kapapa Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Geovass αν μπεις σε download mode θα σου γράψει το csc σου..Τσέκαρε το απο'κει ;) Σε download εμενα δε μου βγαζει το csc.Μηπως θελει σε recovery mode;και πως μπαινουμε;volume up-home button-power button; Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 (edited) Σε download εμενα δε μου βγαζει το csc.Μηπως θελει σε recovery mode;και πως μπαινουμε; Stock Recovery.volume up+home+power πατημενα ταυτοχρονα μεχρι το πρωτο screen Αν δειτε γραφει Applied csc ... ή κατι τετοιο.Δεν αναγραφεται στο download mode Επισης 7 ωρες οθονη με συνδεση 3g δεν παιζει.Μην λεμε τετοιους χρονους ή αν τους λεμε να αναφερουμε το wifi.Υπαρχουν παιδια σαν και εμενα που τρωμε σχεδον ολη μερα στο 3g που συνηθως ειναι χαλια και βλεπουν 4-5 ωρες οθονη και μετα νομιζουν οτι το κινητο εχει προβλημα.Φιλικα και καμια ορεξη για αντιπαραθεση :) Edited February 15, 2013 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Έχω δει τέτοια αυτονομία στο δικό μου όχι 2 μέρες βέβαια αλλά σε 36 ώρες με 8 ώρες οθόνη αλλά: Ήταν Σαββατοκύριακο οπότε δεν μετακινήθηκα καθόλου από το σπίτι. Οι κλήσεις και τα mail ελάχιστα σε σχέση με εργάσιμες ημέρες, το ίδιο και η χρήση αφού στο γραφείο κάνω πολύ περισσότερα πράγματα. Παρόλα αυτά αν κάνω την ίδια χρήση σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή θα παραδώσει πνεύμα στον μισό χρόνο απ αυτό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Stock Recovery.volume up+home+power πατημενα ταυτοχρονα μεχρι το πρωτο screen Αν δειτε γραφει Applied csc ... ή κατι τετοιο.Δεν αναγραφεται στο download mode Και πως βγαινουμε; Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Και πως βγαινουμε; Εχει επιλογη reboot now :) Πρωτη επιλογη @Κωστας Ακριβως.Αλλη η καταναλωση πανω στο wifi και αλλη στο 3g.Ειπαμε ειναι μουλαρι αλλα οχι και τοσο :) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Σημερα δυστυχώς μου εσβησε και για να ανοίξει ξανα ηθελε να βγαλω την μπαταρία. Ειμαι στη 4.1.1 ροοταρισμενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Stock Recovery.volume up+home+power πατημενα ταυτοχρονα μεχρι το πρωτο screen Αν δειτε γραφει Applied csc ... ή κατι τετοιο.Δεν αναγραφεται στο download mode Πλέον ειμαι XEF :p Αργύρη χιλια ευχαριστω για ολα. Πραγματικα με βοηθησες στο μεγιστο βαθμο. Ευχομαι να στο ανταποδωσω καποτε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 (edited) Έχω δει τέτοια αυτονομία στο δικό μου όχι 2 μέρες βέβαια αλλά σε 36 ώρες με 8 ώρες οθόνη αλλά: Ήταν Σαββατοκύριακο οπότε δεν μετακινήθηκα καθόλου από το σπίτι. Οι κλήσεις και τα mail ελάχιστα σε σχέση με εργάσιμες ημέρες, το ίδιο και η χρήση αφού στο γραφείο κάνω πολύ περισσότερα πράγματα. Παρόλα αυτά αν κάνω την ίδια χρήση σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή θα παραδώσει πνεύμα στον μισό χρόνο απ αυτό. Ετσιιιιι ακριβως ήμουν παιδιά. Και είπα να μην βγαλω sceeenshot γιατί σας έχω μουρλανει στο άλλο τοπικ. Και όμως παρσπονιομουν και εβγαλα 7 ωρες 1 ωρα κλήσεις και 1ημερα 23 ωρε 40 λεπτα χρήση. Δεν έχω λόγο να πω ψέματα. Δεν έχω συγχρονισμους ανοιχτους. Offtopic Πάντα wifi παιδιά. Edited February 15, 2013 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Γεια σας παιδια, να ρωτησω κατι το οποιο νομιζω οτι ειναι και το μονο που με εχει ενοχλησει στο νοτε. Στον στοκ browser, οταν ειχα το s2, πατουσα στο "καρτελες" , πατουσα την κοκκινη παυλα στην δεξια πανω γωνια και εκλειναν οι καρτελες. Οταν ειχε μεινει η τελευταια καρτελα εκλεινε ο browser και οταν τον ξανα ανοιγα με εβγαζε στην αρχικη μου σελιδα. Στο νοτε, μου βγαζει μια κενη σελιδα και αν πατησω το "πισω" με ξαναγυριζει στην προηγουμενη σελιδα (αντι να κλεινει). Καμια ιδεα; Καμια λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Geovass αν μπεις σε download mode θα σου γράψει το csc σου..Τσέκαρε το απο'κει ;) Μπήκα με volume Up - power - home button και είμαι XEF! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Υπαρχει τροπος να περασουμε στο NOTE 2 το λειτουργικο Pure Android και να παιρνει τις αναβαθμισεις σαν το NEXUS ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Υπαρχει τροπος να περασουμε στο NOTE 2 το λειτουργικο Pure Android και να παιρνει τις αναβαθμισεις σαν το NEXUS ? Psssss τι ειπες τώρα. .. ενδιαφέρων πολύ ερώτημα ελπιζω να μπορει να συμβεί... αναμένω και εγω με τον φίλο παραπάνω την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Υπαρχει τροπος να περασουμε στο NOTE 2 το λειτουργικο Pure Android και να παιρνει τις αναβαθμισεις σαν το NEXUS ? Διαφορετικό hardware ...συνεπώς δεν γίνεται διότι με τιε αναβαθμίσεις του nexus δεν θα παίζει το note 2 ελλείψει drivers / settings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Και δεν μπορουμε να εξαγουμε τους drivers ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Και δεν μπορουμε να εξαγουμε τους drivers ? Πρέπει να τους δώσει η Samsung. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Μα δεν βρισκονται ηδη μεσα στο τηλεφωνο μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Καμια λυση; Όχι σε στοκ κατάσταση απ' ότι ξέρω. Αν θες μπορείς να πατάς το home και στη συνέχεια να την κλείνεις από το recent activities με swipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Μα δεν βρισκονται ηδη μεσα στο τηλεφωνο μας? Άμα ήταν έτσι απλό, θα είχε γίνει ήδη. Πρέπει να δώσει τα sources η Samsung. Kαι δε το κάνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 οκ ευχαριστω, ελεγα μηπως... Υπαρχουν κομματια του hardware που οι drivers ειναι closed source και απαγορευεται να τους δωσει η samsung (καποια ειναι 3ων κατασκευαστων).Aosp roms υπαρχουν αλλα χανονται τα μπινελικια της samsung που οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν.Επισης σκεψου το αλλο,ποιος κανει push στις nexus συσκευες το software?H google.Ακομα και αν ξεπερνουσαμε το θεμα με τους drivers θα εκανε ποτε push software σε συσκευη που δεν ειναι "δικια" της; Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Εγώ πάλι κρίνοντας από τη δική μου κατάσταση αυτή τη στιγμή, πιστεύω πως : "παίζει" ! http://s12.postimage.org/7adewmrrt/2013_02_15_21_08_39.jpg http://s3.postimage.org/ayn5uvcy7/2013_02_15_21_08_49.jpg Τι ειναι αυτο το R διπλα στο σημα σου? G, E και H ξερουμε. Αλλα R? Πρωτη φορα βλεπω! Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Τι ειναι αυτο το R διπλα στο σημα σου? G, E και H ξερουμε. Αλλα R? Πρωτη φορα βλεπω! Αν δεν κανω λαθος αυτο το R βγαινει σε οσους εχουν Q Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Μήπως είναι Roaming; Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Εγώ πάλι κρίνοντας από τη δική μου κατάσταση αυτή τη στιγμή, πιστεύω πως : "παίζει" ! http://s12.postimage.org/7adewmrrt/2013_02_15_21_08_39.jpg http://s3.postimage.org/ayn5uvcy7/2013_02_15_21_08_49.jpg Τι ακριβως δειχνει τωρα εδω;ειναι πολυ μικρές οι φωτογραφίες. ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Τι ακριβως δειχνει τωρα εδω;ειναι πολυ μικρές οι φωτογραφίες. ... Κανε κλικ πανω τους να μεγαλωσουν. Δειχνουν τις καταναλωσεις και την αυτονομια της μπαταριας του φιλου μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Κανε κλικ πανω τους να μεγαλωσουν. Δειχνουν τις καταναλωσεις και την αυτονομια της μπαταριας του φιλου μας. Κανω κλικ φυσικα αλλα ειναι πολυ θολες κ δεν βγαζω τίποτα. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts