sakissalonika Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Δεν είναι μόνο δικό σου. Το έχω κι εγω εξ αρχής και είναι σπαστικό γιατί έχω βάλει το mail της δουλειάς και με τα τεράστια γράμματα γίνεσαι ρόμπα.. Δεν έχω βρει λύση όσες γραμματοσειρές και να έχω αλλάξει.. Και εγω το email της δουλειας εχω βαλει, και ετυχε να το δουν μερικοι συναδελφοι και νομιζαν οτι τους εκανα πλακα. Δεν ξερω για ποιον λογο γινεται αυτο, αλλα ειναι τρελλη χαζομαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Μπορεί να βοηθήσει κάποιος παιδιά; Ή έστω να το δοκιμάσει κανείς μήπως το πρόβλημα είναι μόνο στο δικό μου; Και εγω το email της δουλειας εχω βαλει, και ετυχε να το δουν μερικοι συναδελφοι και νομιζαν οτι τους εκανα πλακα. Δεν ξερω για ποιον λογο γινεται αυτο, αλλα ειναι τρελλη χαζομαρα. χαχαχα :lol: μια απ τα ίδια κι εδω ! Μια άλλη βοήθεια αν ξέρει κανείς.. τώρα τελευταία οταν το συνδέω με KIES, 8 στις 10 δεν βγάζει την έκδοση software ... βάλε βγάλε την βγάζει ( Windows 8). άπεγκατέστησα το KIES έκανα επαναφορά το τηλέφωνο ... τίποτα... με τα κέφια του είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Εννοεί να έχει κάνει τις επιλογές που είναι κυκλωμένες στην εικόνα Ενα μηνα που το εχω και εψαχνα να βρω, πως στο διαολο βγαινει το 3g και δεν καταλαβαινα, ειχα δει αυτες τις επιλογες αλλα το αφηνα στο αυτοματο! Και μολις τωρα θα εμπαινα να κανω αυτη την ερωτηση! πολλα + και στους δυο theodore41 και syd! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Παιδια στο csc στο kies κανοντας τα βηματα τις εισαγωγης εδω μου βγαζει κωδικο Lj4.Η συσκευη μου ειναι ελληνικη,πηρα και τα 100 ευρω κιολας απλα επειδη το σκαλιζω δε θα επρεπε να μου βγαζει Εur?ποιας χωρας ειναι το lj4? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Και εγω το email της δουλειας εχω βαλει, και ετυχε να το δουν μερικοι συναδελφοι και νομιζαν οτι τους εκανα πλακα. Δεν ξερω για ποιον λογο γινεται αυτο, αλλα ειναι τρελλη χαζομαρα. Στο δικό μου δεν φαίνεται να έχει τέτοιο πρόβλημα. Κανονικά μου τα βγάζει. Αν κατάλαβα καλά βέβαια. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Τι εννοεις με αυτο; " Αν κάποιος έχει ανοικτά τα δεδομένα αλλά κλειστό το 3g" Εννοώ να έχεις επιλέξει σύνδεση μόνο gsm και να έχεις τα data ανοικτά. Δηλαδή να γίνονται συγχρονισμό αλλά μέσω 2g. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Μπορεί να βοηθήσει κάποιος παιδιά; Ή έστω να το δοκιμάσει κανείς μήπως το πρόβλημα είναι μόνο στο δικό μου; Με ποιο mail client στο κάνει αυτό? Δοκίμασα με τον μαμά gmail και με το Κ10 και δεν αλλάζουν το μέγεθος στις γραμματοσειρές. Στο έκανε εξαρχής αυτό ή ξαφνικά ξεκίνησε. Μήπως πείραξες κάποια επιλογή? Αν και η μόνη που βρήκα στον μαμά είναι στις γενικές ρυθμίσεις μία "αυτόματη προσαρμογή" η οποία σε μένα δεν έχει καμία επίδραση στο μέγεθος του κειμένου. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Έφτιαξε το location στο Accuweather. Δείχνει κανονικά την πόλη και όχι γενικά Αθήνα. Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Με ποιο mail client στο κάνει αυτό? Δοκίμασα με τον μαμά gmail και με το Κ10 και δεν αλλάζουν το μέγεθος στις γραμματοσειρές. Στο έκανε εξαρχής αυτό ή ξαφνικά ξεκίνησε. Μήπως πείραξες κάποια επιλογή? Αν και η μόνη που βρήκα στον μαμά είναι στις γενικές ρυθμίσεις μία "αυτόματη προσαρμογή" η οποία σε μένα δεν έχει καμία επίδραση στο μέγεθος του κειμένου. Καλημέρα μόλις τώρα έγινε αναβάθμιση στην 4.1.2 και μάλιστα έγινε με 20 τις εκατό μπαταρία μέσω ota (wi fi ) εξαιρετικό μηχάνημα το φαμπλετ μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Καλημέρα μόλις τώρα έγινε αναβάθμιση στην 4.1.2 και μάλιστα έγινε με 20 τις εκατό μπαταρία μέσω ota (wi fi ) εξαιρετικό μηχάνημα το φαμπλετ μας Ελληνικο ειναι το νοτελι σου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Ελληνικο ειναι το νοτελι σου ? μάλλον όχι από σκρουτζομαγαζο είναι σιγά μην τους έδινα 700γιουρος που ζηταν εδώ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Στο δικό μου δεν φαίνεται να έχει τέτοιο πρόβλημα. Κανονικά μου τα βγάζει. Αν κατάλαβα καλά βέβαια. Ναι ε; Δηλ αν σου στειλουν ενα email με κειμενο και θελησεις να απαντησεις, κατω απο κει που πληκτρολογεις την απαντηση οου υπάρχει σε παραθεση το κειμενο που σου ειχαν στειλει, τα γράματα είναι το ίδιο μεγεθος με τα γράμματα του κειμένου που πληκτρολογείς ως απάντηση; Εμενα οχι. Αυτα που πληκτρολογω ειναι φυσιολογικα αλλα τα γραμματα του κειμενου της παραθεσης ειναι τεραστια. Επισης σε ποιον mail client το δοκιμασες και δεν στο κανει; Στο gmail ή στο άλλο; Με ποιο mail client στο κάνει αυτό? Δοκίμασα με τον μαμά gmail και με το Κ10 και δεν αλλάζουν το μέγεθος στις γραμματοσειρές. Στο έκανε εξαρχής αυτό ή ξαφνικά ξεκίνησε. Μήπως πείραξες κάποια επιλογή? Αν και η μόνη που βρήκα στον μαμά είναι στις γενικές ρυθμίσεις μία "αυτόματη προσαρμογή" η οποία σε μένα δεν έχει καμία επίδραση στο μέγεθος του κειμένου. Οχι δεν αναφερομαι στο gmail γιατι εκει δενθα μπορουσα να εχω εταιρικο λογαριασμο. Αναφερομαι στο client με το εικονοδιο email που εχει η συσκευη μας. Σε αυτον μπορω να σεταρω τον εταιρικο μου λογαριασμο, το gmail μου και το yahoo μου. Το προβλημα που αναφερω το κανει και με τους τρεις λογαριασμους. Αρα εχει να κανει με το client. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 (edited) Ναι μόλις το επιβεβαιώνω. Μου τα έχει κανονικά και τα δύο με 12άρια γράμματα. Μήπως φταίει κάποια ρύθμιση;; Με τον μαμά client... Edited February 20, 2013 by Astroholic Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Ναι ε; Δηλ αν σου στειλουν ενα email με κειμενο και θελησεις να απαντησεις, κατω απο κει που πληκτρολογεις την απαντηση οου υπάρχει σε παραθεση το κειμενο που σου ειχαν στειλει, τα γράματα είναι το ίδιο μεγεθος με τα γράμματα του κειμένου που πληκτρολογείς ως απάντηση; Εμενα οχι. Αυτα που πληκτρολογω ειναι φυσιολογικα αλλα τα γραμματα του κειμενου της παραθεσης ειναι τεραστια. Επισης σε ποιον mail client το δοκιμασες και δεν στο κανει; Στο gmail ή στο άλλο; Οχι δεν αναφερομαι στο gmail γιατι εκει δενθα μπορουσα να εχω εταιρικο λογαριασμο. Αναφερομαι στο client με το εικονοδιο email που εχει η συσκευη μας. Σε αυτον μπορω να σεταρω τον εταιρικο μου λογαριασμο, το gmail μου και το yahoo μου. Το προβλημα που αναφερω το κανει και με τους τρεις λογαριασμους. Αρα εχει να κανει με το client. Τον client E-Mail της συσκευής δεν τον έχω δοκιμάσει. Ο μαμά όμως Gmail και ο Κ10 όταν πατάω απάντηση τα γράμματα από κάτω από εκεί που γράφω την απάντηση έχουν κανονικό μέγεθος, όπως αυτά που γράφω. Αν έχεις δοκιμάσει όλες τις παρεχόμενες ρυθμίσεις και δεν βρήκες άκρη δοκίμασε και τον δωρεάν Κ9 client αφενός μήπως δεν έχει το θέμα αυτό και αφετέρου μήπως σε βολεύει και καλύτερα. Είναι πολύ καλός. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Κι εγώ έχω το ίδιο θεμα με την στοκ εφαρμογη email. Το Κ9 πότε δεν έχω καταφέρει να το σεταρω με τον exchange της δουλειάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Κι εγώ έχω το ίδιο θεμα με την στοκ εφαρμογη email. Το Κ9 πότε δεν έχω καταφέρει να το σεταρω με τον exchange της δουλειάς Να φανταστώ ότι το Font Size στο μενού που ανοίγει στο email με το πάτημα του αριστερού softkey το έχετε στο default (Use device font sizes). Διαφορετικά μάλλον είναι θέμα exchange server που χρησιμοποιείτε ο οποίος όταν τον σετάρεις σε προτρέπει να δώσεις administrative rights ώστε να διαχειρίζεται τη συσκευή. Ενδεχομένως λοιπόν υπάρχει κάποια ασυμβατότητα μεταξύ του exchange server και της εφαρμογής email της συσκευής και σας βγάζει μεγάλα γράμματα στις απαντήσεις. Προσωπικά που έχω το mymail σαν exchange server δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Παιδιά μετά τη χρήση του carbon (χωρίς ρουτ), παρατήρησε κανείς να του βγάζει τροποποιημένη συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackRed_7 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Παιδιά μετά τη χρήση του carbon (χωρίς ρουτ), παρατήρησε κανείς να του βγάζει τροποποιημένη συσκευή? Όχι όλα οκ σε μένα και το έχω χρησιμοποιήσει τουλάχιστον 3 φορές για restore και 5 για backup. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 (edited) Όχι όλα οκ σε μένα και το έχω χρησιμοποιήσει τουλάχιστον 3 φορές για restore και 5 για backup. Χμ οκ φιλε... Μάλλον έτσι του τη βάρεσε απλά γιατί το είχε βγάλει και παλιότερα και μετά έφυγε. Να φταίει κάποια εφαρμογή άραγε, αλλά δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα περίεργο από τότε. Edited February 20, 2013 by NoiSy_MaN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Χμ οκ φιλε... Μάλλον έτσι του τη βάρεσε απλά γιατί το είχε βγάλει και παλιότερα και μετά έφυγε. Να φταίει κάποια εφαρμογή άραγε, αλλά δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα περίεργο από τότε. Μην ανησυχείς. Σε μερικά έτσι κάνει. Έχετε και φεύγει μόνο του. Και στο δικό μου το έκανε και έστρωσε μετά από hard reset. Μάλλον δεν είχε κάτσει καλά η Rom. Δεν το έκανα γι'αυτό το λόγο όπως σου προτείνω να μην το κάνεις κι εσύ μόνο και μόνο γι'αυτό. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Ναι ε; Δηλ αν σου στειλουν ενα email με κειμενο και θελησεις να απαντησεις, κατω απο κει που πληκτρολογεις την απαντηση οου υπάρχει σε παραθεση το κειμενο που σου ειχαν στειλει, τα γράματα είναι το ίδιο μεγεθος με τα γράμματα του κειμένου που πληκτρολογείς ως απάντηση; Εμενα οχι. Αυτα που πληκτρολογω ειναι φυσιολογικα αλλα τα γραμματα του κειμενου της παραθεσης ειναι τεραστια. Επισης σε ποιον mail client το δοκιμασες και δεν στο κανει; Στο gmail ή στο άλλο; Οχι δεν αναφερομαι στο gmail γιατι εκει δενθα μπορουσα να εχω εταιρικο λογαριασμο. Αναφερομαι στο client με το εικονοδιο email που εχει η συσκευη μας. Σε αυτον μπορω να σεταρω τον εταιρικο μου λογαριασμο, το gmail μου και το yahoo μου. Το προβλημα που αναφερω το κανει και με τους τρεις λογαριασμους. Αρα εχει να κανει με το client.Δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα! Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Τον client E-Mail της συσκευής δεν τον έχω δοκιμάσει. Ο μαμά όμως Gmail και ο Κ10 όταν πατάω απάντηση τα γράμματα από κάτω από εκεί που γράφω την απάντηση έχουν κανονικό μέγεθος, όπως αυτά που γράφω. Αν έχεις δοκιμάσει όλες τις παρεχόμενες ρυθμίσεις και δεν βρήκες άκρη δοκίμασε και τον δωρεάν Κ9 client αφενός μήπως δεν έχει το θέμα αυτό και αφετέρου μήπως σε βολεύει και καλύτερα. Είναι πολύ καλός.Τον μαμά email client δουλεύω. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Μην ανησυχείς. Σε μερικά έτσι κάνει. Έχετε και φεύγει μόνο του. Και στο δικό μου το έκανε και έστρωσε μετά από hard reset. Μάλλον δεν είχε κάτσει καλά η Rom. Δεν το έκανα γι'αυτό το λόγο όπως σου προτείνω να μην το κάνεις κι εσύ μόνο και μόνο γι'αυτό. Έ ναι φίλε, εκτός αν περάσει καμία βδομάδα ας πούμε και δεν έχει αλλάξει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagailos Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Μια ερωτηση βρε παιδια. Τωρα τελευταια τραβαει φωτογραφιες θολες όταν το αντικείμενο δεν ειναι σταθερο. Η μικρη μου κορη ας πουμε. Δεν μπορεις να κρατησει σταθερο ενα μωρακι 10 μηνων. Ολο κουνημενα χερακια, το κεφαλακι της, ολα κουνημενα. Στην αρχή δεν μου το εκανε αυτο. Όποια βοηθεια πολυτιμη πραγματικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Έ ναι φίλε, εκτός αν περάσει καμία βδομάδα ας πούμε και δεν έχει αλλάξει κάτι. ΑΑΑ... τότε αλλάζει το πράμα... εμένα μου το εμφάνιζε κάθε φορά που έκανα restart το τηλέφωνο... και επανερχόταν μετά από 24 ώρες περίπου... μέχρι να ξανακάνω restart. Χμμ.... Πάντως όσο και αν έψαξα για την αιτία δεν βρήκα τίποτα.... Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts