Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορώ σε mx3 με 4.4 KitKat να προβώ σε update λογισμικού ώστε να μπορώ να περάσω το kodi 17; Διαβάζω διαφορά στο net αλλα δεν ξέρω κατα ποσό είναι safe να προχωρήσω

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

• Απαντήσεις 21,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1308

• makis1024

566

• ath156

1835

Μπορώ σε mx3 με 4.4 KitKat να προβώ σε update λογισμικού ώστε να μπορώ να περάσω το kodi 17; Διαβάζω διαφορά στο net αλλα δεν ξέρω κατα ποσό είναι safe να προχωρήσω

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Βαλε links να δούμε τι διαβάζεις.

Αν δεν υπάρχει Ρομ με Android 5+ πάντως, δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Sent from my m1+note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ποιο από τα παρακάτω που είναι σε προσφορά στο gearbest με s912 προτείνετε (η κάποιο άλλο μέχρι 60€).

Beelink GT1 TV Box Octa Core Amlogic S912

http://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_416057.html

Sunvell T95K Pro Android 6.0 TV Box

http://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_494221.html

Ποιο από τα παρακάτω που είναι σε προσφορά στο gearbest με s912 προτείνετε (η κάποιο άλλο μέχρι 60€).

Απο αυτά που αναφέρεις το beelink λογω υποστήριξης κυριως. Αλλά δες και το mecool bb2 pro στα 62€ περίπου, πολύ δυνατό και έχει αποδειχθεί αξιόλογο.

Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Δοκίμασε με το USB burning Tool αλλά ΜΗΝ χρησιμοποιήσεις την "καρφίτσα" κλπ. αλλά:

1. Ξεκίνα το USB burning Tool.

2. Φόρτωσε το img του firmware που έχεις.

3. Πάτα το START.

4. Τώρα μόνο σύνδεσε το καλώδιο USB στον υπολογιστή (εξυπακούεται ότι η άλλη άκρη θα είναι στη θύρα USB του BOX και φυσικά χωρίς ρεύμα).

5. Περιμένεις λίγα δευτερόλεπτα για να δεις εάν αρχίζει η ενημέρωση (μπάρα με ποσοστά %). Εάν δεν αρχίσει βγάζεις το καλώδιο από τον υπολογιστή και μετά από 5-6 δευτερόλεπτα το ξαναβάζεις. Την διαδικασία την επαναλαμβάνεις όσες φορές χρειαστεί μέχρι να ξεκινήσει η ενημέρωση.

Προυπόθεση βέβαια είναι να έχεις εγκαταστήσει τους drivers του BOX και να χρησιμοποιείς όσο γίνεται κοντύτερο καλώδιο USB M _ USB M.

Το έχω δοκιμάσει αλλά δεν. Προφανώς δεν έχει τους drivers του box. Δεν γνωρίζω που μπορώ να βρω για το mini m8s ii, ήδη γκουκλάρω να δω μήπως βρω άκρη. Και όσον αφορά το καλώδιο δυστυχώς δεν είναι και πολύ μικρό το καλώδιο, αλλά για το gt1 που έχω μια χαρά δούλεψε.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Το έχω δοκιμάσει αλλά δεν. Προφανώς δεν έχει τους drivers του box. Δεν γνωρίζω που μπορώ να βρω για το mini m8s ii, ήδη γκουκλάρω να δω μήπως βρω άκρη. Και όσον αφορά το καλώδιο δυστυχώς δεν είναι και πολύ μικρό το καλώδιο, αλλά για το gt1 που έχω μια χαρά δούλεψε.

Το λέω αυτό διότι άμα γυρίσεις αρκετές σελίδες πίσω θα δεις ότι άλλος φίλος που πιστεύαμε ότι δεν είχε εγκαταστήσει τους drivers τελικά όταν ανήρτησε τι του έβγαζε το πρόγραμμα διαπίστωσα ότι ήταν θέμα καλωδίου (χρησιμοποιούσε καλώδιο 1,80 μέτρα !!!!). Το καλώδιο καλό είναι να είναι κάτω από 0,50 μέτρο και μάλιστα όσο πιο κοντό τόσο καλύτερα. Προφανώς το μακρύτερο καλώδιο έχει μεγαλύτερη αντίσταση και δεν τροφοδοτεί το BOX με το απαραίτητο ρεύμα. Το ότι το καλώδιο που έχεις "λειτουργεί" στο GT1 δεν σημαίνει ότι απαραίτητα είναι κατάλληλο και για το άλλο, εφόσον το δεύτερο μπορεί να απαιτεί μεγαλύτερο ρεύμα.

