Te_salat Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 έλα μια απάντηση note δουλεύετε.. Αν πας στις ρυθμίσεις θα βρεις τις σχετικές επιλογές. Επίσης στην βίβλο υπάρχει link με βίντεο που δείχνει τι μπορείς να κάνεις μ αυτο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Αν πας στις ρυθμίσεις θα βρεις τις σχετικές επιλογές. Επίσης στην βίβλο υπάρχει link με βίντεο που δείχνει τι μπορείς να κάνεις μ αυτο. το τηλέφωνο το επέστρεψα άρα δεν μπορώ να μπω πλέον σε καμία ρύθμιση.. απλά θέλω να δω αν τα note που έχετε εσείς δουλεύουν όπως το είδα εγώ να δουλεύει η ήταν προβληματικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 (edited) το τηλέφωνο το επέστρεψα άρα δεν μπορώ να μπω πλέον σε καμία ρύθμιση.. απλά θέλω να δω αν τα note που έχετε εσείς δουλεύουν όπως το είδα εγώ να δουλεύει η ήταν προβληματικό. Αv είχες ενεργοποιήσει αυτή την ρύθμιση και δεν λειτουργούσε τότε καλά το επέστρεψες. Το S- Pen κάνει όλα όσα υπόσχεται. http://img651.imageshack.us/img651/7562/20121220000506.th.png Edited December 19, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackRed_7 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Μπορεις να αναφερεις τις σαβουρες για να μην πειραξω κατι απαραιτητο για την συσκευη? https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/pub?hl=en_US&hl=en_US&key=0AnO2-4y6yE1gdDJRekl4QmkyNmIzUmRvX2h3UDVkQXc&output=html Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτές θα τις κλείνω από το application manager η υπάρχει κάποιος πιο μόνιμος τρόπος ώστε να μην χρειάζεται να τις κλείνω κάθε τρεις και λίγο; Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Αv είχες ενεργοποιήσει αυτή την ρύθμιση και δεν λειτουργούσε τότε καλά το επέστρεψες. Το S- Pen κάνει όλα όσα υπόσχεται. http://img651.imageshack.us/img651/7562/20121220000506.th.png ήταν ενεργοποιημένο. άρα αυτά έπρεπε να τα κάνει; (το s-pen μπορεί χωρίς να ακουμπήσετε την οθόνη να σκρολαρετε δεξιά αριστερά να κατεβάζεται τη μπάρα κατάστασης η να ενεργοποιείτε της εφαρμογές με διπλό εικονικό κλικ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Icarus Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Καλησπέρα Έχω φαγωθεί να φτιάξω το email μου να αποθηκεύει τα μηνύματα στο τηλέφωνο χωρίς να τα σβήνει μόνο του. Έχω ρυθμισμένο τον pop στο. Outlook Να αφήνει τo mail on server και να τα σβήνει τα μηνύματα μετά από τρεις μέρες για να μην γεμίζει, αλλά στο τηλέφωνο θα ήθελα να μένουν όλα τα μηνύματα μέχρι να επιλέξω εγώ να τα σβήσω. Πως γίνεται? Μπαίνει στα μηνύματα και βλέπω πως σβήνει τα παλιότερα μόνο του. Έχοντας 500-1000 μηνύματα στο τηλέφωνο θα μπορώ να ψάχνω και να βρίσκω πληροφορίες που μου είναι πολύτιμες. Ο default mail app απλά κάνει mirroring σε ότι βλεπει στο server? Εναλλακτικό πρόγραμμα δεν τρελάθηκα ούτε με το κ9 ούτε με το aquamail. Και δεν ξέρω αν το κάνουν κιόλας αυτό. Αν αφήσω τα μηνύματα στο server θα γεμίσει γρήγορα μιας και έχω μόνο 50mb στον provider. Σας συμβαίνει και εσάς αυτό? Παράθεση "I'm all in favor of keeping dangerous weapons out of the hands of fools. Let's start with typewriters." (Frank Lloyd Wright) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Αν είσαι root τις παγώνεις με το titanium backup η τις διαγράφεις μέσω root explorer. Εγώ προτιμώ τον δεύτερο τρόπο. Φτιάχνω ένα φάκελο στην κάρτα μου και τις μετακινώ εκεί ώστε να μπορώ να τις επαναφέρω. Όμως και χωρίς root μπορείς να απενεργοποιήσεις αρκετές απο το ρυθμίσεις/διαχείριση εφαρμογών/ όλες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Καλησπέρα Έχω φαγωθεί να φτιάξω το email μου να αποθηκεύει τα μηνύματα στο τηλέφωνο χωρίς να τα σβήνει μόνο του. Έχω ρυθμισμένο τον pop στο. Outlook Να αφήνει τo mail on server και να τα σβήνει τα μηνύματα μετά από τρεις μέρες για να μην γεμίζει, αλλά στο τηλέφωνο θα ήθελα να μένουν όλα τα μηνύματα μέχρι να επιλέξω εγώ να τα σβήσω. Πως γίνεται? Μπαίνει στα μηνύματα και βλέπω πως σβήνει τα παλιότερα μόνο του. Έχοντας 500-1000 μηνύματα στο τηλέφωνο θα μπορώ να ψάχνω και να βρίσκω πληροφορίες που μου είναι πολύτιμες. Ο default mail app απλά κάνει mirroring σε ότι βλεπει στο server? Εναλλακτικό πρόγραμμα δεν τρελάθηκα ούτε με το κ9 ούτε με το aquamail. Και δεν ξέρω αν το κάνουν κιόλας αυτό. Αν αφήσω τα μηνύματα στο server θα γεμίσει γρήγορα μιας και έχω μόνο 50mb στον provider. Σας συμβαίνει και εσάς αυτό? Maildroid δοκίμασες::: Σου δίνει τη δυνατότητα να τα αποθηκεύσεις στο τηλέφωνο και σε φακέλους, όπως επίσης να διαλέξεις αν θα τα σβήσει απο το τηλ. τον server ή και στα δύο μαζί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackRed_7 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Αν είσαι root τις παγώνεις με το titanium backup η τις διαγράφεις μέσω root explorer. Εγώ προτιμώ τον δεύτερο τρόπο. Φτιάχνω ένα φάκελο στην κάρτα μου και τις μετακινώ εκεί ώστε να μπορώ να τις επαναφέρω. Όμως και χωρίς root μπορείς να απενεργοποιήσεις αρκετές απο το ρυθμίσεις/διαχείριση εφαρμογών/ όλες. Ευχαριστώ Κώστα. Σε μια πρώτη δοκιμή στο titanium δεν κατάφερα κάτι, οι επιλογές που λογικά θα ελυναν το θέμα δεν εμφάνιζαν τίποτα ενώ στο root explorer δεν ήξερα που να πάω:p Θα το ξαναδώ αύριο με πιο καθαρό μυαλό. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Ευχαριστώ Κώστα. Σε μια πρώτη δοκιμή στο titanium δεν κατάφερα κάτι, οι επιλογές που λογικά θα ελυναν το θέμα δεν εμφάνιζαν τίποτα ενώ στο root explorer δεν ήξερα που να πάω:p Θα το ξαναδώ αύριο με πιο καθαρό μυαλό. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rootuninstaller.free&hl=el Βαλε αυτο και κανε uninstall οτι δεν χρειαζεσαι.. Με πολυ προσοχη τι αφαιρεις..Βγαζει τα παντα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackRed_7 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rootuninstaller.free&hl=el Βαλε αυτο και κανε uninstall οτι δεν χρειαζεσαι.. Με πολυ προσοχη τι αφαιρεις..Βγαζει τα παντα :p That should do it:) Πάντα με προσοχή γιατί πέφτω στα βαθιά (για τα δικά μου δεδομένα:p) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Ευχαριστώ Κώστα. Σε μια πρώτη δοκιμή στο titanium δεν κατάφερα κάτι, οι επιλογές που λογικά θα ελυναν το θέμα δεν εμφάνιζαν τίποτα ενώ στο root explorer δεν ήξερα που να πάω:p Θα το ξαναδώ αύριο με πιο καθαρό μυαλό. Με τον root explorer θα βρεις τις εφαρμογές στην ακόλουθη διαδρομή: System/apps Για να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή στον φάκελο αυτό, θα πρέπει να έχεις επιλέξει R/O πατώντας πανω δεξια εκει που λέει R/W Για ευκολία θα κάνεις τον φάκελο System / apps bookmark για να τον βρίσκεις εύκολα. Μετά θα φτιάξεις ένα φάκελο στην εξωτερική κάρτα και θα τον ονομάσεις Backup_ ονομα της ρομ που φοράς. Θα κάνεις bookmark κι αυτόν τον φάκελο. Μετά θα πας στο system/apps θα το κάνεις R/O και θα επιλέξεις από το μενού την πολλαπλή επιλογή. Είσαι έτοιμος να διαλέξεις τις εφαρμογές που θα αφαιρέσεις. Θα τικαρεις κάθε μία μαζί με το αρχείο odex που έχει από κάτω. Δεν έχουν όλες odex. Όταν τελειώσεις επιλέγεις μετακίνηση και τις ρίχνεις στον φάκελο που έφτιαξες. Επειδή κάποιες από αυτές τρέχουν ήδη στο background θα σου βγάλει μήνυμα διακοπής τους. Πάτα οκ. Όταν τελειώσει η μεταφορα κάνε μια επανεκίνηση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGIOS1977 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Παίδες εχω samsung smart tv τελευταίο μοντέλο απο αυτές που βλέπουν και ακούνε. Υπάρχει τρόπος να ενωθεί το θηριακι με all share cast (all share play ειναι άλλο πράγμα) χωρίς την σχετική συσκευη απο την σαμμυ(apple tv μου θυμίζει); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Παίδες εχω samsung smart tv τελευταίο μοντέλο απο αυτές που βλέπουν και ακούνε. Υπάρχει τρόπος να ενωθεί το θηριακι με all share cast (all share play ειναι άλλο πράγμα) χωρίς την σχετική συσκευη απο την σαμμυ(apple tv μου θυμίζει); Είναι πολύ πιθανό. Ρίξε μια ματιά στο manual της TV, ψάξε για "All-Share Cast" ή Google it. Πάντως θα είναι πολύ cool να το υποστηρίζει! Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 (edited) Ερωτησουλες: 1η: Πως βλεπουμε το counter του flash/rom; 2η: Υπαρχει κανα guide για το πως κανουμε upgrade (πχ οταν βγει η 4.1.2 κτλ) ενω ειναι rooted η συσκευη; 3η: Καποια λιστα με το ποιες εφαρμογες/services μπορουμε να κανουμε freeze (για να μειωθει η καταναλωση της μπαταριας/RAM); 4η: Κανα καλο calendar για υπενθυμισεις; Το stock ειναι λιγο χαλια. (π.χ. δεν εχει να παιζει ηχος καθε 15 λεπτα για να σου το θυμιζει) 5η: Τι ειναι το deodex? Εχω διαβασει διαφορα αλλα δεν εχω καταλαβει τι ακριβως κανει. Edited December 20, 2012 by Shadowjump Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Ερωτησουλες: 1η: Πως βλεπουμε το counter του flash/rom; 2η: Υπαρχει κανα guide για το πως κανουμε upgrade (πχ οταν βγει η 4.1.2 κτλ) ενω ειναι rooted η συσκευη; 3η: Καποια λιστα με το ποιες εφαρμογες/services μπορουμε να κανουμε freeze (για να μειωθει η καταναλωση της μπαταριας/RAM); 4η: Κανα καλο calendar για υπενθυμισεις; Το stock ειναι λιγο χαλια. (π.