Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πετρο εγω αυτο που θα εκανα ειναι να παω στα settings-application manager-tab All θα εβρισκα το samsung keyboard και θα εκανα clear data -reboot και θα τσεκαρα αν το θεμα παραμενει.Στο δικο μου με γαλλικη rom δεν μπορω να αναπαραγω αυτο που βλεπω στο screenshot σου

Κι εγω με γαλλικη ειμαι Αργυρη, το εκανα και αυτο αλλα δυστυχως το θεμα παραμενει. Εντυπωση μου κανει παντως γιατι δεν ασχοληθηκα με κατι που θα μπορουσε να το εχει προκαλεσει.

Αν καποιος ανεβασει το apk και το ξαναπερασω λες να λυθει? Αλλα και παλι δεν εχει λογικη μαλλον. Αν δω τα σκουρα βεβαια θα περασω το swype να τελειωνω γιατι δε με βλεπω για reset για κατι τετοιο..

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πάντως και εγώ που το έψαξα δεν έχω swype. Αν ξέρει κανείς κάτι ας βοηθήσει.

Βλεπεις το ιδιο με την εικονα που εχω ανεβασει φιλε μου?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ναι βλέπω ακριβώς την ίδια εικόνα.

Βρήκα τι έφταιγε.Στην προβασιμότητα είχα Ενεργοποιήσει το watch it.Ενα πρόγραμμα για το headset pro hands free.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Φίλε μου,όπως τα λες είναι, ναι, κάποιες φορές το iphone με JB κολλάει...Εδώ δε θα έχεις τα ίδια!! Απλά εδώ το root είναι για να αποκτήσεις πλήρη διακαιώματα στο τηλέφωνο!! Δε θα σου χαλάσει, δε θα σου κολλάει και θα είναι το ίδιο όπως πριν. Απλά θα το κάνεις ότι θέλεις εσύ,βγάζοντας πράγματα που δε θέλεις και βέβαια αυτά που μπορούν να βγουν. Για παράδειγμα δε θέλεις το samsung hub το πετάς έξω και δεν τρέχει κάτι. Αυτή είναι η σαβούρα ή κάποια wallpapers που δε σου αρέσουν....και κάποια άλλα που,επαναλαμβάνω, μπορείς να βγάλεις. Οπότε δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα!!!!!!!!! Αν αποφασίσεις να το πάρεις απλά θα χαμογελας με το τηλέφωνο που απέκτησες,όπως όλοι εδώ άλλωστε, γινόμενος μέλος στην...παιδική χαρά του note2!!

Ωραια τοτε. Βασικα βλεπει κανεις διαφορα βγαζοντας αυτα τα αχρηστα ας πουμε πραγματακια; Αξιζει με λιγα λογια να κανω ρουτ;

Αμα είναι να κάνει κάποιος ροοτ μόνο και μόνο για να βγάλει 5-10 αχρηστα app δεν αξιζει... βαλτε τα σε εναν φάκελο και αφήστετα εκει... εχω μέσα 230 εφαρμογες απο το μαρκετ μονο και δεν μασαει η συσκευη...

Καλησπερα σε ολους. Ποια ειναι η αποψη σας για το ποια rom να εγκαταστησω?

N7100XXALJ1 N7100OXAALJ1 - Download - France - Mirror

N7100XXALJ1 N7100OXAALJ1 - Download - Greece- Mirror

και κατι τελευταιο...το αρχειο που κατεβασα απο την γαλλικη ρομ βγαζει ενα αρχειο .tar.md5 και ενα .dll Υποθετω πως στο odin παταω pda και επιλεγω το .tar.md5? Το αλλο αρχειο δεν χρειαζεται?

Σας ευχαριστω και συγγνωμη αλλα ειμαι τελειως noob...

και κατι τελευταιο...το αρχειο που κατεβασα απο την γαλλικη ρομ βγαζει ενα αρχειο .tar.md5 και ενα .dll Υποθετω πως στο odin παταω pda και επιλεγω το .tar.md5? Το αλλο αρχειο δεν χρειαζεται?

Στη θέση σου θα έβαζα τη Γαλλική.

Το dll δε χρειάζεται.

Αυτό με το swype είναι λίγο περίεργο.

Στις αρχές το είχα τικ-άρει αλλά δε δούλευε. Σήμερα από περιέργεια το δοκίμασα και δουλεύει κανονικά!

Ρε παιδιά μια βοήθεια το πληκτρολόγιο πως γίνεται να είναι και στα ελληνικά και στα αγγλικά να μπορείς να αλλάζεις την γλώσσα τώρα το έχω στα ελληνικά σας ευχαριστω

Ρε παιδιά μια βοήθεια το πληκτρολόγιο πως γίνεται να είναι και στα ελληνικά και στα αγγλικά να μπορείς να αλλάζεις την γλώσσα τώρα το έχω στα ελληνικά σας ευχαριστω

Ρυθμίσεις/Γλώσσα και εισαγωγή/πατάς το γρανάζι δίπλα από το πληκτρολόγιο/Γλώσσες εισαγωγής/κατεβάζεις και τικαρεις αυτές που θες.:)

Ναι βλέπω ακριβώς την ίδια εικόνα.

Βρήκα τι έφταιγε.Στην προβασιμότητα είχα Ενεργοποιήσει το watch it.Ενα πρόγραμμα για το headset pro hands free.

Aψογος!! Εγω ειχα βαλει το Light Flow στην προσβασιμοτητα. Μολις το απενεργοποιησα δουλεψε και το πληκτρολογιο σωστα :)

Τωρα μενει να βρουμε πως μπορουμε να τα εχουμε ενεργοποιημενα και τα δυο.

Παντως μου φαινεται περιεργο πως μπορουν να συνδεονται αυτα τα δυο..

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Aψογος!! Εγω ειχα βαλει το Light Flow στην προσβασιμοτητα. Μολις το απενεργοποιησα δουλεψε και το πληκτρολογιο σωστα :)

Τωρα μενει να βρουμε πως μπορουμε να τα εχουμε ενεργοποιημενα και τα δυο.

Παντως μου φαινεται περιεργο πως μπορουν να συνδεονται αυτα τα δυο..

Μηπως ενεργοποιειται το talkback ταυτοχρονα και δημιουργει θεμα με το swype του πληκτρολογιου?Εχω διαβασει για το lightflow οτι ενεργοποιει το talkback

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Μηπως ενεργοποιειται το talkback ταυτοχρονα και δημιουργει θεμα με το swype του πληκτρολογιου?Εχω διαβασει για το lightflow οτι ενεργοποιει το talkback

H πλακα ειναι πως οντως οταν ενεργοποιω το light flow μου πεταγεται ενα pop up που λεει οτι το talkback δεν μπορει να ειναι ταυτοχρονα ενεργοποιημενο με το air view (ασχετο δηλαδη). Επιλεγω ΟΚ και μετα εχω στην Προσβασιμοτητα ενεργοποιημενο το light flow (που μας ενδιαφερει) αλλα το talkback ειναι απενεργοποιημενο (ολα καλα δλδ).

Ωστοσο και ο φιλος ειχε το ιδιο θεμα χωρις light flow. Ο,τι να ναι :lol:

Και το light flow μου ειναι πολυ χρησιμο για να το βγαλω :(

Παρεμπιπτοντως μηπως εχει κανεις καποιο swype apk που να δουλευει σωστα στην αναλυση μας?

Edited by Prattein_Aloga

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

H πλακα ειναι πως οντως οταν ενεργοποιω το light flow μου πεταγεται ενα pop up που λεει οτι το talkback δεν μπορει να ειναι ταυτοχρονα ενεργοποιημενο με το air view (ασχετο δηλαδη). Επιλεγω ΟΚ και μετα εχω στην Προσβασιμοτητα ενεργοποιημενο το light flow (που μας ενδιαφερει) αλλα το talkback ειναι απενεργοποιημενο (ολα καλα δλδ).

Ωστοσο και ο φιλος ειχε το ιδιο θεμα χωρις light flow. Ο,τι να ναι :lol:

Και το light flow μου ειναι πολυ χρησιμο για να το βγαλω :(

Παρεμπιπτοντως μηπως εχει κανεις καποιο swype apk που να δουλευει σωστα στην αναλυση μας?

Πετρο αν κανεις εγγραφη εδω http://www.swype.com/ και το κατεβασεις νομιζω οτι θα παιζει μια χαρα

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

βγήκε νεα ελληνική

PDA: N7100XXALJ3

CSC: N7100OXXALJ4

Version: 4.1.1

Date: 2012-10-11

Samsung Note II

Πετρο αν κανεις εγγραφη εδω http://www.swype.com/ και το κατεβασεις νομιζω οτι θα παιζει μια χαρα

Αν βάλουμε άλλο πληκτρολόγιο πως θα ενεργοποιούμε το s-pen?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αν βάλουμε άλλο πληκτρολόγιο πως θα ενεργοποιούμε το s-pen?

Δε γινεται, αυτο διαπιστωσα τωρα :(

Το Swype που μας εδωσε ο Αργυρης εχει αναγνωριση γραφης αλλα ειναι χαλια (και λογικο) μπροστα στη stock του Samsung Keyboard..

Απλως καλουμαστε να διαλεξουμε αν θα εχουμε το Light Flow ή το Samsung keyboard με ολα του τα καλουδια.

Το εψαξα λιγο στο νετ και κατεληξα πως ειναι προβλημα που το εχουν χρηστες με διαφορες εφαρμογες που χρησιμοποιουν το accessibility. Λογικα θα υπαρξει λυση απο τους developers των εφαρμογων (ελπιζω).

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Μπορει να μου πει καποιος γιατι οταν παταω στο odin το start να μου περασει την καινουργια ρομ μου βγαζει μηνυμα ''παραμετρος εσφαλμενη'' και δεν κανει τιποτα μετα.

Μπορει να μου πει καποιος γιατι οταν παταω στο odin το start να μου περασει την καινουργια ρομ μου βγαζει μηνυμα ''παραμετρος εσφαλμενη'' και δεν κανει τιποτα μετα.

Εισαι σιγουρος πως εχεις ακολουθησει σωστα τα βηματα?

Κατ'αρχην σου βγαζει με γαλαζιο χρωμα πως εχει συνδεθει η συσκευη σου? Τη rom τη βαζεις κανονικα στο PDA?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

μπορεί κάποιος που εχει αγοράσει τα "ελληνικά" note 2 (πλαισιο,vodafone κλπ) να μου πει αν στις επαφές υπάρχει δεξιά μπάρα κύλισης με ελληνικούς χαρακτήρες?
Samsung Note II

Εισαι σιγουρος πως εχεις ακολουθησει σωστα τα βηματα?

Κατ'αρχην σου βγαζει με γαλαζιο χρωμα πως εχει συνδεθει η συσκευη σου? Τη rom τη βαζεις κανονικα στο PDA?

Ανοιγω odin3 v3.04--> επιλεγω pda---> βαζω το αρχειο με καταληξη .tar.md5--->βαζω το τηλεφωνο σε download mode---> συνδεω το τηλεφωνο---> γινεται μπλε και βγαζει μηνυματακι connected---> παταω start---> βγαινει η χοντρη....

Παιδιά πάντως το δικό μου το note λαγκάρει κάπως στο άνοιγμα εφαρμογών. Και με ενεργοποιημένο και με απενεργοποιημένο το power saving mode.. Παρατηρώ ότι ειδικά αν έχω κλείσει όλες τις εφαρμογές μέσω του task manager μόλις πατάω π.χ. τα μυνήματα να ανοίξουν, η εφαρμογή ανοίγει με, ελαφρό μεν, πλην όμως διακριτέο και δια γυμνού οφθαλμού, λαγκάρισμα...Το έχει παρατηρήσει άλλος?

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

μπορεί κάποιος που εχει αγοράσει τα "ελληνικά" note 2 (πλαισιο,vodafone κλπ) να μου πει αν στις επαφές υπάρχει δεξιά μπάρα κύλισης με ελληνικούς χαρακτήρες?

Δεν βλεπω κανενα λογο να εχουν δεξια ελληνικα τα τηλεφωνα απο vodafone πλαισιο κτλ .Ειναι καθαρα θεμα rom.

Παιδιά πάντως το δικό μου το note λαγκάρει κάπως στο άνοιγμα εφαρμογών. Και με ενεργοποιημένο και με απενεργοποιημένο το power saving mode.. Παρατηρώ ότι ειδικά αν έχω κλείσει όλες τις εφαρμογές μέσω του task manager μόλις πατάω π.χ. τα μυνήματα να ανοίξουν, η εφαρμογή ανοίγει με, ελαφρό μεν, πλην όμως διακριτέο και δια γυμνού οφθαλμού, λαγκάρισμα...Το έχει παρατηρήσει άλλος?

Τασο βγαζεις απο την cached μνημη τη συγκεκριμενη εφαρμογη (τη σκοτωνεις με τον task manager) και το τηλεφωνο πρεπει να την ξανακαλεσει.Συνεπως βλεπεις αυτη την καθυστερηση.Θα σου συνιστουσα να μην το κανεις αυτο και ειδικα για λειτουργικες εφαρμογες

Θα σου ελεγα να μην ασχολεισαι με τον Task manager και να χαρεις το τηλεφωνο.

Edited by afilopou

Ανοιγω odin3 v3.04--> επιλεγω pda---> βαζω το αρχειο με καταληξη .tar.md5--->βαζω το τηλεφωνο σε download mode---> συνδεω το τηλεφωνο---> γινεται μπλε και βγαζει μηνυματακι connected---> παταω start---> βγαινει η χοντρη....

Δεν εχω συνανησει ξανα κατι τετοιο. Εγω θα ξανακατεβαζα τη rom μηπως εχει γινει καποιο λαθος κατα το download ή/και θα δοκιμαζα σε αλλο pc..

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Για να δουμε αν μπορουμε να κανουμε να μην βγαινει η χοντρη.

1.Ξανακατεβασε τη rom και σβησε την παλια.

2. Πηγαινε στον task manager των windows στο tab "services" και οπου βλεπεις service που να εχει το ονομα kies το σκοτωνεις (end process).

3. Ανοιξε το odin βαλε τη rom στο pda (οταν κατεβασεις τη rom και τη ξεζιπαρεις θα εχει μεσα ενα .Tar.md5 αρχειο και ενα .dll Ασε τα οπως ειναι και τα 2.Μη σβησεις τιποτα) και προσπαθησε να φλασαρεις παλι.

Μια λυση θα ηταν απο το .tar.md5 να αφαιρεσεις το .md5 και να εχεις ενα αρχειο .tar αλλα δεν θα στο συνιστουσα

Edited by afilopou

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)