marinos5 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Οκ δουλεψε! καλησπερα παιδια εγω περναω το χερι μου απο ανω και δεν κανει τιποτα πρεπει να ενεργωποιησω κατι; Παράθεση Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 καλησπερα παιδια εγω περναω το χερι μου απο ανω και δεν κανει τιποτα πρεπει να ενεργωποιησω κατι; Ρυθμισεις> κινηση> γρηγορη ματια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinos5 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 (edited) Ρυθμισεις> κινηση> γρηγορη ματια. σε ευχαριστω παρα πολυ λειτουργει κανονικα αλλα ενω εχω ενεργοποιημενο το κινηση της παλαμης για ληψη screenshot δεν μου το κανει Edited January 4, 2013 by marinos5 Παράθεση Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω το ακριβώς θες να πεις. Εννοείς όταν γράφεις με το πενάκι ? Γενικά πάντως δεν έχει αναφερθεί κανένα πρόβλημα ούτε με το πενάκι ούτε μέ το πληκτρολόγιο. Όχι, χρησιμοποιώ το πενάκι για να πατήσω τους χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο της Samsung, πχ να γράψω τη διεύθυνση http://www.myphone.gr. Και μόλις πάω να πατήσω το πλήκτρο Go (πάλι με το πενάκι) αυτό δεν πιάνει με την πρώτη. Θέλει λίγη προσπάθεια. Σαν να είναι η κάτω δεξιά γωνία πιο αναίσθητη. Σορι παίδες, προέρχομαι από hp touchpad, είναι το πρώτο samsung & android που πιάνω και δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό αυτό. Κατά τα άλλα όλα άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_L_O_U_D Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Σας δουλευει η γρηγορη ματια, ενω ειναι η οθονη απενεργοποιημενη? Εμένα δεν μου δουλεύει καμιά από τις ρυθμίσεις της κίνησης... Παράθεση {What goes around comes around} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Εμένα δεν μου δουλεύει καμιά από τις ρυθμίσεις της κίνησης... Δεν γίνεται... Κάτι δεν κάνεις σωστά... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinos5 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Εμένα δεν μου δουλεύει καμιά από τις ρυθμίσεις της κίνησης... στις ρυθμισεις διπλα στην λεξη κινηση ειναι πρασινο το κουμπι ενεργοποιησης για κοιταξετω.. Παράθεση Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Ναι ενεργοποιησε το πρωτα, δουλευει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackRed_7 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Πήρα σήμερα το Note 2 από το Πλαίσιο. Όλα καλά, έχω όμως παρατηρήσει κάτι που με ενόχλησε λίγο. Όταν ανοίγει το μενού του πληκτρολογίου η πένα δεν πιάνει πάντα καλά στην κάτω δεξιά γωνία, εκεί που βρίσκεται το Go. Βασικά δεν πιάνει καλά γενικά σε εκείνη την περιοχή, το πρόβλημα είναι πιο έντονο στο πληκτρολόγιο, που πρέπει να το πιέσεις λίγο περισσότερο, πιο πάνω διαγώνια ή στο τέλος με το δάχτυλο για να πιάσει. Το κάνει αυτό το Note 2 γενικά ή μόνο το δικό μου; Δεν φταιει η συσκευη φταει το πενακι. Ειχα τα ιδια προβληματα με αυτα που περιγραφεις, πηγα στον Νικολα (extreme-mobile) και δοκιμασε το δικο του πενακι στην δικια μου συσκευη. Δουλευε μια χαρα. Μετα δοκιμασαμε το δικο μου πενακι στην δικια του συσκευη και ειχαμε τα γνωστα προβληματα. Οποτε πηρα ενα καινουργιο πενακι και ησυχασα. Περνα μια βολτα απο το Αιγαλεω να το τσεκαρεις και εσυ, ο Νικος ειναι πολυ καλο παιδι και με(μας) εξυπηρετει ΑΨΟΓΑ καθε φορα που παω. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Ερώτηση.Πέρασα μια ταινιά σε Blue Ray 720p mkv αρχείο.Ενώ δίχνει κανονικά και υπότιτλοι και όλα, δεν έχει ήχο.Τί μπορεί να φταίει;Γνωρίζει κανείς;Θέλει καμια άλλη ρύθμιση στην κωδικοποιήση το mkv για να παίζει ο ήχος; Για δοκίμασε το bsplayer... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 σε ευχαριστω παρα πολυ λειτουργει κανονικα αλλα ενω εχω ενεργοποιημενο το κινηση της παλαμης για ληψη screenshot δεν μου το κανει Πρέπει να ακουμπας την οθόνη για το screenshot νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Παιδια σημερα παρελαβα αυτο http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-MHL-HDTV-Adapter-EPL-3FHUBEGMHL-MicroUSB-to-HDMI-Adapter-MicroUSB-to-11-Pin-HDMI-Samsung-Galaxy-S3-III-i9300-Galaxy-Note-2-N7100.639668.html .Το δοκιμασα με 2 ταινιες που κατεβασα με το Νοτε ΙΙ και ενω εχω εικονα και ηχο κανονικα, δεν μου εμφανιζει τους υποτιτλους στην τηλεοραση (στην οθονη του τηλεφωνου εμφανιζονται κανονικα) . Τι μπορω να κανω; Υποψην οτι οι υποτιτλοι ειναι σε ξεχωριστα αρχεια και στις 2 ταινιες και χρησιμοποιω Bsplayer και δοκιμασα και τον Mx μηπως και ηταν αυτο, αλλα τιποτα. Καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinos5 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Πρέπει να ακουμπας την οθόνη για το screenshot νομίζω ναι εχεις δικιο δουλευει κανονικα σε ευχαριστω πολυ :D:lol::D:lol: Παράθεση Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Πήρα σήμερα την 64αρα sd και δούλεψε κανονικά. Για καλό και για κακό την φόρμαρα από το κινητό Μερικές ερωτήσεις: 1. Όταν καλώ μου βγάζει κάποιες φορές "ενεργή περιαγωγή υπό όρους". Έχω Vodafone μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι στην συσκευή; 2. Ποια εφαρμογή προτείνετε για να κάνει ενημέρωση τα cover των τραγουδιών; Στο HD2 που είχα πριν και με wm και με την sense rom που του είχα, είχε ο player σχετική δυνατότητα και το έκανε από μόνο του. 3. Γενικά ο player που έδει για τα τραγούδια είναι το μόνο πράγμα που μου έκανε κακή εντύπωση σαν εφαρμογή. Υπάρχει κάποια που να θυμίζει κάπως αυτή της HTC; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Πήρα σήμερα την 64αρα sd και δούλεψε κανονικά. Για καλό και για κακό την φόρμαρα από το κινητό Μερικές ερωτήσεις: 1. Όταν καλώ μου βγάζει κάποιες φορές "ενεργή περιαγωγή υπό όρους". Έχω Vodafone μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι στην συσκευή; 2. Ποια εφαρμογή προτείνετε για να κάνει ενημέρωση τα cover των τραγουδιών; Στο HD2 που είχα πριν και με wm και με την sense rom που του είχα, είχε ο player σχετική δυνατότητα και το έκανε από μόνο του. 3. Γενικά ο player που έδει για τα τραγούδια είναι το μόνο πράγμα που μου έκανε κακή εντύπωση σαν εφαρμογή. Υπάρχει κάποια που να θυμίζει κάπως αυτή της HTC; 2. Δοκίμασε το album art grabber https://play.google.com/store/apps/details?id=com.citc.aag 3. Ούτε κι εμένα μου άρεσε ο στοκ music player γι'αυτό κι αγόρασα το playerpro με τον οποίο φτιάχνεις τα πάντα στο κινητό, από album arts μέχρι και tags. Επίσης μπορείς να δεις το poweramp και n7player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinos5 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Πήρα σήμερα την 64αρα sd και δούλεψε κανονικά. Για καλό και για κακό την φόρμαρα από το κινητό Μερικές ερωτήσεις: 1. Όταν καλώ μου βγάζει κάποιες φορές "ενεργή περιαγωγή υπό όρους". Έχω Vodafone μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι στην συσκευή; 2. Ποια εφαρμογή προτείνετε για να κάνει ενημέρωση τα cover των τραγουδιών; Στο HD2 που είχα πριν και με wm και με την sense rom που του είχα, είχε ο player σχετική δυνατότητα και το έκανε από μόνο του. 3. Γενικά ο player που έδει για τα τραγούδια είναι το μόνο πράγμα που μου έκανε κακή εντύπωση σαν εφαρμογή. Υπάρχει κάποια που να θυμίζει κάπως αυτή της HTC; εμενα μου βγαζει "ενεργη προωθηση υπο ορους" και εγω εχω vodafone οποιος γνωριζει ασ μας πει... Παράθεση Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrtc7 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Παιδιά au μπορεί κάποιος να απαντήσει.Όταν μπαίνω στη συλλογή στα βίντεάκια που έχω δεν γίνεται preview, δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός.Εννοώ ένα pop up παραθυράκι που δείχνει αποσπασματικά τo video. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Παιδιά au μπορεί κάποιος να απαντήσει.Όταν μπαίνω στη συλλογή στα βίντεάκια που έχω δεν γίνεται preview, δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός.Εννοώ ένα pop up παραθυράκι που δείχνει αποσπασματικά τo video. Φαντάζομαι ξέρεις πως αυτό γίνεται μόνο με το s pen ε; Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 σε ευχαριστω παρα πολυ λειτουργει κανονικα αλλα ενω εχω ενεργοποιημενο το κινηση της παλαμης για ληψη screenshot δεν μου το κανει Ουτε εμενα :p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Ουτε εμενα :p Λειτουργει αψογα ουτε μια φορα δεν μου εχει αρνηθεί :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Λειτουργει αψογα ουτε μια φορα δεν μου εχει αρνηθεί :) Μετα διαβασα οτι πρεπει να ακουμπας την οθονη.;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Δεν φταιει η συσκευη φταει το πενακι. Ειχα τα ιδια προβληματα με αυτα που περιγραφεις, πηγα στον Νικολα (extreme-mobile) και δοκιμασε το δικο του πενακι στην δικια μου συσκευη. Δουλευε μια χαρα. Μετα δοκιμασαμε το δικο μου πενακι στην δικια του συσκευη και ειχαμε τα γνωστα προβληματα. Οποτε πηρα ενα καινουργιο πενακι και ησυχασα. Περνα μια βολτα απο το Αιγαλεω να το τσεκαρεις και εσυ, ο Νικος ειναι πολυ καλο παιδι και με(μας) εξυπηρετει ΑΨΟΓΑ καθε φορα που παω. Φταίει το πενάκι της Sam ή το συγκεκριμένο που μου έτυχε εμένα; Αν το δοκιμάσω πχ με το πενάκι ενός άλλου Note 2 (έχει φίλος), θα έχει την ίδια συμπεριφορά; Mάλλον θα εννοείς το κοιτάξω σε aftermarket έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salinas Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Μετα διαβασα οτι πρεπει να ακουμπας την οθονη.;) Και μενα το ιδιο. ουτε κι αν ακουμπησω την οθονη. Δεν ξερω τι συμβαινει. Ισως να φταιει η Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Και μενα το ιδιο. ουτε κι αν ακουμπησω την οθονη. Δεν ξερω τι συμβαινει. Ισως να φταιει η Rom Ακουμπωντας την οθονη, δουλευει σε εμενα. Πλακα εχουν ολα αυτα τα χαζα... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Ακουμπωντας την οθονη, δουλευει σε εμενα. Πλακα εχουν ολα αυτα τα χαζα... Επειδη ειναι λιγο παιδεμα με τον αισθητηρα και το χέρι εγω προτιμω τον συνδυασμό home+power button.. Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts