Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πιο πιθανό το βλέπω για μια αύξηση μικρή, στα 5.7 - 5.8.

Μην κοιτάτε μόνο την οθόνη, αλλά και τις εξωτερικές διαστάσεις.

Μπορεί να πάνε σε 5.7 , αλλά αν κολλήσουν την οθόνη στα edge του κινητού, οι διαστάσεις μπορεί να μείνουν οι ίδιες.

Ειδικά αν αποφασίσουν να βάλουν μόνο on screen buttons. ...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και λένε για 6+ το note 3!

Δεν αποκλείω τίποτα αλλά πιστεύω ότι αυτές οι φήμες που βγαίνουν τόσο νωρίς έχουν ως βασικό σκοπό να παρέχουν δωρεάν feedback στις εταιρείες;)

Φιλικά Γιώργος

Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς εξωτερικό σκληρό σε ex-fat κ να μην τον βλέπει? Έχω έναν portable WD 320gb κ δεν τον βλέπει όταν τον συνδέω. Πιθανόν να είναι θέμα τροφοδοσίας αλλά δεν παίρνει έξτρα τροφοδοσία για να δοκιμάσω.

Δεν είναι θέμα τροφοδοσίας. Και άλλο παίζει. Εμένα διαβάζει κανονικά fat32 στις 7200rpm και δεν έχει πρόβλημα.

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Η ίδια Samsung δήλωσε ότι τα Phablets ήρθαν για να μείνουν. Οπότε το πιο πιθανόν είναι να περιμένουμε το Note III να είναι 6 ίντσες, 6.1 ή 6.3 ποιός ξέρει; Θα δίξει. Για το Note II που λέτε για το μέγεθος. Κι εγώ το συνήθισα γρήγορα και επειδή έχω και μεγάλα χέρια με βόλεψε. Πετάει και είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από το χέρι μου. Ειδικά αν το Android σε κάθε αναβάθμησή του βελτιώνεται σε όλες τις λειτουργίες του και στο Smooth και Scrolling του, τότε αγγίζει την τελειότητα αυτή η συσκευή. Όσοι ήταν χτές στην συνάντηση μας θα καταλαβαίνουν τί εννοώ διότι τους έδειξα και εξήγησα από κοντά

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Δεν είναι θέμα τροφοδοσίας. Και άλλο παίζει. Εμένα διαβάζει κανονικά fat32 στις 7200rpm και δεν έχει πρόβλημα.

Ήταν NTFS (που δεν βλέπει out of the box) και τον έκανα ex-fat. Δεν θυμάμαι αν τον είχα δοκιμάσει σε fat32 (για να μην έχω αργότερα πρόβλημα με το όριο αρχείων). Θα το δω. USB Sticks διαβάζει κανονικά. Οπότε δεν είναι θέμα καλωδίου.

Edited by eltsele

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς εξωτερικό σκληρό σε ex-fat κ να μην τον βλέπει? Έχω έναν portable WD 320gb κ δεν τον βλέπει όταν τον συνδέω. Πιθανόν να είναι θέμα τροφοδοσίας αλλά δεν παίρνει έξτρα τροφοδοσία για να δοκιμάσω.

Θέμα τροφοδοσίας είναι κατά πάσα πιθανότητα.

Ο δικός σου για να δουλεύει με 7200 δε θα είναι portable.

Ή θα έχει 2 usb καλώδια ή εξωτερικό τροφοδοτικό.

Καλησπερα σε ολη την παρεα.

Μολις εκανε αναβαθμιση σε 4.1.2.

Η συσκευη ειναι γερμανικη , και συνεχιζει να μην ανγνωριζει τα ελληνικα στο s-pen....

Δεν ειμαι ροοτ , και ουτε θελω να γινω.

Εαν βαλω με odin ,μια official , Ελληνικη η Γαλλικη ρομ , χανω την εγγυηση?

Και επισης εαν το κανω αυτο , θα συνεχισω να εχω τα επισημα updates?

Ευχαριστω ολη την παρεα εδω , για τις πολυτιμες συμβουλες που μας δινετε....:)

Καλησπερα σε ολη την παρεα.

Μολις εκανε αναβαθμιση σε 4.1.2.

Η συσκευη ειναι γερμανικη , και συνεχιζει να μην ανγνωριζει τα ελληνικα στο s-pen....

Δεν ειμαι ροοτ , και ουτε θελω να γινω.

Εαν βαλω με odin ,μια official , Ελληνικη η Γαλλικη ρομ , χανω την εγγυηση?

Και επισης εαν το κανω αυτο , θα συνεχισω να εχω τα επισημα updates?

Ευχαριστω ολη την παρεα εδω , για τις πολυτιμες συμβουλες που μας δινετε....:)

Καλημέρα... σου απαντώ παραθέτοντας την συμβουλή του Κώστα (Te_Salat). Εμένα πάντως λειτούργησε με αυτό το trickάκι Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α!

Υπάρχει μια διαδικασία που έκανα στη δική μου rom που δεν είναι ευρωπαϊκή και ενεργοποιήθηκαν τα ελληνικά στην αναγνώριση γραφής με το πενάκι. Προφανώς την πέρασες όπως ήσουν χωρίς wipe κλπ.

Πήγαινε στην διαχείριση εφαρμογών/ Όλα και βρες την εφαρμογή για το πληκτρολόγιο της Samsung. Κανε διαγραφή cache και δεδομένων. Μετά πήγαινε στους ρυθμίσεις του πληκτρολογίου και κάνε update την ελληνική και αγγλική γλώσσα. Όταν βγάλεις το πενάκι και αλλάξεις από Αγγλικά θα πάει στα ελληνικά κανονικά. Η γερμανική 4.1.2 έχει σίγουρα Ελληνικά στην αναγνώριση. Δοκίμασε το. Το μόνο που θα χάσεις είναι το λεξιλόγιο που έχει αποθηκευτεί.

Edited by costasp

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου και εσένα αλλά και τον Κώστα.

Και μάλιστα τώρα σας απαντάω από χειρόγραφο!!!!!

Πολύ καλή η λειτουργία του!!!

Καλησπέρα,

Να ρωτήσω κάτι; Πως γίνεται να χρησιμοποιώ δηλαδή S-pen για να γράφω email;

Σαν μέθοδο εισαγωγής έχω το Google voice typing, Samsung Keyboard & swiftkey 3. Σαν launcher χρησιμοποιώ τον Nova.

Το κινητό είναι αγορασμένο απ;o Vodafone.

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα,

Να ρωτήσω κάτι; Πως γίνεται να χρησιμοποιώ δηλαδή S-pen για να γράφω email;

Σαν μέθοδο εισαγωγής έχω το Google voice typing, Samsung Keyboard & swiftkey 3. Σαν launcher χρησιμοποιώ τον Nova.

Το κινητό είναι αγορασμένο απ;o Vodafone.

Ευχαριστώ.

Εαν έχεις επιλέξει το sansumg keyboard, οταν βγάζεις το πενάκι αυτόματα σε πάει στο χειρόγραφο με S pen. Αλλιώς το επιλέγεις αριστερά απο spacebar στο κουμπάκι πατώντας το παρατεταμένα διαλέγεις το εικονίδιο που έχει ενα Τ.

iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

παιδια ξανακανω τω ερωτημα που εκανα πριν μερικα ποστ εχω θεμα με τον browser εχω ορισει σαν αρχικη σελιδα το google.gr οταν λοιπον ανοιγω τον browser και παταω να γραψω κατι στην αναζητηση του google ανοιγει το πληκτρολογιο και ανεβαινει η σελιδα του google τερμα επανω με αποτελεσμα να βλεπω μονο το κατω μερος της σελιδας και τα πιθανα παλιοτερα αποτελεσματα αναζητησης οταν λοιπον παω να επιλεξω ενα απο αυτα, φευγει το πληκτρολογιο και κατεβαινει πιο κατω η σελιδα,με αποτελεσμα αν εχω πατησει πανω στο 4το η 5το πιθανο αποτελεσμα να επιλεγετε κατι απο τα πιο πανω πιθανα αποτελεσματα σαν να εχει θεμα η αφη της οθονης εκανα και επαναφορα εργοστ ρυθμισεων αλλα τιποτα "μονο εκει το κανει" οποιος μπορει ας βοηθηση!!!! συγνωμη αν εχω γινει κουραστηκος αλλα δεν βγαζω ακρη.......στο chrome ολα οκ
Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB,

παιδια ξανακανω τω ερωτημα που εκανα πριν μερικα ποστ εχω θεμα με τον browser εχω ορισει σαν αρχικη σελιδα το google.gr οταν λοιπον ανοιγω τον browser και παταω να γραψω κατι στην αναζητηση του google ανοιγει το πληκτρολογιο και ανεβαινει η σελιδα του google τερμα επανω με αποτελεσμα να βλεπω μονο το κατω μερος της σελιδας και τα πιθανα παλιοτερα αποτελεσματα αναζητησης οταν λοιπον παω να επιλεξω ενα απο αυτα, φευγει το πληκτρολογιο και κατεβαινει πιο κατω η σελιδα,με αποτελεσμα αν εχω πατησει πανω στο 4το η 5το πιθανο αποτελεσμα να επιλεγετε κατι απο τα πιο πανω πιθανα αποτελεσματα σαν να εχει θεμα η αφη της οθονης εκανα και επαναφορα εργοστ ρυθμισεων αλλα τιποτα "μονο εκει το κανει" οποιος μπορει ας βοηθηση!!!! συγνωμη αν εχω γινει κουραστηκος αλλα δεν βγαζω ακρη.......στο chrome ολα οκ

Δοκίμασε να πατήσεις το βελάκι δίπλα από το αποτέλεσμα που θέλεις και δεν θα γίνει μπέρδεμα . Αν δεν θέλεις κάποιο αποτέλεσμα απλά πάτα έντερ για να ψάξει αυτό που έβαλες εσύ.

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Να ρωτησω κατι σχετικο με τα email. Οταν θελησω να απαντησω σε ενα email, αυξανει το μεγεθος του κειμενου που ειχε το email στο οποιο απαντω και βρισκεται σε παραθεση απο κατω, απο 7 σε 17 και φαινονται τεραστια με αποτελεσμα αν θελησω να ανατρεξω στο κειμενο, πρεπει να μου βγουν τα ματια. :)

Ο μονος τροπος που καταφερα να τα μικρυνω ειναι να τα επιλεξω ολα μαζι και μετα να επιλεξω μικροτερο μεγεθος. Αλλα δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ πρακτικο να το κανω καθε φορα. Υπαρχει δυνατοτητα να το επιλεξω μονιμα και να το κανει αυτοματα;

Edited by sakissalonika

Δοκίμασε να πατήσεις το βελάκι δίπλα από το αποτέλεσμα που θέλεις και δεν θα γίνει μπέρδεμα . Αν δεν θέλεις κάποιο αποτέλεσμα απλά πάτα έντερ για να ψάξει αυτό που έβαλες εσύ.

ευχαριστω πολυ!!!! σε εσενα ετσι δουλευει;γιατι δεν δουλευε ετσι ..

Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB,

χαιρετίζω την παρέα σας! Σας διαβάζω καιρό αλλά αποφάσισα να σας γράψω το πρόβλημα που με ταλαιπωρεί μιας και είδα ότι το έχουν και άλλοι. Λοιπόν έχει να κάνει με κάποια τηλεφωνήματα μερικές φορές. Παίρνω τηλέφωνο δεν ακούω καν το χαρακτηριστικό ήχο που δείχνει ότι χτυπάει αλλά η γραμμή ανοίγει, ο συνομιλητής μου με ακούει κανονικά ενώ εγώ τίποτα. Με παίρνει στο καπάκι εκείνος το σηκώνω τον ακούω εγώ τώρα κανονικά ενώ εκείνος τίποτα. Με τα πολλά καταφέρνουμε να επικοινωνήσουμε. Το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται και σε άλλα νούμερα. Για να είμαι ειλικρινής το είχα παρατηρήσει σπάνια και με το galaxy s iii που το είχα κάνα εξάμηνο. Τώρα όμως παραγινε το κακό κάποιες μέρες μου το κάνει μετά όλα καλά για καμία βδομάδα και μετά πάλι τα ίδια. Μήπως είναι κανένα πρόγραμμα που το κάνει; Ήδη αφαιρεσα το viber σήμερα που επαναλήφθηκε το σκηνικό, αλλά μετά πάλι το έκανε. η βοήθεια σας θα μου ήταν πολύτιμη σας ευχαριστώ!

χαιρετίζω την παρέα σας! Σας διαβάζω καιρό αλλά αποφάσισα να σας γράψω το πρόβλημα που με ταλαιπωρεί μιας και είδα ότι το έχουν και άλλοι. Λοιπόν έχει να κάνει με κάποια τηλεφωνήματα μερικές φορές. Παίρνω τηλέφωνο δεν ακούω καν το χαρακτηριστικό ήχο που δείχνει ότι χτυπάει αλλά η γραμμή ανοίγει, ο συνομιλητής μου με ακούει κανονικά ενώ εγώ τίποτα. Με παίρνει στο καπάκι εκείνος το σηκώνω τον ακούω εγώ τώρα κανονικά ενώ εκείνος τίποτα. Με τα πολλά καταφέρνουμε να επικοινωνήσουμε. Το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται και σε άλλα νούμερα. Για να είμαι ειλικρινής το είχα παρατηρήσει σπάνια και με το galaxy s iii που το είχα κάνα εξάμηνο. Τώρα όμως παραγινε το κακό κάποιες μέρες μου το κάνει μετά όλα καλά για καμία βδομάδα και μετά πάλι τα ίδια. Μήπως είναι κανένα πρόγραμμα που το κάνει; Ήδη αφαιρεσα το viber σήμερα που επαναλήφθηκε το σκηνικό, αλλά μετά πάλι το έκανε. η βοήθεια σας θα μου ήταν πολύτιμη σας ευχαριστώ!

Κάποιος από τους 2 (ή και οι 2) δεν έχει καλό δίκτυο.

Είναι σίγουρο ότι φταιει το τηλέφωνο για αυτά? Μήπως ειναι το δίκτυο ρε παιδιά?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Σήμερα ήρθε σε ένα φιλαράκι μου το τηλέφωνο (ζήλεψε απο το δικό μου ) .

Το ανοίγουμε ,συνδεόμαστε στο kies για να δουμε χώρα προελεύσεις ...και μας βγάζει india (INU ) :confused::confused:

Σαστισμένος περνώ στην samsung hellas και δίνοντας το imei ζήτησα να μάθω αν όντως είναι για ινδια .

Μέτα απο μια ώρα με κάλεσαν και μου είπαν οτι προορίζεται για Αυστρία και καλύπτεται κανονικά απο εγγύηση .....δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει :dizzy:

Περιμένουμε και την επίσημη επιβεβαίωση της samsung με mail .

Samsung galaxy s21+

και εγώ αυτό πιστεύω βρε παιδιά είμαι στην wind και έχω προβληματάκια με το σήμα, βέβαια η άλλη γραμμή που σας ανέφερα ήταν σταθερή, αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν το ακούω από άλλους με άλλες συσκευές... Πάντως το τηλεφωνάκι μας είναι φοβερό ελπίζω να μην ευθύνεται για το θέμα :(

Κάποιος από τους 2 (ή και οι 2) δεν έχει καλό δίκτυο.

Είναι σίγουρο ότι φταιει το τηλέφωνο για αυτά? Μήπως ειναι το δίκτυο ρε παιδιά?

Ίσως να φταίει και το δίκτυο αλλά εγώ πιστεύω πως είναι και θέμα τηλεφώνου. Εμένα την τελευταία φορά που μου το έκανε είχα 2 γραμμές με κλειστό 3g οπότε δεν υπήρχε θέμα να είχε εναλλαγή. Δεν λέω απαραίτητα ότι είναι πρόβλημα. Μπορεί να είναι έτσι σεταρισμένο ώστε να έχει μεγαλύτερη ευαισθησία. Εκεί τείνω.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Μέτα απο μια ώρα με κάλεσαν και μου είπαν οτι προορίζεται για Αυστρία και καλύπτεται κανονικά απο εγγύηση .....δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει :dizzy:

Από πού το πήρε ο φίλος σου; αν το πήρε από κάποιο σκρουτζομάγαζο, η συσκευή κατά πολύ μεγάλο ποσοστό είναι παραεισαγωγής και απολύτως λογικό αυτό που έγινε.

Τώρα για το αν καλύπτει η εγγύηση θα σε γελάσω, αν σου είπαν ότι δεν υπάρχει θέμα τους είσαι οκ.

Από πού το πήρε ο φίλος σου; αν το πήρε από κάποιο σκρουτζομάγαζο, η συσκευή κατά πολύ μεγάλο ποσοστό είναι παραεισαγωγής και απολύτως λογικό αυτό που έγινε.

Τώρα για το αν καλύπτει η εγγύηση θα σε γελάσω, αν σου είπαν ότι δεν υπάρχει θέμα τους είσαι οκ.

Απο skroutz το πήρε ,όπως και εγώ ,αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί το kies βγάζει ινδια και η samsung λεει Αυστρία .

Samsung galaxy s21+

Απο skroutz το πήρε ,όπως και εγώ ,αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί το kies βγάζει ινδια και η samsung λεει Αυστρία .

Και το δικό μου απο Ινδία είναι. Αλλα ειναι μια χαρά:)

iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

Και το δικό μου απο Ινδία είναι. Αλλα ειναι μια χαρά:)

Μωρέ μια χαρά είναι και του παιδιού ,αλλά ανησυχεί (όπως και εγώ ) για την εγγύηση .

edit μόλις τώρα του ήρθε mail επιβεβαίωσης απο samsung hellas οτι προορίζεται για την Αυστρία και καλύπτεται κανονικά απο την εγγύηση .

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)