Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια χαρά σε όλους! Οσοι έχετε το κινητό τι λέει απο άποψη μπαταρίας;

Απρόσμενα καλό! Με χρήση σαν βασική συσκευή για πλάκα πιάνει 2 και ενίοτε 2,5 ημέρες. Το αναφέρω συχνά μάλιστα στο thread με περίσσιο θαυμασμό! Μην το σκέφτεσαι καν...

Το κινητό χωράει στη κολώτσεπη?

Ναι, χωράει, τουλάχιστον στα περισσότερα jeans μου. Στην χειρότερη θα το βάλεις σε μια μπροστινή...

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το 4G κάνει τη διαφορά? Και αν ναι σε ποιό τομέα?

4g = η εξέλιξη του 3g = πιο γρήγορο κατέβασμα δεδομένων στο ίντερνετ. Μόνο σε αυτόν τον τομέα παίζει ρόλο και μόνο σε όποιες περιοχές είναι διαθέσιμο 4G δίκτυο.

Επίσης, δεν είναι όλα τα νοτε2 συμβατά με 4g. Πρέπει να είναι η LTE έκδοση που είναι πιο ακριβή από την απλή.

Επίσης, πρέπει να μιλήσεις με τον πάροχό σου για τη διαθεσιμότητα του 4g και τις τιμές που χρεώνει.

Σε γενικές γραμμές, ακόμα είναι σε νηπιακό επίπεδο αυτή η υπηρεσία και πολύ ακριβή. Δεν αξίζει δηλαδή. Ίσως αργότερα…

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

οκ στον υπολογιστη μου εμφανιζει μονο εναν φακελο lost.dir.Aν θελω να περασω μουσικη τα περναω εκει μεσα χυμα η πρεπει να κανω καποιον ειδικο φακελο?Οταν τελειωσω δε βλεπω να μου βγαζει στο pc εξαγωγη συσκευων οπως συνηθως,τι κανω απλα αποσυνδεω το usb?
Φιαξε δικους σου φακελους και ονομασε τους οπως θελεις,δεν υπαρχει προβλημα

Δύο ερωτήσεις. Το κινητό χωράει στη κολώτσεπη?
Ρε φιλε,στην κωλοτσεπη??Αυτο το κινητο??Με το παραμικρο σκυψιμο θα αρχισει να λαστιχαρει,ειναι θεμα χρονου να βγει off,για να μην παρω και την περιπτωση να ξεχαστεις (που καποια στιγμη θα γινει σιγουρα) και να το κατσεις,οπως την εχουν πατησει πολλοι και μετα τραβαγαν τα μαλια τους!!Αμαρτια ειναι... Edited by truckman

Γαλλικό με αναβάθμιση 4.1.2, η μπαταρία κρατάει περισσότερο. 3 μήνες χωρίς καμία παρέμβαση. Άψογο σε όλα τα επίπεδα. Ερώτηση: υπάρχει εφαρμογή με την οποία πχ να εχουμε τρεις εφαρμογές ανοικτές και να τις εν αλλάζω όπως αλλάζουμε τη home screen? Συγγνώμη για το off topic...

Ρε φιλε,στην κωλοτσεπη??Αυτο το κινητο??Με το παραμικρο σκυψιμο θα αρχισει να λαστιχαρει

Τι εννοείς;

Θοδωρής

το 4G κάνει τη διαφορά? Και αν ναι σε ποιό τομέα?

Σου απάντησε ο ddr2.

Η δική μου γνώμη: Παντελώς άχρηστο. Εδώ δεν έχουμε καλό 3G και θέλουμε 4G... Με δεδομένη τη συνήθη διάρκεια ζωής αυτών των συσκευών, το 4G θα έχει νόημα από το Note III το νωρίτερο.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

DrMobile να σε ρωτησω,

η zenus σου φραζει λιγο το φλας απο την πανω πλευρα; Σου βγαζει μια αντανακλαση στις φωτο; Γιατι εμενα εκτος απο το οτι δεν μου τραβαει καλες φωτο μου κανει και μια αντανακλαση.

Στο widget των επαφων δεν εμφανιζεται η φωτογραγια καθε επαφης.( τις φωτογραφιες τις παιρνει η καθε επαφη απο facebook). Τι πρεπει να κανω?

Γνωριζει κανεις?

Γεια χαρα,

εχει παρατηρησει κανεις οτι ενω το τηλ. ειναι με την οθονη κλειστη, αν κρατησουμε πατημενο το πλαινο δεξιο πληκτρο (power) για περιπου 7 δευτερολεπτα, το τηλεφωνο αρχικα ενεργοποιει την οθονη και μετα κανει restart??

Μου εχει τυχει αρκετες φορες να το κραταω στο χερι μου και ξαφνικα να διαπιστωνω οτι το τηλ . εχει κλεισει και ξαναενεργοποιειται..

Οταν καταλαβα το τροπο με τον οποιο συμβαινει αρχικα σκεφτηκα οτι το τηλ μου εχει προβλημα.. Σημερα το δοκιμασα σε φιλου μου με ελληνικη 4.1.2 και κανει ακριβως το ιδιο... (Εγω εχω 4.1.2 Γαλικη ρομ)

Ειναι αρκετα εκνευριστικο και αν ειναι φυσιολογικο δεν μπορω να καταλαβω το λογο για να συμβαινει κατι τετοιο.. Μου φαινεται πολυ "κουλο" ....

Γεια χαρα,

εχει παρατηρησει κανεις οτι ενω το τηλ. ειναι με την οθονη κλειστη, αν κρατησουμε πατημενο το πλαινο δεξιο πληκτρο (power) για περιπου 7 δευτερολεπτα, το τηλεφωνο αρχικα ενεργοποιει την οθονη και μετα κανει restart??

Μου εχει τυχει αρκετες φορες να το κραταω στο χερι μου και ξαφνικα να διαπιστωνω οτι το τηλ . εχει κλεισει και ξαναενεργοποιειται..

Οταν καταλαβα το τροπο με τον οποιο συμβαινει αρχικα σκεφτηκα οτι το τηλ μου εχει προβλημα.. Σημερα το δοκιμασα σε φιλου μου με ελληνικη 4.1.2 και κανει ακριβως το ιδιο... (Εγω εχω 4.1.2 Γαλικη ρομ)

Ειναι αρκετα εκνευριστικο και αν ειναι φυσιολογικο δεν μπορω να καταλαβω το λογο για να συμβαινει κατι τετοιο.. Μου φαινεται πολυ "κουλο" ....

Είναι φυσιολογικό. Με πατημένο το Power επανεκκινεί. Κι εγώ σαν εσένα το διαπίστωσα. Το έβαζα στην θήκη και το κρατούσα και ξαφνικά μου κάνει restart όντας σε αναμονή. Στην αρχή νόμιζα ότι κάτι έγινε κι έκανε restart. Ψάχνοντας πως κάνει restart η συσκευή βρήκα ότι έτσι δουλεύει. Είναι για περίπτωση που κολλήσει η συσκευή.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Είναι φυσιολογικό. Με πατημένο το Power επανεκκινεί. Κι εγώ σαν εσένα το διαπίστωσα. Το έβαζα στην θήκη και το κρατούσα και ξαφνικά μου κάνει restart όντας σε αναμονή. Στην αρχή νόμιζα ότι κάτι έγινε κι έκανε restart. Ψάχνοντας πως κάνει restart η συσκευή βρήκα ότι έτσι δουλεύει. Είναι για περίπτωση που κολλήσει η συσκευή.

Τι να πω... Δεν το εχω ξανασυνατησει παντως.. Ευτυχως που κανει τη δονηση πριν σβησει και το περνουμε χαμπαρι...

;)

Γνωριζει κανεις?

Logout από φεισμπουκ κ οταν ξαναμπεις μην τσεκαρεις τον συγχρονισμο με τις φώτο του φεισμπουκ..μετα περνάς χειροκίνητα τις φώτο. ..εγω αυτο εκανα τουλαχιστον...:D

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!

Κάτοχος κι εγώ του Note 2 (αγορασμένο από Πλαίσιο) εδώ και 2 εβδομάδες! Όλα είναι τέλεια αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα κατά την εγγραφή βίντεο σε χώρους με δυνατή μουσική και μόνο εκεί (clubs, bars κτλ). Ο ήχος είναι παραμορφωμένος σ'ενοχλητικό βαθμό (ακούγονται διάφοροι θόρυβοι, ξυσίματα κτλ)! Να πώ ότι όλες τις φορές ήμουν μακρυά από τα ηχεία και πως το Galaxy S3 δεν είχε παρόμοια θέματα όταν το δοκιμάσαμε κάτω από τις ίδιες συνθήκες! Ορίστε 3 βίντεο από την ίδια βραδυά (έχοντας κάνει κι άλλες συγκρίσεις μεταξύ τους με παρόμοια πάντα αποτελέσματα):