χ. δεν εχει να παιζει ηχος καθε 15 λεπτα για να σου το θυμιζει) 5η: Τι ειναι το deodex? Εχω διαβασει διαφορα αλλα δεν εχω καταλαβει τι ακριβως κανει. Δεν ξέρω τί έχεις διαβάσει από την ενότητα Note II, αλλά εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=345784 θα σου λυθούν αρκετές απορίες.Όρμα Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Παίδες εχω samsung smart tv τελευταίο μοντέλο απο αυτές που βλέπουν και ακούνε. Υπάρχει τρόπος να ενωθεί το θηριακι με all share cast (all share play ειναι άλλο πράγμα) χωρίς την σχετική συσκευη απο την σαμμυ(apple tv μου θυμίζει); Χωρίς την συσκευή όχι δεν μπορεί από όσο ξέρω. Μπορείς να βλέπεις βίντεο και να χρησιμοποιήσεις το κινητό ως τηλεκοντρόλ. Ίσως και να κάνω λάθος φυσικά ήταν ενεργοποιημένο. άρα αυτά έπρεπε να τα κάνει; (το s-pen μπορεί χωρίς να ακουμπήσετε την οθόνη να σκρολαρετε δεξιά αριστερά να κατεβάζεται τη μπάρα κατάστασης η να ενεργοποιείτε της εφαρμογές με διπλό εικονικό κλικ) Σκρολ κάνει. Τα άλλα που λες δεν νομίζω, τουλάχιστον εγώ δεν έχω βρει πως μπορεί να τα κάνει Θελω να παρω το smart dock αλλα αξιζει να παρω και το allshare cast που λετε πιο πανω; σε μια τηλεοραση που θελω να συνδεσω το νοτε θα χρειαστω περιπου 8 με 10 μετρα καλωδιο hdmi (θα το περασω απο το ταβανι για να μην ειναι μες την μεση) . Μπορω να βρω τοσο μακρυ καλωδιο; και περιπου τι κοστος μπορει να εχει; Το smart dock μετατρέπει το κινητό σε υπολογιστή. Αν θέλεις απλά να κάνεις mirroring στην τηλεόραση μπορείς να πάρεις μόνο το αντίστοιχο καλώδιο και να κάνεις την δουλειά σου. Φυσικά αν έχεις το smart dock δεν χρειάζεται. Ενα καλο hdmi κοστίζει μεν, έχει διάφορες χρήσεις δε. Το allshare dongle σε περιορίζει. Είναι ευκολία, αλλά με το ανάλογο κόστος. Εμένα με βολεύει πολύ, είναι πολύ πιο φορητό από το καλώδιο. Με το καλώδιο όμως μπορείς να παίξεις και παιχνίδια(μηδαμινό lag), με το άλλο είναι δύσκολο, έχει περίπου μισό δευτερόλεπτο lag. Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Το smart dock μετατρέπει το κινητό σε υπολογιστή. Αν θέλεις απλά να κάνεις mirroring στην τηλεόραση μπορείς να πάρεις μόνο το αντίστοιχο καλώδιο και να κάνεις την δουλειά σου. Φυσικά αν έχεις το smart dock δεν χρειάζεται. Ενα καλο hdmi κοστίζει μεν, έχει διάφορες χρήσεις δε. Το allshare dongle σε περιορίζει. Είναι ευκολία, αλλά με το ανάλογο κόστος. Εμένα με βολεύει πολύ, είναι πολύ πιο φορητό από το καλώδιο. Με το καλώδιο όμως μπορείς να παίξεις και παιχνίδια(μηδαμινό lag), με το άλλο είναι δύσκολο, έχει περίπου μισό δευτερόλεπτο lag. Υποτιθεται οτι θα χρησιμοποιησω το smart dock στο μαγαζι μου οπου δεν εχω υπολογιστη και θα το εχω καπου μονιμα (μαζι με πληκτρολογιο και ποντικι). Τι εννοεις οταν λες "Φυσικα αν εχεις το smart dock δεν χρειαζεται" ; Τι πραγμα δεν θα μου χρειαστει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Στα χρησιμα που διαβαζα, επεσα πανω σε αυτο: Αν θέλεις να δεις πιο συγκεκριμένα τί ήταν χειρότερο για τη μπαταρία σου μετά από ώρες χρήσης, πληκτρολόγησε *#*#4636#*#* από κει που παίρνεις τηλέφωνο, και κοίτα στο Battery History. Το παταω, αλλα τιποτα :( Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Υποτιθεται οτι θα χρησιμοποιησω το smart dock στο μαγαζι μου οπου δεν εχω υπολογιστη και θα το εχω καπου μονιμα (μαζι με πληκτρολογιο και ποντικι). Τι εννοεις οταν λες "Φυσικα αν εχεις το smart dock δεν χρειαζεται" ; Τι πραγμα δεν θα μου χρειαστει; Θα σου πω τι έχω κάνει εγώ. Το Allshare για mirror σε ότι έχει hdmi (τηλεοραση, οθονη, προτζεκτορα κτλ) και ένα Bluetooth keyboard & mouse συν ενα usb hub και έχω επίσης έναν mini υπολογιστή που παιζει παντου. Κατά την γνώμη μου το smart dock σε περιορίζει με τα καλώδια και όχι το Allshare. Στην τελική είναι δική σου απόφαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Στα χρησιμα που διαβαζα, επεσα πανω σε αυτο: Το παταω, αλλα τιποτα :( Δεν παιζει αυτο σε samsung roms.Μονο σε pure google roms Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Παιδια 4 ερωτησεις; 1)Βγηκε η 4.1.2 για ελληνικες συσκευες?Οταν βγει την αναβαθμιση θα την κανω μονο με το Kies?Μεσω του τηλεφωνου μονο απο την αντιστοιχη επιλογη στις ρυθμισεις που λεει ελεγχος για ενημερωσεις γινεται?Ποιες απο τις 2 μεθοδους ειναι πιο αξοπιστη? 2)Τα δεδομενα μετα την αναβαθμιση χανονται?Γινεται κατι σαν φορματ δηλαδη? 3)Μερικες φορες στο πληκτρολογιο οταν χρησιμοποιω το πενακι δε μου βγαζει την επιλογη να γυρισω απο το χειρογραφο πληκτρολογιο στο κανονικο.Καμια ιδεα γιατι μπορει να συμβαινει αυτο? 4)Στο ιντερνετ υπαρχει καποια λυση με το θεμα του flash? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Για το flash μπες στο site της Adobe και μπορείς να το κατεβάσεις. Οι ενημερώσεις έρχονται και ΟΤΑ δηλαδή κατευθείαν στο κινητό σου. Το Kies για εμένα είναι σκουπίδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Με τον root explorer θα βρεις τις εφαρμογές στην ακόλουθη διαδρομή: System/apps Για να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή στον φάκελο αυτό, θα πρέπει να έχεις επιλέξει R/O πατώντας πανω δεξια εκει που λέει R/W Για ευκολία θα κάνεις τον φάκελο System / apps bookmark για να τον βρίσκεις εύκολα. Μετά θα φτιάξεις ένα φάκελο στην εξωτερική κάρτα και θα τον ονομάσεις Backup_ ονομα της ρομ που φοράς. Θα κάνεις bookmark κι αυτόν τον φάκελο. Μετά θα πας στο system/apps θα το κάνεις R/O και θα επιλέξεις από το μενού την πολλαπλή επιλογή. Είσαι έτοιμος να διαλέξεις τις εφαρμογές που θα αφαιρέσεις. Θα τικαρεις κάθε μία μαζί με το αρχείο odex που έχει από κάτω. Δεν έχουν όλες odex. Όταν τελειώσεις επιλέγεις μετακίνηση και τις ρίχνεις στον φάκελο που έφτιαξες. Επειδή κάποιες από αυτές τρέχουν ήδη στο background θα σου βγάλει μήνυμα διακοπής τους. Πάτα οκ. Όταν τελειώσει η μεταφορα κάνε μια επανεκίνηση. Προτείνω να γίνει sticky στη "Βίβλο" για τυχόν αποφυγή σχετικών ερωτήσεων στο μέλλον. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Την καρτα μνημης σεε τι μορφη την εχετε φορμαρει? Μπορειτε να βαλετε αρχεεια μεγεθους μεγαλυτερα απο 4.7 G ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts