Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα συμφωνήσω και εγώ απόλυτα με τους αποπάνω φίλους.. Άσκοπη ενέργεια και ενδεχόμενη βλάβη στις συσκευές μας..
Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

• Απαντήσεις 21,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1364

• makis1024

575

• ath156

1880

Παιδιά τι συζητάμε ? Αν είναι σωστό ή δεν τρέχει τίποτα αν ένα οποιοδήποτε μηχάνημα λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Έχεις δίκιο, περίμενα την ερώτηση. Πήρα αυτό το κλασικό των 4-5 ευρώ, τέτοιου τύπου

https://rover.ebay.com/rover/0/e11051.m43.l1123/7?euid=ae358e4c3ffd48e3871545efbfef36ff&bu=43519376269&loc=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F163001548132&sojTags=bu=bu

Σε τρεις συσκευές που δούλεψα παρόμοια πληκτρολόγια, δεν βρήκα κουμπί που να κλείνει και να ανοίγει τα boxes.

Στάλθηκε από Tapatalk

Έκανα κι εγώ το Mi box s δώρο στους δικούς μου

Πρώτη επαφή με box γενικά και πρώτες εντυπώσεις θετικές.

Έκανα το τελευταίο update και πέρασα cinema και cyberflix

Το cinema μόνο για κάποιον λόγο δεν εμφανίζεται στις εγκατεστημένες εφαρμογές, ενώ έχει εγκατασταθεί κανονικά.

Καμιά ιδέα;

Το cyberflix πάντως φαίνεται μια χαρά

Παιδιά τι συζητάμε ? Αν είναι σωστό ή δεν τρέχει τίποτα αν ένα οποιοδήποτε μηχάνημα λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο ?

Το ορθό ειναι να ξεκουραζεται το εκαστοτε μηχάνημα εαν ειναι εφικτο φιλε.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Δεν υπάρχει σωστό και λάθος... όπως ένα κινητό με android μπορεί να έχει περισσότερο από μήνα από την τελευταία επανεκκίνηση, το ίδιο μπορούν να κάνουν και τα android tv boxes. Τα περισσότερα ως "off" προτιμούν την κατάσταση αναστολής λειτουργίας, αλλά σπάνια κλείνουν εντελώς. Πάντως τα λίγα watt κατανάλωσης δεν κάνουν απαγορευτική τη συνεχή λειτουργία τους, και η φθορά τους είναι σίγουρα πιο αργή από την απαξίωση των δυνατοτήτων του υλικού με το χρόνο.

Τα πλεονεκτήματα του να κλείνουν εκτέθηκαν και παραπάνω.

Ο καθένας κάνει ό,τι τον βολεύει.

Καλημέρα παιδιά. Μια ερώτηση που μάλλον έχει απαντηθεί, αν και έκανα μια αναζήτηση στις τελευταίες δέκα σελίδες χωρίς να βρω απάντηση: Μια δοκιμασμένη πρόταση για boxακι που να παίζει Netflix hd και nova go; Ευχαριστώ και συγνώμη αν έχει αναφερθεί προηγουμένως

Δεν υπάρχει σωστό και λάθος... όπως ένα κινητό με android μπορεί να έχει περισσότερο από μήνα από την τελευταία επανεκκίνηση, το ίδιο μπορούν να κάνουν και τα android tv boxes. Τα περισσότερα ως "off" προτιμούν την κατάσταση αναστολής λειτουργίας, αλλά σπάνια κλείνουν εντελώς. Πάντως τα λίγα watt κατανάλωσης δεν κάνουν απαγορευτική τη συνεχή λειτουργία τους, και η φθορά τους είναι σίγουρα πιο αργή από την απαξίωση των δυνατοτήτων του υλικού με το χρόνο.

Τα πλεονεκτήματα του να κλείνουν εκτέθηκαν και παραπάνω.

Ο καθένας κάνει ό,τι τον βολεύει.

Σωστός.

Άλλον δεν το νοιάζει να περιμένει 3 λεπτά να κάνει boot το μποξ όταν θέλει να δει κάτι ή να ακούσει ένα τραγούδι.

Εγώ όταν γυρνάω σπίτι θέλω αμέσως μουσική, οπότε δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσει από σβηστό.

Όσο για το επιχείρημα για το ρεύμα, απλά αστείο.

Η κατανάλωση τέτοιων συσκευών είναι τίποτα, αφού πέφτουν σε deep sleep όταν δεν τρέχουν βαριές εφαρμογές.

Τώρα αν κάποιος έχει μποξ και το δουλεύει μια φορά τη βδομάδα, τότε ναι ίσως έχει νόημα το σβήσιμο.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλημέρα φίλε μου. Τι είναι αυτό και που το βρίσκω?? Εφαρμογή ή ρύθμιση είναι?

Θα το βρεις στις ρυθμίσεις. Είναι εντολές που περνάνε μέσω του καλωδίου hdmi για άνοιγμα και κλείσιμο της τηλεόρασης από το TV box.

Σωστός.

Άλλον δεν το νοιάζει να περιμένει 3 λεπτά να κάνει boot το μποξ όταν θέλει να δει κάτι ή να ακούσει ένα τραγούδι.

Εγώ όταν γυρνάω σπίτι θέλω αμέσως μουσική, οπότε δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσει από σβηστό.

Όσο για το επιχείρημα για το ρεύμα, απλά αστείο.

Η κατανάλωση τέτοιων συσκευών είναι τίποτα, αφού πέφτουν σε deep sleep όταν δεν τρέχουν βαριές εφαρμογές.

Τώρα αν κάποιος έχει μποξ και το δουλεύει μια φορά τη βδομάδα, τότε ναι ίσως έχει νόημα το σβήσιμο.

Φιλε αλλο να εχεις ενα μηχανακι που κανει 30 ευρο και να το εχεις 24/7,και αλλο να εχεις ενα μηχανακι που κανει 200 ευρο.

Δεν ειναι ολα στον ιδιο κουβα.

Εγω πχ το nvidia και το mini pc media player το κλεινω δεν το εχω 24/7.

Aλλο το 30αρι και αλλο το 200αρι,εκτος εαν δεν εχεις αναγκη και τα αλλαζεις συνεχεια.

Kαλα και εσυ με το που μπαινεις στο σπιτι αρχιζουν τα οργανα.....:lol:

Έκανα κι εγώ το Mi box s δώρο στους δικούς μου

Πρώτη επαφή με box γενικά και πρώτες εντυπώσεις θετικές.

Έκανα το τελευταίο update και πέρασα cinema και cyberflix

Το cinema μόνο για κάποιον λόγο δεν εμφανίζεται στις εγκατεστημένες εφαρμογές, ενώ έχει εγκατασταθεί κανονικά.

Καμιά ιδέα;

Το cyberflix πάντως φαίνεται μια χαρά

Δοκίμασε να βάλεις το sideload

Καλημέρα παιδιά. Μια ερώτηση που μάλλον έχει απαντηθεί, αν και έκανα μια αναζήτηση στις τελευταίες δέκα σελίδες χωρίς να βρω απάντηση: Μια δοκιμασμένη πρόταση για boxακι που να παίζει Netflix hd και nova go; Ευχαριστώ και συγνώμη αν έχει αναφερθεί προηγουμένως

Mi box

Περίεργο γιατί έχουμε αναφερθεί τουλάχιστον 3-4 φορές σε αυτό.

Κοίτα και για το Amazon Fire stick για χαμηλό κόστος και εύκολη χρήση, αλλά θέλει ψάξιμο η αγορά του.

Amazon Fire stick 4k max

Περίεργο γιατί έχουμε αναφερθεί τουλάχιστον 3-4 φορές σε αυτό.

Κοίτα και για το Amazon Fire stick για χαμηλό κόστος και εύκολη χρήση, αλλά θέλει ψάξιμο η αγορά του.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Όντως φαίνεται λίγο δύσκολη η αγορά του fire stick

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Όντως φαίνεται λίγο δύσκολη η αγορά του fire stick
Για δες από δω. Στέλνει Ελλάδα. Είναι από Γερμανία.

https://www.worldshop.eu/en/product/Amazon-FireTV-Amazon-Fire-TV-Stick-2019-Black-incl.-Alexa-Voice-Remote/1756937

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για να παίζει ΟΤΕ και νοβα δεν πρέπει να είναι ρουταρισμενο το μαχανακι.

Same Sh1t...Different Day

Same Sh..t , Different Day

Για να παίζει ΟΤΕ και νοβα δεν πρέπει να είναι ρουταρισμενο το μαχανακι.

Same Sh1t...Different Day

Οχι δεν πρεπει να ειναι ροοτ.

Πόση ram έχει αυτό το stick; έρχεται ρουταρισμενο;
1gb αλλά δεν έχει καμία σημασία

Παίζει τα πάντα από streaming

Amazon Fire stick 4k max

Οπότε το mi box s παίζει κανονικά nova go;

Ναι μια χαρά

Ok φίλε, thanks
Τίποτα.

Ότι άλλο χρειαστείς για το Fire Stick, Ρωτάς εδώ:

https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=475362

Εγώ το σεταρα με Netflix, Spotify, Kodi, Cinema και Cyberflix και πλέον βλέπω μόνο 1080p τα πάντα.

Και εννοείται δεν κλείνει ποτέ και μόλις μπω σπίτι απλά ανοίγω TV και ξεκινάω μουσική από το κινητό ή videos.

Amazon Fire stick 4k max

καλησπερα εχω το Mecool KM9 εχει χαλασει το τηλεκοντρολ , το εκανα φορματ μηπως εφταιγε αυτο, πλεον για να μπω στο μενου χρειαζεται συζευξη πραγμα που δεν γινεται καμιοα ιδεα.

Αυτό έχεις ; https://m.aliexpress.com/item/32959882588.html?pid=808_0000_0105&spm=a2g0n.search-amp.list.32959882588&aff_trace_key=5c1b763d41f94ff98c748e326437725f-1555624490791-04909-jiMVVzv&aff_platform=msite&m_page_id=6555amp-voT4tzDDszAK1MmASkYAhA1555881783044

Έλεγξες με την κάμερα του κινητού σου αν είναι λειτουργικό το τηλεκοντρόλ;

Στάλθηκε από Tapatalk

Edited by trust0