https://www.dropbox.com/s/1osphqpdha97t1x/2013-01-20%2004.40.02.mp4 NOTE 2

https://www.dropbox.com/s/m7t64tfcje8pwn1/2013-01-20%2005.31.42.mp4 NOTE 2

https://www.dropbox.com/s/t4sjvr0ly94cbzr/2013-01-20%2002.35.30.mp4 S3

Η ανάλυση του βίντεο είναι η ανώτερη και η συσκευή μου δεν είναι rooted (4.1.1)! Το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος σε παρόμοιες συνθήκες; Είναι κάτι το φυσιολογικό για το Note 2 ή να ετοιμάζομαι για service; Πάντως σε αναζήτηση που έκανα δεν βρήκα ιδιαίτερες αναφορές για το πρόβλημα! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! :)

Edited by antidot

Εδω φιλε μου με τα δικα μου αυτια ακουω ...ΦΩΝΕΣ (!) που λεει η βισση , με τοσο δυνατο ηχο εκει μεσα, πως , το καημενο το ΝΟΤΕ 2 να ηχογραφησει σωστα ?

Logout από φεισμπουκ κ οταν ξαναμπεις μην τσεκαρεις τον συγχρονισμο με τις φώτο του φεισμπουκ..μετα περνάς χειροκίνητα τις φώτο. ..εγω αυτο εκανα τουλαχιστον...:D

Εδω πηγαινε η απαντηση :)

Μπορει να μου πει καποιος με 4.1.2 , η αρχικη οθονη γυρνα αν στρεψεις το κινητο στα πλαγια? Με 4.1.1, δεν γυριζει.

Μπορει να μου πει καποιος με 4.1.2 , η αρχικη οθονη γυρνα αν στρεψεις το κινητο στα πλαγια? Με 4.1.1, δεν γυριζει.

Οχι δεν γυρνάει ούτε στην 4.1.2.Μπορεις άμα θες να χρησιμοποιήσεις το Rotation Locker από το play store η Nova Launcher.

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Οχι δεν γυρνάει ούτε στην 4.1.2.Μπορεις άμα θες να χρησιμοποιήσεις το Rotation Locker από το play store η Nova Launcher.

Εισαι σουπερ , η εφαρμογη Rotation Locker ειναι τελεια φιλε μου.

Δουλευει και αυτοματα !

Ευγε !

DrMobile να σε ρωτησω,

η zenus σου φραζει λιγο το φλας απο την πανω πλευρα; Σου βγαζει μια αντανακλαση στις φωτο; Γιατι εμενα εκτος απο το οτι δεν μου τραβαει καλες φωτο μου κανει και μια αντανακλαση.

Δεν έχω τραβήξει πολλές φωτογραφίες με flash με τη Zenus Neo Vintage για να μπορώ να σου πω με βεβαιότητα αν προκαλεί κάποιο πρόβλημα ή αντανάκλαση, αλλά στις λίγες φορές που δοκίμασα δεν παρατήρησα κάτι αρνητικό. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα και φαντάζομαι πως θα τις έχουν δοκιμάσει πριν τις βγάλουν στην αγορά. Πάντως δεν έχω παρατηρήσει τίποτα που να παραπέμπει σε αντανάκλαση του flash από τη θήκη, αλλά και πάλι σου λέω ότι ζήτημα να έχω τραβήξει 5-10 φωτογραφίες με flash...

Δοκίμασε με και χωρίς τη θήκη και σύγκρινε να δεις.

Edited by DrMobile

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Σου απάντησε ο ddr2.

Η δική μου γνώμη: Παντελώς άχρηστο. Εδώ δεν έχουμε καλό 3G και θέλουμε 4G... Με δεδομένη τη συνήθη διάρκεια ζωής αυτών των συσκευών, το 4G θα έχει νόημα από το Note III το νωρίτερο.

Nα συμπληρώσω ότI υπάρχουν 2 ειδών 4g. Aυτό που είναι port από 3g και εμφανίζεται ως 4g και το καθαρό που εμφανίζεται ως LTE. Τώρα στην Ελλάδα δεν ξέρω τι έχουμε :)

Κάτοχος κι εγώ του Note 2 (αγορασμένο από Πλαίσιο) εδώ και 2 εβδομάδες! Όλα είναι τέλεια αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα κατά την εγγραφή βίντεο σε χώρους με δυνατή μουσική και μόνο εκεί (clubs, bars κτλ). Ο ήχος είναι παραμορφωμένος σ'ενοχλητικό βαθμό (ακούγονται διάφοροι θόρυβοι, ξυσίματα κτλ)! Να πώ ότι όλες τις φορές ήμουν μακρυά από τα ηχεία και πως το Galaxy S3 δεν είχε παρόμοια θέματα όταν το δοκιμάσαμε κάτω από τις ίδιες συνθήκες! Ορίστε 3 βίντεο από την ίδια βραδυά (έχοντας κάνει κι άλλες συγκρίσεις μεταξύ τους με τα παρόμοια πάντα αποτελέσματα):

https://www.dropbox.com/s/m7t64tfcje8pwn1/2013-01-20%2005.31.42.mp4 S3

Η ανάλυση του βίντεο είναι η ανώτερη και η συσκευή μου δεν είναι rooted (4.1.1)! Το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος σε παρόμοιες συνθήκες; Είναι κάτι το φυσιολογικό για το Note 2 ή να ετοιμάζομαι για service; Πάντως σε αναζήτηση που έκανα δεν βρήκα ιδιαίτερες αναφορές για το πρόβλημα! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! :)

Νομιζω οτι εχει παρεξηγηθει το ΝΟΤΕ 2 . Ειναι ενας μικρος φορητος υπολογιστης σε μεγεθος και με λειτουργια κινητου(περιπου)!!!

Δεν μπορουμε να εχουμε απαιτησεις να ειναι και HD -5.1-Dts-DOlby Digital- 3d |και οτι αλλο μπορει να κανει μια επαγγελματικη βιντεοκαμερα!!!!!!!!!

Προσωπικα δεν ειδα καμμια διαφορα αξια λογου και στα 3 βιντεο!Μια χαρα βιντεο και ικανοποιητικος ηχος!!

Τα βιντεο που εβαλες ειναι μια χαρα και ο ηχος ειναι νορμαλ σε ενα τετοιο περιβαλον !Τι αλλο μπορει να περιμενει κανεις απο ενα τετοιο κινητο!!

Κάτοχος κι εγώ του Note 2 (αγορασμένο από Πλαίσιο) εδώ και 2 εβδομάδες! Όλα είναι τέλεια αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα κατά την εγγραφή βίντεο σε χώρους με δυνατή μουσική και μόνο εκεί (clubs, bars κτλ). Ο ήχος είναι παραμορφωμένος σ'ενοχλητικό βαθμό (ακούγονται διάφοροι θόρυβοι, ξυσίματα κτλ)! Να πώ ότι όλες τις φορές ήμουν μακρυά από τα ηχεία και πως το Galaxy S3 δεν είχε παρόμοια θέματα όταν το δοκιμάσαμε κάτω από τις ίδιες συνθήκες! Ορίστε 3 βίντεο από την ίδια βραδυά (έχοντας κάνει κι άλλες συγκρίσεις μεταξύ τους με παρόμοια πάντα αποτελέσματα):

https://www.dropbox.com/s/m7t64tfcje8pwn1/2013-01-20%2005.31.42.mp4 S3

Όντως δεν ακούω κάποια βελτίωση στο S3 αλλά επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα με το iphone 4 που είχα, η απάντηση ήταν ότι δεν γίνεται να έχεις καλή ηχογράφηση σε τέτοιο περιβάλλον, θες έξτρα συσκευή για τον ήχο.

Οκ εκανα το διαβασμα μου οπως επισης και τις αναζητησεις μου αλλα δεν βγαζω ακρη! Βασικα...δεν βρισκω τιποτα!

Σε καποια Note 2 στις επαφες και στο μητρωο κλησεων, διπλα απο καθε ονομα υπαρχει ενα εικονιδιο τηλεφωνου που το πατας για να καλεσεις. Καποιες φορες το να συρεις το δαχτυλο σου δεν ειναι ευκολο οποτε καλο ειναι να γινεται και με αυτο το κουμπακι.

Εγω με official 4.1.1 δεν την ειχα αυτη τη δυνατοτητα και ουτε ηξερα την υπαρξη της.

Περασα Omega v10 rom με full wipe και οταν ειδα το κουμπακι μου αρεσε πολυ!

Εβαλα ομως σημερα την καινουργια Omega v11 χωρις wipe. Στο changelog δεν λεει κατι για τον dialer. Αλλα το εικονιδιο λειπει.

Κοιταξα σε mods apps αλλα δεν βρηκα καποια επιλογη.

Search σε google,myphone & xda δεν βοηθησαν ιδιαιτερα επισης!

Εχει κανεις καμια ιδεα για το πως να επαναφερω το κουμπι κλησης?

Ευχαριστω.

no sig...

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)