Te_salat Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Χεχε καλως ηρθες στον κοσμο των Note :) Πραγματικα απο τοτε που πηρα στα χερια μου το πρωτο Note, δεν υπηρξε πισωγυρισμα για μενα, οτιδηποτε μικροτερο με αφηνει παγερα αδιαφορο ανεξαρτητως specs. Αυτο ειναι και "καταρα" βεβαια για εμας τους gadgetακηδες :lol: Ευχή είναι όχι κατάρα. Ξέρεις πόσα λεφτά γλυτώνουμε? Αν δεν το είχα πάρει, θα είχα αγοράσει τώρα το Ν4 κάνα 500αρικο γιατί δεν θα μπορουσα να περιμενω και σε λίγο καιρό θα πήγαινα στο S4 χάνοντας και πάλι χρήματα. Τώρα ξέρω θα τα σκάσω τον επόμενο Οκτώβριο πάλι. Ένα 300αρι το χρόνο οχι δύο:). Η μεγάλη επιτυχία του οφείλεται στο ότι μπορείς να έχεις τα πάντα στην τσέπη σου. Το 80% όσων κάνω καθημερινά γίνονται μ αυτό. Ειχα ipad από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε το 2010. Όλα καλά, όμως όταν το χρειαζομουν δεν το είχα μαζί μου. Έχω και τώρα μικρή συσκευή και μπορώ να συγκρίνω καθημερινά. Πλέον ξέρω οτιδήποτε άλλο δεν θα με καλύπτει. Θα μου λείπουν πολλά πράγμα οχι μόνο η μεγάλη οθόνη. Εκτός ολων αυτών, μου αρέσει πολύ εμφανισιακά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGIOS1977 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Δεν ξέρω αν ειναι το κατάλληλο thread αλλα εδώ γράφουν τέρατα του android και θαθελα να ρωτήσω. Μπορώ αφου κατεβασω torrent και srt file να αλλάξω το όνομα του srt για να παιζει το video με υποτιτλους ώστε να μην χρειάζομαι PC η τελικά το χρειάζομαι. Βρε παιδιά αν γίνεται με βλέπω χωρίς PC αφου το χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά για torrents.αν πρέπει να ρωτήσω αλλού δώστε μου το link Πάντως το τηλέφωνο ειναι φοβερό. Με ζαλιζε η σύζυγος για ένα τραγούδι , κάτσε να ανοίξεις το pc , να κατεβασεις YouTube downloader ( μόνο στο YouTube το εβρισκα) και ένα converter. Χαλαρά στον καναπέ μου κατέβασα στο τέρας tubemate και media converter και στα 5 λεπτά της είπα να ανοίξει τα Bluetooth ( του νοκια) :shock::shock: νατης το στείλω.περσι έτσι καιρό αγόρασα το 4ς το αγάπησα,το note το λατρεψα και ακόμη δεν έμαθα τα 2 % του.τελος διαβάζοντας το thread πολλοί προερχομαστε απο iOS και κανένας μας δεν έχει μετανιώσει.σιγουρα υπάρχει ΛΟΓΟΣ. Πίσω στο σκαλισμα , ειναι απύθμενο το ατιμο. :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Δεν ξέρω αν ειναι το κατάλληλο thread αλλα εδώ γράφουν τέρατα του android και θαθελα να ρωτήσω. Μπορώ αφου κατεβασω torrent και srt file να αλλάξω το όνομα του srt για να παιζει το video με υποτιτλους ώστε να μην χρειάζομαι PC η τελικά το χρειάζομαι. Βρε παιδιά αν γίνεται με βλέπω χωρίς PC αφου το χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά για torrents.αν πρέπει να ρωτήσω αλλού δώστε μου το link Πάντως το τηλέφωνο ειναι φοβερό. Με ζαλιζε η σύζυγος για ένα τραγούδι , κάτσε να ανοίξεις το pc , να κατεβασεις YouTube downloader ( μόνο στο YouTube το εβρισκα) και ένα converter. Χαλαρά στον καναπέ μου κατέβασα στο τέρας tubemate και media converter και στα 5 λεπτά της είπα να ανοίξει τα Bluetooth ( του νοκια) :shock::shock: νατης το στείλω.περσι έτσι καιρό αγόρασα το 4ς το αγάπησα,το note το λατρεψα και ακόμη δεν έμαθα τα 2 % του.τελος διαβάζοντας το thread πολλοί προερχομαστε απο iOS και κανένας μας δεν έχει μετανιώσει.σιγουρα υπάρχει ΛΟΓΟΣ. Πίσω στο σκαλισμα , ειναι απύθμενο το ατιμο. :lol::lol: Ναι αμε γινεται να δεις ταινια με ξεχωριστους υποτιτλους! Αλλα επειδη δε θυμαμαι αν μπορει και ο ενσωματωμενος player προτεινω MX player ή/και DICE player! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Όπως κ για υπολογιστή, έτσι κ στο android υπάρχει το πρόγραμμα BS Player. Ο οποίος κατεβάζει αυτόματα τους υπότιτλους των ταινιών μόλις βάλεις την ταινία να παίξει. Είναι δοκιμασμένη κ σίγουρη λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 μετράω ώρες που το έχω στην κατοχή μου. :D τόση ώρες στο γραφείο ζήτημα είναι να έχω δουλέψει 5 λεπτά :D μία ερωτήσουλα. Πώς μπορώ να σταματήσω την συνεχόμενη εναλλαγή των οθονών;;; Δηλαδή, έχω 5 οθόνες με τα widgets μου. Όταν φτάνω στην 1η οθόνη απο αριστερά δεν θέλω να με πηγαίνει κατευθείαν στην 5η, αλλά να σταματάει εκεί και να πρέπει να κάνω την αντίστροφη κίνηση για να πάω στις άλλες οθόνες. (δεν ξέρω αν το διατύπωσα σωστά...) ...Με μοντέρνα Ελληνικά.. θέλω να σταματήσω το looping των widgets screens. :D στον στοκ launcer δεν γινετε αυτο.υπαρχει περιπτωση να γινετε με καποιον αλλα κι αυτο με μια επιφυλαξη. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 στον στοκ launcer δεν γινετε αυτο.υπαρχει περιπτωση να γινετε με καποιον αλλα κι αυτο με μια επιφυλαξη. Στους υπόλοιπους ''γνωστούς'' launchers, π.χ. nova/apex, γίνεται κανονικά...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Παιδες καλημέρα. Το πενακι του θηρίου αναγνωρίζει κανονικά ελληνικά .? Δηλαδή μπορείς να γράψεις ολόκληρο κείμενο στα ελληνικά με τόνους και όλα τα σχετικά? Γιατί στο πρώτο θηρίο γίνεται μεν αλλά πολύ δύσκολα. Σου βγαίνει η ψυχή δηλαδή. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Παιδες καλημέρα. Το πενακι του θηρίου αναγνωρίζει κανονικά ελληνικά .? Δηλαδή μπορείς να γράψεις ολόκληρο κείμενο στα ελληνικά με τόνους και όλα τα σχετικά? Γιατί στο πρώτο θηρίο γίνεται μεν αλλά πολύ δύσκολα. Σου βγαίνει η ψυχή δηλαδή. Sent from my note Στο ελληνικό και γαλλικό firmware γράφεις κανανικότατα.:) Αντε σε περιμένουμε...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Στο ελληνικό και γαλλικό firmware γράφεις κανανικότατα.:) Αντε σε περιμένουμε...:D Να κάτι τέτοια διαβάζω πάλι και κολαζομαι:D Ευχαριστώ για την απάντηση την κάνω από εδώ πάλι γιατί σε αυτό το τοπικ έχω ταραχή:p Μια τελευταία ερώτηση. Πέρα από το φιρμ παίζει ρόλο και το πενακι σε αυτό. ? Γιατί φαντάζομαι δεν θα είναι δύσκολο να κάνουν και το πρώτο θηρίο να λειτουργεί έτσι. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 (edited) Να κάτι τέτοια διαβάζω πάλι και κολαζομαι:D Ευχαριστώ για την απάντηση την κάνω από εδώ πάλι γιατί σε αυτό το τοπικ έχω ταραχή:p Μια τελευταία ερώτηση. Πέρα από το φιρμ παίζει ρόλο και το πενακι σε αυτό. ? Γιατί φαντάζομαι δεν θα είναι δύσκολο να κάνουν και το πρώτο θηρίο να λειτουργεί έτσι. Sent from my note H τεχνολογία που βασίζεται η λειτουργία του s-pen προέρχεται από κορυφαία εταιρεία και νομίζω ότι το software ειναι πακέτο με το πενάκι για να έχει αυτη την άψογη λειτουργία. Από εκεί και πέρα είναι σαν να γράφεις με στυλό. Καμία διαφορά. Δεν υπάρχει αυτή η υλοποίηση σε καμία άλλη πλατφόρμα. Ουτε στο ios. Οσο είχα το ipad χρησιμοποιούσα διαφορες εφαρμογές για χειρόγραφες σημειώσεις. Το καταφερναν αλλά μεχρι εκει και με ταλαιπωρία. Ομως το να γραφεις με stylus και το κείμενο να μετατρέπεται σαν να πληκτρολογείς δεν γινονταν με τιποτα. Κάποιες εφαρμογές που το προσπάθησαν δεν είχαν επιτυχία. Edited December 6, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 H τεχνολογία που βασίζεται η λειτουργία του s-pen προέρχεται από κορυφαία εταιρεία και νομίζω ότι το software ειναι πακέτο με το πενάκι για να έχει αυτη την άψογη λειτουργία. Ok κατάλαβα. Τρομερό + αυτό με το πενακι. Παει το κινητό πολύ μπροστά για μένα. . Άντε με το νέο έτος κάποια στιγμή θα τα πούμε και από εδώ:p Αλλά πολύ ησυχία ρε παιδιά έχετε. Ούτε φλασαρισματα ούτε παιδευεστε πουθενά τίποτα απολύτως. Ησυχία ευτυχία τάξη και ασφάλεια:p:D Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Ok κατάλαβα. Τρομερό + αυτό με το πενακι. Παει το κινητό πολύ μπροστά για μένα. . Άντε με το νέο έτος κάποια στιγμή θα τα πούμε και από εδώ:p Αλλά πολύ ησυχία ρε παιδιά έχετε. Ούτε φλασαρισματα ούτε παιδευεστε πουθενά τίποτα απολύτως. Ησυχία ευτυχία τάξη και ασφάλεια:p:D Sent from my note Τrue dat. Ειναι λογικο ομως, η συσκευη δουλευει αψογα out of the box και δεν υπαρχει πραγματικος λογος για πειραγματα. Ειμαι σιγουρος πως οσοι βαζουν custom roms (οπως κι εγω) το κανουν καθαρα for the sake of it ή για να περασουν κανα θεματακι. Πχ εβαλα την Ω η οποια ομολογουμενως λειτουργει αψογα. Οκ, και η στοκ αψογα λειτουργουσε, απλως τωρα αλλαξα το UI και εχω περισσοτερες εφαρμογες στο multiwindow :lol: Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Να κάτι τέτοια διαβάζω πάλι και κολαζομαι:D Ευχαριστώ για την απάντηση την κάνω από εδώ πάλι γιατί σε αυτό το τοπικ έχω ταραχή:p Μια τελευταία ερώτηση. Πέρα από το φιρμ παίζει ρόλο και το πενακι σε αυτό. ? Γιατί φαντάζομαι δεν θα είναι δύσκολο να κάνουν και το πρώτο θηρίο να λειτουργεί έτσι. Sent from my note Λοιπόν άκου να δεις. Δοκίμασα το πενάκι του Note1 στο πληκτρολόγιο του Note2 (μιας και το δικό μου Note το έχει συνάδελφος) και συμβαίνει το εξής. Μόλις πλησιάζει η μύτη απο το πενάκι στο πληκτρολόγιο χωρίς να ακουμπήσει την οθόνη αρχίζει και γράφει τρελά. Σύμβολα, γράμματα αλλά από το λίγο που το δοκίμασα βλέπω πως τα αναγνωρίζει τα ελληνικά πλιν όμως έχει γράψει και διάφορα σύμβολα! Οπότε φαντάζομαι πως δεν θα είναι δύσκολο να τελειοποιηθεί στο Note1. Εσύ βέβαια μην ασχολείσαι και πολύ αφού θα μας έρθεις από εδώ...άστο για τον επόμενο κάτοχο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axacl Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Καλημέρα και απο μένα. 1ο μήνυμα στο φόρουμ :O και δέν ξέρω αν βρίσκομαι στο σωστό νήμα:worry: ... Είμαι κάποια "κλίκ" πρίν την απόκτηση της συσκευής, την οποία "ανακάλυψα" τυχαία, αναζητώντας τρόπο για να αντικαταστήσω ένα netbook Acer με το οποίο έκανα (με τρομερή δυσκολία) τη δουλειά μου. Για να μήν πολυλογώ, θα ήμουν ευγνώμων αν κάποιοι απο τους φίλους με διαφώτιζαν στο αν μπορώ να εκτελέσω γρήγορα και ΣΩΣΤΑ, κάποιες σημαντικές, για μένα λειτουργίες, όπως : Επεξεργασία φωτο/κειμένων με επισύναψη μικρών/μεσαίων κειμένων, εγγραφή 2σελιδων, 3σέλιδων το πολύ, στα Ελληνικά/Αγγλικά,αν το πενάκι κάνει όντως αυτά που εχω δεί στα βιντεάκια :happy:... ευκολή,γρήγορη αποστολή email... Θέτοντας υπόψιν οτι είμαι τεχνολογικά "αγγράματος" αν και κάτοχος ενος galaxy Ace εδω και 2 χρόνια, στο οποίο μόνο μερικά πολύ βασικά έχω χρησιμοποιήσει... Την φορητότητα και την δύναμη του note την έχω κατανοήσει πλήρως,αλλά η τεχνολογική μου ανεπάρκεια σε συνδυασμό με το κόστος της συσκευής (περνάμε δύσκολες εποχές επαγγελματικά) με κάνει διστακτικό ! Εχω και ένα άγχος, γιατι ενω διαβάζω απο το site μανιωδώς τα εξαιρετικά άρθρα, καταλαβαίνω ελάχιστα για τα android και γένικα για την τεχνολογία των smartphones... Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα, και ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Ok κατάλαβα. Τρομερό + αυτό με το πενακι. Παει το κινητό πολύ μπροστά για μένα. . Άντε με το νέο έτος κάποια στιγμή θα τα πούμε και από εδώ:p Αλλά πολύ ησυχία ρε παιδιά έχετε. Ούτε φλασαρισματα ούτε παιδευεστε πουθενά τίποτα απολύτως. Ησυχία ευτυχία τάξη και ασφάλεια:p:D Sent from my note Πολυ φοβάμαι ότι τα φλασαρίσματα θα αρχίσουν με την 4.2 η την 5.0 αναγκαστικά. Είναι το μοναδικό μου αγχος. Θυμάμαι ποσο στρωτά δούλευε το Sii πριν το ICS και φοβάμαι μην συμβεί κάτι ανάλογο στο μέλλον. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα μείνω εδω που είμαι. Δεν την ξαναπατάω. Η official δουλευει τοσο καλά που δεν βλεπω τον λογο να μπώ στην διαδικασία φλασαρίσματος. Το πιθανότερο είναι να ψάχνομαι μετά τι φταίει για κάθε ψιλο προβληματάκι. Υ.Γ. Δείτε πόσο πιο γρηγορα ενεργοποιείται το google search μετα την πρόσφατη αναβάθμιση. Επιτέλους ξαναγινε πρακτικό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Καλημέρα σε όλους. δεύτερη μέρα με το τηλέφωνο και είμαι κατενθουσιασμένος! ούτε pc άνοιξα αυτές τις 2 ημέρες, ούτε Kindle, ούτε ipad ούτε τίποτα. :lol: Μακράν η καλύτερη μου αγορά σε ότι αφορά τα κινητά. Στο σημείο αυτό θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την μεγάλη και πολύτιμη βοήθεια των παιδιών του forum αλλά και το ίδιο το myphone γενικότερα. Αλλά πολύ ησυχία ρε παιδιά έχετε. Ούτε φλασαρισματα ούτε παιδευεστε πουθενά τίποτα απολύτως. Δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα. :) Εγώ αν εξαιρέσεις το mail που το δουλεύω απο το gmail app, δεν έχω πειράξει τίποτα άλλο στο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Έχω περάσει την γαλλική. Είναι η 4.1.1. Βλέπω πολλοί με ελληνική έχουν 4.1.2. Βάζω να κάνει έλεγχο αναβάθμισης λογισμικού και μου λέει οτι έχω την τελευταία... Κάποιος να επιβεβαιώσει; Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Έχω περάσει την γαλλική. Είναι η 4.1.1. Βλέπω πολλοί με ελληνική έχουν 4.1.2. Βάζω να κάνει έλεγχο αναβάθμισης λογισμικού και μου λέει οτι έχω την τελευταία... Κάποιος να επιβεβαιώσει; H 4.2.1 ειναι leaked. Δεν ειναι official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 H 4.2.1 ειναι leaked. Δεν ειναι official. 4.1.2 εννοείς; Κάποιος με γαλλική να επιβεβαιώσει ότι η τελευταία είναι η 4.1.1; Ποιά είναι η τελευταία official ελληνική; Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Δεν υπάρχει επίσημη 4.2.1 Όλες είναι 4.1.1 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Ναι, την 4.1.2 εννοώ. Η τελευταία Ελληνική είναι η N7100XXALJ3 (4.1.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odyssseas Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 (edited) Καλημέρα. Εκανε αναβάθμιση το gmail και τώρα τα γράμματα όταν διαβάζεις ένα mail είναι πολύ μικρά. Υπάρχει καμιά ρύθμηση να μην στραβωθούμε. Πριν την αναβάθμηση ήταν κανονικά. Και κάτι ακόμα ποιός είναι ένας πολύ καλός browser για το αεροπλάνο μας;(note2) Edited December 6, 2012 by odyssseas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Δεν ξέρω αν ειναι το κατάλληλο thread αλλα εδώ γράφουν τέρατα του android και θαθελα να ρωτήσω. Μπορώ αφου κατεβασω torrent και srt file να αλλάξω το όνομα του srt για να παιζει το video με υποτιτλους ώστε να μην χρειάζομαι PC η τελικά το χρειάζομαι. Βρε παιδιά αν γίνεται με βλέπω χωρίς PC αφου το χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά για torrents.αν πρέπει να ρωτήσω αλλού δώστε μου το link Πάντως το τηλέφωνο ειναι φοβερό. Με ζαλιζε η σύζυγος για ένα τραγούδι , κάτσε να ανοίξεις το pc , να κατεβασεις YouTube downloader ( μόνο στο YouTube το εβρισκα) και ένα converter. Χαλαρά στον καναπέ μου κατέβασα στο τέρας tubemate και media converter και στα 5 λεπτά της είπα να ανοίξει τα Bluetooth ( του νοκια) :shock::shock: νατης το στείλω.περσι έτσι καιρό αγόρασα το 4ς το αγάπησα,το note το λατρεψα και ακόμη δεν έμαθα τα 2 % του.τελος διαβάζοντας το thread πολλοί προερχομαστε απο iOS και κανένας μας δεν έχει μετανιώσει.σιγουρα υπάρχει ΛΟΓΟΣ. Πίσω στο σκαλισμα , ειναι απύθμενο το ατιμο. :lol::lol: Αν έχεις κατεβάσει τους υπότιτλουςκαι θέλεις απλά να τους μετονομάσεις γίνεται πολύ απλά μέσω ενός file explorer. Προτείνω solid explorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Καλημέρα. Εκανε αναβάθμιση το gmail και τώρα τα γράμματα όταν διαβάζεις ένα mail είναι πολύ μικρά. Υπάρχει καμιά ρύθμηση να μην στραβωθούμε. Πριν την αναβάθμηση ήταν κανονικά. Και κάτι ακόμα ποιός είναι ένας πολύ καλός browser για το αεροπλάνο μας;(note2) Για δοκίμασε το εξής: Πρωτα απο τις ρυθμισεις οθονη/μεγεθος γραμματοσειράς. Μετα πήγαινε στην εφαρμογή πατα κάτω αριστερα το soft button των μενου και επέλεξε ρυθμίσεις/Γενικές ρυθμίσεις/ και δες αν ειναι τικαρισμένο το auto fit messages. Μετά άνοιξε ενα mail και δες με διπλό ταπ αν γινεται τιποτα. Σε μενα παντως δεν ειναι ιδαιτερα μικρά τα γράμματα. Επισης τωρα δέχεται και pinch to zoom για μεγένθυση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Παιδες καλημέρα. Το πενακι του θηρίου αναγνωρίζει κανονικά ελληνικά .? Δηλαδή μπορείς να γράψεις ολόκληρο κείμενο στα ελληνικά με τόνους και όλα τα σχετικά? Γιατί στο πρώτο θηρίο γίνεται μεν αλλά πολύ δύσκολα. Σου βγαίνει η ψυχή δηλαδή. Sent from my note Αν δεν ήσουν εσύ θα την είχες ακούσει με την ερώτηση που έκανες:lol: Αντε ακόμα να το πάρεις; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts