Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απολυτα σωστο οτι δυσκολα μπορεις να καταλαβεις απο φωτο.Τα ματια μου λενε οτι ακομα και κατω απο τον ηλιο μια χαρα βλεπω την οθονη.Αν εχετε στο νου σας καποιο καλυτερο test να το τσεκαρω πειτε το

Δεν είσαι κανένας κουλός, ίσα ίσα!! Όλα τα τεστ λένε ότι είναι εξαιρετική και ίσως λίγο πιο φωτεινη απο την οθόνη του note οπότε τέλος! Αυτή είναι συσκευή που απλά θα την απολαύσω δίχως αύριο, τέλος!!

Τώρα είδα το ποστ σου Νίκο.. Αντε καλώς να έρθει και σε σένα να μας πεις κι εσύ τις απόψεις σου και περιμένω και Ampelift επίσης αύριο :)

Edited by efthimis31

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κάτοχος και s3 , note 2 ,προσωπική μου άποψη είναι ότι η συμπεριφορά και των δυο ,με φωτεινότητα στο full , κάτω απο τον ήλιο δεν διαφέρει σχεδόν καθόλου.

Κάτοχος και s3 , note 2 ,προσωπική μου άποψη είναι ότι η συμπεριφορά και των δυο ,με φωτεινότητα στο full , κάτω απο τον ήλιο δεν διαφέρει σχεδόν καθόλου.

Αυτό φοβόμουν... :(

Δοκιμασε και τα δυο σε αυτοματη φωτεινοτητα.Οι κατοχοι του s3 λενε οτι κατω απο τον ηλιο δεν βλεπουν τη μυτη τους(σωστα?).Το δικο μου note2 με αυτοματη φωτεινοτητα ειναι μια χαρα κατω απο τον ηλιο

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Δοκιμασε και τα δυο σε αυτοματη φωτεινοτητα.Οι κατοχοι του s3 λενε οτι κατω απο τον ηλιο δεν βλεπουν τη μυτη τους(σωστα?).Το δικο μου note2 με αυτοματη φωτεινοτητα ειναι μια χαρα κατω απο τον ηλιο

Αυτό δεν λέει κάτι Αργύρη. Ίσως η αυτόματη φωτεινότητα στο Note 2 να "δίνει" περισσότερο από του S3. Αλλά αυτό που μας νοιάζει είναι πως συμπεριφέρονται στο 100%.

Εγω πάντως αν κρίνω απο τις φωτο, δεν βλέπω διαφορά. Αλλά επιφυλασομαι γιατι η φωτογραφία τα δείχνει χειρότερα απ οτι ειναι. Μόνο αν έχεις και τις δυο συσκευές διπλα διπλα στηνμφωτο, θα καταλάβεις.

Επίσης οι μετρήσεις δίνουν με την φωτεινότητα στο foul 380 στο ενα και 500 στο αλλο. Οπότε λογικα το note πρεπει να ειναι καλύτερο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδια είχα και τα δυο μαζι κάτω απο τον ήλιο.Παντως να μην ξεχνάμε ,ότι πολλοί εδω μέσα ,δεν δεχόταν κάν ,ότι υπήρχε θέμα με την οθόνη του s3 και ότι μπορούσαν να το χρησιμοποιούν άνετα κάτω απο τον ήλιο.

Αυτή την στιγμή είμαι παραλία Ντάλα ήλιο και στην οθόνη του note όλα φαίνονται πεντακάθαρα..

Αυτό δηλαδή στο note 2 η στο sgiii δεν μπορεί να γίνει;

Με σοκάρουν λίγο αυτά που διαβάζω..

sent from my note

Αυτό δεν λέει κάτι Αργύρη. Ίσως η αυτόματη φωτεινότητα στο Note 2 να "δίνει" περισσότερο από του S3. Αλλά αυτό που μας νοιάζει είναι πως συμπεριφέρονται στο 100%.

Got it.Με 100% και παλι μια χαρα βλεπω.Ας δοκιμασουν και οι υπολοιποι κατοχοι

Εγω πάντως αν κρίνω απο τις φωτο, δεν βλέπω διαφορά. Αλλά επιφυλασομαι γιατι η φωτογραφία τα δείχνει χειρότερα απ οτι ειναι. Μόνο αν έχεις και τις δυο συσκευές διπλα διπλα στηνμφωτο, θα καταλάβεις.

Επίσης οι μετρήσεις δίνουν με την φωτεινότητα στο foul 380 στο ενα και 500 στο αλλο. Οπότε λογικα το note πρεπει να ειναι καλύτερο.

Ειλικρινα Κωστα δεν θυμαμαι καθολου τη συμπεριφορα του s3.Στο nexus που εχω στα χερια μου με φωτεινοτητα 100% κατω απο τον ηλιο δυσκολευουν τα πραγματα.

Θα παθω καμια ηλιαση με εσας σημερα :D:D:D

Edited by afilopou

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Δλδ ρε παιδιά τώρα μας λέτε οτι ξαφνικά σας έχει έρθει να κάθεστε κάτω απ τον ντάλα ηλιο να κάνετε σερφαρισμα?

Γιατι εγώ όλο το καλοκαίρι με το s3 σε παραλία χωρίς ομπρέλα όταν χρειάστηκε την έκανα την δουλειά μου ,δεν λέω ότι το έκανα με φουλ άνεση αλά μια χαρά όμως ,το mail μου και κανα ποσταρισματακι κομπλέ, τωρα τι λέτε μερική οτι ααα κ ουυυ κ δεν βλέπουμε τίποτα κ εχει τεράστιο πρόβλημα!!!... ναι εντάξει δεν έχει κ την καλύτερη συμπεριφορά κάτω απ τον ήλιο ντάλα μεσημέρι αλα ρε μάγκες κάνετε την τρίχα τριχιά ψηριζετε τοσο πολυ την μαϊμού που στο τελος απογοητεύεστε κ οι ίδιοι ,κουλαρετε ευχαριστηθείτε την συσκευουλα σας... τουμπανο ειναι κ μην ψάχνεστε ,οχι τίποτε αλο αλα διαβάζουν κ αυτή που δεν ξέρουν κ έτσι οπως γράφετε νομίζουν οτι όλα ειναι κατάμαυρα κ δεν βλέπεις τίποτα στην οθόνη.

giphy.gif

Αυτή την στιγμή είμαι παραλία Ντάλα ήλιο και στην οθόνη του note όλα φαίνονται πεντακάθαρα..

Αυτό δηλαδή στο note 2 η στο sgiii δεν μπορεί να γίνει;

Με σοκάρουν λίγο αυτά που διαβάζω..

sent from my note

Τότε μια χαρα θα σου φανεί η οθόνη του note 2.

Βρε πατριδα,λες να είμαστε στην ίδια παραλία.

Δλδ ρε παιδιά τώρα μας λέτε οτι ξαφνικά σας έχει έρθει να κάθεστε κάτω απ τον ντάλα ηλιο να κάνετε σερφαρισμα?

Γιατι εγώ όλο το καλοκαίρι με το s3 σε παραλία χωρίς ομπρέλα όταν χρειάστηκε την έκανα την δουλειά μου ,δεν λέω ότι το έκανα με φουλ άνεση αλά μια χαρά όμως ,το mail μου και κανα ποσταρισματακι κομπλέ, τωρα τι λέτε μερική οτι ααα κ ουυυ κ δεν βλέπουμε τίποτα κ εχει τεράστιο πρόβλημα!!!... ναι εντάξει δεν έχει κ την καλύτερη συμπεριφορά κάτω απ τον ήλιο ντάλα μεσημέρι αλα ρε μάγκες κάνετε την τρίχα τριχιά ψηριζετε τοσο πολυ την μαϊμού που στο τελος απογοητεύεστε κ οι ίδιοι ,κουλαρετε ευχαριστηθείτε την συσκευουλα σας... τουμπανο ειναι κ μην ψάχνεστε ,οχι τίποτε αλο αλα διαβάζουν κ αυτή που δεν ξέρουν κ έτσι οπως γράφετε νομίζουν οτι όλα ειναι κατάμαυρα κ δεν βλέπεις τίποτα στην οθόνη.

Μαζι σου σε γενικες γραμμες.Εννοειται οτι κατω απο νταλα ηλιο δεν καθομαι ουτε και εγω να σερφαρω.Καποιες φορες στο δρομο με νταλα ηλιο που τυχαινει με το nexus να θελω να βρω μια επαφη ή κατι παρομοιο εκει ζοριζομαι.Το αυτο test με το s3 δεν μου ετυχε να το κανω αλλα με το note2 που το δοκιμασα σημερα,τετοιο θεμα δεν αντιμετωπισα

Εχει βρει κανεις hard case με KICKSTAND κομψή γιατι εχω βολευτεί καθώς και WATERPROOF SKIN δοκιμασμένο γιατί είμαι ναυτικος.......

Οσο για το case δεν εχω βρει κατι ωραίο μονο κατι τεράστιες. Για το αδιαβροχο δεν ξερω πια να εμπιστευτω.....

Οποιος έχει ιδέα ας βοηθήσει :D

2η μερα με το κινητο..

Πίστευα οτι θα το δωσω μολις βγούνε τα/το nexus ή θα ξανά έπαιρνα s3 και μετά s4..

Δεν ξερω αν παρω s4 τελικά (αν μου αρεσει πάντα). .

Μάλλον θα περιμένω το note 3!

Απλα κορυφή το κινητό και το μέγεθος . -

Για αδιαβροχη Εχω παρει ηδη αυτη και εχω παρει καμποσες να ξερεις αυτη ειναι η μονη που το χωραει ολο και κλεινει ερμητικα http://www.netimes.com/shop/samsung-bgalaxy-note-2bbrgtn7100-c-87_924.html
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Λοιπόν παιδάκια πριν από λίγο ήπια φραπεδακι με τον petrosa:)

Είχαμε στο ίδιο τραπέζι νοτελι 1 νοτελι 2 και sgiii...:D

Photos εντυπώσεις και συγκρίσεις σε λίγο που θα πάω σπίτι.

Περιττό να πω ότι από την ταραχή μου άναψα τσιγάρο μετά από μια βδομάδα:p

Sent from my note

καλησπερα παιδες.αμαν πια με αυτη την φωτεινοτητα της οθονης στον ηλιο.εχω αλλαξει ολες σχεδον τις ναυαρχιδες των εταιρειων,και τωτα με τον γαλαξια 3 και ολες οι οθονες με νταλα ηλιο εχουν θεμα.κανενα ιδιαιτερο θεμα με το 3αρι.

Κάποιο από το παιδιά που το εχει ήδη μπορεί να μας πει ποιο firmware φοράει;

Α! και αν δουλεύει το multiwindow ( press back for 3-5 sec ) or

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

εζησα μια απίστευτη κυριακη σημερα!

εκει που ημουν ηρεμος εκανα το μπανακι μου μια χαρα ηρθαν τα πανω κατω!

λιγα μετρα πιο κατω ηταν ο petrosa:lol:(χαχαχα πως τα φερνει καμια φορα ρε παιδι μου!!)

μου στελνει Pm μου λεει ελα να το δεις σφαιρα εγω!

παρατάω πετσέτες φραπεδες η παρεα μου να κοιταει σαν χαζη "καλα λατρης της θάλασσας μας έπρηξες ολη την εβδομαδα να παμε για βουτο και τωρα φευγεις?" ε λεω νοτελι 2 ειναι αυτο:p

καταρχην ο petrosa ειναι και μαμο τα παιδια! χαρηκα που τον γνωρισα και ηπιαμε το φραπεδακι μας και ευχομαι να τα ξαναπουμε στο μελλον!

φτανουμε στην καφετερια γνωριζομαστε και μου βγαζει το note 2!

παθαινω ταραχη μονο που το βλεπω:lol:

ειχα 2 τσιγάρα στο τσαντακι μου απο τοτε που το εκοψα παντα μαζι μου για ωρες που θα χτυπήσω κοκκινο!(κυριως στην δουλεια κτλ.!)

δεν τα εκανα στην δουλεια τα εκανα σημερα! χαχαχα

λοιπον στο θεμα μας τωρα!

1)το κινητό ειναι απίστευτο! το κρατας πολυ πιο ανετα στο χερι απο το note1.ειναι παναλαφρο! οταν μου το εδωσε ο petros κρατουσε το sgiii! (δεν το εχω δει ποτε μου)! δεν το εδωσα καμια σημασια! λεω κανα νεξους θα ειναι:lol: μολις μου ειπε οτι ειναι το 3 χαζεψα! οιμεεε αυτο ειναι που λενε οτι μετα απο την οθονη του note ολα τα αλλα ειναι μικρογραφίες!

τεσπα τα παντα γινονται σε δευτερόλεπτα! ο launcher ειναι βούτυρο!(ΕΔΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ) η καμερα βγαζει Photos σε κλασματα δευτερόλεπτου! εβγαλα την πρωτη photo με το note 2 και δεν καταλαβα καν οτι εχει βγει και την εχει αποθηκεύσει κιολας!:blink: πατησα μια να βγει η Photo και περιμενα(τον χρονο που κανω στο note) ενω αυτο ηδη την ειχε αποθηκεύσει! απιστευτο πραγματικα!

2)οθονη! ομορφιά μαγεία! δεν ξερω ομως και δεν μπορω να το εξηγήσω πως αλλα η οθονη του Note 1 μου φαινεται μεγαλυτερη! ειναι μαλλον το παχος ..! ειναι πιο "ψηλή" στο 2 και πιο "χοντρη" στο ενα! τεσπα ειδα βιντεο και επαθα πλακα! respect και εδω!

3)ηχειο! οσο μπορεσα να ακουσω γιατι ημασταν σε εξωτερικο χωρο! πιο καθαρος ηχος στο Mp3 καλύτερο μπασο πιο δυνατο! βελτιωση και εδω!

4)στο επιμαχο θεμα! φωτεινότητα! ρε παιδια διαβαζω και διαβαζω και διαβαζω! μαλλον δεν μπορουμε να συνεννοηθούμε εδω! δεν ξερω τι κινητα ειχατε πριν και με τι μετρο κανετε την συγκριση! και τα 3 κινητα ειναι το ιδιο πραγμα ακριβως! αντε το Note 1 να ειναι ενα κλικ(ενα χιλιοστο του χιλιοστου λιγο πιο φωτεινο κατω απο τον ηλιο)! τα ειχαμε και τα 3 κατω απο τον ηλιο και ηταν το ιδιο πραγμα! και τα 3 ομως! εγω προσωπικά δεν εχω προβλημα! κανω την δουλεια μου ανετα! ο πετρος μου ειπε οτι πχ το iphone η το blackberry ειναι καμπανα κατω απο τον ηλιο! πεντακαθαρα!

εγω που δεν ειχα ποτε μου iphone κτλ μου φανηκαν το ιδιο πραγμα!

οποτε το ξαναλεω ειναι το ιδιο πραγμα ακριβως! οποιος δεν εχει θεμα με το note 1 δεν θα εχει και στο 2! αν ηρθε απο αλλο κινητο με φουλ φωτεινότητα(δεν ξερω λεω εγω τωρα) ισως και να εχει! εγω παντως το ξαναλεω δεν εχω!

δεν μπορεσα να δοκιμασω την καμερα σε χαμηλο φωτισμο γιατι ο ηλιος ηταν νταλα σημερα! μονο εδω δεν εχω αποψη!

συνοψίζοντας το θηριο 2 ειναι ενα διαμαντι οπως ηταν και το ενα! μονο που εδω η sammy πραγματικα εχει κανει παπαδες! χαζευεις πραγματικα απο την ταχυτητα του κινητου!

ωστόσο συνιστώ και παλι στους κατοχους του Note ψυχραιμία!(και σε μενα:lol:)

αυτα που κανεις στο 2 τα κανεις και στο ενα! πιο αργα μεν αλλα τα κανεις!

υπομονη και λογικη!

οσοι δεν ειχαν note η ειναι απο αλλο κινητο το προτεινω με κλειστα ματια!

αυτα:p

τωρα Photos που τραβηξα με το note μου και το SGIII

το θηριο μου με το θηριο του πετρου σε τραπεζι κατω απο τον ηλιο

https://www.dropbox.com/s/m18zoqcfdxalcxa/20120930_173630.jpg

και τα 2 θηρια κατω απο ντάλα ηλιο!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ NOTE2 ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΩ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΕΝΩ ΣΤΟ ΕΝΑ ΟΧΙ! σε εμενα η φωτεινοτητα ειναι το ιδιο πραγμα! δειτε εχω βγαλει αρκετες Photos!

https://www.dropbox.com/s/x0mmgy032262atn/20120930_165256.jpg

οπως βλεπετε το note 2 φαινεται μια χαρα κατω απο τον ηλιο!

στις παρακατω photos και στις 3 δυστυχώς καθρεφτίζεται το μαγαζι και η πολυκατοικία στο νοτελι του πετρου ενω στο δικο μου ο δρομος! για αυτο προσοχη να μην δημιουργηθούν λάθος συμπερασματα!

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ! το ιδιο ομως! εμενα ετσι μου φανηκε

https://www.dropbox.com/s/oxrrnhobe1kjlqw/20120930_165258.jpg

https://www.dropbox.com/s/qdu8j0qtdpw6ynu/20120930_165259.jpg

https://www.dropbox.com/s/cuklyjj5m7es4p5/20120930_165300.jpg

εδω παλι το note 2 σε γωνια που επεφτε ηλιος!(οχι οπως στον δρομο αλλα το επιανε σε αρκετα σημεια!)

https://www.dropbox.com/s/ja8bozciznia7mg/2012-09-30%2017.08.13.jpg

και τελος εδω διπλα στο SGIII

https://www.dropbox.com/s/3joe9w9b0xx2sxm/2012-09-30%2017.21.14.jpg

αυτά παίδες ελπιζω να σας κάλυψα!

υγ! αντε χαρείτε και λιγο θαλασσα!

μπορει να μπηκε ο Οκτώβριος αλλα το καλοκαιρι παραμενει!:)

https://www.dropbox.com/s/xlg44fe5pucfyg9/2012-09-30%2015.19.37.jpg

(α ρε καμερα που εχει το note 1 τα σπαει πραγματικα!!!!)

Edited by freddaras

Κάποιο από το παιδιά που το εχει ήδη μπορεί να μας πει ποιο firmware φοράει;

Α! και αν δουλεύει το multiwindow ( press back for 3-5 sec ) or

Εμένα είναι ALIE και δεν έχει το multi window.

Με αλλα λογια εισαι ετοιμος για το 2 :D:D:D

Ρε παιδια με τσουρουφλισε ο ηλιος το μεσημερι με τα τεστ.Το note2 ειναι μια χαρα .Να μου πεις οτι με το nexus δεν βλεπεις να το δεχτω αλλα με το note2 με τιποτα

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)