Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα και με 4.1.1 το ίδιο μου βγάζει. Ισως στην πρώτη μέτρηση είχες ενεργοποιημενη την εξοικονόμηση ενέργειας.

Oχι δεν είχα εξοικονόμηση ενεργή και μάλιστα το είχα κάνει αρκετές φορές με λίγο πολύ ίδια αποτελέσματα. Δλδ εσένα με 4.1.1 είσαι στο 18.000 παρά?

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι, σιγουρα ειναι για cosmote, απο το sammobile το ειδα εξ αλλου πρωτα. Απλα επειδη ειμαι rooted, απ οσο ξερω, πρεπει να κανω unroot για να μπορεσω να κανω update.

Αλλα ειναι αυτο το firmware για το κινητο μου ή οχι? Μην καθομαι και κανω unroot τσαμπα!

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

Ναι, σιγουρα ειναι για cosmote, απο το sammobile το ειδα εξ αλλου πρωτα. Απλα επειδη ειμαι rooted, απ οσο ξερω, πρεπει να κανω unroot για να μπορεσω να κανω update.

Αλλα ειναι αυτο το firmware για το κινητο μου ή οχι? Μην καθομαι και κανω unroot τσαμπα!

Απλα μηδενισε τον counter και περνα την οπως εισαι... Πρωτα κανε ενα backup τα αρχεια που εχεις στην εσωτερική μνήμη μηπως και χρειαστεί factory reset.. Απλα να ξερεις οτι μετα το περασμα της ρομ θα εισαι unroot..

Oχι δεν είχα εξοικονόμηση ενεργή και μάλιστα το είχα κάνει αρκετές φορές με λίγο πολύ ίδια αποτελέσματα. Δλδ εσένα με 4.1.1 είσαι στο 18.000 παρά?

Απλά δεν έκανα καμία ελάφρυνση στην μνήμη να κλείσω δηλαδή καμία εφαρμογή, Επίσης είμαι με ρομ hd revolution 9.2

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Παιδιά, αρχικά όταν έπαιρνα screenshot και έκανα 'Επεξεργασία' από το μενού μου έβγαζε τη δυνατότητα να σημειώσω επάνω στη φωτογραφία μέσω ενός μενού με αρκετές λειτουργίες (όπως crop, αλλαγή χρώματος μολυβιού κλπ). Παρόμοιο με τη μπάρα του s-note στις σημειώσεις. Χωρίς να θυμάμαι να έχω βγάλει τίποτα από εφαρμογές, βλέπω τελευταία πως δεν μου δίνει αυτή την δυνατότητα παρά μόνο με το paper artist το ανοίγει. Έχει κανείς ιδέα γιατί?

@ovelix: Αφού σου το έκανε αυτό καλά έκανες και το επέστρεψες. 6 ώρες δεν είναι με τίποτα φυσιολογικό. Έχει τύχει και σε μένα να πάρει περισσότερες ώρες αλλά αυτό όταν είναι σε πιο παλιές μπρίζες. Όχι όμως 6. Και για καινούρια συσκευή είναι περίεργο.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Παιδιά, αρχικά όταν έπαιρνα screenshot και έκανα 'Επεξεργασία' από το μενού μου έβγαζε τη δυνατότητα να σημειώσω επάνω στη φωτογραφία μέσω ενός μενού με αρκετές λειτουργίες (όπως crop, αλλαγή χρώματος μολυβιού κλπ). Παρόμοιο με τη μπάρα του s-note στις σημειώσεις. Χωρίς να θυμάμαι να έχω βγάλει τίποτα από εφαρμογές, βλέπω τελευταία πως δεν μου δίνει αυτή την δυνατότητα παρά μόνο με το paper artist το ανοίγει. Έχει κανείς ιδέα γιατί?

@ovelix: Αφού σου το έκανε αυτό καλά έκανες και το επέστρεψες. 6 ώρες δεν είναι με τίποτα φυσιολογικό. Έχει τύχει και σε μένα να πάρει περισσότερες ώρες αλλά αυτό όταν είναι σε πιο παλιές μπρίζες. Όχι όμως 6. Και για καινούρια συσκευή είναι περίεργο.

Έχω την εντύπωση πως για να σου δώσει την δυνατότητα να επεξεργαστείς το screen shot πρέπει να το πάρεις με το πενάκι. Δηλαδή να πατήσεις παρατεταμένα στην οθόνη με το πενάκι κρατώντας πατημένο το πλήκτρο που έχει πάνω. Αν πάρεις screen shot με τους άλλους τρόπους δεν σου εμφανίζει το σχετικό μενού.

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Έχω την εντύπωση πως για να σου δώσει την δυνατότητα να επεξεργαστείς το screen shot πρέπει να το πάρεις με το πενάκι. Δηλαδή να πατήσεις παρατεταμένα στην οθόνη με το πενάκι κρατώντας πατημένο το πλήκτρο που έχει πάνω. Αν πάρεις screen shot με τους άλλους τρόπους δεν σου εμφανίζει το σχετικό μενού.

Να 'σαι καλά παιδί! Δεν πρόκειται να έκανα τη σύνδεση! Όντως με το πενάκι σε αφήνει να το επεξεργαστείς.:)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Tα γερμανικα/γαλλικα note 2 απο παραεισαγωγες καλυπτονται απο την ελληνικη αντιπροσωπεία?

Αν αναγράφεται το ιμει στην απόδειξη είσαι καλυμμένος. Στο birdphone την αναγράφουν κανονικά όπως είδα.υποθέτω όμως και σε άλλα.Απλά θα πρέπει να το επιβεβαιώσεις.

Μια ερωτηση εκανα το βημα απο κιες να δω απο που ειναι η συσκευη και εβγαλε : PDA:MB2/PHONE:LK7/CSC:MB1

σε παρενθεση δεν εβγαλε κατι οπως δειχνει σε αλλα.

Μια ερωτηση εκανα το βημα απο κιες να δω απο που ειναι η συσκευη και εβγαλε : PDA:MB2/PHONE:LK7/CSC:MB1

Δοκίμασε με το check Fus

Samsung galaxy s21+

εχω αλλαξει ρομ πολλες φορες...αυτο βλεπει την ρομ που εχω πανω ε...μηπως δεν δουλευει?γιατι μου βγαζει ερορ

Απλά δεν έκανα καμία ελάφρυνση στην μνήμη να κλείσω δηλαδή καμία εφαρμογή, Επίσης είμαι με ρομ hd revolution 9.2

Θα μας τρελάνει το αντουτου. Όπως βλέπω το έχεις πάει στα 1.8 GHZ και εγώ που το έχω μαμά στα 1.6 μου βγάζει μεγαλύτερο σκορ στον επεξεργαστή αλλά και στην ραμ. Δυστυχώς με το σκορ στο 9.168 δεν είχα πάρει screenshot.

http://s16.postimage.org/ucdw63w5d/Screenshot_2013_03_11_22_56_19_1.jpg

Επειδή η 4.1.2 δεν υποστηρίζει πολλαπλά csc γι αυτό πλέον δεν βγάζει παρένθεση. Και σε μένα το ίδιο κάνει.

Χαιρετώ την παρέα...

Μετά από αρκετό καιρό που το ψήνω, είμαι πια έτοιμος να παραγγείλω κι εγώ το δικό μου note 2.

Ως κάτοικος Ζακύνθου θα το πάρω από ηλεκτρονικό κατάστημα. Καθώς διαβάζω σε διάφορα ποστ για γερμανικές ή γαλλικές ή ...πολωνικές εκδόσεις. με ή χωρίς εγχειρίδιο, θα ήθελα να μου πείτε, όποιος μπορεί, από που έκανε την αγορά και εξασφάλισε τη συσκευή με ελληνικές οδηγίες χρήσης (είτε ήταν αυτές μέσα είτε φρόντισε το κατάστημα να τις παρέχει). Επίσης είναι δεδομένο ότι θα κρατήσω τη συσκευή με τη ROM που έχει (καθώς με ενδιαφέρουν και τα ελληνικά και η όλη χρηστικότητα και του S-pen στα ελληνικά, και δεν θέλω να χάσω τίποτα βάζοντας custom rom), οπότε με ενδιαφέρει η πλήρης κάλυψη στο θέμα ελληνικά και φυσικά στην εγγύηση...

Αν θεωρείτε ότι η απάντησή σας μπορεί να θεωρηθεί διαφήμιση παρακαλώ ένα pm θα ήταν παραπάνω από αρκετό...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις. Κάτι μου λέει ότι θα δίνω κι εγώ το παρόν τακτικά εδώ, όταν με το καλό πάρω στα χέρια μου το νέο υπερκινητό.

ΥΓ: Αυτή τη στιγμή έχω ένα ZTE Blade, φθηνότατο πλην τιμιότατο κινητό αλλά καταλαβαίνετε πόσο πίσω είμαι. Θα γελάω με το νέο διαστημόπλοιο είμαι σίγουρος και θα έρχομαι εδώ να γράφω τακτικά κάθε τι νέο που θα με αφήνει με το στόμα ανοιχτό, έτσι για να γελάμε και λίγο με τον νέο που θα ψαρώνει ;-)

Αυτά... Θάνος

Samsung Galaxy Note II is still ROCKING !!!

My Galaxy Note Pro 12.2" is there for my educational purposes...

But Galaxy Tab Pro 8.4 is THE KING!!

SAMSUNG still rules !!! :up:

Έχω τους λόγους μου...

Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα θα ενημερώσω για την εξέλιξη όπως και να έχει, δε θα το κρύψω! ;)

Κοιτα, το ποιο ειναι το μαγαζι δεν εχει σημασια.

Εδω ειμαστε για να ενημερωνομαστε.

Αυτο που ειπε ο υπαλληλος ενος καταστηματος θα μπορουσε να πει και ο υπολληλος καποιου αλλου.

Παντως, ειχε συζητηθει και παλαιοτερα σε αυτο το thread νομιζω, η εγγυηση σου ειναι για το κινητο και οχι για τα περιφερειακα του.

Αν σου ειπε κατι τετοιο, μαλλον ειχε δικιο.

Δεν ειμαι σιγουρος τι ακριβως παιζει διοτι δεν συνεβει σε εμενα αλλα μια αναζητηση σε αυτο το thread ισως βρεις καποια ακρη.

no sig...

Κοιτα, το ποιο ειναι το μαγαζι δεν εχει σημασια.

Εδω ειμαστε για να ενημερωνομαστε.

Αυτο που ειπε ο υπαλληλος ενος καταστηματος θα μπορουσε να πει και ο υπολληλος καποιου αλλου.

Παντως, ειχε συζητηθει και παλαιοτερα σε αυτο το thread νομιζω, η εγγυηση σου ειναι για το κινητο και οχι για τα περιφερειακα του.

Αν σου ειπε κατι τετοιο, μαλλον ειχε δικιο.

Δεν ειμαι σιγουρος τι ακριβως παιζει διοτι δεν συνεβει σε εμενα αλλα μια αναζητηση σε αυτο το thread ισως βρεις καποια ακρη.

Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν εχει δικαιωμα να δωσει πισω το προιον και να παρει τα λεφτα του. Νομιζω οτι οι αλυσιδες που τηρουν σωστο doa, δεν κολλανε σε τετοιες λεπτομερειες. Γι αυτο ρωταω ποιο μαγαζι ειναι, να ξερουμε την πολιτικη του καθε καταστηματος.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Λοιπόν.

Νομίζω ότι αν ήταν ο φορτιστής θα μου άλλαζαν το φορτιστή ή το usb cable...

Το λέω αυτό γιατί από χθες με ενημέρωσαν ότι έχει πρόβλημα η ΣΥΣΚΕΥΉ!

Η κυρία που με κάλεσε (ΕΥΓΕΝΈΣΤΑΤΗ) με ενημέρωσε ότι έγινε έλεγχος, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα στη συσκευή και ότι μπορώ να περάσω για τα περαιτέρω...

Βέβαια από τη στιγμή που έκανα ΟΛΌΚΛΗΡΗ "φασαρία" το πρωί, η αμέσως επόμενη ερώτηση της ήταν αν θέλω άλλη συσκευή ή να κάνω την υπ αναχώρηση που είχα ζητήση...

Τη συνχαιρω για την υπομονή της και για τη κουβέντα που είχαμε και έκανα μια "κολοτουμπα" (είναι της μόδας... :D ) και της δήλωσα ότι θα περάσω να πάρω ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ συσκευή...

Επειδή έλαβα κάποια πμ με επιμονή στο θέμα και επειδή είχα γράψει ότι θα αναφέρω το κατάστημα, αυτό είναι το "birdphone".

Σας ευχαριστώ για τις όποιες συμβουλές :)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Αν αναγράφεται το ιμει στην απόδειξη είσαι καλυμμένος. Στο birdphone την αναγράφουν κανονικά όπως είδα.υποθέτω όμως και σε άλλα.Απλά θα πρέπει να το επιβεβαιώσεις.

Γιατι να παίζει ρόλο η αναγραφη του ΙΜΕΙ στην απόδειξη?

Ολες οι συσκευές δεν εχουν ΙΜΕΙ?Βαση αυτου λογικα δεν θα κοιτάξουν την εγγυηση?

Γενικα οι αγορες απο πχ birdphone,open365,kaizershop καλύπτονται απο εγγύηση απο την ελληνικη αντιπροσωπεία ?

Γιατι να παίζει ρόλο η αναγραφη του ΙΜΕΙ στην απόδειξη?

Ολες οι συσκευές δεν εχουν ΙΜΕΙ?Βαση αυτου λογικα δεν θα κοιτάξουν την εγγυηση?

Γενικα οι αγορες απο πχ birdphone,open365,kaizershop καλύπτονται απο εγγύηση απο την ελληνικη αντιπροσωπεία ?

Όλες οι συσκευές έχουν Imei, αλλά από αυτό δεν προκύπτει η ημερομηνία αγοράς, άρα και η έναρξη της 2ετούς εγγύησης.

Επίσης, αν δεν αναγράφεται imei στην απόδειξη, τότε εγώ μπορώ να ισχυριστώ ότι η απόδειξη αφορά άλλο note2 (που πιθανόν να είναι παλιότερο και να είναι πια εκτός εγγύησης).

@ovelix: Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν! ελπίζω να μην έχεις άλλα προβλήματα.:)

Όλες οι συσκευές έχουν Imei, αλλά από αυτό δεν προκύπτει η ημερομηνία αγοράς, άρα και η έναρξη της 2ετούς εγγύησης.

Επίσης, αν δεν αναγράφεται imei στην απόδειξη, τότε εγώ μπορώ να ισχυριστώ ότι η απόδειξη αφορά άλλο note2 (που πιθανόν να είναι παλιότερο και να είναι πια εκτός εγγύησης).

@ovelix: Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν! ελπίζω να μην έχεις άλλα προβλήματα.:)

Σε ευχαριστω για την απάντηση σου.

Aρα η Samsung Hellas αναγνωρίζει ΟΛΕΣ τις παραεισαγωγές αρκει να γνωρίζει την ημερομηνία έναρξης της εγγύησης?

Σε ευχαριστω για την απάντηση σου.

Aρα η Samsung Hellas αναγνωρίζει ΟΛΕΣ τις παραεισαγωγές αρκει να γνωρίζει την ημερομηνία έναρξης της εγγύησης?

Δεν το ξέρω αυτό. Το πιο σωστό είναι να γίνεται ερώτηση στη σάμσουγκ ελλας για κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Δεν παίζουμε με αυτά.:!:

Σίγουρα όμως η εγγύηση του αγοραστή ξεκινά από την ημερομηνία πώλησης, όχι από την ημερομηνία κατασκευής (που ίσως φαίνεται στο Imei).

Αγαπητέ κύριε ...

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas, σχετικάμε το αίτημά σας, σας παραθέτουμε τα παρακάτω, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εγγύηση ισχύει μόνο με την επίδειξη της απόδειξης ή τιμολογίου αγοράς και όχι με το IMEI ή το σειριακό αριθμό της συσκευής.

Αν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια παρακαλούμε επικοινωνήστε πάλι με τη Samsung και θα είναι ευχαρίστηση μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Με εκτίμηση,

...

Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών Samsung Electronics Hellas.

Γιώργος

S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max iPad Pro 12.9

Ελληνικό firmware ... Μόλις μου ήρθε αναβάθμιση.

OOooo yes...το επιβεβαιωνω και εγω, επιτελους εφτασε!

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)