Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια μια βοηθεια.πηρα το beelink gt1.σε kodi spmc και καμμια δεκαρια builds κανει ενα χρονο να βρει παροχους για μια σειρα.και μου λεει δεν υπαρχει διαθεσιμη ροη.τωρα δεν εχω ηχο,νταξ με εχει παει κορδονι,ξερει κανεις τι παιζει?

Αν εχεις τα χαρακτηριστικα που ζηταει εδω http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/others-aml-s912/firmware-roms-tools-by/611261-rom-beelink-gt1-alfawise-s92-superceleron-beta-v5-rom βαλε αυτη τη ρομ και καθαρισες.

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

• Απαντήσεις 21,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1308

• makis1024

566

• ath156

1831

Ήρθε και σε εμένα απο την Ευρωπαϊκή αποθήκη του gearbest μετα απο 25 μέρες το alfawise $92.. Μου κάνει κάτι περιεργα κλεισίματα στο Lodi αλλά εντάξει..το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βγάλω στον ενισχυτη 5.1 ηχο.Ότι ρυθμίσεις και να έβαλα βγάζει 2.0... Με hdmi το εχω συνδεδεμενο το λαπτοπ έβλεπε κανονικά 5.1 και όταν σήκωνα απο το kodi 7.1 ο ενισχυτής μου εδειχνε στην εισοδο του 7.1'

Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

αυτο τι λεει παιδια το εχει κανεις ?

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_428934.html

Στα ίδια χρήματα πάντως αγοράζεις 3/16 , έχει αναφερθεί πριν απο λίγες σελίδες

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στα ίδια χρήματα πάντως αγοράζεις 3/16 , έχει αναφερθεί πριν απο λίγες σελίδες

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

θελω αν ειναι δυνατον εξωτερικη κεραια φιλε μου για δειτε και αυτο πρεπει να ειναι καλο

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_596703.html

Εχω εδω και κανα μηνα το mecool bb2 (προφανως οταν το παραγγειλα δεν ηξερα η δεν ειχε βγει ακομα το pro με τα 3gb). To πηρα ακριβως για την κεραια. Μολις την εκρυψα πισω απο την tv η ταχυτητα του internet επεσε αισθητα. Αν δεν κανω λαθος το mecool bb2 και το yoka kb2 ειναι ακριβως τα ιδια σε αλλο κουτι. Το χρησιμοποιω κυριως για kodi ( cinema e tv italiana) xωρις προβληματα με τηλεκοντρολ mele f10 deluxe

Εχω εδω και κανα μηνα το mecool bb2 (προφανως οταν το παραγγειλα δεν ηξερα η δεν ειχε βγει ακομα το pro με τα 3gb). To πηρα ακριβως για την κεραια. Μολις την εκρυψα πισω απο την tv η ταχυτητα του internet επεσε αισθητα. Αν δεν κανω λαθος το mecool bb2 και το yoka kb2 ειναι ακριβως τα ιδια σε αλλο κουτι. Το χρησιμοποιω κυριως για kodi ( cinema e tv italiana) xωρις προβληματα με τηλεκοντρολ mele f10 deluxe

τι εννοεις οταν εκρυψες την κεραια ?

Η ουσια εδω ειναι οτι για 5-10$ διαφορα πας σε ποιο νεο επεξεργαστη,και θεωρω οτι οι διαφορες ειναι ορατες,ειδικα οταν θες να παιξεις καποιο παιχνιδακι,που ολοι παιζουμε κατα καιρους νομιζω.

Και αυτη η καραμελα πια με τον χαμηλο φωτισμο.....software ειναι,και οχι hardware το φαινομενο.:)

Η καραμέλα ειναι οι μπούρδες που λένε ορισμένοι.. οτι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Πρόβλημα Υπάρχει.

Και στο λέω εγω που έχω αγοράσει και δοκιμάσει αρκετά 905, 905Χ, 912.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχει εξωτερική κεραία το bb2.

Μαλλον αυτο λέει.

Ας βαλει μια αλλου τύπου με πολύ κοντό καλώδιο η ας δοκιμάσει κάποια άλλη απο router κλπ.

Αν και δοκιμάζοντας κανάλια στο router του μπορεί να διορθωθεί αρκετά ακόμα και με την κεραία κρυμμένη.

Edited by drdedus

εγω παντως με ενα mini m8sII ειχα προβλημα με το κοντι αν και δοκίμασα τα παντα απο επιταχυντες μεχρι hdmi βελτίωση δεν ειδα παιδια

γιαυτο ψαχνω ενα μηχανακι που να μην εχει πρόβλημα και να εχει καλο σημα στο wifi αν ξερει κανεις να μου πει καποιο μηχανακι θα ημουν υποχρεος

Η καραμέλα ειναι οι μπούρδες που λένε ορισμένοι.. οτι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Πρόβλημα Υπάρχει.

Και στο λέω εγω που έχω αγοράσει και δοκιμάσει αρκετά 905, 905Χ, 912.

Έχει εξωτερική κεραία το bb2.

Μαλλον αυτο λέει.

Ας βαλει μια αλλου τύπου με πολύ κοντό καλώδιο η ας δοκιμάσει κάποια άλλη απο router κλπ.

Αν και δοκιμάζοντας κανάλια στο router του μπορεί να διορθωθεί αρκετά ακόμα και με την κεραία κρυμμένη.

Εγω απο την αλλη προβλημα δεν ειδε σε δεκαδες μηχανακια που εχω φερει για δοκιμες κατα καιρους.......ελα στο γραφειο να σου βαλω 3-4 μηχανακια που εχω τωρα,διαφορετικης μαρκας εννοειται,το ενα διπλα στο αλλο να μου βρεις εσυ σκοταδια.......

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Εγω απο την αλλη προβλημα δεν ειδε σε δεκαδες μηχανακια που εχω φερει για δοκιμες κατα καιρους.......ελα στο γραφειο να σου βαλω 3-4 μηχανακια που εχω τωρα,διαφορετικης μαρκας εννοειται,το ενα διπλα στο αλλο να μου βρεις εσυ σκοταδια.......

Εμένα μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί το ένα από τα δύο μίνι μχ8 είχε πρόβλημα με το μαύρο ενώ το άλλο όχι??

Εμένα μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί το ένα από τα δύο μίνι μχ8 είχε πρόβλημα με το μαύρο ενώ το άλλο όχι??

Πολλά tv box με ακριβώς την ίδια ονομασία και τα ίδια χαρακτηριστικά κατασκευάζονται από διαφορετικές εταιρίες με κάποιες μικροδιαφορες. Επίσης η ίδια εταιρία Μπορεί να αλλάξει πχ ένα τσιπάκι στο μοντέλο με αποτέλεσμα διαφορετικές παρτίδες να έχουν διαφορετική συμπεριφορά. Και επίσης πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο κάποια παρτίδα να βγει με προβλήματα.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Στο mecool bb2 η ληψη του wifi ειναι πολυ καλη. Απ'οτι διαβαζω και σε καποιο αντιστοιχο ιταλικο forum to wifi ειναι απ'τα δυνατα του σημεια. Εγω πηγα να κρυψω την κεραια για αισθητικους λογους οποτε η αποδοση του οπως ηταν φυσικο επεσε . Το menu του ειναι απλο minimal και τα χρωματα του ειναι μια χαρα. Ηρθε και update τα Χριστουγεννα

πηρες που πηρες τετοιο

γιατι δεν πηρες αυτο που εχει και 3GB RAM k 32GB ROM ?

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_503486.html

Γιατι σε οποιο φορουμ κοιταξα ολοι το alfawise s92 προτεινατε καθοτι ειναι το καλυτερο value for money αυτη τη στιγμη και γιατι οταν το πηρα ειχε 45 ευρω με εξοδα αποστολης κ.τ.λ.

Γιατι αυτο εκτος απο την μνημη που εχει απλα 1gb περισσοτερο ειναι πολυ καλυτερο του s92?

Ελα εσυ στο δικό μου γραφείο να δεις και μηχανάκια άλλης μάρκας να δεις την διαφορά...

Θυμάσαι ε...?

Περιμένεις να σου εξηγήσει?

Αυτός είναι οπαδός, δεν βλέπει τι συμβαίνει.

Τι γίνεται ρε παιδιά όλοι στα γραφεία σας έχετε tv box :confused: :) :) :) Και πολλά μάλιστα?

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

βρε τι διαβαζω εδω

10αδες ΒΟΧ ο ενας.....πιο ειδικος ο αλλος.....

και μετα παραπονιωμαστε για φορους, Αθανατοι Ελληνες !

Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή

- OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro

...Edit by Dim_33....

τωρα χωρις πλακα καμια λυση σε μινι μ8ς για το μαυρο στο κοντι υπαρχει ?

επιταχυντές και hdmi το εχω δοκιμάσει και τιποτα

Φίλε μου εγώ σε beelink gt1 άλλαξα το hdr απο auto σε on και είδα διαφορά σε σημείο που δεν βλέπω πλεον κάποιο πρόβλημα. Δοκίμασε αν έχει αυτή την επιλογή στο box. Δεν ξέρω πως τι και γιατί απλά δούλεψε...

Ελα εσυ στο δικό μου γραφείο να δεις και μηχανάκια άλλης μάρκας να δεις την διαφορά...

Θυμάσαι ε...?

Περιμένεις να σου εξηγήσει?

Αυτός είναι οπαδός, δεν βλέπει τι συμβαίνει.

Εχω πιο μεγαλο γραφειο.....και πιο πολλα μηχανακια....:lol:

@Dim_33

Λογο της εργασιας μου δοκιμαζω παρα πολλα μηχανακια οπως και κινητα φιλε μου δεν ειναι δικα μου,και φυσικα δεν ειμαι .......οπαδος.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Εγώ με chipset A912 (υπάρχει G και S) αγορασμένο απο gearbest το wifi σε απόσταση 3m είναι ακριβώς το ίδιο με το ethernet αλλα και με το λαπτοπ σε μετρήσεις με speedtest. Το κοντι 16.1 κρασάρει άν δεν απενεργοποιήσεις την πρώτη επιλογή στους επιταχυντές , αν όμως την απενεργοποιήσεις τότε παίζει απροβλημάτιστα... Στο κόντι έκδοση 17 δεν έχει τέτοιες επιλογές και όλα παίζουν άψογα. Εμένα μου αρέσει πολύ το box. Επίσης όπως έγραψα και πριν το θέμα με την φωτεινότητα μου φάνηκε σε πολύ μικρό βαθμό στην αρχή σε κάποιες σκοτεινές σκηνές σε ταινίες αλλά με hdr on δεν βλέπω πλέον κανένα πρόβλημα... Edited by jimbean

Εγώ με chipset A912 (υπάρχει G και S) αγορασμένο απο gearbest το wifi σε απόσταση 3m είναι ακριβώς το ίδιο με το ethernet αλλα και με το λαπτοπ σε μετρήσεις με speedtest. Το κοντι 16.1 κρασάρει άν δεν απενεργοποιήσεις την πρώτη επιλογή στους επιταχυντές , αν όμως την απενεργοποιήσεις τότε παίζει απροβλημάτιστα... Στο κόντι έκδοση 17 δεν έχει τέτοιες επιλογές και όλα παίζουν άψογα. Εμένα μου αρέσει πολύ το box. Επίσης όπως έγραψα και πριν το θέμα με την φωτεινότητα μου φάνηκε σε πολύ μικρό βαθμό στην αρχή σε κάποιες σκοτεινές σκηνές σε ταινίες αλλά με hdr on δεν βλέπω πλέον κανένα πρόβλημα...

Επιβεβαιώνω και εγώ. Το δικό μου έχει chipset G912 (το βλέπεις στην ετικέτα κάτω από το box) και είναι αγορασμένο από gearbest μέσω ευρωπαικής αποθήκης. Το έχω περίπου 15 ημέρες, έχω δει ταινίες, live παιχνίδια, κλπ. , δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα. Και ασφαλώς κανενα πρόβλημα με το wifi. Και σε εμένα ήταν by default απενεργοποιημένος ο 1ος επιταχυντής. Θέμα φωτεινότητας που να δημιουργεί πρόβλημα στην θέαση εγώ τουλάχιστον δεν έχω παρατηρήσει. Θα τσεκάρω και αυτό που λες με το hdr on.

Καλημέρα. Ενα καλό και όχι πολύ ακριβώς air mouse για minix neo x8-h plus έχει να προτείνει κάνεις. Από Ελλάδα γιατί το δικό του air mouse με άφησε χρόνους.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και στο δικό μου mini M8S κρασαρει το KODI όταν το ανοίγω. Χρειάζεται να το ανοίξω 5-6 φορές το KODI ώστε να δουλέψει. Με τους επιταχυντές δεν βρήκα λύση αλλά ούτε με φορματ, επαναφορτωση του kodi κτλ.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk