκ εφαρμογή μηνυμάτων την έχω απενεργοποιημένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Ε αυτο θα φταιει. Οι εφαρμογες sms/mms χρησιμοποιουν στην ουσια τους πορους τους ιδιους που χρησιμοποιει η stock εφαρμογη. Απενεργοποιωντας την δευτερη μπορει να εκοψες την προσβαση της πρωτης σε καποιους απο αυτους. Αν και στην αρχη λες οτι δοκιμασες και με την στοκ και μετα λες οτι την εχεις απενεργοποιημενη. Μπερδευτηκα!! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Να ρωτησω κατι, για να κανω βιντεοκληση πρεπει και εγω και ο αλλος να ενεργοποιησουμε το 3g (λειτουργια δικτυου, αυτοματη gsm/wcdma) ετσι; χρεωνομαστε κατι; εχουμε και οι δυο vodafone με δωρεαν χρονο. Πρεπει να ενεργοποιησουμε και τα "δεδομενα κινητου" ή ειναι ασχετα αυτα; Το θελω για επαγγελματικους λογους αλλα μην μιλησουμε για κανα 10λεπτο και μας ερθει κανας λογαριασμος και τραβαμε τα μαλλια μας, (και οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω και πολλα μαλλια) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Να ρωτησω κατι, για να κανω βιντεοκληση πρεπει και εγω και ο αλλος να ενεργοποιησουμε το 3g (λειτουργια δικτυου, αυτοματη gsm/wcdma) ετσι; χρεωνομαστε κατι; εχουμε και οι δυο vodafone με δωρεαν χρονο. Πρεπει να ενεργοποιησουμε και τα "δεδομενα κινητου" ή ειναι ασχετα αυτα; Το θελω για επαγγελματικους λογους αλλα μην μιλησουμε για κανα 10λεπτο και μας ερθει κανας λογαριασμος και τραβαμε τα μαλλια μας, (και οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω και πολλα μαλλια) . Εννοείται ότι ππρέπει να ανοίξεις και τα δεδομένα κινητού!. Υπάρχουν πάντως ένα σωρό applications που σου επιτρέπουν τη video κλήση. Γιατί δε δοκιμάζεις το skype για παράδειγμα? Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Εγω κανω βιντεοκλησεις κανονικα χωρις καμια εξτρα χρεωση. Δεν χρειαζεται να εχεις τα δεδομενα ανοιχτα απλα θα πρεπει στις ρυθμισεις να εχεις επιλεγμενο το gsm/wcdma το ιδιο και ο αλλος. Αυτό είναι ολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 (edited) Δεν χρειαζεται για την βιντεοκληση να ειναι ενεργοποιημενα τα δεδομενα, ουτε χρεωνεσαι κατι εξτρα... και εγω vodafone εχω... Edited April 20, 2013 by harley5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Δεν χρειαζεται για την βιντεοκληση να ειναι ενεργοποιημενα τα δεδομενα, ουτε χρεωνεσαι κατι εξτρα... και εγω vodafone εχω... Χρεωνεται σαν κανονοκη κληση φωνης και αφαιτειται απο τον δωρεαν χρονο. Αλλα νομιζω οτιτα δεδομενα χρειαζονται. Αφου θελει 3g. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Ε αυτο θα φταιει. Οι εφαρμογες sms/mms χρησιμοποιουν στην ουσια τους πορους τους ιδιους που χρησιμοποιει η stock εφαρμογη. Απενεργοποιωντας την δευτερη μπορει να εκοψες την προσβαση της πρωτης σε καποιους απο αυτους. Αν και στην αρχη λες οτι δοκιμασες και με την στοκ και μετα λες οτι την εχεις απενεργοποιημενη. Μπερδευτηκα!! Έχω δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς της στοκ εφαρμογής με τρίτες εφαρμογές και δεν γίνεται τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Χρεωνεται σαν κανονοκη κληση φωνης και αφαιτειται απο τον δωρεαν χρονο. Αλλα νομιζω οτιτα δεδομενα χρειαζονται. Αφου θελει 3g. Ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος ddr2 με την μόνη διαφορά ότι σίγουρα ΔΕΝ χρειάζεσαι δεδομένα. Αν και ήμουν βέβαιως,παρόλα αυτά έκανα μια βίντεοκληση με τον αδερφό μου για να σιγουρευτώ 100% και να μην γράψω κάτι που δεν ισχύει. Vodafone και οι 2, κλειστά δεδομένα και όλα έγιναν μια χαρά. Αφού έχετε και οι 2 vofafone το πιθανότερο είναι ότι έχετε δωρεάν κλήσεις μεταξύ σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Έχω δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς της στοκ εφαρμογής με τρίτες εφαρμογές και δεν γίνεται τίποτα. Κανε ενα titanium back up ολων των εφαρμογων σου καθως επισης ΚΑΙ nandroid backup ( μεσα απο recovery ). Μετα κανε καθαρισμο δεδομενων > απεγκατασταση > επανεκκινηση για καθε μια απο τις εφαρμογες που επηρεαζουν το συστημα σου ( π.χ. rom toolbox, greenify, task manager, system optimize κτλ κτλ ) και ετσι θα βρεις ποιος φταιει. Ειχες στειλει στο παρελθον? Αν ναι τσεκαρε τί εχεις εγκαταστησει απο τοτε. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Κανε ενα titanium back up ολων των εφαρμογων σου καθως επισης ΚΑΙ nandroid backup ( μεσα απο recovery ). Μετα κανε καθαρισμο δεδομενων > απεγκατασταση > επανεκκινηση για καθε μια απο τις εφαρμογες που επηρεαζουν το συστημα σου ( π.χ. rom toolbox, greenify, task manager, system optimize κτλ κτλ ) και ετσι θα βρεις ποιος φταιει. Ειχες στειλει στο παρελθον? Αν ναι τσεκαρε τί εχεις εγκαταστησει απο τοτε. Έλεγα μήπως και απέφευγα όλα αυτά γιατί αν δεν κάνω λάθος χρειάζεται να είμαι root. Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων τι θα χάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Έλεγα μήπως και απέφευγα όλα αυτά γιατί αν δεν κάνω λάθος χρειάζεται να είμαι root. Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων τι θα χάσω; Δεν κανεις πρωτα μια εκκαθαριση της στοκ εφαρμογης μυνηματων και μια επανεκινηση μηπως και στρωσει? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Δεν κανεις πρωτα μια εκκαθαριση της στοκ εφαρμογης μυνηματων και μια επανεκινηση μηπως και στρωσει? Το έκανα και αυτό αδερφέ. Τσέκαρα και τα APN settings αλλά δεν βλέπω κάτι περίεργο. Θυμάμαι στο Nexus που είχα οτι πάλι δεν μπορούσα να στείλω mms και έπρεπε να βάλω την λέξη default σε μία ρύθμιση του APN. Στο Note όμως δεν μ'αφήνει να το κάνω αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος ddr2 με την μόνη διαφορά ότι σίγουρα ΔΕΝ χρειάζεσαι δεδομένα. Αν και ήμουν βέβαιως,παρόλα αυτά έκανα μια βίντεοκληση με τον αδερφό μου για να σιγουρευτώ 100% και να μην γράψω κάτι που δεν ισχύει. Vodafone και οι 2, κλειστά δεδομένα και όλα έγιναν μια χαρά. Αφού έχετε και οι 2 vofafone το πιθανότερο είναι ότι έχετε δωρεάν κλήσεις μεταξύ σας. Μήπως είχατε και οι δύο wifi ; Γιατί εγώ που δοκίμασα χωρίς ενεργοποιημένο ίντερνετ και χωρίς wifi μου έβγαλε αυτό [ATTACH]31805[/ATTACH] Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 (edited) Σας ευχαριστω πολυ παιδια, τελικα καναμε με την γυναικα μου 2 δοκιμαστικες κλησεις και δουλευει τελεια και με πολυ καλη αποκριση, μου φανηκε καλυτερο και απο το skype. Και οι 2 κλησεις εγιναν απο της γυναικας μου το S3 που εχει vodafone καρτα και δεν της την χαλασε. Το μονο που εκανα ηταν να αλλαξω και τα 2 τηλεφωνα απο "μονο gsm" σε "αυτοματο wcdma/gsm" , ελεγξα οτι ηταν κλειστα τα δεδομενα κινητου και εκλεισα και το wifi. Παλιοτερα με ενα Nokia E66 που ειχα κανει μια δοκιμη, επρεπε να πιανει 3g και να μου το δειχνει πανω πανω στην οθονη, ενω τωρα κατευθειαν μολις εκανα την αλλαγη απο το gsm και χωρις να μου γραφει 3g ή κατι αλλο μου εκανε κατευθειαν βιντεοκληση. Να αφησω την " λειτουργια δικτυου" στο αυτοματο ή στο gsm μονο; τι διαφορα θα εχει; Να ενημερωσω οτι δεν εχουμε καποιο προγραμμα με mb (αφου και στο μαγαζι και στο σπιτι εχω wifi) . Μήπως είχατε και οι δύο wifi ; Γιατί εγώ που δοκίμασα χωρίς ενεργοποιημένο ίντερνετ και χωρίς wifi μου έβγαλε αυτό [ATTACH]31805[/ATTACH] Αλλαξε απο τις ρυθμισεις την λειτουργια δικτυου απο "gsm μονο" στο "αυτοματο" Edited April 20, 2013 by guspsoras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Έλεγα μήπως και απέφευγα όλα αυτά γιατί αν δεν κάνω λάθος χρειάζεται να είμαι root. Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων τι θα χάσω; Νομιζα πως ησουν ηδη root. Σορρυ τοτε δεν μπορω να σε βοηθησω καπως. Αν βρεις αλλη εφαρμογη που να κανει πληρες backup εφαρμογων τοτε ισως να μπορεσεις να ακολουθησεις τα βηματα. Δεν ειναι τιποτα. 10 λεπτα υποθεση. απο "μονο gsm" σε "αυτοματο wcdma/gsm" , Να αφησω την " λειτουργια δικτυου" στο αυτοματο ή στο gsm μονο; τι διαφορα θα εχει; Κραταει πιο πολυ η μπαταρια αν το εχεις στο μονο gsm απλα δεν θα μπορεις να κανεις βιντεοκλησεις. Το αλλαζεις ομως οποτε θες και κανεις την βιντεοκληση σου. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Νομιζα πως ησουν ηδη root. Σορρυ τοτε δεν μπορω να σε βοηθησω καπως. Αν βρεις αλλη εφαρμογη που να κανει πληρες backup εφαρμογων τοτε ισως να μπορεσεις να ακολουθησεις τα βηματα. Δεν ειναι τιποτα. 10 λεπτα υποθεση. Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, τι θα χάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, τι θα χάσω; Επαφές -εφαρμογές ,και γενικά οτιδήποτε υπάρχει στην εσωτερική sd . Δες το carbon απο το play δεν χρειάζεται root και ειναι αρκετά καλό για backup . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Επαφές -εφαρμογές ,και γενικά οτιδήποτε υπάρχει στην εσωτερική sd . Δες το carbon απο το play δεν χρειάζεται root και ειναι αρκετά καλό για backup . Εύχομαι να μην με βρίσετε, αλλά να μου πείτε και μπράβο που το σκέφτηκα :lol: Όλες οι δοκιμές, έγιναν με το Xperia Mini pro, το οποίο έστελνε mms στο Note και αυτό τα λάμβανε. Τελικά πρόβλημα δεν είχα το Note, αλλά το Mini pro το οποίο δεν λάμβανε απο το Note. Άσ'τα να πάνε :lol: Δοκίμασα, και έστειλα mms απο το Note στο τηλ της γυναίκας μου και δεν είχε πρόβλημα. Οπότε "ξήλωσα" το Handcent απο το Mini pro και τώρα πλέον δεχόμαστε απο παντού mms :lol: Φχαριστώ για όσους ασχολήθηκαν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Είχα κάνει root με το toolkit και το ΟΤΑ μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν λειτουργεί λόγω αλλαγής. Παρόλα αυτά το KIES αναγνώρισε κανονικά το κινητό και μου έβγαλε διαθέσιμη αναβάθμιση (DMC3)... την οποία και έκανα ... Δυστυχώς βέβαια χάθηκε το root οπότε τώρα πως το ξαναπερνάω; Στο τελευταίο toοlkit δεν βλέπω υποστήριξη για την παραπάνω έκδοση του firmware... Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Όσοι ενδιαφέρεστε για μια καλή και πολύ γρήγορη εφαρμογή σημειώσεων ρίξτε μια ματιά εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4658825 Android-προτάσεις: Εφαρμογές γραφείου και Παραγωγικότητα Είναι καλύτερη από το Evernote ειδικά για όσους συνηθίζουν να επισυναπτουν αρχεία και φώτο στις σημειώσεις τους με αποτέλεσμα να μην τους φτανουντα 60mb το μήνα που δίνει δωρεάν το Evernote. Πολύ πιο πλήρης απο το Keep. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts