tolisfar Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Σε Tanix TX92 2/16GB κάτι τρέχει με το play store και ενώ ανοίγει κανονικά, όταν επιλέγω μια εφαρμογή μου πετάει στην οθόνη ότι δεν υπάρχει σύνδεση και να ελέγξω το wifi κλπ. Ενώ σύνδεση υπάρχει κανονικότατα αφού όλα τα υπόλοιπα παίζουν μια χαρά και ακόμα και το ίδιο το play store μου φορτώνει τα αποτελέσματα της αναζήτησς που κάνω. Απλώς όταν απο τα αποτελέσματα πατάω σε κάποια εφαρμογή (οποιαδήποτε) δεν μου ανοίγει την αναλυτική σελίδα της εφαρμογής με την περιγραφή κλπ. Τις ήδη κατεβασμένες εφαρμογές τις κάνει κανονικά update αν πάω απο το μενού στο "οι εφαρμογές μου". Στις ρυθμίσεις του play store λέει έκδοση 8.χ και όταν πατάω επάνω λέει ότι θα κατέβει και θα εγκατασταθεί νέα έκδοση play store αλλά ενώ δείχνει να κατεβάζει (εμφανίζεται το γνωστό βελάκι στο notification bar) δεν γίνεται τίποτα περισσότερο. edit: Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και σε φίλε με το ίδιο μηχάνημα αλλά τελικά δεν πρέπει να έχει σχέση το μηχάνημα Μόλις τώρα νομίζω ότι κατάλαβα τι φταίει. Κάτω από την έκδοση του play store λέει "Μη πιστοποιημένη συσκευή" και πατώντας πάνω με πάει στον browser στο support της google όπου αναφέρει ότι σε μη πιστοποιημένες από τη google συσκευές δεν επιτρέπεται η χρήση των εφαρμογών της. Άρα είναι αυτό που κυκλοφόρησε πρόσφατα περί μπλοκαρίσματος των google apps σε μη πιστοποιημένες συσκεύες: https://www.engadget.com/2018/03/26/google-starts-blocking-its-apps-on-uncertified-android-devices/?sr_source=Twitter Σε σχετικό άρθρο που βρήκα λέει: <<Όσοι "παίζουν" με custom ROMs θα έχουν την δυνατότητα να καταχωρήσουν το Device ID της συσκευής τους -το οποίο αλλάζει κάθε φορά που γίνεται factory reset- σε μια white list, για να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της Google. Υπάρχει όμως όριο 100 device ID και όποιος το ξεπεράσει ίσως έχει προβλήματα>>. Δεν χρησιμοποιώ custom rom αλλά το πρόβλημα είναι το ίδιο. Που καταχωρούμε λοιπόν το Device ID της συσκευής. Το έχει ψάξει/κάνει κανείς?Αυτό περιμένω και εγώ και είχα απορία είναι root ή όχι; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Έβαλα νεότερη έκδοση (μετονομασία σε phonesky κλπ) και δούλεψε. Δεν καταλαβαίνω πως έγινε αυτό εφόσον η συσκευή παραμένει "μη πιστοποιημένη". Ήταν άλλο το πρόβλημα ή το όλο θέμα της πιστοποίησης έγκειται στο update του google play app? Κανένα θέμα με ΤΧ92 3/32, οπότε μάλλον κάτι έγινε με το δικό σου store. Είχες το τελευταίο firmware που βγήκε πρόσφατα ή το αρχικό; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Στο t95m υπαρχει τροπος να γινει unroot και αν ναι κερδιζω κατι; μηπως ετσι θα λειτουργει το netflix; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Στο t95m υπαρχει τροπος να γινει unroot και αν ναι κερδιζω κατι; μηπως ετσι θα λειτουργει το netflix;Νομίζω το έχουμε γράψει και πιο πάνω. Μια χαρά παίζει το NETFLIX σε ροοτ μηχανάκια. Δοκίμασες άλλο apk που σου είπα; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Αυτό περιμένω και εγώ και είχα απορία είναι root ή όχι; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίναι. Κανένα θέμα με ΤΧ92 3/32, οπότε μάλλον κάτι έγινε με το δικό σου store. Είχες το τελευταίο firmware που βγήκε πρόσφατα ή το αρχικό;Τη στοκ ρομ είχα, όπως ήρθε. Έχει βγει update για την έκδοση 2/16? Στο επίσημο σάιτ που τσέκαρα έχει μόνο για την 3/32: http://www.tanix-box.com/downloads/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Νομίζω το έχουμε γράψει και πιο πάνω. Μια χαρά παίζει το NETFLIX σε ροοτ μηχανάκια. Δοκίμασες άλλο apk που σου είπα; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παίζει,απλά η διαφορά είναι ότι τα root δεν υποστηρίζουν πραγματικο HD ή 4Κ Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Παίζει,απλά η διαφορά είναι ότι τα root δεν υποστηρίζουν πραγματικο HD ή 4Κ Sent from my iPad using Tapatalk Pro Αν δεν κανω πολυ σοβαρο λαθος, για το Netflix ειναι αδιαφορο το αν ειναι ρουτ ενα μηχανακι ή οχι. Αυτο που εχει σημασια ειναι το DRM. Θεωρω οτι αν ενα μηχανακι εχει Widevine Lvl1 ακομα και rooted να ειναι θα παιξει ειτε HD ειτε 4Κ. Αλλωστε τα mecool m8 σε σχεδον ολες τις versions τους παιζουν και HD Netflix και νομιζω ερχονται και rooted. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Αν δεν κανω πολυ σοβαρο λαθος, για το Netflix ειναι αδιαφορο το αν ειναι ρουτ ενα μηχανακι ή οχι. Αυτο που εχει σημασια ειναι το DRM. Θεωρω οτι αν ενα μηχανακι εχει Widevine Lvl1 ακομα και rooted να ειναι θα παιξει ειτε HD ειτε 4Κ. Αλλωστε τα mecool m8 σε σχεδον ολες τις versions τους παιζουν και HD Netflix και νομιζω ερχονται και rooted. Σωστο αυτο που λες,απλα αν εξαιρεσεις τα mecool τα υπολοιπα κινεζικα εχουν θεμα,απο οτι τουλαχιστον διαβαζω σε πολλα φορουμ Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Σωστο αυτο που λες,απλα αν εξαιρεσεις τα mecool τα υπολοιπα κινεζικα εχουν θεμα,απο οτι τουλαχιστον διαβαζω σε πολλα φορουμ Sent from my iPad using Tapatalk ProΔεν έχουν θέμα πέρα από το resolution. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Δεν έχουν θέμα πέρα από το resolution. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Ε,για το resolution λέμε ότι έχουν θέμα,δεν παίζουν HD στο Netflix και στο YouTube Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evil_13 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Καλησπερα, Μηπως γνωριζει καποιος πως μπορουμε να δουμε eurosport player σε beelink ultimate?Πως μπορουμε να παρακαμψουμε τον περιορισμο της χωρας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Υπαρχει καποιο λινκ για apk netflix που λειτουργει δοκιμασμενα σε t95m; εχω δοκιμασει απο aptoide και το μανισιο που ηταν ηδη εγκατεστημενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Καλησπερα, Μηπως γνωριζει καποιος πως μπορουμε να δουμε eurosport player σε beelink ultimate?Πως μπορουμε να παρακαμψουμε τον περιορισμο της χωρας?Με vpn Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Νεες παρουσιασεις απο τα πολυαναμενόμενα Mecool M8s Pro W και Mecool M8s Pro L που πλεον φοράνε Android TV (1080p Netflix) και ερχονται με voice remotes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Υπαρχει καποιο λινκ για apk netflix που λειτουργει δοκιμασμενα σε t95m; εχω δοκιμασει απο aptoide και το μανισιο που ηταν ηδη εγκατεστημενοΔοκίμασε από apkmirror 2, 3 εκδόσειςΕ,για το resolution λέμε ότι έχουν θέμα,δεν παίζουν HD στο Netflix και στο YouTube Sent from my iPad using Tapatalk ProHD μια χαρά βλέπω στο Youtube ΤΧ92. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Δοκίμασε από apkmirror 2, 3 εκδόσειςHD μια χαρά βλέπω στο Youtube ΤΧ92. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Netflix? Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Ρε σεις όλο τα ίδια και τα ίδια ρωτάτε, για όνομα του θεού Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Ρε σεις όλο τα ίδια και τα ίδια ρωτάτε, για όνομα του θεού Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δε ρωτάω,απαντάω με ερώτηση,διάβασε πιο πάνω να καταλάβεις Όχι μόνο το τελευταίο ποστ!!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Τζιφος, δοκιμασα ενα καρο apks απο apk mirror απο την πιο παλια μεχρι την πιο καινουρια και τιποτα, δε λεει να δουλεψει... Ατιμο netflix... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Τζιφος, δοκιμασα ενα καρο apks απο apk mirror απο την πιο παλια μεχρι την πιο καινουρια και τιποτα, δε λεει να δουλεψει... Ατιμο netflix...Δεν ξεκινάει καθόλου; Ξεκινάει και βγάζει κάποιο μήνυμα; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Λέω να ξεκινήσω να ψάχνω box με δυνατότητα για Netflix 4K μιας και το δικό μου δεν παίζει ούτε 1080 που με ενδιαφέρει για την ωρα (alfawise ) Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι δυνατό και με θύρα Ethernet ,οπότε κηδείες τύπου mi box 3 κτλ απαγορεύονται ΥΓ..το paradise Δυστυχώς το netflix απο το marker δεν το παίζει,λέει δεν είναι συμβατό Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Δεν ξεκινάει καθόλου; Ξεκινάει και βγάζει κάποιο μήνυμα; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Βγαζει το λογοτυπο κανει πως φορτωνει και μετα μαυριζει η οθονη και κολλαει εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Βγαζει το λογοτυπο κανει πως φορτωνει και μετα μαυριζει η οθονη και κολλαει εκειΤι στο καλό. Έχω δοκιμάσει καμία δεκαριά Netflix apk (stock ή modded) και κανένα δεν είχε θέμα στο ΤΧ92. Να παίζει καμία ασυμβατότητα με το δικό σου; Στείλε ένα μήνυμα στον πωλητή για το πρόβλημα. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Παρελαβα σημερα απο gearbest, μετα απο 13 ημερες το gt1 ultimate με priority line netherlands post και ευτυχως χωρις τελωνειο. Sent from my iPhone 8 Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Τι στο καλό. Έχω δοκιμάσει καμία δεκαριά Netflix apk (stock ή modded) και κανένα δεν είχε θέμα στο ΤΧ92. Να παίζει καμία ασυμβατότητα με το δικό σου; Στείλε ένα μήνυμα στον πωλητή για το πρόβλημα. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Καταφερα και ετρεξα την εφαρμογη αλλα οταν παταω να παιξει ταινια εχω μονο ηχο. Τι ειναι παλι τουτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts