tsipfi Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Ενω πάνω δεξιά είναι σωστή η ώρα στο widget του weather έχει τη παλιά και δεν ξέρω πως να την αλλάξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 (edited) Ενω πάνω δεξιά είναι σωστή η ώρα στο widget του weather έχει τη παλιά και δεν ξέρω πως να την αλλάξω Θα βαλεις το κινητο στο Ιντερνετ,και θα πας στο widget του καιρου,και θα πατησεις το γραναζακι που εχει πανω δεξια,οποτε και θα αλλαξει και θα μπει η καινουρια εγγραφη. Κι εμενα μου το ειπε καποιο παιδι απο δω. Ειδα εδω σε ενα ιταλικο σαιτ που πουλαει το Νote II,οτι ειναι συμβατο με το 4G. Δειτε το.(Εκανα μεταφραση με το bing translator). http://www.microsofttranslator.com/bv.aspx?idp=933&sid=102737224820121030202231&color=4&from=it&to=el&a=http%3A%2F%2Fwww.setelefonando.net%2Fdettagli.asp&f=1 Edit.Δειτε κι αυτο. http://www.setelefonando.net/dettagli.asp?idp=933 Η τιμη ειναι χωμα,αλλα δεν ξερω τιποτα για τον Ιταλο,ουτε και αν πουλαει στην Ελλαδα. Edited October 30, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Ειδα εδω σε ενα ιταλικο σαιτ που πουλαει το Νote II,οτι ειναι συμβατο με το 4G. Δειτε το.(Εκανα μεταφραση με το bing translator). http://www.microsofttranslator.com/bv.aspx?idp=933&sid=102737224820121030202231&color=4&from=it&to=el&a=http%3A%2F%2Fwww.setelefonando.net%2Fdettagli.asp&f=1 Edit.Δειτε κι αυτο. http://www.setelefonando.net/dettagli.asp?idp=933 Η τιμη ειναι χωμα,αλλα δεν ξερω τιποτα για τον Ιταλο,ουτε και αν πουλαει στην Ελλαδα. χαζομάρες λέει. Το 7100 δεν έχει LTE. Απλά πράγματα. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 χαζομάρες λέει. Το 7100 δεν έχει LTE. Απλά πράγματα. Πάντως η τιμή αν το σάιτ ειναι αξιόπιστο ειναι 100 ευρω κάτω απο την καλύτερη τιμή στα εδω eshops. Πάντως το βγάζει στο idealo.it οπότε μάλλον δεν υπαρχει πρόβλημα. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Πάντως η τιμή αν το σάιτ ειναι αξιόπιστο ειναι 100 ευρω κάτω απο την καλύτερη τιμή στα εδω eshops. Πάντως το βγάζει στο idealo.it οπότε μάλλον δεν υπαρχει πρόβλημα. μπορεί να καταλάβει κάποιος αν στέλνει Ελλάδα? άκυρο...μόνο Ιταλία στέλνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c1oud Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Πως μπορώ να σιγουρευτώ ότι έχω την ελληνική ρομ. Την πέρασα μέσω Odin αλλά νομίζω οι κωδικοί με το γαλλικό που είχα είναι ίδιο. Γνωρίζει κάποιος να μ πει τους κωδικού για την ελληνική ρομ? έχω την εντύπωση πως όταν πατάω το πλήκτρο των ρυθμίσεων ότι λαγκάρει λίγο η μπάρα που βγαίνει από κάτω. Εννοώ η κινησή της δε φαινεται συνεχής μερικές φορές. Το κάνει κ σε σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c1oud Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 (edited) Τίποτα ουσιώδες. Αλλά νόμιζα ότι θα είχε και ελληνικά στο στις επαφές στα γράμματα. Αλλά δεν έγινε τελικά τίποτα. Οπότε υποψιάζομαι ότι κάποια βλακεία έγινε με το odin παρόλο που έδειξε ότι όλα πήγαν οκ. Εννοώ τους κωδικούς στις πληροφορίες συστήματος. Και τα δύο και το ελληνικό καιτ ο γαλλικό βλέπω ότι έχουν N7100XXALJ1 N7100OXXALJ1 πως θα καταλάβω ποιο έχω? Τελικά το έβαλα στο kies και μου δείχνει οτι είναι (XEF) οπότε γαλλικό υποθέτω. Μου κάνει εντύπωση γιατί από odin έδειξε ότι περάστηκε σωστα.. Edited October 30, 2012 by c1oud Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Καλημέρα (πλεον). Παιδιά μια "χαζη" ερώτηση, κοιτάω στο storage, παρατηρώ ότι αναφέρει 10,36GB (Maximum). Eιναι οκ ? Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Καλημέρα (πλεον). Παιδιά μια "χαζη" ερώτηση, κοιτάω στο storage, παρατηρώ ότι αναφέρει 10,36GB (Maximum). Eιναι οκ ? Μια χαρα εισαι!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Να φανταστώ στο insomnia? ναι στο ινσομνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakost Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) Thank you !!!!:) @aroutis καλώς ήρθες στον κόσμο του Note II. :)Κάνε μας κανένα review για την φωτογραφική μηχανή του.;) Ο χώρος είναι όντως τόσο.Εγώ για να τον κρατάω ελεύθερο για εφαρμογές μόνο ,πήρα αυτην την κάρτα μνήμης http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Memory-Cards/SanDisk-Ultra-MicroSDHC-Class-10-with-SDadapter-32GB-SDSDQU-032G-U46A-SDSDQ.htm. για φωτο,βιντεο,μουσική κλπ. Edited October 31, 2012 by thakost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoopc Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Καλησπέρα! Ειμαι κάτοχος Note 1 και επειδή αποφάσισα με ολα αυτα που γράφετε να μπω και εγω στην παρέα σας και να παρω το Note 2. Ομως εχω μπερδευτεί λιγακι. Απο οτι εχω καταλάβει μονο τα γαλλικά αναγνωρίζουν ελληνική γραφη με το spen? Πηρα ενα καταστημα (Bird Phone) και μου ειπε οτι εχει ευρωπαικο (δεν ξερει αν ειναι Γαλλικο η Γερμανικο) αλλα δεν γραφει καθολου ελληνικα ουτε καν τα sms! Μονο με Greeklish!!! Έπειτα επικοινώνησα με τον Νικο στο Extreame mobile και μου ειπε οτι εχει Γερμανικα αλλα αναγνωρίζει κανονικά ελληνικα με την γραφιδα!!!! Μπερδεύτηκα!!! Επισης απο εβδομάδα θα εχει και ελληνικής αντιπροσωπίας. Ομως με τα update τι θα γίνεται? Τελικά τα γερμανικα αναγνωρίζουν ελληνικη γραφη η οχι? Τι να κανω? Η βοηθεια σας μου ειναι πολυ σημαντική.. Σημειωτέον οτι ΔΕΝ θελω να το πειραξω. Σας ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Καλησπέρα! Ειμαι κάτοχος Note 1 και επειδή αποφάσισα με ολα αυτα που γράφετε να μπω και εγω στην παρέα σας και να παρω το Note 2. Ομως εχω μπερδευτεί λιγακι. Απο οτι εχω καταλάβει μονο τα γαλλικά αναγνωρίζουν ελληνική γραφη με το spen? Πηρα ενα καταστημα (Bird Phone) και μου ειπε οτι εχει ευρωπαικο (δεν ξερει αν ειναι Γαλλικο η Γερμανικο) αλλα δεν γραφει καθολου ελληνικα ουτε καν τα sms! Μονο με Greeklish!!! Έπειτα επικοινώνησα με τον Νικο στο Extreame mobile και μου ειπε οτι εχει Γερμανικα αλλα αναγνωρίζει κανονικά ελληνικα με την γραφιδα!!!! Μπερδεύτηκα!!! Επισης απο εβδομάδα θα εχει και ελληνικής αντιπροσωπίας. Ομως με τα update τι θα γίνεται? Τελικά τα γερμανικα αναγνωρίζουν ελληνικη γραφη η οχι? Τι να κανω? Η βοηθεια σας μου ειναι πολυ σημαντική.. Σημειωτέον οτι ΔΕΝ θελω να το πειραξω. Σας ευχαριστω προκαταβολικα. Μην ακους το birdphone. Ενω σαν καταστημα ειναι απολυτως αξιοπιστο, μαλλον δεν ξερουν καλα τα προιοντα τους :) Αφου ειναι ευρωπαικο σιγουρα γραφει ελληνικα και τα αναγνωριζει. Απο κει και περα απ'ο,τι λενε τα παιδια εδω, το γαλλικο αναγνωριζει τον ελληνικο γραφικο σου χαρακτηρα και τον μετατρεπει κανονικα σε ελληνικους χαρακτηρες. Το γερμανικο οχι. Η αποψη μου ειναι (παρολο που δεν εχω τη συσκευη προς το παρον) πως και το γερμανικο θα παρει καποιο update που θα αναγνωριζει κανονικα τα ελληνικα. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Καλησπέρα! Ειμαι κάτοχος Note 1 και επειδή αποφάσισα με ολα αυτα που γράφετε να μπω και εγω στην παρέα σας και να παρω το Note 2. Ομως εχω μπερδευτεί λιγακι. Απο οτι εχω καταλάβει μονο τα γαλλικά αναγνωρίζουν ελληνική γραφη με το spen? Πηρα ενα καταστημα (Bird Phone) και μου ειπε οτι εχει ευρωπαικο (δεν ξερει αν ειναι Γαλλικο η Γερμανικο) αλλα δεν γραφει καθολου ελληνικα ουτε καν τα sms! Μονο με Greeklish!!! Έπειτα επικοινώνησα με τον Νικο στο Extreame mobile και μου ειπε οτι εχει Γερμανικα αλλα αναγνωρίζει κανονικά ελληνικα με την γραφιδα!!!! Μπερδεύτηκα!!! Επισης απο εβδομάδα θα εχει και ελληνικής αντιπροσωπίας. Ομως με τα update τι θα γίνεται? Τελικά τα γερμανικα αναγνωρίζουν ελληνικη γραφη η οχι? Τι να κανω? Η βοηθεια σας μου ειναι πολυ σημαντική.. Σημειωτέον οτι ΔΕΝ θελω να το πειραξω. Σας ευχαριστω προκαταβολικα. Πάρτο απο το Νίκο που το έχει και σε καλή τιμή. Με τα update θα του περνάς τα τελευταία επίσημα firmware (αν θέλεις) μέσω pc odin και θα έχεις ήσυχο το κεφάλι σου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 @aroutis καλώς ήρθες στον κόσμο του Note II. :)Κάνε μας κανένα review για την φωτογραφική μηχανή του.;) Ο χώρος είναι όντως τόσο.Εγώ για να τον κρατάω ελεύθερο για εφαρμογές μόνο ,πήρα αυτην την κάρτα μνήμης http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Memory-Cards/SanDisk-Ultra-MicroSDHC-Class-10-with-SDadapter-32GB-SDSDQU-032G-U46A-SDSDQ.htm. για φωτο,βιντεο,μουσική κλπ. Η κάμερα και η ποιότητα φωτογραφιών του Note2 είναι πολύ καλή. Ειχα την ευκαιρία να φωτογραφίσω τα ιδια μέρη που είχα βγάλει πριν 2 Χρόνια με το iphone 4. Τρομερή διαφορά. Παρόλο ότι υπάρχουν συσκευές που βγάζουν καλύτερες φώτο όπως τα Νοκια, εμενα το Note με καλύπτει στο θεμα αυτο. Κάποια στιγμή θα ανεβάσω φωτο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Δεν είμαι βέβαιος αλλά νομίζω ότι η σαμυ εδωσε πρίν 3-4 μερες ενα καινούριο firmware και πλέον αναγνωρίζει κανονικά και τα ελληνικά Υ/σ Εχεις την εντυπωση οτι αν διαβαζεις το φορουμ θα αντεξεις να μην το κανεις τουλάχιστον ρουτ το τηλεφωνο Φιλικα νικος Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoopc Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Αρα δηλαδή με το update. και τα γερμανικά θα αναγνωρίζουν την ελληνική γραφή με το spen?!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakost Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Καλησπέρα! Ειμαι κάτοχος Note 1 και επειδή αποφάσισα με ολα αυτα που γράφετε να μπω και εγω στην παρέα σας και να παρω το Note 2. Ομως εχω μπερδευτεί λιγακι. Απο οτι εχω καταλάβει μονο τα γαλλικά αναγνωρίζουν ελληνική γραφη με το spen? Πηρα ενα καταστημα (Bird Phone) και μου ειπε οτι εχει ευρωπαικο (δεν ξερει αν ειναι Γαλλικο η Γερμανικο) αλλα δεν γραφει καθολου ελληνικα ουτε καν τα sms! Μονο με Greeklish!!! Έπειτα επικοινώνησα με τον Νικο στο Extreame mobile και μου ειπε οτι εχει Γερμανικα αλλα αναγνωρίζει κανονικά ελληνικα με την γραφιδα!!!! Μπερδεύτηκα!!! Επισης απο εβδομάδα θα εχει και ελληνικής αντιπροσωπίας. Ομως με τα update τι θα γίνεται? Τελικά τα γερμανικα αναγνωρίζουν ελληνικη γραφη η οχι? Τι να κανω? Η βοηθεια σας μου ειναι πολυ σημαντική.. Σημειωτέον οτι ΔΕΝ θελω να το πειραξω. Σας ευχαριστω προκαταβολικα. O Nίκος είναι αξιόπιστος και αν στο είπε προφανώς έχει διορθωθεί το θέμα του spen στην γερμανική rom.Άρα το μοναδικό θέμα που υπάρχει με την αγορά συσκευής ευρωπαικής προέλευσης είναι η μη ύπαρξη ελληνικών στο index των επαφών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Δεν είμαι βέβαιος αλλά νομίζω ότι η σαμυ εδωσε πρίν 3-4 μερες ενα καινούριο firmware και πλέον αναγνωρίζει κανονικά και τα ελληνικά γερμανική rom έχω και το τελευταίο update....όμως στα μηνύματα με το s pen δεν μου βγάζει καν την επιλογή για τα ελληνικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) Παιδιά μου ήρθε εχθές. Το πήρα από amazon.fr, περίμενα να έχει γαλλική ROM το firmware όμως λέει N7100UBALJ1 και απ' ότι βλέπω στο internet είναι από λατινική αμερική. Με την εγγύηση τι παίζει;;; Να το γυρίσω πίσω; BTW το κινητό είναι πραγματικό εργαλείο! Edited October 31, 2012 by Astroholic Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoopc Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 [QUOkost;4366348Nίκος είναι αξιόπιστος και αν στο είπε προφανώς έχει διορθωθεί το θέμα του spen στην γερμανική rom.Άρα το μοναδικό θέμα που υπάρχει με την αγορά συσκευής ευρωπαικής προέλευσης είναι η μη ύπαρξη ελληνικών στο index των επαφών. Δλδ γράφει ελληνικά αλλά στις επαφές όταν θα ψάχνω επαφή που φυσικά τις εχω στα Ελληνικά δεν θα τις βρίσκει; Πολύ μπέρδεμα ρε παιδιά. Το note 1 δεν είχε τέτοια προβλήματα... Είχε πλήρη υποστήριξη ελληνικών. Γιατί το κάναν έτσι το 2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) Καλησπέρα! Ειμαι κάτοχος Note 1 και επειδή αποφάσισα με ολα αυτα που γράφετε να μπω και εγω στην παρέα σας και να παρω το Note 2. Ομως εχω μπερδευτεί λιγακι. Απο οτι εχω καταλάβει μονο τα γαλλικά αναγνωρίζουν ελληνική γραφη με το spen? Πηρα ενα καταστημα (Bird Phone) και μου ειπε οτι εχει ευρωπαικο (δεν ξερει αν ειναι Γαλλικο η Γερμανικο) αλλα δεν γραφει καθολου ελληνικα ουτε καν τα sms! Μονο με Greeklish!!! Έπειτα επικοινώνησα με τον Νικο στο Extreame mobile και μου ειπε οτι εχει Γερμανικα αλλα αναγνωρίζει κανονικά ελληνικα με την γραφιδα!!!! Μπερδεύτηκα!!! Επισης απο εβδομάδα θα εχει και ελληνικής αντιπροσωπίας. Όμως με τα update τι θα γίνεται? Τελικά τα γερμανικα αναγνωρίζουν ελληνικη γραφη η οχι? Τι να κανω? Η βοηθεια σας μου ειναι πολυ σημαντική.. Σημειωτέον οτι ΔΕΝ θελω να το πειραξω. Σας ευχαριστω προκαταβολικα. Εχθές το πήρα απο τον Νίκο (extreme-mobile), με το που το άνοιξα έκανε αναβάθμιση....(Γερμανικό). Αναγνώριση στα Ελληνικά από το πενάκι δεν έχει, τουλάχιστον το δικό μου. Ή ο Νίκος δεν κατάλαβε τι εννοούσες ή εσυ δεν κατάλαβες τι σου είπε ίσως, γιατί εχθές κάναμε την κουβέντα και απ'οτι συμπέρανα το γνώριζε το θέμα με την Γερμανική έκδοση σε αυτό το κομμάτι. Από το γραναζάκι που έχει πάνω στο πληκτρολόγιο μπαίνεις μέσα στα settings και κατεβάζεις τα Ελληνικά, για να τα έχεις διαθέσιμα στην κανονική γραφή με το πληκτρολόγιο. + Στη λίστα επαφών δεν έχει ελληνικά στο ευρετήριο Να ρωτήσω κάτι σχετικό/άσχετο: Έχετε συναντήσει ποτέ σε κατάστημα να έχει ως πολιτική η τιμή που που έχει σε προιόν οταν κάνεις αγορά με <<παραλαβή απο το κατάστημα>>, χωρίς να έχει διαθεσιμότητα να είναι αυτή που θα πληρώσεις αν στο μεσοδιάστημα έχει κατέβει η τιμή μέχρι να σε ειδοποιήσουν ότι ήρθε? Ίσως να μην χρειάστηκε ποτέ μέχρι τώρα να έρθω αντιμέτωπος με κάτι τέτοιο, μου έτυχε τώρα με το N7100 και μου φάνηκε καπως. Είχε διαθεσιμότητα 1-3 εργάσιμες και τελικά με ειδοποιήσαν να περάω απο το κατάστημα 5 εργασιμες μέρες μετα και ενω η τιμή είχε πέσει κατα 13 ευρω. (δεν αναφέρομαι στο extrememobile που το πήρα τελικά, αλλά για άλλο ελληνικό eshop) Edited October 31, 2012 by octap79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_gr Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Και στο Amazon πχ αν παραγγείλεις κάτι σήμερα με τιμή 100 ευρώ και σου έρθει σε 5 μέρες (που πχ την 5η μέρα η τιμή θα έχει πέσει στα 90) 100 θα πληρώσεις. Αν βέβαια κάνεις μανούρα μπορείς να πάρεις την τρέχουσα τιμή (ακόμα και στο Amazon που έχει ήδη προπληρώσει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigok Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Καλησπερα παιδια.. Να ρωτησω, της Ουγγαριας το firmware, εχει πληρη υποστηριξη των ελληνικων οπως Γαλλιας? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakost Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Δλδ γράφει ελληνικά αλλά στις επαφές όταν θα ψάχνω επαφή που φυσικά τις εχω στα Ελληνικά δεν θα τις βρίσκει; Πολύ μπέρδεμα ρε παιδιά. Το note 1 δεν είχε τέτοια προβλήματα... Είχε πλήρη υποστήριξη ελληνικών. Γιατί το κάναν έτσι το 2; Aν ψάξεις την επαφή μέσω της ''αναζήτησης'' πληκτρολογώντας όλα γίνονται κανονικά.Δεν βγάζει ελληνικά γράμματα στο scrolling για να πάς π.χ. στο Η και να βρειις τις επαφες που αρχίζουν από Η. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts