Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο με τον ήχο το έχω ξαναακουσει και θα με ενδιέφερε να ακούσω γνώμες από κατόχους καθώς σκέφτομαι να το αγοράσω και εγώ.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Ποτέ δεν είχα θέμα με ήχο στο Netflix είτε τριών χρονών κουτί με Android 4.2.2, είτε στο πιο καινούριο με 7.1.1

Μήπως το συγκεκριμένο apk έχει θέματα; Οπότε να δοκίμαζε με κάποιο άλλο. Δεν δικαιολογείται σύγχρονο κουτί να έχει τέτοια θέματα.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Είναι το default apk που έχει... Λες να το αλλάξω; Να βάλω άλλη έκδοση;
Εγώ αναγκαστικά έβαλα άλλο από τις apkmirror, γιατί στο παλιό κουτί έπρεπε να βρω αρχαία έκδοση Netflix συμβατή με 4.2.2 και στο νέο ήθελε πάλι από apkmirror, αφού δεν μπαίνει από play store.

Amazon Fire stick 4k max

Απεγκατατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση από Play Store δεν βοήθησε?

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καταρχήν δεν ξέρεις ότι δεν γίνεται εγκατάσταση από το Play store, αφού οι περισσότερες συσκευές δεν είναι συμβατές;

Όποτε το ξεχνάς το Play store.

Amazon Fire stick 4k max

Μιλάμε για το mi box που έχει κανονική άδεια Netflix και είναι πλήρως συμβατό!!
Μάλιστα.

Και αφού είναι συμβατό γιατί έχει πρόβλημα με τον ήχο;

Και τα άλλα που δεν τα θέλει η Netflix παίζουν τζιτζι;

Amazon Fire stick 4k max

Τζιτζι??? Γελάνε και οι πέτρες!! Τα μάτια σου ξέρουν πόσο πονάνε με την ανάλυση που βλέπεις στο tanix. Και επειδή γράφω σπάνια δεν έχω όρεξη για αντιπαραθεσεις. Αυτό έχει τώρα τι να κάνουμε.

Edited by XP130TD

Τζιτζι??? Γελάνε και οι πέτρες!! Τα μάτια σου ξέρουν πόσο πονάνε με την ανάλυση που βλέπεις στο tanix. Και επειδή γράφω σπάνια δεν έχω όρεξη για αντιπαραθεσεις. Αυτό έχει τώρα τι να κάνουμε.

Αναφορικά με το προβλημα του παλικαριού με το Netflix, θα ήθελα να αναφέρω οτι και γω με mi box ειμαι και δεν εχω κανένα θεμα. Ωστόσο συμφωνώ οτι δεν θα έχανε τίποτα να κανει για αρχή μια διαγραφή της εφαρμογής και επανεγκατάσταση απο τo play store

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by XP130TD

Λοιπόν, όταν παρουσιάζει το πρόβλημα, κάνω μια επανεκκίνηση και διορθώνεται συνήθως. Άμα ξεκινήσει καλά, όση ώρα και να παρακολουθώ είναι εντάξει.

Άρα μάλλον δε φταίει το akp του Netflix.

Ίσως κάτι να φορτώνει από κάποιο άλλο apk και να το κολλάει. Νομίζω ότι όταν δοκιμάζω το terrarium το οποίο δεν το ανοίγει καθόλου, μετά κάνει τα κολλήματα. Θα κάνω συνεχόμενες δοκιμές και θα επανέλθω.

Η καθυστέρηση στον ήχο συνήθως οφείλεται σε υψηλή θερμοκρασία ή σε κάποια εφαρμογή που τρέχει στο παρασκήνιο και τραβάει πόρους .

Μόλις αγόρασα από Ελλάδα το mi box μέσω PayPal και στη χρέωση είχα ένα μικρό καπέλο 1.50 ευρώ σαν tax (φόρος). Προφανώς δεν παραπονιέμαι για το μικροποσό αλλά αναρωτιέμαι εάν έχει αλλάξει κάτι.

νομίζω μια φορά σου παίρνει το PayPal 1.5 ευρώ (αλλά στο επιστρέφει) για να ελέγξει εάν η κάρτα ισχύει. λογικά - δες το μέσα στην εβδομάδα - θα σου επιστραφούν

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Μόλις αγόρασα από Ελλάδα το mi box μέσω PayPal και στη χρέωση είχα ένα μικρό καπέλο 1.50 ευρώ σαν tax (φόρος). Προφανώς δεν παραπονιέμαι για το μικροποσό αλλά αναρωτιέμαι εάν έχει αλλάξει κάτι.

Η χρέωση ήταν σε € ή ξένο νόμισμα?

ευρώ φυσικά. Από Ελλάδα η αγορά.

----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

νομίζω μια φορά σου παίρνει το PayPal 1.5 ευρώ (αλλά στο επιστρέφει) για να ελέγξει εάν η κάρτα ισχύει. λογικά - δες το μέσα στην εβδομάδα - θα σου επιστραφούν

Ναι αλλά αυτό γίνεται την πρώτη φορά που χρησιμοποιείς την κάρτα σου. έτσι κι αλλιώς δεν ισχύει στην περίπτωσή μου αυτό το πράγμα γιατί ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για φόρο

Edited by amanwithaplan

Ναι αλλά αυτό γίνεται την πρώτη φορά που χρησιμοποιείς την κάρτα σου. έτσι κι αλλιώς δεν ισχύει στην περίπτωσή μου αυτό το πράγμα γιατί ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για φόρο

Μπορεις να βγαλεις ενα screenshot να αφαιρεσεις οτι πληροφορια ειναι προσωπικη και να το ανεβασεις να δουμε?

Παραγγελια το mecool m8s pro (2/16)

(+)

Eπεξεργαστης s912 και gpu

Αρκετες οπες για αερισμο.

Μικρο

Η εικονα στο youtube που ειδα ειναι πραγματικα εντυπωσιακη σε υψηλη αναλυση.

(-)

1) Εχει android Tv που σημενει λιγες εφαρμογες διαθεσιμες απο google play (η λυση :θα πρεπει να περαστουν με apk)

2) Δεν μπορει να αλλαξει ο launcher (εκτος αν περαστει αλλαγοντας το build pro (δεν ειναι για ολους)

3) Δεν εχει task manager (μπαρα στο κατω μερος)για να κλεινουμε τις προυγουμενες εφαρμογες(θα πρεπει να βρουμε καποια απο google play για εγκατασταση)

4) Δεν μπορουμε να δουλεψουμε το κοdi ευκολα με airmouse .Δεν ανταποκρινετε σωστα ο κερσορας

5) Στο chrome μπορω να μαρκαρω κατι αλλα δεν εχω την επιλογη να το αντιγραψω(αν γνωριζετε πως, πειτε το)επισης δεν εμμφανιζει το πληκτρολογιο οταν θελω να γραψω στην γραμμη αναζητησης (αν γνωριζετε πως, πειτε το)

6) δεν εχει optical εξοδο.

7) θερμαινετε αρκετα.

Αν μπορει να βοηθησσει καποιος καλοδεχουμενος

αυτό με το 1.5 ευρώ είναι την πρώτη φορά εάν το κάνεις αμέσως τότε. εγώ την επικύρωση την είχα κάνει 2 χρόνια μετά την προσθήκη, τότε, μιας κάρτας.... και τότε μου πήρε δοκιμαστικά το 1.5 όχι στην αρχή

Μπορεις να βγαλεις ενα screenshot να αφαιρεσεις οτι πληροφορια ειναι προσωπικη και να το ανεβασεις να δουμε?
Δεν θα δεις τίποτα παραπάνω αλλά ορίστε. Tax 1,50 euro4ae7bcca9c68783d7d2a270b4a427a31.jpg

Δεν θα δεις τίποτα παραπάνω αλλά ορίστε. Tax 1,50 euro4ae7bcca9c68783d7d2a270b4a427a31.jpg

Sorry που σε ξαναρωταω αλλα προφανως δεν εχω καταλαβει κατι. Αυτο το screenshot ειναι απο το paypal ?

Αντιστοιχο δικο μου σε αγορα ηταν καπως ετσι :

PaypalPaymnt.png?dl=1

Μάλλον το κατάστημα επιβαρύνει τον πελάτη με την προμήθεια του paypal (αυτό το 3.4% που κρατάει το paypal όταν δέχεσαι πληρωμή). Μου έχει τύχει σε παραγγελία από φαρμακείο (στην Ελλάδα πάντα) να το λέει στο checkout ότι σε περιπτωση που επιλέξω ως τρόπο πληρωμής το paypal θα επιβαρυνθώ εγώ με τα έξοδα της προμήθειας.

Και όντως αν το υπολογίσουμε βγαίνει ακριβώς: 44.27*3.4%=1.50€

Από πιο μαγαζί αν επιτρέπεται? Ρωτάω μήπως το συγκεκριμένο μαγαζί είχε φόρο για αγορά μέσω PayPal! Κάπου το είχα ξανά δει παλιά!

Από πιο μαγαζί αν επιτρέπεται? Ρωτάω μήπως το συγκεκριμένο μαγαζί είχε φόρο για αγορά μέσω PayPal! Κάπου το είχα ξανά δει παλιά!

Γι'αυτο το λεω κι εγω και εχω μπερδευτει.

Μηπως τελικα δεν ειναι φορος του paypal αλλα εξτρα λεφτα που απαιτει το καταστημα για αγορα μεσω paypal.

Αυτό πρέπει να είναι που έγραψε και ο letom από πάνω. Μπες πάλι στην ιστοσελίδα του μαγαζιού που έκανες την παραγγελία να βεβαιωθείς διαβάζοντας τους όρους παραγγελίας ή απλά κάλεσε τους να βεβαιωθείς.

Sorry που σε ξαναρωταω αλλα προφανως δεν εχω καταλαβει κατι. Αυτο το screenshot ειναι απο το paypal ?

Αντιστοιχο δικο μου σε αγορα ηταν καπως ετσι :

PaypalPaymnt.png?dl=1

Ναι PayPal είναι.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό πρέπει να είναι που έγραψε και ο letom από πάνω. Μπες πάλι στην ιστοσελίδα του μαγαζιού που έκανες την παραγγελία να βεβαιωθείς διαβάζοντας τους όρους παραγγελίας ή απλά κάλεσε τους να βεβαιωθείς.

Δεν γράφει τίποτα σχετικό. Μίλησα και με το μαγαζί και δεν ξέρανε κάτι. Η απόδειξη που μου στείλανε αυτοί είναι χωρίς τον φόρο. Πάντως στο μαγαζί πολύ πρόθυμοι και ευγενικοί μου στείλανε 1,50 πίσω. Αν ισχύει ότι την προμήθεια του PayPal την περνάνε στον πελάτη είναι λίγο φάουλ. Όταν έκανα την παραγγελία μου έγραφε μέχρι λίγο πριν την ολοκλήρωση 59.87. Όταν κλίματα στο PayPal πλέον για να πληρώσω είδα ότι μου βρει απόδειξη 61,37

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μάλλον το κατάστημα επιβαρύνει τον πελάτη με την προμήθεια του paypal (αυτό το 3.4% που κρατάει το paypal όταν δέχεσαι πληρωμή). Μου έχει τύχει σε παραγγελία από φαρμακείο (στην Ελλάδα πάντα) να το λέει στο checkout ότι σε περιπτωση που επιλέξω ως τρόπο πληρωμής το paypal θα επιβαρυνθώ εγώ με τα έξοδα της προμήθειας.

Και όντως αν το υπολογίσουμε βγαίνει ακριβώς: 44.27*3.4%=1.50€

Ίσως είναι αυτό. Πάντως σε.καμια περίπτωση δεν ενημερώθηκα κατά την διάρκεια της παραγγελίας. Το είδα όταν η παραγγελία είχε ολοκληρωθεί.