Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτήσω..Υπάρχει περίπτωση σε Vorke Z6 (Tanix TX92) και να γίνει root με magisk μέσω προσωρινής εγκατάστασης twrp με boot from SD;Εκανα unroot και βαριέμαι να ξανακάνω root επειδή θέλει PC+ξανά σετάρισμα..

• Απαντήσεις 21,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1372

• makis1024

575

• ath156

1888

Να ρωτήσω..Υπάρχει περίπτωση σε Vorke Z6 (Tanix TX92) και να γίνει root με magisk μέσω προσωρινής εγκατάστασης twrp με boot from SD;Εκανα unroot και βαριέμαι να ξανακάνω root επειδή θέλει PC+ξανά σετάρισμα..
Δεν το δοκίμασα στο δικό μου, αλλά μήπως αν περνούσες ξανά την μαμά ΡΟΜ με το USB burning tool ξαναεπαιρνε και το ροοτ;

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αν ξερεις απο twrp recovery στειλε μου π.μ να το ξεκινησουμε ..!

Τελικα εβαλα magisk,το εκανα hide κι ολα καλα.Παιζει nova go μια χαρα!

Σε ευχαριστω και παλι!

ΝΑΙ!

Με μια διευκρινιση...

Η twrp δεν χρειαζεται εγκατασταση σε ολα τα Amlogic!

Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones

Σε mi box s, με σκληρό δίσκο συνδεδεμένο έχει καταφέρει κανείς να τον χρησιμοποιήσει; Στο popcorn time και σε άλλα apps είναι read-only. Είχαμε το θέμα με το Wifi τώρα έχουμε και αυτό;

Σε mi box s, με σκληρό δίσκο συνδεδεμένο έχει καταφέρει κανείς να τον χρησιμοποιήσει; Στο popcorn time και σε άλλα apps είναι read-only. Είχαμε το θέμα με το Wifi τώρα έχουμε και αυτό;
Με usb flash drive που το έχω τώρα και ενσωματώθηκε ως εσωτερική μνήμη δεν αντιμετωπίζω τέτοιο θέμα.

Με το WiFi επίσης όλα οκ με τα τελευταία updates, αν και με usb WiFi adapter όλα δουλεύουν μακράν καλύτερα (χρησιμοποιώ Cyberflix, όχι Popcorn).

Sent from my Galaxy S10

Κάποια περεταίρω βοήθεια Παιδιά;Κατι άκουσα για temporary twrp..

Αν βρεις τη σωστη twrp την βαζεις σε μια καρτουλα μαζι με το magisk και το κανεις εγκατασταση ...!

Με usb flash drive που το έχω τώρα και ενσωματώθηκε ως εσωτερική μνήμη δεν αντιμετωπίζω τέτοιο θέμα.

Με το WiFi επίσης όλα οκ με τα τελευταία updates, αν και με usb WiFi adapter όλα δουλεύουν μακράν καλύτερα (χρησιμοποιώ Cyberflix, όχι Popcorn).

Sent from my Galaxy S10

Δεν θέλω εσωτερική μνήμη γιατί δεν μπορώ να βάζω αρχεία από τον υπολογιστή... Κάπου διάβασα ότι αν γίνει fat32 ο δίσκος δεν έχει θέμα αλλά δεν μου κάνει γιατί παίζω μεγάλα αρχεία, και είπα να ρωτήσω.. τεσπα, ευχαριστώ :)

Δοκίμασε σε διαμόρφωση exfat το usb stick (παίρνει πάνω από 4gb αρχείο ) ρίξε ένα αρχείο που θες για να δεις αν παίζει !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα αλλά έχω προσθέσει ένα USB στικάκι για αποθηκευτικό χώρο. Είσαι σίγουρος ότι δεν εχεις ξεμείνει από αποθηκευτικό χώρο;

Στάλθηκε από το SM-T860 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κοιτώντας στις ρυθμίσεις, βλέπω ότι μου αφήνει "διαθέσιμη μνήμη" περίπου 500mb, ενώ οι εφαρμογές καταλαμβάνουν λέει περίπου 5gb (!)..Μήπως κατά το streaming κατεβαίνει υλικό προς αποθήκευση κάπου και πρέπει να τρέξω ρύθμιση για να απομακρύνεται η cache μνήμη?? Δεν ξέρω τι να υποθέσω..

Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

Κοιτώντας στις ρυθμίσεις, βλέπω ότι μου αφήνει "διαθέσιμη μνήμη" περίπου 500mb, ενώ οι εφαρμογές καταλαμβάνουν λέει περίπου 5gb (!)..Μήπως κατά το streaming κατεβαίνει υλικό προς αποθήκευση κάπου και πρέπει να τρέξω ρύθμιση για να απομακρύνεται η cache μνήμη?? Δεν ξέρω τι να υποθέσω..

Χρησιμοποιησε τον es explorer και τικαρισε να φαινονται τα κρυφα αρχεια

Μπες μεσα στο Android / data και ψαξε τις εφαρμογες σου να δεις ποια η ποιες κανουν την ''ζημια'' !

Σε ευχαριστώ πολύ, θα προσπαθήσω να τον κατεβάσω (τον είχα εγκαταστήσει ο χαζός και τον απεγκατέστησα, λόγω μη χρήσης), αλλά φοβάμαι ότι θα φάω πόστα κατά την εγκατάσταση.. Φαύλος κύκλος λοιπόν.

Αν βρεις τη σωστη twrp την βαζεις σε μια καρτουλα μαζι με το magisk και το κανεις εγκατασταση ...!
Τι πατάω δηλαδή; Κάποιος με Tanix TX92 βρε παιδιά;Είναι ολόιδια με το Vorke Z6 λογικά..

Τι πατάω δηλαδή; Κάποιος με Tanix TX92 βρε παιδιά;Είναι ολόιδια με το Vorke Z6 λογικά..
Εγώ είχα το πρώτο ΤΧ92 εδώ στο φόρουμ αλλά αφού πήγαινε σφαίρα δεν ασχολήθηκα ποτέ να του χαλάσω ροοτ κλπ

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Οπως σου ειπα ...

Βαζεις σε μια καρτουλα μαζι με το magisk την σωστη twrp και κρατας το hdmi στην τηλεοραση ενω βγαζεις τον ανταπτορα ....

Πατας το κουμπι και βαζεις αμεσως τον ανταπτορα του ρευματος και περιμενεις μεχρι να δεις το μενου της recovery!

Απο εκει πας στο install και κανεις εγκατασταση του magisk!!!

Καλη τυχη!

Οπως σου ειπα ...

Βαζεις σε μια καρτουλα μαζι με το magisk την σωστη twrp και κρατας το hdmi στην τηλεοραση ενω βγαζεις τον ανταπτορα ....

Πατας το κουμπι και βαζεις αμεσως τον ανταπτορα του ρευματος και περιμενεις μεχρι να δεις το μενου της recovery!

Απο εκει πας στο install και κανεις εγκατασταση του magisk!!!

Καλη τυχη!

Κουμπί εννοείς πατημένο το reset σωστά? Επίσης σε περίπτωση που δε παίξει το ote tv, φλασαρω το nagisk uninstaller?θα δοκιμάσω αυτήν!

Κουμπί εννοείς πατημένο το reset σωστά? Επίσης σε περίπτωση που δε παίξει το ote tv, φλασαρω το nagisk uninstaller?θα δοκιμάσω αυτήν!

Κανονικα το reset θελει αλλα σ'αυτα με κουμπι στο power μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε κανονικα !

Και ναι με το magisk uninstaller θα καθαρισει...!

;););)

Edited by gatos814

Κανονικα το reset θελει αλλα σ'αυτα με κουμπι στο power μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε κανονικα !

Και ναι με το magisk uninstaller θα καθαρισει...!

;););)

δυστυχώς δεν γίνεται μαλλον αλλη recovery. υο δοκίμασα 5 φορές και κράτησα το κουμπι πατημένο 1+ λεπτό μέχρι που αναγκαστικά μπουταρει στη stock recovery..

δυστυχώς δεν γίνεται μαλλον αλλη recovery. υο δοκίμασα 5 φορές και κράτησα το κουμπι πατημένο 1+ λεπτό μέχρι που αναγκαστικά μπουταρει στη stock recovery..

http://freaktab.org/08f573fa17afdae3

Μην ξεχασεις να την μετονομασεις σε recovery... αλλιως δεν θα δουλεψει!

Edited by gatos814

http://freaktab.org/08f573fa17afdae3

Μην ξεχασεις να την μετονομασεις σε recovery... αλλιως δεν θα δουλεψει!

Είστε όλοι τσακάλια!!!έγινε η δουλειά,bye bye και ote tv με magisk hide παίζει κομπλέ.Ενα adaway τωρα και τα λοιπα σιγά σιγά! Ευχαριστώ σας!!

Σε ευχαριστώ πολύ, θα προσπαθήσω να τον κατεβάσω (τον είχα εγκαταστήσει ο χαζός και τον απεγκατέστησα, λόγω μη χρήσης), αλλά φοβάμαι ότι θα φάω πόστα κατά την εγκατάσταση.. Φαύλος κύκλος λοιπόν.
Μπορείς απλά από το μενού εφαρμογών (στις ρυθμίσεις) να κάνεις στις εφαρμογές που πιάνουν χώρο εκκαθάριση προσωρινής μνήμης. Δεν χάνονται ρυθμίσεις, μόνο τα προσωρινά αποθηκευμένα.

Συμπτωματικά σήμερα,πάλι χάλασε το dimmer της έντασης ενός παλιού sansui equalizer που είχα συνδεμένο στο tv box και μετά στο surround της σειράς που έχω..Λέω για να δοκιμάσω μία έκδοση viper4android που έχω και στο κινητό,μπας και..Λοιπόν ομολογώ εξεπλάγην!Ο ήχος είναι ΑΠΊΣΤΕΥΤΟΣ.Καλύτερος και απο ότι με το equalizer.Κάνει το μέτριο της σειράς samsung surround 5.1 μου να μοιάζει πολλά επίπεδα πάνω!Και μπάσο συχνότητες Hz που πριν ούτε άκουγα..Οπότε δρόμο η φέτα και μόνο viper πλέον.Ξανά ένα Ευχαριστώ,γιατί το ένα είναι λίγο!!

μπορείς να μου πεις ποιο app ψαχνω στο Google Play να την βάλω και εγώ στο Mi BOX S? H ένταση είναι κάπως χαμηλή στην τηλεόραση.

Πατάω viper4android και μου βγάζει "Equalizer FX"..

Καλημερα, χτες παρελαβα το H96 MAX X2 (4-64) , φοβερο μηχανημα μπορω να πω, πεταει ,βασικα δεν το δοκιμασα και πολυ λογο ελλειψης χρονου , ο χρονος θα δειξει

edit @gatos ακουει; για πες μου λιγο τι μπορουμε να κανουμε για το μηχανημα αυτο, ειχες αναφερει για αλλη rom αλλα μαλλον δεν βλεπω τον λογο (προς το παρον) ,αξιζει να κανω κατι διαφορετικο;