Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε εμένα παίρνει screenshot συροντας την παλάμη επί της οθόνης από τα δεξιά ή από τα αριστερά, αλλά πρέπει να ακουμπάς τη οθόνη, από το άκρο άκρο της οθόνης και να το κάνεις σταθερά και δυνατά.

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Συγνώμη εάν έχει απαντηθεί πιο πριν αλλα πως βλεπουμε τα αρχεία μας όταν συνδέουμε το OTG !!!!

Συνέδεσα έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ,πηγα στον es εξερεύνηση αλλα δεν τα βρίσκω :(

Είναι κάπου αλλου;;:O

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Συγνώμη εάν έχει απαντηθεί πιο πριν αλλα πως βλεπουμε τα αρχεία μας όταν συνδέουμε το OTG !!!!

Συνέδεσα έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ,πηγα στον es εξερεύνηση αλλα δεν τα βρίσκω :(

Εγω το βρισκω στη διαδρομη storage/extsdcard

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Έχω πάρει άπειρα screenshots με το Note II και ποτέ μου δεν είχα πρόβλημα με το swipe με την παλάμη. Μην το φοβάστε, θέλει αποφασιστική και σταθερή κίνηση από αριστερά προς τα δεξιά ή το ανάποδο, ακουμπώντας την οθόνη με την άκρη της παλάμης, όπως όταν μαζεύετε τα ψίχουλα απ' το τραπέζι.

Και αφού μιλάμε για motions, αν έχετε ενεργοποιήσει το Quick Glance θα παρατηρήσετε ότι όταν η συσκευή βρίσκεται σε standby έχει μόνιμα ενεργοποιημένο τον αισθητήρα εγγύτητας (βγάζει ένα αμυδρό κόκκινο φως) για να μπορεί να καταλάβει την κίνηση του χεριού. Πιστεύω πως είναι άσκοπο να χαλάμε μπαταρία και να καταπονούμε τον αισθητήρα συνέχεια για κάτι που μπορούμε να κάνουμε πολύ ευκολότερα και καλύτερα πατώντας το Home... Εγώ το έχω ήδη απενεργοποιήσει και προτείνω να κάνετε το ίδιο κι εσείς.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Ακριβώς... εγώ δεν το βρίσκω καθόλου χρήσιμο το quick glance. Στην τελική ανά 10 λεπτά ανοίγουμε την οθόνη... έτσι για να πάρουμε τη δόση μας :P

Ο εξωτερικός δίσκος θέλει έξτρα τροφοδοσία την οποία το κινητό δεν μπορεί να δώσει. Τα φλασάκια τα βλέπει κανονικά.

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Ακριβώς... εγώ δεν το βρίσκω καθόλου χρήσιμο το quick glance. Στην τελική ανά 10 λεπτά ανοίγουμε την οθόνη... έτσι για να πάρουμε τη δόση μας :P

Ο εξωτερικός δίσκος θέλει έξτρα τροφοδοσία την οποία το κινητό δεν μπορεί να δώσει. Τα φλασάκια τα βλέπει κανονικά.

Και όμως , εγω έχω εξωτερικο σκληρο samsung 500gb με τροφοδοσια απο usb και το διαβαζει κανονικοτατα!!!!!

Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

Και όμως , εγω έχω εξωτερικο σκληρο samsung 500gb με τροφοδοσια απο usb και το διαβαζει κανονικοτατα!!!!!

!!!!!!!!! Τον δικό μου δεν το διαβάζει με τίποτα!!!!

Χμμ... λες να μην το διαβάζει επειδή είναι 7200rpm;;;;

θα το ψάξω... Ευχαριστώ πάντως και γράψτε λάθος :P

Μπορείτε να μου πείτε λίγο την διαδρομή που ακολουθειτε στο note II απο την ώρα που συνδέετε το OTG με καποιο flashaki??:O
IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Χωρίς να το έχω δοκιμάσει, νομίζω πως αν ο δίσκος είναι 2,5" και τροφοδοτείται από το USB, τότε παιζει και στο Note II. Αν είναι απ' τους μεγάλους των 3,5" προφανώς θέλει τη δική του τροφοδοσία.

Φιλικά, Κώστας

Χωρίς να το έχω δοκιμάσει, νομίζω πως αν ο δίσκος είναι 2,5" και τροφοδοτείται από το USB, τότε παιζει και στο Note II. Αν είναι απ' τους μεγάλους των 3,5" προφανώς θέλει τη δική του τροφοδοσία.

ο δικός μου είναι 2,5" seagate momentus 7200 500Gb και δεν το διαβάζει με τίποτα πάντως

Φταίει το πενάκι της Sam ή το συγκεκριμένο που μου έτυχε εμένα; Αν το δοκιμάσω πχ με το πενάκι ενός άλλου Note 2 (έχει φίλος), θα έχει την ίδια συμπεριφορά; Mάλλον θα εννοείς το κοιτάξω σε aftermarket έτσι;

Γενικότερα δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα με το πενάκι. Το δικό μου είχε.

Λογικά αν δοκιμάσεις με άλλο πενάκι θα δεις μεγάλη διαφορά, δούλεψε λίγο του φίλου σου και θα καταλάβεις αμέσως αν υπάρχει πρόβλημα και χρειάζεται αντικατάσταση.

Φιλικά Γιώργος

ο δικός μου είναι 2,5" seagate momentus 7200 500Gb και δεν το διαβάζει με τίποτα πάντως

Μήπως είναι θέμα φορμαρίσματος; Νομίζω πως έχει αναφερθεί ότι δεν αναγνωρίζει δίσκους φορμαρισμένους σε NTFS.

Φιλικά, Κώστας

Μήπως είναι θέμα φορμαρίσματος; Νομίζω πως έχει αναφερθεί ότι δεν αναγνωρίζει δίσκους φορμαρισμένους σε NTFS.

Είναι και το πιθανότερο. Πάρε ένα άδειο στικάκι και δοκίμασέ το με όλα τα φορμαρίσματα να δεις τι παίζει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!

Σχετικά με το πως παίρνουμε screenshot έχουν αναφερθεί οι δύο βασικοί τρόποι:

1) Με το Home + Power

2) Με scrolling του χεριού

Υπάρχει και ένας τρίτος τρόπος που είναι ο απλούστερος όλων.

Βγάζετε το πενάκι και πιέζετε την μύτη στην οθόνη ταυτόχρονα με το κουμπάκι του pen.

Τέλος. Το screenshot είναι έτοιμο και με δυνατότητα επεξεργασίας πριν το αποθηκεύσετε!

Edited by NikosDi

Alldocube - iPlay40 5G - Android 11

Φαντάζομαι ξέρεις πως αυτό γίνεται μόνο με το s pen ε;

Ναι το γνωρίζω. Περνάω από πάνω το πενάκι βγαίνει το pop up παράθυρο αλλά δεν κάνει preview το βίντεο.

Ακουμπωντας την οθονη, δουλευει σε εμενα.

Πλακα εχουν ολα αυτα τα χαζα...

Επειδη ειναι λιγο παιδεμα με τον αισθητηρα και το χέρι εγω προτιμω τον συνδυασμό home+power button..

Έχω πάρει άπειρα screenshots με το Note II και ποτέ μου δεν είχα πρόβλημα με το swipe με την παλάμη. Μην το φοβάστε, θέλει αποφασιστική και σταθερή κίνηση από αριστερά προς τα δεξιά ή το ανάποδο, ακουμπώντας την οθόνη με την άκρη της παλάμης, όπως όταν μαζεύετε τα ψίχουλα απ' το τραπέζι.

Και αφού μιλάμε για motions, αν έχετε ενεργοποιήσει το Quick Glance θα παρατηρήσετε ότι όταν η συσκευή βρίσκεται σε standby έχει μόνιμα ενεργοποιημένο τον αισθητήρα εγγύτητας (βγάζει ένα αμυδρό κόκκινο φως) για να μπορεί να καταλάβει την κίνηση του χεριού. Πιστεύω πως είναι άσκοπο να χαλάμε μπαταρία και να καταπονούμε τον αισθητήρα συνέχεια για κάτι που μπορούμε να κάνουμε πολύ ευκολότερα και καλύτερα πατώντας το Home... Εγώ το έχω ήδη απενεργοποιήσει και προτείνω να κάνετε το ίδιο κι εσείς.

Δεν ολα χαζά. Σε κάποιες περιπτώσεις αν επιχειρήσεις να πάρεις screen shot με home+power μπορει να κλείσει η εφαρμογή.

Το Quick Glance ναι ειναι περιττό αφού έχουμε το led.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει τρόπος χωρίς root να βγάλω την εικόνα της κοσμοτε που βγαίνει κάθε φορά που ανοίγω και κλείνω το κινητό? Δεν έχω κοσμοτε αλλά επειδή το αγόρασα από το Γερμανό ήταν προεγκατεστημενο. Επίσης αυτό σημαίνει ότι θα λαμβάνω ποιο αργά τις αναβαθμίσεις?

Παρολο που η αναβαθμιση σε 4.1.2 εχει γινει οταν παταω την ενημερωση μου γραφει οτι γινεται με σειρα προτεραιοτητας και να ξαναπροσπαθησω...μηπως υπαρχει καμια νεα αναβαθμιση στα σκαρια;

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Beta-5

To quick glance μου φαινεται λιγο ελλειπες αφου πρεπει η συσκευη να ειναι σε οριζοντια θεση. Χρησιμοποιω την εφαρμογη smart cover για αυτον το σκοπο η οποια σε πεταει στη lock screen. Προσωπικα το βρισκω χρησιμο οταν εχω τη συσκευη στη βαση του αυτοκινητου και δεχομαι μια ειδοποιηση και θελω να δω περι τινος προκειται χωρις να φυγω απο το προγραμμα πλοηγησης (που ειναι full screen). Μια κινηση πανω απο τον αισθητηρα και κλεινει η οθονη, αλλη μια ανοιγει, βλεπω τι νεο εικονιδιο υπαρχει ενω το προγραμμα συνεχιζει να με καθοδηγει και ταυτοχρονα swipe και ξεκλειδωνει η οθονη παλι εκει που ημουν.

Ειναι πολυ πιο γρηγορο στην πραξη απο ο,τι στην αναγνωση :lol:

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Αν θέλω να μοιραστώ την σύνδεση του ίντερνετ του κινητού μου με μια άλλη συσκευή όπως πχ ο μακ μου πρέπει να χρησιμοποιησω το wifi direct? Ψάχνω το wifi hotspot έτσι το έλεγε στο htc μου. Ξέρει κανείς;
{What goes around comes around}

Στις ρυθμισεις και στην επιλογη κινηση, το εχω στο off. Αυτο λετε οτι ειναι το Quick Glance ? Με αυτο τον τροπο κλεινω το μοκρο κοκκινο λαμπακι που αναβει πανω απο την οθονη? Εμενα δεν κλεινει το λαμπακι παντος με off στην επιλογη κινηση.

Μετά από το ποστ ενός φίλου λίγες σελίδες πίσω επιβεβαιώνω κι εγώ ότι το Swype είναι όντως πιο γρήγορο και έχει καλύτερη πρόβλεψη στα ελληνικά από το στοκ πληκτρολόγιο. Το έχω από χθες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το μόνο που μ'ενοχλούσε ήταν ότι δεν ήξερα πως γίνεται η γρήγορη εναλλαγή γλώσσας, αλλά τελικά γίνεται ακόμη πιο εύκολα με Swype από το εικονίδιο στο spacebar. Τώρα περιμένω την αναβάθμιση του swifktkey όπου θα προσθέσουν κι αυτοί Swype, υπάρχει ήδη beta στο site τους για όποιον ενδιαφέρεται.

Μετά από ένα μήνα με το κινητό έχω να πω ότι είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου. Η μπαταρία πιστεύω ότι είναι το πιο μεγάλο πλεονέκτημα. Ποτέ δε θα σε κρεμάσει σ'αυτό το θέμα, μεγάλη ασφάλεια.

Γενικότερα δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα με το πενάκι. Το δικό μου είχε.

Λογικά αν δοκιμάσεις με άλλο πενάκι θα δεις μεγάλη διαφορά, δούλεψε λίγο του φίλου σου και θα καταλάβεις αμέσως αν υπάρχει πρόβλημα και χρειάζεται αντικατάσταση.

Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με το spen αλλά εμφανίζετε στην μέση δεξιά στην οθόνη. Σε εκείνη την περιοχή δεν εμφανίζεται ούτε το κυκλάκι (αυτό που εμφανίζετε πριν ακουμπήσει την οθόνη). Με το χέρι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Χωρίς να γνωρίζω και πολλά από αυτήν την τεχνολογία μου φαίνετε ότι δεν είναι πρόβλημα που οφείλετε στο πενάκι. Εχω κάνει παραγγελία βέβαια ένα πενάκι αλλά δε νομίζω να αλλάξει κάτι.

EDIT: Τελικά το πρόβλημα μου το προκαλούσε η θήκη που είχε ένα μικρό μαγνητάκι απο κάτω. Αφαίρεσα την θήκη και όλα καλά

Edited by gdamprxp
ενημέρωση

Βγαλε την κάρτα και δοκίμασε το...

Αν δεις ότι σταμάτησε κάνεις ένα φορματ την κάρτα και ξαναβαλτην...

Μόνο έτσι θα βγάλεις άκρη φίλε μου γρήγορα και ασφαλές

Εκανα back up την καρτα και της εκανα διαμορφωση οπως ηταν μεσα στο τηλεφωνο. Μετα μεσω καλωδιου usb επανεφερα τα αρχεια στην καρτα. Δυστυχως σημερα μου εκλεισε παλι δυο φορες. τωρα εχω βγαλει τελειως την sd για να δω αν θα ξανασβησει. Στο Γερμανο μου ειπαν οτι δε μπορουν νσ το αντικαταστησουν με νεο γιατι εχουν περασει 20 μερες απο την αγορα του. δεν ξερω τι να κανω..

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)