panosfx Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Δυστυχως δεν σβηνει ετσι το su ! Τωρα θα πρεπει να το ρουταρεις ξανα και μετα να το ξερουταρεις σωστα! To ανεμιστηρακι ειναι must σε S905 , S905X , S905W & S912! Kαι το air mouse φυσικα για καλυτερη εμπειρια χρησης σε ολα τα pure Android!Και πως να το ρουταρω και να το ξερουταρω σωστα;Αν ξερεις πως να με βοηθησεις θα το εκτιμουσα... Ξερω ειναι βαρετο να μου γραψεις την λυση αλλα στο ιντερνετ το να σβησω το su ηταν το μονο που βρηκα. Σε ευχαριστω και να μην απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Και πως να το ρουταρω και να το ξερουταρω σωστα;Αν ξερεις πως να με βοηθησεις θα το εκτιμουσα... Ξερω ειναι βαρετο να μου γραψεις την λυση αλλα στο ιντερνετ το να σβησω το su ηταν το μονο που βρηκα. Σε ευχαριστω και να μην απαντησεις δες το #13926 ποστ μου Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Eιναι γεγονος οτι οσο πιο πολύ-καλη-ποιοτικη η ram τοσο πιο καλα δουλευει το εκαστοτε μηχανακι στις εκαστοτε εφαρμογες. Και το πιο καλογραμμενο sw να εχεις εαν δεν επαρκει η ram εμεινες.Ολο και ανεβαίνουν οι απαιτησεις σχετικα,γεγονος και αυτο. Η αποψη μου ειναι εαν η οικονομικη διαφορα ειναι μικρη,10-20 ευρο,προφανως πας σε μηχανακι με καλυτερο επεξεργαστη-ram. Εαν παλι εχεις ταβανι στα χρηματα σου,θα κανεις την δουλεια σου με πιο χαμηλα specs,βεβαια μην περιμενετε θαυματα απο πιο αδυναμα μηχανακια. Και με ενα 1400αρι μοτερ στο αυτοκινητο θα κανεις την δουλεια σου,αλλα με το 2λιτρο ακομα πιο ανετα.Και εαν εχεις και τουρμπακι στο 2λιτρο πετας......:) Περι ορεξεων λοιπον σπανακοτυροπιτα που λενε.:p Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Για να λυθουν πολλες σχετικες αποριες. Καλο ειναι να το δειτε. Διαφορές Android TV και Android TV Box - Τι Να Επιλέξω; Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Και πως να το ρουταρω και να το ξερουταρω σωστα;Αν ξερεις πως να με βοηθησεις θα το εκτιμουσα... Ξερω ειναι βαρετο να μου γραψεις την λυση αλλα στο ιντερνετ το να σβησω το su ηταν το μονο που βρηκα. Σε ευχαριστω και να μην απαντησεις Αν ξερεις απο twrp recovery στειλε μου π.μ να το ξεκινησουμε ..! ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποιος ζορίζεται παλληκάρι μου που δεν ξέρεις καν τι μου λες. Έχω 3 μηχανάκια, με 1Gb, 2gb και 3Gb Ram. Όλα δουλεύουν σφαίρα γιατί έχουν βελτιστοποιημενο λειτουργικό. Και εσύ μόνο να μιλάς για CPU ξέρεις και μιλάς ότι έχω μείνει πίσω; Ακόμα να καταλάβεις ότι η ομαλή εμπειρία χρήσης έρχεται από το OS και όχι από το hardware; Άντε ασχολησου λίγο μήπως καταλάβεις πώς δουλεύει το όλο θέμα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Καταρχας αγαπητε συμφορουμιτη μου που ειδες ακριβως στο ποστ μου οτι αφησα υπονοουμενα οτι ζοριζεσαι ...; Και για να εχουμε το καλο ερωτημα μπορει το μποξακι με την 1 γιγα ραμ να κανει οτι και το 3 γιγα με τις ''βαριες'' εφαρμογες ; Οτι και να το κανεις εκεινο το μποξακι παντα θα ''κολλαει'' στα ζορια! Η βαση για ενα μποξακι σαφως και ειναι ο επεξεργαστης του (οπως και σε αλλα πραγματα γενικως) που σε συνδιασμο με το σωστο λογισμικο θα κανει την διαφορα...! Τωρα τι μου λες εσυ .... οκ! Μαλλον θα τα ξερεις καλυτερα ....! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Να ρωτήσω..Υπάρχει περίπτωση σε Vorke Z6 (Tanix TX92) και να γίνει root με magisk μέσω προσωρινής εγκατάστασης twrp με boot from SD;Εκανα unroot και βαριέμαι να ξανακάνω root επειδή θέλει PC+ξανά σετάρισμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Να ρωτήσω..Υπάρχει περίπτωση σε Vorke Z6 (Tanix TX92) και να γίνει root με magisk μέσω προσωρινής εγκατάστασης twrp με boot from SD;Εκανα unroot και βαριέμαι να ξανακάνω root επειδή θέλει PC+ξανά σετάρισμα..Δεν το δοκίμασα στο δικό μου, αλλά μήπως αν περνούσες ξανά την μαμά ΡΟΜ με το USB burning tool ξαναεπαιρνε και το ροοτ; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Αν ξερεις απο twrp recovery στειλε μου π.μ να το ξεκινησουμε ..! Τελικα εβαλα magisk,το εκανα hide κι ολα καλα.Παιζει nova go μια χαρα! Σε ευχαριστω και παλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Να ρωτήσω..Υπάρχει περίπτωση σε Vorke Z6 (Tanix TX92) και να γίνει root με magisk μέσω προσωρινής εγκατάστασης twrp με boot from SD;Εκανα unroot και βαριέμαι να ξανακάνω root επειδή θέλει PC+ξανά σετάρισμα.. ΝΑΙ! Με μια διευκρινιση... Η twrp δεν χρειαζεται εγκατασταση σε ολα τα Amlogic! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Κάποια περεταίρω βοήθεια Παιδιά;Κατι άκουσα για temporary twrp.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Σε mi box s, με σκληρό δίσκο συνδεδεμένο έχει καταφέρει κανείς να τον χρησιμοποιήσει; Στο popcorn time και σε άλλα apps είναι read-only. Είχαμε το θέμα με το Wifi τώρα έχουμε και αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Σε mi box s, με σκληρό δίσκο συνδεδεμένο έχει καταφέρει κανείς να τον χρησιμοποιήσει; Στο popcorn time και σε άλλα apps είναι read-only. Είχαμε το θέμα με το Wifi τώρα έχουμε και αυτό;Με usb flash drive που το έχω τώρα και ενσωματώθηκε ως εσωτερική μνήμη δεν αντιμετωπίζω τέτοιο θέμα. Με το WiFi επίσης όλα οκ με τα τελευταία updates, αν και με usb WiFi adapter όλα δουλεύουν μακράν καλύτερα (χρησιμοποιώ Cyberflix, όχι Popcorn). Sent from my Galaxy S10 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Κάποια περεταίρω βοήθεια Παιδιά;Κατι άκουσα για temporary twrp.. Αν βρεις τη σωστη twrp την βαζεις σε μια καρτουλα μαζι με το magisk και το κανεις εγκατασταση ...! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Με usb flash drive που το έχω τώρα και ενσωματώθηκε ως εσωτερική μνήμη δεν αντιμετωπίζω τέτοιο θέμα. Με το WiFi επίσης όλα οκ με τα τελευταία updates, αν και με usb WiFi adapter όλα δουλεύουν μακράν καλύτερα (χρησιμοποιώ Cyberflix, όχι Popcorn). Sent from my Galaxy S10Δεν θέλω εσωτερική μνήμη γιατί δεν μπορώ να βάζω αρχεία από τον υπολογιστή... Κάπου διάβασα ότι αν γίνει fat32 ο δίσκος δεν έχει θέμα αλλά δεν μου κάνει γιατί παίζω μεγάλα αρχεία, και είπα να ρωτήσω.. τεσπα, ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Δοκίμασε σε διαμόρφωση exfat το usb stick (παίρνει πάνω από 4gb αρχείο ) ρίξε ένα αρχείο που θες για να δεις αν παίζει ! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα αλλά έχω προσθέσει ένα USB στικάκι για αποθηκευτικό χώρο. Είσαι σίγουρος ότι δεν εχεις ξεμείνει από αποθηκευτικό χώρο; Στάλθηκε από το SM-T860 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κοιτώντας στις ρυθμίσεις, βλέπω ότι μου αφήνει "διαθέσιμη μνήμη" περίπου 500mb, ενώ οι εφαρμογές καταλαμβάνουν λέει περίπου 5gb (!)..Μήπως κατά το streaming κατεβαίνει υλικό προς αποθήκευση κάπου και πρέπει να τρέξω ρύθμιση για να απομακρύνεται η cache μνήμη?? Δεν ξέρω τι να υποθέσω.. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Κοιτώντας στις ρυθμίσεις, βλέπω ότι μου αφήνει "διαθέσιμη μνήμη" περίπου 500mb, ενώ οι εφαρμογές καταλαμβάνουν λέει περίπου 5gb (!)..Μήπως κατά το streaming κατεβαίνει υλικό προς αποθήκευση κάπου και πρέπει να τρέξω ρύθμιση για να απομακρύνεται η cache μνήμη?? Δεν ξέρω τι να υποθέσω.. Χρησιμοποιησε τον es explorer και τικαρισε να φαινονται τα κρυφα αρχεια Μπες μεσα στο Android / data και ψαξε τις εφαρμογες σου να δεις ποια η ποιες κανουν την ''ζημια'' ! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Σε ευχαριστώ πολύ, θα προσπαθήσω να τον κατεβάσω (τον είχα εγκαταστήσει ο χαζός και τον απεγκατέστησα, λόγω μη χρήσης), αλλά φοβάμαι ότι θα φάω πόστα κατά την εγκατάσταση.. Φαύλος κύκλος λοιπόν. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Αν βρεις τη σωστη twrp την βαζεις σε μια καρτουλα μαζι με το magisk και το κανεις εγκατασταση ...!Τι πατάω δηλαδή; Κάποιος με Tanix TX92 βρε παιδιά;Είναι ολόιδια με το Vorke Z6 λογικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Τι πατάω δηλαδή; Κάποιος με Tanix TX92 βρε παιδιά;Είναι ολόιδια με το Vorke Z6 λογικά..Εγώ είχα το πρώτο ΤΧ92 εδώ στο φόρουμ αλλά αφού πήγαινε σφαίρα δεν ασχολήθηκα ποτέ να του χαλάσω ροοτ κλπ Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Τι πατάω δηλαδή; Κάποιος με Tanix TX92 βρε παιδιά;Είναι ολόιδια με το Vorke Z6 λογικά.. Οπως σου ειπα ... Βαζεις σε μια καρτουλα μαζι με το magisk την σωστη twrp και κρατας το hdmi στην τηλεοραση ενω βγαζεις τον ανταπτορα .... Πατας το κουμπι και βαζεις αμεσως τον ανταπτορα του ρευματος και περιμενεις μεχρι να δεις το μενου της recovery! Απο εκει πας στο install και κανεις εγκατασταση του magisk!!! Καλη τυχη! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Οπως σου ειπα ... Βαζεις σε μια καρτουλα μαζι με το magisk την σωστη twrp και κρατας το hdmi στην τηλεοραση ενω βγαζεις τον ανταπτορα .... Πατας το κουμπι και βαζεις αμεσως τον ανταπτορα του ρευματος και περιμενεις μεχρι να δεις το μενου της recovery! Απο εκει πας στο install και κανεις εγκατασταση του magisk!!! Καλη τυχη!Κουμπί εννοείς πατημένο το reset σωστά? Επίσης σε περίπτωση που δε παίξει το ote tv, φλασαρω το nagisk uninstaller?θα δοκιμάσω αυτήν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 (edited) Κουμπί εννοείς πατημένο το reset σωστά? Επίσης σε περίπτωση που δε παίξει το ote tv, φλασαρω το nagisk uninstaller?θα δοκιμάσω αυτήν! Κανονικα το reset θελει αλλα σ'αυτα με κουμπι στο power μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε κανονικα ! Και ναι με το magisk uninstaller θα καθαρισει...! ;););) Edited September 17, 2019 by gatos814 Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Κανονικα το reset θελει αλλα σ'αυτα με κουμπι στο power μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε κανονικα ! Και ναι με το magisk uninstaller θα καθαρισει...! ;););)δυστυχώς δεν γίνεται μαλλον αλλη recovery. υο δοκίμασα 5 φορές και κράτησα το κουμπι πατημένο 1+ λεπτό μέχρι που αναγκαστικά μπουταρει στη stock recovery.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 (edited) δυστυχώς δεν γίνεται μαλλον αλλη recovery. υο δοκίμασα 5 φορές και κράτησα το κουμπι πατημένο 1+ λεπτό μέχρι που αναγκαστικά μπουταρει στη stock recovery.. http://freaktab.org/08f573fa17afdae3 Μην ξεχασεις να την μετονομασεις σε recovery... αλλιως δεν θα δουλεψει! Edited September 17, 2019 by gatos814 Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts