zipperant Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-MXIII-Android-4-4-2-TV-Box-Amlogic-S802-Quad-Core-2G-8G-HDMI-BT4-0-2-4G-5G-802-11a-b-g-n-LAN-XBMC-OTG--UK-Plug-349164.html http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_202596.html παιδιά ποιο από τα 2 να προτιμήσω? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Τελικά ώντας ανάμεσα σε MXIII-G και Beelink M18 κατέληξα σε στο 1ο σαν πιο δοκιμασμένο και με περισσότερα firmwares. Με βγήκε 52€ από Everbuying. Πιστεύω πολύ καλά. Επίσης πήρα και το Rii i8+ για wirelless keyboard και touchpad mouse. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Έχει το gearbest 64gb samsung Evo στα 16 ευρώ. Στα 35+ μεταφορικά από Ελλάδα. Off topic, αλλά υπάρχει κάποιο λινκ για να μην ψάχνω? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 εγω που περιμενω αυτο http://www.banggood.com/Beelink-X2-H3-Quad-Core-1GB8GB-4K-1080P-Wifi-Android-4_4-Android-TV-Box-Mini-Smart-PC-p-982827.html αν παρω αυτα http://www.skroutz.gr/s/7386592/Powertech-PT-186.html?from=catspan κανω δουλεια?και εγω για kodi το πηρα με την ελπιδα να παιζει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 εγω που περιμενω αυτο http://www.banggood.com/Beelink-X2-H3-Quad-Core-1GB8GB-4K-1080P-Wifi-Android-4_4-Android-TV-Box-Mini-Smart-PC-p-982827.html αν παρω αυτα http://www.skroutz.gr/s/7386592/Powertech-PT-186.html?from=catspan κανω δουλεια?και εγω για kodi το πηρα με την ελπιδα να παιζει..... Ε ναι για τα λεφτα που εδωσες οκ δειχνουν. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Ε ναι για τα λεφτα που εδωσες οκ δειχνουν. το πληκτρολογιο με το ποντικι οχι ακομη λιγο πριν ερθει θα τα χτυπησω.ε δεν ειναι και λογικο να παρεις 32 ευρω το box και να δωσεις αλλα τοσα για τα υπολοιπα.το μπατζετ ειναι χαμηλο δυστυχως!σε ευχαριστω κωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superfour Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Καλησπερα στην παρεα και παλι. Μιας και η ερωτηση μου χαθηκε πριν αρκετες σελιδες θα ηθελα να ρωτησω, περιμενω να παραλαβω το mxiii-g και ψαχνομαι για air mouse. Εχουμε καμια γνωμη για το minix a2 lite air mouse? http://www.dx.com/p/minix-neo-a2-lite-air-mouse-motion-controller-59-key-wireless-keyboard-black-364607#.Vo0hJn1uuSw (το site ειναι μονο για τα specs η αγορα θα γινει απο ελλαδα). Ευχαριστώ. Edited January 6, 2016 by Superfour Παράθεση Τα αδύνατα παρά ανθρώποις δυνατά παρά τω Θεώ εστιν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Καλησπερα στην παρεα και παλι. Μιας και η ερωτηση μου χαθηκε πριν αρκετες σελιδες θα ηθελα να ρωτησω, περιμενω να παραλαβω το mxiii-g και ψαχνομαι για air mouse. Εχουμε καμια γνωμη για το minix a2 lite air mouse? http://www.dx.com/p/minix-...7#.Vo0hJn1uuSw (το site ειναι μονο για τα specs η αγορα θα γινει απο ελλαδα). Ευχαριστώ. Φίλε μου, θα σου πω ένα εργαλειάκι που μου πρότεινε ένας φίλος και φαίνεται σουπερ! Το Rii i25a , φαίνεται να είναι ο,τι πρέπει. Στο σκρουτζ υπάρχει στα 35 ευρώ, από έξω θα το βρεις πολύ φθηνότερα. Ωστόσο, προσπάθησα να κάνω μια αγορά του ΜΧΙΙΙ-G, και μου έβγαλε σφάλμα 430285 Το προιον είναι αυτό . http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_202596.html?wid=1 Απ' ό,τι διάβασα, αγορές από τα gearbest geekbuying banggood πραγματοποιούνται. Εσύ, φίλε μου , από που το αγόρασες; Επίσης, μπορεί να είναι της κάρτας μου πρόβλημα αυτό; Ευχαριστώ Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toothpick Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Βρε παιδια τελικα εχω χασει τη μπαλα,τι πρεπει να προσεξω για να αγορασω ενα android tv box ως 70 ευρω για kodi πιο πολυ και αν εχετε να μου προτεινετε καποια,ευχαριστω εκ των προτερων. Edited January 6, 2016 by toothpick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Βρε παιδια τελικα εχω χασει τη μπαλα,τι πρεπει να προσεξω για να αγορασω ενα android tv box ως 70 ευρω για kodi πιο πολυ και αν εχετε να μου προτεινετε καποια,ευχαριστω εκ των προτερων. Ενα βασικο κομματι στα μηχανακια αυτα ειναι τα 2gb ram,ολα τα αλλα ειναι πανω-κατω τα ιδια,με το κιλο τα βγαζουν ολα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Βρε παιδια τελικα εχω χασει τη μπαλα,τι πρεπει να προσεξω για να αγορασω ενα android tv box ως 70 ευρω για kodi πιο πολυ και αν εχετε να μου προτεινετε καποια,ευχαριστω εκ των προτερων.1. Εχεις paypal αρα αγοραζεις απο παντου . 2. Δυνατες επιλογες Επεξεργαστες S812 ,rk3288, rk3388 O s812 ειναι ο ποιο φιλικος για kodi και με συχνες ανανεωσεις του firmware αν ειναι γνωστο το tv box. 3. Μνημη 2 ram ειναι επαρκης. Αρα προσωπικα προτεινω tv box με s812 & 2gb ram Επιλογες . Mxiii g Mxiii plus Καταστηματα: gearbest (καποιοι δεν το προτιμουν λογο καθηστερησεων ) geekbuying ,banggood. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Γιατί δεν βάζεις στο παιχνίδι και τα s905 που έχουν και hardware decoding 10bit? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ξεκίνησε το Netflix στην Ελλάδα https://www.netflix.com/gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Γιατί δεν βάζεις στο παιχνίδι και τα s905 που έχουν και hardware decoding 10bit? Δεν εχει ωριμασει σαν επεξεργαστης .Εχει θεματακια με το kodi και εχει χειροτερες επιδοσεις απο τον s812.Ας λυση τις παιδικες του ασθενιες και βλεπουμε. Δες και με τις τιμες τι γινετε: preasale $54 (1gb ram ) και τωρα πωλειται $ 40!!! Οσοι το παρηγγειλαν πρωτοι περιμεναν 2 μηνες να ερθει ,το πηραν με τις δυσλειτουργιες που εμφανιζουν οι πρωτες παρτιδες και το χειροτερο το πληρωσαν και 30% πιο ακριβα. Δεν τραβαει η αγορα του γιαυτο πεφτει η τιμη. Edited January 6, 2016 by pow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Φαντάζομαι ότι τα θεματάκια με το kodi θα λυθούν σύντομα αν δεν έχουν λυθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ξεκίνησε το Netflix στην Ελλάδα https://www.netflix.com/gr/ Και εγώ το διάβασα πριν λίγο. Πρώτος μήνας δωρεάν και μετά ξεκινά από 8 ευρώ το μήνα. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Και εγώ το διάβασα πριν λίγο. Πρώτος μήνας δωρεάν και μετά ξεκινά από 8 ευρώ το μήνα. Υπάρχει έλλειψη ελληνικών υποτίτλων για τώρα...Είναι μια αρχή όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εχει αναφερθεί πότε θα ξεκινήσει με υπότιτλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 μια ερώτηση αν έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα (είτε με το ίδιο είτε με άλλο box) έχω το cs968 (tv01 ή όπως λέγεται) η ethernet αλλάζει mac κάθε φορά οπότε δε μπορώ να βάλω static στο router , αν βάλω static από τις ρυθμίσεις του τότε μετά από restart δεν μπαίνει ποτέ (βγάζω το καλώδιο και τότε μπαίνει στο λειτουργικό) οπότε αν θέλω static αναγκαστικά πρέπει να το έχω μέσω wifi (που είναι σταθερή η mac) είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσε κάπως ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs07gg Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εγω ειχα παρομοιο θεμα σε ενα s805 οταν πειραματιζομουνα με διάφορες ρομ και σε δυο που ειχα δοκιμάσει ειχα αυτο το θεμα. Οποτεγια μενα ητανε θεμα ρομ. Αν δεν εχεις αλλαξει κατι εσυ επικοινωνησε απο εκει που το πηρες ωστε αν ειναι κατι αντιστοιχο μηπως το εχουνε διορθωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superfour Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 (edited) Καλησπερα σε ολους. Σημερα παρελαβα το mxiii-g και πριν λιγο εγκατεστησα το cpu-z ωστε να δω τι λεει και μου δειχνει total 1572mb ram. το εχει συναντησει κανεις αλλος? ειναι φυσιολογικο? (μολις ετρεξα το antutu και μου εβγαλε score 39238). Απο ram 1572 βλεπει και το antutu. Edited January 7, 2016 by Superfour Παράθεση Τα αδύνατα παρά ανθρώποις δυνατά παρά τω Θεώ εστιν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs07gg Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Εγω σε ενα αλλο που είχα με 1gb μνημη μου εμφάνιζε 850 μεσα στο συστημα, δεν ξερω αν ειναι κ σε εσενα ετσι. Κάποιος που εχει το ιδιο ειναι πιο καταληλος να σου απαντησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superfour Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 καπως ετσι το κοβω κι εγω. Σε ευχαριστώ φιλε γιαννη. Παρακαλω καποιος που εχει mxiii-g ας μας διαφωτίσει στο ποσο ram εχει γιατι αντι για 2gb βλεπει 1572. ευχαριστώ. Παράθεση Τα αδύνατα παρά ανθρώποις δυνατά παρά τω Θεώ εστιν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Κάποιος που να έχει το ott m8 s802 και να έχει firmware που να τον έχει βολέψει; Προς το παρόν το μόνο που με βόλεψε τελικά είναι μια που μου πρότειναν vizbox_aw_rework_20150820.zip που είναι σχετικά καλά. Αλλά μου κρασάρει το popcorn time και το showbox που ενδιαφέρομαι. Παίζει όμως παιχνίδια που θέλω, kodi και έχει 3 επιλογές σε μενού. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Καποια ποσοτητα δεσμευεται απο το συστημα,οπως και ρομ δεν θα εχεις 16 πχ αλλα12 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts