kostas_kanal0011 Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 http://freaktab.org/08f573fa17afdae3 Μην ξεχασεις να την μετονομασεις σε recovery... αλλιως δεν θα δουλεψει!Είστε όλοι τσακάλια!!!έγινε η δουλειά,bye bye και ote tv με magisk hide παίζει κομπλέ.Ενα adaway τωρα και τα λοιπα σιγά σιγά! Ευχαριστώ σας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Σε ευχαριστώ πολύ, θα προσπαθήσω να τον κατεβάσω (τον είχα εγκαταστήσει ο χαζός και τον απεγκατέστησα, λόγω μη χρήσης), αλλά φοβάμαι ότι θα φάω πόστα κατά την εγκατάσταση.. Φαύλος κύκλος λοιπόν.Μπορείς απλά από το μενού εφαρμογών (στις ρυθμίσεις) να κάνεις στις εφαρμογές που πιάνουν χώρο εκκαθάριση προσωρινής μνήμης. Δεν χάνονται ρυθμίσεις, μόνο τα προσωρινά αποθηκευμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Συμπτωματικά σήμερα,πάλι χάλασε το dimmer της έντασης ενός παλιού sansui equalizer που είχα συνδεμένο στο tv box και μετά στο surround της σειράς που έχω..Λέω για να δοκιμάσω μία έκδοση viper4android που έχω και στο κινητό,μπας και..Λοιπόν ομολογώ εξεπλάγην!Ο ήχος είναι ΑΠΊΣΤΕΥΤΟΣ.Καλύτερος και απο ότι με το equalizer.Κάνει το μέτριο της σειράς samsung surround 5.1 μου να μοιάζει πολλά επίπεδα πάνω!Και μπάσο συχνότητες Hz που πριν ούτε άκουγα..Οπότε δρόμο η φέτα και μόνο viper πλέον.Ξανά ένα Ευχαριστώ,γιατί το ένα είναι λίγο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 μπορείς να μου πεις ποιο app ψαχνω στο Google Play να την βάλω και εγώ στο Mi BOX S? H ένταση είναι κάπως χαμηλή στην τηλεόραση. Πατάω viper4android και μου βγάζει "Equalizer FX".. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Καλημερα, χτες παρελαβα το H96 MAX X2 (4-64) , φοβερο μηχανημα μπορω να πω, πεταει ,βασικα δεν το δοκιμασα και πολυ λογο ελλειψης χρονου , ο χρονος θα δειξει edit @gatos ακουει; για πες μου λιγο τι μπορουμε να κανουμε για το μηχανημα αυτο, ειχες αναφερει για αλλη rom αλλα μαλλον δεν βλεπω τον λογο (προς το παρον) ,αξιζει να κανω κατι διαφορετικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 μπορείς να μου πεις ποιο app ψαχνω στο Google Play να την βάλω και εγώ στο Mi BOX S? H ένταση είναι κάπως χαμηλή στην τηλεόραση. Πατάω viper4android και μου βγάζει "Equalizer FX".. Δεν υπάρχει στο Google Play . Χρειάζεσαι είτε root η custom recovery... TWRP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 μπορείς να μου πεις ποιο app ψαχνω στο Google Play να την βάλω και εγώ στο Mi BOX S? H ένταση είναι κάπως χαμηλή στην τηλεόραση. Πατάω viper4android και μου βγάζει "Equalizer FX"..Και αυτά στο playstore θυμαμαι κάτι ψιλοκαναν..Αλλά όλα είναι μόνο με 5 στάθμες (περιοχές) μόνο.Το δικό μου το έβαλα μέσω magisk.Πραγματικά απίστευτη η διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Πρωτον... για να δουλεψει το viper4android θελει root και ''δικο'' του προτηνομενο busybox..! Αυτο σημαινει οτι ... ειναι γι'αυτους που μπορουν και ξερουν αν δεν εχουν ρουταρισμενη συσκευη...! Καλημερα, χτες παρελαβα το H96 MAX X2 (4-64) , φοβερο μηχανημα μπορω να πω, πεταει ,βασικα δεν το δοκιμασα και πολυ λογο ελλειψης χρονου , ο χρονος θα δειξει edit @gatos ακουει; για πες μου λιγο τι μπορουμε να κανουμε για το μηχανημα αυτο, ειχες αναφερει για αλλη rom αλλα μαλλον δεν βλεπω τον λογο (προς το παρον) ,αξιζει να κανω κατι διαφορετικο; Τωρα για το H96 MAX X2 Προσπαθησε αν μπορεις να εγκαταστησεις καποιες εφαρμογες... ας πουμε εναν luncher για να ξεφυγεις απο τον ''χαζο'' μανισιο ... Αυτον για παραδειγμα : https://play.google.com/store/apps/details?id=org.adw.launcher&hl=el και πες μου...! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Φίλε γάτε εγκατέστησα εφαρμογές και δουλεύουν σωστά, αυτός ο launcher που πρότεινες δεν δουλεύει όπως θα έπρεπε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Φίλε γάτε εγκατέστησα εφαρμογές και δουλεύουν σωστά, αυτός ο launcher που πρότεινες δεν δουλεύει όπως θα έπρεπε Αυτος ο launcher ειναι ο καλυτερα παραμετροποιησιμος (στα προτυπα του nova launcher) που υπαρχει για Android 8.1 & 9 !!! Εδω που τα λεμε δεν νομιζω να αφηνει και κανεναν αλλον να κανει εγκατασταση ασε που εχει και ενα σωρο θεματακια ..! https://forum.freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s905x2/750345-h96-max-x2-amlogic-s905x2-android-8-1-4-32gb-dual-band-wifi-fast-lan-bt?p=782828#post782828 Να ξερεις οτι αν γκουγκλαρεις αυτην την βερζιον που εχει θα δεις οτι δεν υπαρχει πουθενα επισημα...! Ειναι μουφα! Τωρα , τι αλλο να σου πω ... Ευχομαι να μην τα βρεις ... μπροστα σου! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Όχι,δε θέλει καν busybox το V4A.Σκέψου δεν εγκατέστησα ούτε καν αυτό που υπάρχει εντός Magisk.Και έβαλα σκόπιμα το 2.7 γιατί τα άλλα εντός Magisk μου τα βγάζει το Play protect και καλά ως απειλές λόγω selinux προφανώς.Για μένα,για όποιον δεν έχει άλλες αναβαθμίσεις να πάρει,root με 1000. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Αυτος ο launcher ειναι ο καλυτερα παραμετροποιησιμος (στα προτυπα του nova launcher) που υπαρχει για Android 8.1 & 9 !!! Εδω που τα λεμε δεν νομιζω να αφηνει και κανεναν αλλον να κανει εγκατασταση ασε που εχει και ενα σωρο θεματακια ..! https://forum.freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s905x2/750345-h96-max-x2-amlogic-s905x2-android-8-1-4-32gb-dual-band-wifi-fast-lan-bt?p=782828#post782828 Να ξερεις οτι αν γκουγκλαρεις αυτην την βερζιον που εχει θα δεις οτι δεν υπαρχει πουθενα επισημα...! Ειναι μουφα! Τωρα , τι αλλο να σου πω ... Ευχομαι να μην τα βρεις ... μπροστα σου! Φιλε γατε για πες μου ποια rom να περασω ,ειναι ευκολο η θα μπλεξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Φιλε γατε για πες μου ποια rom να περασω ,ειναι ευκολο η θα μπλεξω; Καταρχας θελει ενα αρσενικο σε αρσενικο usb καλωδιο... Τωρα αν ειναι ευκολο η δυσκολο αυτο ειναι ...σχετικο...! Αν εχεις ασχοληθει εστω και λιγο ειναι ευκολο αλλιως εχει ενα μικρο βαθμο δυσκολιας ο οποιος προκυπτει κυριως απο την σωστη εγκατασταση των drivers του εργαλειου!!! Παρε εσυ την αποφαση και κατα τα αλλα θα την βρουμε την ακρη! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Ok φιλε, ευχαριστω ,θα το δουλεψω 1-2 εβδομαδες ετσι και μετα θα παερασω αλλο firmware ,αφου αλλαζα καποτε σε κινητα rom πιστευω θα τα καταφερω και σε αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 Γάτος ακούει; φίλε θέλω με περάσω άλλη ρομ στο εργαλείο, για πες μου από που να ξεκινήσω; βγήκε και η έκδοση 9 απ ότι βλέπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 Γάτος ακούει; φίλε θέλω με περάσω άλλη ρομ στο εργαλείο, για πες μου από που να ξεκινήσω; βγήκε και η έκδοση 9 απ ότι βλέπω Τι ... εγινε; Πολυ γρηγορα ... πηρες την αποφαση! Τεσπα αν εχεις το καλωδιο στειλε μου π.μ Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 Ε να το κανω μια και καλη φιλε, οχι οτι αντιμετωπιζω καποιο προβλημα ,απλα ας εχουμε οτι πιο φρεσκο υπαρχει, σου στελνω πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 λεω και για κανένα amazon fire tv 4K.έχει στο ebay με 17€.Ισχύει η μουφα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 Ευχαριστω πολυ τον φιλο @gato για την βοηθεια του, απλα και γρηγορα περασα android 9 στο Η96 MAX, οταν ενα μηχανημα εχει υποστηριξη ειναι αλλο πραμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Για Netflix σε μη υποστηριζόμενο TV box (x96 max) τι προτείνετε να κάνω? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Κατεβαζεις την εφαρμογη απο καποιο site οπως το apkmirror. Αν δεν λειτουργει η τελευταια εκδοση δοκιμαζεις παλαιοτερες. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Για Netflix σε μη υποστηριζόμενο TV box (x96 max) τι προτείνετε να κάνω? Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkΟπως είπε και ο φίλος..Αλλα αν θέλεις δοκίμασε και αυτή την έκδοση.Είναι HD έκδοση για μη υποστηριζομενα tv boxes ΑΛΛΑ με Widevine L1.Μηηηπως και.. https://youtu.be/Fk_Ky4mgl58 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 λεω και για κανένα amazon fire tv 4K.έχει στο ebay με 17€.Ισχύει η μουφα;Στάνταρ μούφα. Καινούριο έχει 60€. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sandra Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Καλησπέρα. Έχω το tanix tx6 και όταν το κλείνω και έχω πάνω συνδεδεμένο σκληρό δισκο εξακολουθεί να παίρνει ρεύμα ο σκληρός τη θύρα USB.. Επίσης το άλλο περίεργο που κάνει είναι να μου ανοίγει την τηλεόραση, ενώ το box το έχω κλείσει. Αναγκάζομαι να το βγάζω από τη μπριζα. Επίσης θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να το κάνω unroot για novago. Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Καλησπέρα. Έχω το tanix tx6 και όταν το κλείνω και έχω πάνω συνδεδεμένο σκληρό δισκο εξακολουθεί να παίρνει ρεύμα ο σκληρός τη θύρα USB.. Επίσης το άλλο περίεργο που κάνει είναι να μου ανοίγει την τηλεόραση, ενώ το box το έχω κλείσει. Αναγκάζομαι να το βγάζω από τη μπριζα. Επίσης θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να το κάνω unroot για novago. Σας ευχαριστώ. Προφανως αυτο με το οτι σου ανοιγει την τηλεοραση ειναι καποιο bug του συστηματος που αν ειχε hdmi cec control θα ειχε αποφευχθει! Επισης αν ειχε καποιο power control θα μπορουσες να κλεισεις εντελως το μποξακι σου γιατι μαλλον ετσι , πρεπει αντι να κλεινει , να μπαινει σε κατασταση αναστολης! Τωρα για unroot δεν το συζηταμε ... καθολου! Γι'αυτο παντα πρεπει να ξερουμε για πιο λογο αγοραζουμε το μποξακι μας! Ενα ειναι παντως το γεγονος οτι τα νουμερο 1 σε παραμετροποιησεις μποξακια ειναι αυτα με ''κινητηρα'' Amlogic! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts