Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περί μεταφοράς backup από S2 -> NOTE2 μέσω Kies.

Tελικά, όπως το φοβόμουν, το backup από το S2 (4.0.4) δεν περνάει στο ΝΟΤΕ2 (4.1.1). Είχα κρατήσει ένα backup μόνο με επαφές/sms και προσπάθησα να το περάσω στο ΝΟΤΕ. Το βλέπει στο Kies και όταν πάω να το περάσω μπορώ να επιλέξω μόνο το κουτί τικ των επαφών (παρόλο που το backup έχει και sms). Και αφού πάω να το περάσω μου περνάει μόνο 16 επαφές από τις 550. Τίποτα άλλο. Και τις επαφές τις πέρασα από gmail. Το θέμα είναι ότι θα ήθελα και τα sms. Και παρόλο που κάποιος φίλος μου είπε εδώ για εφαρμογή χωριστή backup sms εμπιστεύτηκα μόνο το kies δυστυχώς.

Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος στο ΝΟΤΕ επαναφοράς backup εκτός Kies, Που να χρησιμοποιεί τα αρχεία του Kies? Έχει τύχει σε κανέναν άλλον χρήστη το θέμα αυτό?

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οκ βρηκα...

Καλημέρα στην μεγάλη παρέα εγώ πάλι έχω bluetooth itech 802 splash συνδέεται κανονικά αλλά μετά από λίγο κατά την αναπαραγωγή μουσικής δεν ακούγεται και φαίνεται ότι είναι συν δεμένο ενώ στις κλήσεις δουλεύει κανονικά. στο προηγούμενο s2 δούλευε κανονικά ..Ενα Sony bluetooth που έχω δεν εμφανίζει αυτό το πρόβλημα παράξενα πράματα πάντως ρε παιδιά έχουμε το καλύτερο κινητό .Αυτό γιατί να συμβαίνει άραγε?

Edited by varzak

Περί μεταφοράς backup από S2 -> NOTE2 μέσω Kies.

Tελικά, όπως το φοβόμουν, το backup από το S2 (4.0.4) δεν περνάει στο ΝΟΤΕ2 (4.1.1). Είχα κρατήσει ένα backup μόνο με επαφές/sms και προσπάθησα να το περάσω στο ΝΟΤΕ. Το βλέπει στο Kies και όταν πάω να το περάσω μπορώ να επιλέξω μόνο το κουτί τικ των επαφών (παρόλο που το backup έχει και sms). Και αφού πάω να το περάσω μου περνάει μόνο 16 επαφές από τις 550. Τίποτα άλλο. Και τις επαφές τις πέρασα από gmail. Το θέμα είναι ότι θα ήθελα και τα sms. Και παρόλο που κάποιος φίλος μου είπε εδώ για εφαρμογή χωριστή backup sms εμπιστεύτηκα μόνο το kies δυστυχώς.

Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος στο ΝΟΤΕ επαναφοράς backup εκτός Kies, Που να χρησιμοποιεί τα αρχεία του Kies? Έχει τύχει σε κανέναν άλλον χρήστη το θέμα αυτό?

Το S2 το έχεις;;; Αν ναι, κατέβασε το SMS backup & Restore και καθάρισες. Απλό και κάνει αυτό ακριβώς το πράγμα. Έψαξες καθόλου να δεις σε τι μορφή κρατάει το backup το Kies;;; Εννοώ πως αν είναι xml τότε με λίγη δουλίτσα μπορείς να το μετατρέψεις για να το διαβάζει το SMS backup & restore και να κάνεις τι δουλειά σου έτσι.

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Εφτασε! Ανεβαινει προσεχως η Phoenix 5.0! Ωραια πραγματα:rolleyes:

εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2060389

s_wind πως πας απο μπαταρια με αυτην εδω την rom?

κανενα κολημα ειχες?

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει μια καθυστέρηση στην stock εφαρμογή για τις φωτογραφίες. Ανοίγεις την εφαρμογή, βλέπεις όλους τους φακέλους, επιλέγεις έναν και όταν πατήσεις το back, έχει μια μικρή αλλά εκνευριστική καθυστέρηση. Δεν έχω περισσότερες από 35 φωτογραφίες και όλα τα άλμπουμ είναι περίπου 10 μαζί με τα κοινόχρηστα από Dropbox.

Εδώ stock γαλλική 4.1.2 unrooted με όλα τα ota updates.

Το quickpic είναι σαφώς πιο γρήγορο, αλλά θα ήθελα να χρησιμοποιήσω την stock εφαρμογή.

s_wind πως πας απο μπαταρια με αυτην εδω την rom?

κανενα κολημα ειχες?

Σακη Eδω και μια εβδομαδα που την εχω κανενα απολυτως.

Πρσεξε ομως δεν κατεβαζω οτι ναναι πλεον απο το μαρκετ γιατι κουραστηκα μια υπαρχουν πολλες εφαρμογες που ειναι αρκετα προβληματικες. Δουλευω με μαμισιες εφαρμογες και λιγες επιλεκτικες απο τριτους.

Επισης στο συγκεκριμενο ρομ εχω κανει Exfat μια και εχω αρκετα γρηγορη 64αρα memory-card και την εκανα ετσι βασικη μνημη συσκευης.

Επισης το ρομ ειναι deodexed αλλα εγω το μετετρεψα σε Odex για μεγιστη αποκριση λειτουργιων.

Επισης κατεβασα απο το μαρκετ το set-dns εκανα μετρησεις βαζοντας δικα μου νουμερα και σε συνδιασμο με το fast-dormansy το internet δουλευει με κινηματογραφικη ταχυτητα δεν φαινονται καν οι μπαρες οταν αλλαζεις σελιδες.

Αυτα και πολλα αλλα τα οποια οφειλονται στην πολυ καλη δουλεια του dev του Phoenix.Τολμω να πω οτι μετα απο 12 χρονια συμβιωσης με τα pda εχω βαλει το ποιο γρηγορο και σταθερο ρομ που ειχα ποτε:rolleyes:

Edited by s_wind

Σακη Eδω και μια εβδομαδα που την εχω κανενα απολυτως.

Πρσεξε ομως δεν κατεβαζω οτι ναναι πλεον απο το μαρκετ γιατι κουραστηκα μια υπαρχουν πολλες εφαρμογες που ειναι αρκετα προβληματικες. Δουλευω με μαμισιες εφαρμογες και λιγες επιλεκτικες απο τριτους.

Επισης στο συγκεκριμενο ρομ εχω κανει Exfat μια και εχω αρκετα γρηγορη 64αρα memory-card και την εκανα ετσι βασικη μνημη συσκευης.

Επισης το ρομ ειναι deodexed αλλα εγω το μετετρεψα σε Odex για μεγιστη αποκριση λειτουργιων.

Επισης κατεβασα απο το μαρκετ το set-dns εκανα μετρησεις βαζοντας δικα μου νουμερα και σε συνδιασμο με το fast-dormansy το internet δουλευει με κινηματογραφικη ταχυτητα δεν φαινονται καν οι μπαρες οταν αλλαζεις σελιδες.

Αυτα και πολλα αλλα τα οποια οφειλονται στην πολυ καλη δουλεια του dev του Phoenix.Τολμω να πω οτι μετα απο 12 χρονια συμβιωσης με τα pda εχω βαλει το ποιο γρηγορο και σταθερο ρομ που ειχα ποτε:rolleyes:

Πως το έκανες αυτό;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Πως το έκανες αυτό;

:rolleyes:Το εγραψα εδω--->http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4527130#post4527130

Το S2 το έχεις;;; Αν ναι, κατέβασε το SMS backup & Restore και καθάρισες. Απλό και κάνει αυτό ακριβώς το πράγμα. Έψαξες καθόλου να δεις σε τι μορφή κρατάει το backup το Kies;;; Εννοώ πως αν είναι xml τότε με λίγη δουλίτσα μπορείς να το μετατρέψεις για να το διαβάζει το SMS backup & restore και να κάνεις τι δουλειά σου έτσι.

Δυστυχώς δεν τον έχω πλέον τον γερολυκο.

Δεν σκαλισα ακόμη το αρχείο που κράτησε το κις αλλά θα το κάνω για να δω αν είμαι τυχερός και μπορέσω να το ανοίξω και έχει μέσα κάπως ξεχωριστά τα SMS.

Κάτι ακόμη. Παρόλο που έχω απενεργοποιήσει το talkback όταν ανοίγω φακέλους με εφαρμογές μου μιλάει ("ο φάκελος άνοιξε", "ο φάκελος έκλεισε" κλπ). Υπάρχει κάποια άλλη ρύθμισή που κόβει αυτή την ομιλία?

Edited by sleon

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

σήμερα μου ήρθε ενημέρωση 55mb για γαλλική ρομ. ήρθε και σε κανέναν άλλο?

Ηρθε και σε μενα χτες με αποτελεσμα να χασω το ρουτ και η κατασταση συσκευης ενω πριν ελεγε κανονικη,μετα την αναβαθμιση ελεγε τροποποιημενη.

Θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει καποια εφαρμογη για αλλαγη csc στην 4.1.2 χωρις ρουτ .

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Κάτι ακόμη. Παρόλο που έχω απενεργοποιήσει το talkback όταν ανοίγω φακέλους με εφαρμογές μου μιλάει ("ο φάκελος άνοιξε", "ο φάκελος έκλεισε" κλπ). Υπάρχει κάποια άλλη ρύθμισή που κόβει αυτή την ομιλία?

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και έκανα το παρακάτω και σταμάτησε να με ενοχλεί ο Αγγλος :)

To samsung tts υπαρχει.Μολις το απενεργοποιησα μαζι με το google tts και πραγματι με tw launcher και εγκαθιστοντας το lightflow, εφτιαξα φακελο στο home screen ο οποιος ανοιγει-κλεινει χωρις τις ενοχλητικες υποδειξεις.Και στη περιπτωση σου πρεπει να απενεργοποιησεις το pico tts.Ισως ο φιλος σου εβγαλε το samsung tts και εβαλε pico tts?Ας μη το ξεχυλώνουμε το θεμα.Στειλε μου Pm αν θες :)

Τα δοκίμασα στο note αλλα δεν λειτουργούν τα κουμπιά. :( εννοω κ αλλαγή των κομματιών η αυξομειώση του ήχου κτλ !!!

Δεν ξέρω εάν υπάρχει κανένα προγραμμα για αυτο !!!!!

Ορίστε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kober.headsetbutton

σήμερα μου ήρθε ενημέρωση 55mb για γαλλική ρομ. ήρθε και σε κανέναν άλλο?

μου ηρθε εμενα και στο καπακι φιλε μου θα σου ερθει και μια 30 mb....

Τα δοκίμασα στο note αλλα δεν λειτουργούν τα κουμπιά. :( εννοω κ αλλαγή των κομματιών η αυξομειώση του ήχου κτλ !!!

Δεν ξέρω εάν υπάρχει κανένα προγραμμα για αυτο !!!!!

Και αυτή αν θες free https://play.google.com/store/apps/details?id=se.jays.headsetcontrol

Φιλικά : Κωστής

Ηρθε και σε μενα χτες με αποτελεσμα να χασω το ρουτ και η κατασταση συσκευης ενω πριν ελεγε κανονικη,μετα την αναβαθμιση ελεγε τροποποιημενη.

Θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει καποια εφαρμογη για αλλαγη csc στην 4.1.2 χωρις ρουτ .

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Οχι απο οσο γνωριζω.Απο 4.1.2 και μετα απαιτειται root.Τον παιζει big time η samsung

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Παιδιά, πείρα την απόφαση να κάνω hard reset... μιας και τον τελευταίο καιρό δοκίμαζα αρκετές εφαρμογές για να δω ποιες θα κρατήσω. Μιας και έκανα τη λίστα με τις εφαρμογές που μου χρειάζονται είπα να προχωρήσω σε hard reset για να φύγει η σαβούρα.

Θα ήθελα τη συμβουλή σας λοιπόν.

Αν δεν σας κάνει κόπο θα ήθελα να μου πείτε μερικές συμβουλές για το τι να προσέξω - αποθηκεύσω πριν προχωρήσω σε hard reset.

Δεν είμαι rooted και δεν καίγομαι πολύ να κρατήσω τα data των εφαρμογών εκτός από κανα δύο... αλλά τι να κάνουμε θα συμβιβαστώ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Αν έχεις τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο ή έχεις περάσει δικά σου αρχεία πρέπει να τα κάνεις ένα Backup γιατί θα διαγραφούν όλα.

Εννοείται ότι πρέπει να κάνεις Backup τις επαφές και τα μηνύματά σου αν τα θες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει μια καθυστέρηση στην stock εφαρμογή για τις φωτογραφίες. Ανοίγεις την εφαρμογή, βλέπεις όλους τους φακέλους, επιλέγεις έναν και όταν πατήσεις το back, έχει μια μικρή αλλά εκνευριστική καθυστέρηση. Δεν έχω περισσότερες από 35 φωτογραφίες και όλα τα άλμπουμ είναι περίπου 10 μαζί με τα κοινόχρηστα από Dropbox.

Εδώ stock γαλλική 4.1.2 unrooted με όλα τα ota updates.

Το quickpic είναι σαφώς πιο γρήγορο, αλλά θα ήθελα να χρησιμοποιήσω την stock εφαρμογή.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι καθυστέρηση μιλάς.

Προσωπικά δεν βλέπω κάτι ενοχλητικό.

Όταν γυρνάς πίσω κάνει ένα απλό μάζεμα των φώτο και επιστρέφει στην προεσκοπιση των άλμπουμ.

Είναι το εφέ που χρειάζεται τον χρόνο του. Γι αυτό στο κάνει είτε έχεις 30 είτε 300 φώτο στο άλμπουμ.

Δεν ξέρω αν σε σένα κάνει και άλλο.

.@@@@ Παιδιά τελευταία διαβάζω διάφορα στο φόρουμ.

Αρχίζω να πιστεύω ότι καλά κάνει η apple και η Microsoft που έχουν κλειδώσει τα πάντα για τον χρήστη και παράλληλα δίνουν συγκεκριμένα όρια στους developers των εφαρμογών σε ότι αφορά επεμβάσεις στο σύστημα.

Με το μπάχαλο που υπάρχει κάνει καθένας ότι θέλει και μετά φταίει η Samsung, το android κλπ.

Διαβάζω συνεχώς προβλήματα από νέος χρήστες, που είτε πέρασαν κάποια custom η κάποια tweaks, η εφαρμογές για rooted συσκευες.

Η ακόμα χειρότερα συσκευές χωρίς καν root που παρουσιάζουν προβλήματα εξ αιτίας εφαρμογών από το market. Αυτό κι αν είναι ανεπίτρεπτο.

Ο έμπειρος χρήστης μπορεί να κάνει κάποιο wipe cache και να στρώσει η συσκευή του μετά την αφαίρεση της εφαρμογής. Ο νέος τι θα κάνει?

Ακόμα και η απλή εγκατάσταση ενός firmware μέσω Odin μπορεί να δημιουργήσει μπερδέματα στον νέο χρήστη.

Ο ανιψιός μου είναι εντελώς άσχετος. Είχε πριν iphone 4 με ios 4.1 JB όπως του το είχα κάνει εγώ πριν δύο χρόνια.

Πήρε τώρα το Note2 και δεν τον έχω αφήσει να πειράξει τίποτα. Η συσκευή του λειτουργεί άψογα.

Αρχίζω να πιστεύω ότι το φόρουμ λειτουργεί ανάποδα γισ τους νέους.

Διαβάζουν πράγματα που κάνουν οι παλαιότεροι και νομίζουν ότι θα κάνουν την συσκευή τους αεροπλάνο.

Στο τέλος πετυχαίνουν το αντίθετο.

Είμαι κατά οποιασδήποτε επέμβασης αν ο χρήστης δεν ξέρει τι είναι αυτό που κάνει και πως θα επανέλθει αν κάτι δεν πάει καλά.

Κρατήστε την συσκευή σας καθαρή και μην προβληματιζεστε αν ακόμα δεν έχει έλθει η 4.1.2 , η αν έχετε Γερμανική και θέλετε Ελληνική.

Αφήστε την όπως είναι μέχρι να πάρετε επίσημα το update.

Αργότερα αφού μάθετε τα πάντα γι αυτήν αλλά και το android αποφασίζετε.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά, πείρα την απόφαση να κάνω hard reset... μιας και τον τελευταίο καιρό δοκίμαζα αρκετές εφαρμογές για να δω ποιες θα κρατήσω. Μιας και έκανα τη λίστα με τις εφαρμογές που μου χρειάζονται είπα να προχωρήσω σε hard reset για να φύγει η σαβούρα.

Αν δεν σας κάνει κόπο θα ήθελα να μου πείτε μερικές συμβουλές για το τι να προσέξω - αποθηκεύσω πριν προχωρήσω σε hard reset.

Δεν είμαι rooted και δεν καίγομαι πολύ να κρατήσω τα data των εφαρμογών εκτός από κανα δύο... αλλά τι να κάνουμε θα συμβιβαστώ.

Αυτή είναι η διαδικασία;

Διαδικασία WIPE πριν την εγκατάσταση της Custom Rom.

Κάνουμε Boot σε clockwork recovery και κάνουμε τρία Wipe:

1. Wipe data/factory reset

2. Wipe cache partition

3. Wipe Dalvik cache - (είναι στο μενού -advanced)

Θοδωρής

Εκτός από αυτό που λέει ο superuser θα μπορούσες να κοιτάξεις στην μνήμη του κινητού να δείς μήπως οι εφαρμογές που θες τα δεδομένα τους έχουν τα αρχεία εκεί. Μέσω κάποιου file explorer πήγαινε στο φάκελο android ή data. Επίσης μπορεί και να έχουν την δυνατότητα backup μέσα από την εφαρμογή.

Τέλος υπάρχει μια εφαρμογή που βγήκε πριν λίγες μέρες που δεν χρειάζεται πια root για να κάνει backup των δεδομένων των εφαρμογών. Λέγεται carbon και θα τη βρεις στο playstore. Διάβασε τις οδηγίες που γράφει.

@tpal αυτό είναι σε περίπτωση που έχει cwm. Ο φίλος ούτε root δεν έχει κάνει απ' ότι καταλαβαίνω.

@tpal αυτό είναι σε περίπτωση που έχει cwm. Ο φίλος ούτε root δεν έχει κάνει απ' ότι καταλαβαίνω.

Επειδη δεν ξερω και ηθελα και εγω να κανω κατι τετοιο γα να το καθαρισω το τηλεφωνο απο σαβουρα Ρωτησα αν γινται ετσι.Και εγω χωρις root ειμα.Τι πρεπει να κανω? Περα απο backup

Θοδωρής

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι καθυστέρηση μιλάς.

Προσωπικά δεν βλέπω κάτι ενοχλητικό.

Όταν γυρνάς πίσω κάνει ένα απλό μάζεμα των φώτο και επιστρέφει στην προεσκοπιση των άλμπουμ.

Είναι το εφέ που χρειάζεται τον χρόνο του. Γι αυτό στο κάνει είτε έχεις 30 είτε 300 φώτο στο άλμπουμ.

Δεν ξέρω αν σε σένα κάνει και άλλο.

.@@@@ Παιδιά τελευταία διαβάζω διάφορα στο φόρουμ.

Αρχίζω να πιστεύω ότι καλά κάνει η apple και η Microsoft που έχουν κλειδώσει τα πάντα για τον χρήστη και παράλληλα δίνουν συγκεκριμένα όρια στους developers των εφαρμογών σε ότι αφορά επεμβάσεις στο σύστημα.

Με το μπάχαλο που υπάρχει κάνει καθένας ότι θέλει και μετά φταίει η Samsung, το android κλπ.

Διαβάζω συνεχώς προβλήματα από νέος χρήστες, που είτε πέρασαν κάποια custom η κάποια tweaks, η εφαρμογές για rooted συσκευες.

Η ακόμα χειρότερα συσκευές χωρίς καν root που παρουσιάζουν προβλήματα εξ αιτίας εφαρμογών από το market. Αυτό κι αν είναι ανεπίτρεπτο.

Ο έμπειρος χρήστης μπορεί να κάνει κάποιο wipe cache και να στρώσει η συσκευή του μετά την αφαίρεση της εφαρμογής. Ο νέος τι θα κάνει?

Ακόμα και η απλή εγκατάσταση ενός firmware μέσω Odin μπορεί να δημιουργήσει μπερδέματα στον νέο χρήστη.

Ο ανιψιός μου είναι εντελώς άσχετος. Είχε πριν iphone 4 με ios 4.1 JB όπως του το είχα κάνει εγώ πριν δύο χρόνια.

Πήρε τώρα το Note2 και δεν τον έχω αφήσει να πειράξει τίποτα. Η συσκευή του λειτουργεί άψογα.

Αρχίζω να πιστεύω ότι το φόρουμ λειτουργεί ανάποδα γισ τους νέους.

Διαβάζουν πράγματα που κάνουν οι παλαιότεροι και νομίζουν ότι θα κάνουν την συσκευή τους αεροπλάνο.

Στο τέλος πετυχαίνουν το αντίθετο.

Είμαι κατά οποιασδήποτε επέμβασης αν ο χρήστης δεν ξέρει τι είναι αυτό που κάνει και πως θα επανέλθει αν κάτι δεν πάει καλά.

Κρατήστε την συσκευή σας καθαρή και μην προβληματιζεστε αν ακόμα δεν έχει έλθει η 4.1.2 , η αν έχετε Γερμανική και θέλετε Ελληνική.

Αφήστε την όπως είναι μέχρι να πάρετε επίσημα το update.

Αργότερα αφού μάθετε τα πάντα γι αυτήν αλλά και το android αποφασίζετε.

Εύστοχος και εξαιρετικός όπως πάντα.

Κai να συμπληρώσω και κάτι άλλο προς τους νέους στα tweaks και στο android : Πριν πειράξετε τη συσκευή σας διαβάστε τουλάχιστον πέντε φορές οποιονδήοπτε οδηγό αφορά αυτό που θέλετε να κάνετε και καλύτερα από δύο πηγές -δηλαδή και από το XDA.

Επίσης έχετε πάντα τη ρομ που φορούσε το κινητό σας κατεβασμένη και έτοιμη για φλασάρισμα με οντιν.

Αν για κάτι δεν είστε σίγουροι ρωτήστε πριν το κάνετε και όχι μετά,υπό το κράτος πανικού.

Πάντα φορτισμένη πλήρως η μπαταρία σας πριν τα φλασαρίσματα.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)