Έτσι και αλλιώς χρειάζονται κάποιες φορές πολλές δοκιμές. Εγώ στο GT1 με το ίδιο καλώδιο άλλη φορά το αναγνώριζε με την 1η άλλη με τη 2η κλπ

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Το λέω αυτό διότι άμα γυρίσεις αρκετές σελίδες πίσω θα δεις ότι άλλος φίλος που πιστεύαμε ότι δεν είχε εγκαταστήσει τους drivers τελικά όταν ανήρτησε τι του έβγαζε το πρόγραμμα διαπίστωσα ότι ήταν θέμα καλωδίου (χρησιμοποιούσε καλώδιο 1,80 μέτρα !!!!). Το καλώδιο καλό είναι να είναι κάτω από 0,50 μέτρο και μάλιστα όσο πιο κοντό τόσο καλύτερα. Προφανώς το μακρύτερο καλώδιο έχει μεγαλύτερη αντίσταση και δεν τροφοδοτεί το BOX με το απαραίτητο ρεύμα. Το ότι το καλώδιο που έχεις "λειτουργεί" στο GT1 δεν σημαίνει ότι απαραίτητα είναι κατάλληλο και για το άλλο, εφόσον το δεύτερο μπορεί να απαιτεί μεγαλύτερο ρεύμα.

Έτσι και αλλιώς χρειάζονται κάποιες φορές πολλές δοκιμές. Εγώ στο GT1 με το ίδιο καλώδιο άλλη φορά το αναγνώριζε με την 1η άλλη με τη 2η κλπ

Έχεις ένα δίκιο, το καλώδιο το αγόρασα από eshop και είναι νομίζω 1.5 μέτρο και εμένα δεν μου έβλεπε πάντα το gt1 αλλά χθες ιδίως που το δοκίμαζα το έβλεπε κάθε φορά. Τέλος πάντων, ίσως φταίει το καλώδιο. Αυτή τη στιγμή δεν έχω άλλο να δοκιμάσω. Όσον αφορά ότι μου είπες για τις οδηγίες, το δοκίμασα τουλάχιστον 20 φορές και δεν ξεκίνησε ποτέ. Έχω δοκιμάσει και διάφορες εκδόσεις usb burning tool από το 2.05 μέχρι το 2.0.8.

Ψάχνω εδώ Βόλο καλώδιο, προς το παρόν δεν βρίσκω.

Edited by zaf_4

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Έχεις ένα δίκιο, το καλώδιο το αγόρασα από eshop και είναι νομίζω 1.5 μέτρο και εμένα δεν μου έβλεπε πάντα το gt1 αλλά χθες ιδίως που το δοκίμαζα το έβλεπε κάθε φορά. Τέλος πάντων, ίσως φταίει το καλώδιο. Αυτή τη στιγμή δεν έχω άλλο να δοκιμάσω. Όσον αφορά ότι μου είπες για τις οδηγίες, το δοκίμασα τουλάχιστον 20 φορές και δεν ξεκίνησε ποτέ. Έχω δοκιμάσει και διάφορες εκδόσεις usb burning tool από το 2.05 μέχρι το 2.0.8.

Ψάχνω εδώ Βόλο καλώδιο, προς το παρόν δεν βρίσκω.

Γιατι δεν το κοβεις? 4 καλωδια εχει μεσα αφαιρεις το μεγαλο κομματι και ενωνεις. Τοσο απλα.

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

Γιατι δεν το κοβεις? 4 καλωδια εχει μεσα αφαιρεις το μεγαλο κομματι και ενωνεις. Τοσο απλα.

Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά λέω να το κάνω! οκ 4 καλώδια κατάλαβα, τα ενώνεις. Όταν λες αφαιρείς το μεγάλο κομμάτι, εννοείς το απ' έξω, εάν κατάλαβα καλά. Θα κοιτάξω και κανένα βίντεο στο youtube.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά λέω να το κάνω! οκ 4 καλώδια κατάλαβα, τα ενώνεις. Όταν λες αφαιρείς το μεγάλο κομμάτι, εννοείς το απ' έξω, εάν κατάλαβα καλά. Θα κοιτάξω και κανένα βίντεο στο youtube.

Σου λέει να το μικρύνεις αφαιρώντας πχ. 1,0 ή 1,10 έως 1,20 μέτρα ώστε να μείνει περίπου 0,30 εκατοστά.

Βέβαια μπορείς εάν έχεις πολλά παλιά καλώδια από κινητά κλπ. που δεν τα χρειάζεσαι πλέον να πάρεις 2, να τα κόψεις και να ενώσεις μόνο τα κομμάτια που έχουν το USB male μεταξύ τους. Αυτό το έχω κάνει ήδη εγώ με επιτυχία και παρόλο που είχα έτοιμο καλώδιο από hard disk εξωτερικό.

Τα κομμένα καλώδια τα συνδέεις ανά χρώμα είτε με "καλάι" (όπως έκανα εγώ) είτε απλώς μεταξύ τους (μονώνοντάς τα όμως προσεκτικά με λίγη μονωτική ή σελοτέιπ).

Edited by ath156

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Έκοψα το καλώδιο, το συνέδεσα και είδα ότι παίρνει ρεύμα, από το κουτί. Τίποτα τελικά, δεν βρήκα άκρη. Θα το δοκιμάσω και σ ένα λάπτοπ αργότερα, να δω μήπως φταίει ο υπολογιστής. Δεν μπορώ να καταλάβω εφόσον παίρνει ρεύμα, βλέπω το φωτάκι το μπλε γιατί δεν το βλέπει ο υπολογιστής! Έχω εκνευριστεί πραγματικά.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Έκοψα το καλώδιο, το συνέδεσα και είδα ότι παίρνει ρεύμα, από το κουτί. Τίποτα τελικά, δεν βρήκα άκρη. Θα το δοκιμάσω και σ ένα λάπτοπ αργότερα, να δω μήπως φταίει ο υπολογιστής. Δεν μπορώ να καταλάβω εφόσον παίρνει ρεύμα, βλέπω το φωτάκι το μπλε γιατί δεν το βλέπει ο υπολογιστής! Έχω εκνευριστεί πραγματικά.

Ερώτηση 1: Όταν λες ότι παίρνει ρεύμα εννοείς ότι προηγουμένως (όταν ήταν 1,50 μέτρο) δεν έπαιρνε ρεύμα?

Ερώτηση 2: Το σύνδεσες και αποσύνδεσες αρκετές φορές? Το ότι ανάβει το λαμπάκι δεν σημαίνει ότι αυτό από μόνο του αρκεί.Μπορεί να θέλει αρκετές προσπάθειες, έτσι και αλλιώς είναι πολύ εύκολο να συνδέεται/αποσυνδέεται σε λίγα δεύτερα?

Ερώτηση 3: Τι μήκος άφησες στο καλώδιο?

Ερώτηση 1: Όταν λες ότι παίρνει ρεύμα εννοείς ότι προηγουμένως (όταν ήταν 1,50 μέτρο) δεν έπαιρνε ρεύμα?

Ερώτηση 2: Το σύνδεσες και αποσύνδεσες αρκετές φορές? Το ότι ανάβει το λαμπάκι δεν σημαίνει ότι αυτό από μόνο του αρκεί.Μπορεί να θέλει αρκετές προσπάθειες, έτσι και αλλιώς είναι πολύ εύκολο να συνδέεται/αποσυνδέεται σε λίγα δεύτερα?

Ερώτηση 3: Τι μήκος άφησες στο καλώδιο?

1) έπαιρνε ρεύμα και πριν και τώρα, βλέπω το λαμπάκι ότι ανάβει στο κουτί. Απλά το είπα γιατί τελικά θεώρησα ότι το κόλλησα σχετικά καλά για πρώτη φορά!

2) Tο σύνδεσα και αποσύνδεσα τουλάχιστον αυτή τη φορά 6. Με το τροποποιημένο καλώδιο.

3) Μέτρησα ότι το άφησα 45 εκατοστά.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

1) έπαιρνε ρεύμα και πριν και τώρα, βλέπω το λαμπάκι ότι ανάβει στο κουτί. Απλά το είπα γιατί τελικά θεώρησα ότι το κόλλησα σχετικά καλά για πρώτη φορά!

2) Tο σύνδεσα και αποσύνδεσα τουλάχιστον αυτή τη φορά 6. Με το τροποποιημένο καλώδιο.

3) Μέτρησα ότι το άφησα 45 εκατοστά.

Το μήκος του καλωδίου δεν είναι βέβαια ο μοναδικός λόγος για προβλήματα. Όμως μήκη 1,50 και 1,80 μέτρα ήταν πολύ πιθανόν να δημιουργήσουν θέματα. Εγώ σου πρότεινα να "χαλάσεις" κάποια παλιά καλώδια που πιθανόν να είχες.

Από την στιγμή όμως που αποφάσισες να "καταστρέψεις" το αγορασμένο σου καλώδιο, εγώ στη θέση σου θα το μίκρυνα ακόμα περισσότερο για να αποκλείσουμε εντελώς το θέμα της έντασης του ρεύματος. Επίσης επειδή θεωρώ ότι δεν χρησιμοποίησες "καλάι" προσπάθησε να τα ενώσεις όσο καλύτερα γίνεται (στρίβοντάς τα μεταξύ τους προσεκτικά το καθένα).

Το μήκος του καλωδίου δεν είναι βέβαια ο μοναδικός λόγος για προβλήματα. Όμως μήκη 1,50 και 1,80 μέτρα ήταν πολύ πιθανόν να δημιουργήσουν θέματα. Εγώ σου πρότεινα να "χαλάσεις" κάποια παλιά καλώδια που πιθανόν να είχες.

Από την στιγμή όμως που αποφάσισες να "καταστρέψεις" το αγορασμένο σου καλώδιο, εγώ στη θέση σου θα το μίκρυνα ακόμα περισσότερο για να αποκλείσουμε εντελώς το θέμα της έντασης του ρεύματος. Επίσης επειδή θεωρώ ότι δεν χρησιμοποίησες "καλάι" προσπάθησε να τα ενώσεις όσο καλύτερα γίνεται (στρίβοντάς τα μεταξύ τους προσεκτικά το καθένα).

Εκνευρίστηκα και είπα εντάξει 2 ευρώ το πήρα, να δω μήπως βρω λύση! Θα δοκιμάσω να το μικρύνω κι άλλο. Δεν χρησιμοποίησα φυσικά καλάι γιατί δεν έχω. Τα έκοψα, έτριψα και τα έβαλα με μονωτική ταινία. Θα δοκιμάσω και με άλλο υπολογιστή.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

alfawise H96Pro+

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_503488.html

Tanix Tx8 max

http://www.banggood.com/Tanix-TX8-MAX-Amlogic-S912-3GB-RAM-16GB-ROM-TV-Box-p-1118613.html?rmmds=search

2τμε εξωτερική τροφοδοσία σήκωσε το gt1 μου

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μάλιστα, θα με ενδιέφερε κυρίως χωρίς εξωτερική τροφοδοσία.

που ειναι ουτοι οι διαχειριστες να μας πουνε για τα λινκ.............:X

Ως γνωστόν η Ομάδα Διαχείρισης του φόρουμ άλλαξε.

Όχι όμως και οι κανόνες του.

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Ως γνωστόν η Ομάδα Διαχείρισης του φόρουμ άλλαξε.

Όχι όμως και οι κανόνες του.

φιλε τα λινκ ακομα βροχη πεφτουν.....αυτο ειπα και οχι για την ομαδα.

Μάλιστα, θα με ενδιέφερε κυρίως χωρίς εξωτερική τροφοδοσία.

Το Amlogic H96 pro που έχω,σηκώνει 2tb χωρίς τροφοδοσία κανονικά.

Εκνευρίστηκα και είπα εντάξει 2 ευρώ το πήρα, να δω μήπως βρω λύση! Θα δοκιμάσω να το μικρύνω κι άλλο. Δεν χρησιμοποίησα φυσικά καλάι γιατί δεν έχω. Τα έκοψα, έτριψα και τα έβαλα με μονωτική ταινία. Θα δοκιμάσω και με άλλο υπολογιστή.

Γιατι δεν δοκιμαζεις να φλασαρεις με την μεθοδο της sd card συμφωνα με το λινκ που σου εγραψα? Πολυ απλη και γρηγορη διαδικασια.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Γιατι δεν δοκιμαζεις να φλασαρεις με την μεθοδο της sd card συμφωνα με το λινκ που σου εγραψα? Πολυ απλη και γρηγορη διαδικασια.

To δοκίμασα, με sd card δεν δείχνει να κάνει τίποτα. Το βάζω στο ρεύμα, πατάω για να μπει ρε recovery, τίποτα μαύρη οθόνη. Γίνεται να παίρνει ρεύμα και να έχει χαλάσει κάτι άλλο;

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1