Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα.μιας και τα 8.1 boxes αργουν ακομα και οι τιμες ειναι υψηλες,λεω να χτυπησω ενα MK808B PLUS στα 30$.κυριως για να τρωω ποπκορν και kodi.φανταζομαι ειναι αρκετο.

Ερωτησεις.μπορω να το χειριζομαι αποκλειστικα απο το κινητο η απο τον υπολογιστη μεσω καποιας εφαρμογης?αλλιως μπορω να του κοτσαρω ενα ασυρματο ποντικο που εχω?επειδη εχουν bluetooth αυτα,θα το διαβασει απευθειας η θελει ουτως η αλλως τον ανταπτορα του?εαν ναι,που μπαινει?

σας ευχαριστω και καλημερα :)

Vamos Aris

• Απαντήσεις 21,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1323

• makis1024

573

• ath156

1862

καλημερα.μιας και τα 8.1 boxes αργουν ακομα και οι τιμες ειναι υψηλες,λεω να χτυπησω ενα MK808B PLUS στα 30$.κυριως για να τρωω ποπκορν και kodi.φανταζομαι ειναι αρκετο.

Ερωτησεις.μπορω να το χειριζομαι αποκλειστικα απο το κινητο η απο τον υπολογιστη μεσω καποιας εφαρμογης?αλλιως μπορω να του κοτσαρω ενα ασυρματο ποντικο που εχω?επειδη εχουν bluetooth αυτα,θα το διαβασει απευθειας η θελει ουτως η αλλως τον ανταπτορα του?εαν ναι,που μπαινει?

Υπαρχουν και στο κινητό προγράμματα αλλά μπορείς και απλό ποντίκι wireless με USB , επίσης μπορείς να βάλεις καο USB hub για περισσότερες θύρες αν χρειαστείς. Για την τιμή του απ ότι λένε όλοι ειναι μια χαρά. Επίσης μπορείς με 10 ευρώ να πάρεις και ενα ποντίκι πληκτρολόγιο που είναι μαζί κάτι μικρουλια..

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Μπορεις και απο το κινητο, αναφερει ποιο app χρειαζεται στις οδηγιες χρησης( δεν τις εχω αυτη τη στιγμη να σου πω ακριβως ποια ειναι). Και με ασυρματο ποντικι μεσω usb μπορεις. Το stick εχει θυρα usb και υποδοχη otg.

The day is my enemy, the night my friend

Droidmote από το play. Φοβερή εφαρμογή και τζάμπα για αυτά που προσφέρει.

οταν παω σπιτι θα το δοκιμασω. Κατι αλλο, εχθες εβαλα το usb stick μου στο μινιξ με μια χυμα ταινια, αλλα δεν μπορεσα να κατααφερω να το δω το στικακι. Ξερεις τιποτα;

Τι file system εχει το στικ?

Μάριος...

Μπορεις και απο το κινητο, αναφερει ποιο app χρειαζεται στις οδηγιες χρησης( δεν τις εχω αυτη τη στιγμη να σου πω ακριβως ποια ειναι). Και με ασυρματο ποντικι μεσω usb μπορεις. Το stick εχει θυρα usb και υποδοχη otg.

σας ευχαριστω παιδια.μαλλον με το Mouse και το κινητο θα κινηθω πρωτα και βλεπουμε για αργοτερα ;)

Vamos Aris

MK808B PLUS. Ειναι αψογο και στην τιμη του δεν υπαρχει κατι καλυτερο για αυτα που ζητας.

αξιζει να δωσει καποιος 50$ να παει σε αυτο?

MK888B/T-R42/CS918/EKB311B

http://www.aliexpress.com/item/MK888B-Bluetooth-2GB-Ram-8GB-Rom-Quad-Core-RK3188-Cortex-A9-Full-HD-Multi-Media-Player/1001664143.html

NTFS, θα το κανω fat32 και θα επανελθω εαν δε γινει

Βεβαια η συσκευη υποστηριζει NTFS αλλα τι να πω δοκιμασε το...Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω βαλει ποτε στικακι πανω. Θα το δοκιμασω σημερα αν θελεις...

Μάριος...

Μπορει να φταιει και το στικακι γιατι μου κανει κατι χαζα και σε αλλους υπολογιστες. Adata ειναι η μαρκα...
Samsung S21 Ultra

Έχω ένα MK808B και επειδή το Wi-Fi του δεν την παλεύει έτσι που το έχω καταχωνιάσει πίσω από την τηλεόραση θέλω να του βάλω ένα USB to Ethernet adapter. Παίζουν όλα ή θέλει κάποιο συγκεκριμένο ? Έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο να μου προτείνει?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Όλα παίζουν. Μην το φοβάσαι. Πάρε ότι θές. Δεν θέλουν drivers αυτά.

Εγώ έχω αυτό:

http://sme6688.net/wp-content/uploads/2012/04/usb-to-ethernet1.jpg

Edited by Jimmy76

LeEco Le Max 2 Χ822 4/32

TREBLE - F2FS - TWRP 3.5.2_9-0 by C.B.G.

RROS-Q-8.6.7-20210315-x2-Official

Χρησιμοποίησε το mouse για ένα αρχικό setup και μετά yatse για να χειριζεσαι το xbmc/kodi.

αραγε μεσω του minix μπορω να στειλω εικονα στην τηλεοραση απο το λαπτοπ; (να συνδεσω το λαπτοπ στην τηλεοραση δλδ)
Samsung S21 Ultra

αραγε μεσω του minix μπορω να στειλω εικονα στην τηλεοραση απο το λαπτοπ; (να συνδεσω το λαπτοπ στην τηλεοραση δλδ)

Νομιζω πως screen mirroring δεν κανει καμμια τετοια συσκευη με laptop/pc . Tablet/κινητο ναι...

Μάριος...

Αυτό το tv box που αναφέρεις δίνει στα specs και ένα interface "AV".

Και πως παρέχεται από καρφί σε τι?

Edit: τώρα το είδα είναι καρφί σε απλό composite 2 rca ήχος και 1 εικόνα.

Να φανταστώ οτι είναι έξοδος?

Γενικότερα έχει πετύχει κάποιος κάτι στην αγορά που να βγάζει απευθείας Vga ?

Edited by drdedus

Απο που να πάρω ένα MXQ Amlogic S805 Quad Core 1.5GHz? Απο geek ή απο αλλού?

Για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο οτι θα παρεις το γνησιο και οχι καποιο κλωνο, κοιτα απο geekbuying και gearbest.

Για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο οτι θα παρεις το γνησιο και οχι καποιο κλωνο, κοιτα απο geekbuying και gearbest.

+1 και εγω απο αυτα αγοραζω...

Μάριος...

Έχω συνδέσει το μινιξ με καλώδιο στο ρουτερ αλλά δεν έχει ίντερνετ και μου βγάζει να κάνω ρυθμίσεις για pppoe. Καμία ιδέα;
Samsung S21 Ultra

Έχω συνδέσει το μινιξ με καλώδιο στο ρουτερ αλλά δεν έχει ίντερνετ και μου βγάζει να κάνω ρυθμίσεις για pppoe. Καμία ιδέα;

Στο mbox settings εχεις ενεργοποιησει το ethernet?

Μάριος...

Ναι και μετα παω να μπω στο ιντερνετ και δεν εχει ιντερνετ και μου βγαζει να κανω ρυθμισεις pppoe
Samsung S21 Ultra

Καλησπερα, την παρασκευη παρελαβα τα απο κατω

Περιμενω το πρωτο μου tv box MK808B Plus 1GB RAM Quad-Core Android 4.4 WiFi Bluetooth Mini TV Box 1080P H.265 Amlogic M805 Google TV Player το πηρα με το κουπονι που εδωσαν τα παιδια εδω σε προηγουμενα ποστ :)

Air Mouse περιμενω το TK617 2.4G Wireless Six Axis Gyroscope Full Keyboard Air Mouse Remote Control , τωρα..... το πως συμπεριφερεται δεν ξερω να σου πω.... οταν παραλαβω θα γραψω σχετικα :)

Να ρωτησω: αν διαγραψω καποιες εργοστασιακες εφαρμογες απο το tv box μετα σε ενδεχομενο update θα το παρει ή πρεπει να υπαρχουν μεσα οι εργοστασιακες εφαρμογες ?

Επισης απο αλλες rom εχει βαλει καποιος καμια σε αυτο ?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καλησπερα, την παρασκευη παρελαβα τα απο κατω

Να ρωτησω: αν διαγραψω καποιες εργοστασιακες εφαρμογες απο το tv box μετα σε ενδεχομενο update θα το παρει ή πρεπει να υπαρχουν μεσα οι εργοστασιακες εφαρμογες ?

Επισης απο αλλες rom εχει βαλει καποιος καμια σε αυτο ?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Μην περιμενεις ΟΤΑ updates, θα πρεπει να περνας manually τις καινουργιες ρομ, τουλαχιστον αυτο γινεται μεχρι τωρα. Οποτε δεν νομιζω να εχεις προβλημα να σβησεις εργοστασιακες εφαρμογες.

Η τελευται official rom ειναι η 109k.

Δεν εχω δοκιμασει custom roms, οποτε δεν μπορω να σου πω εντυπωσεις. Υπαρχουν ομως οι εξης custom roms αν δεν σε καλυπτει η stock rom και θες το stick για κατι παραπανω απο απλη χρηση:

1. Tου Finless, η 1.1, η οποια βασιζεται στην official rom 109k και λογικα ειναι καλυτερη απο τη official γιατι εχει καποια tweaks και αλλα extras: http://www.freaktab.com/showthread.php?21278-NEW-MK808B-Plus-Finless-ROM-1-1

2. Η lollipop 5.02 η οποια ομως ειναι unofficial, οποτε λογικα θα εχει καποια bugs μεχρι η AMLogic να βγαλει official εκδοση για lollilop: http://www.freaktab.com/showthread.php?22326-ROM-5-0-2-Unofficial-CyanogenMOD-12-for-MK808B-Plus-WeTek-Gift

---------

Edit: μιας και μιλαμε για το εν λογω tv stick, για οποιον ενδιαφερεται, μολις ειδα οτι με το κουπονι HBSISICW απο το geekbuying βγαινει στα 25.99$. Νομιζω οτι ειναι το πιο φθηνο αυτη τη στιγμη. Το αμεσως επομενο απο gearbest με κουπονι GBMK808B βγαινει στα 29.99$.

Edited by zananiro

Εγώ το έχω

Ποιες οι μέχρι τώρα εντυπώσεις σου ?

Streaming ταινίες - Ελληνικοί υπότιτλοι - αν κολλάει πουθενά ?

- τι ταχύτητα DSL χρειάζεται για να στριμάρει χωρίς κολλήματα ?

Δοκίμασες κάποια εγγραφή OTE TV ή ΝOVA ?

Μπορεί να εγγράψει σε εξωτερικό σκληρό ?

Κάποιο μειονέκτημα που πρόσεξες ?