Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οκ με το πληκτρολόγιο λύνετε εύκολα βλεπω.

Να ρωτήσω τώρα για ένα άλλο θέμα με την οθόνη.

Αν η οθόνη έχει μόνο vga είσοδο και είναι τετράγωνη 1024χ768 μπορούμε να την συνδέσουμε με το box με κάποιο ανταπτορα θα δουλέψει?

Edited by drdedus

• Απαντήσεις 21,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1325

• makis1024

574

• ath156

1863

Ναι υπάρχει κιαυτό.

Εγώ έχω πάρει ανταπτορα αλλά τελικά δεν το χρησιμοποίησα

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Xiaomi TV box 2 enhanced version

Εχω παρει το εν λογω tv box αλλα δεν το εχω καταφερει με τιποτα να το κανω να εχει αγγλικο μενου ουτε να περασω play store..

Ασε που μου κανει συνεχως reset καθε φορα που το ανοιγω...Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη παιδια.

Άρχισα να ψάχνω και γω για άλλο TV box και είμαι ανάμεσα σε αυτό, λόγω εγγύησης Xiaomi και του cx c806. Αλλά reset γιατί σου κανει...;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Καλό keyboard & mouse και φτηνό είναι αυτό http://www.banggood.com/2_4G-Mini-Wireless-Keyboard-Mouse-with-Touchpad-for-PC-Android-TV-HTPC-p-933184.html

Εγώ το έχω πάρει και είναι λειτουργικό (το μόνο εμπόδιο είναι ότι δεν μπορώ να γράψω με ελληνικούς χαραχτήρες )

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Καλησπερα παιδια,μια ερωτηση,ποιο απο τα παρακατω θα επιλεγατε;https://www.google.gr/search?q=Beelink+M7B+TV+Box&oq=Beelink+M7B+TV+Box&aqs=chrome..69i57j69i59l3j69i61j69i60.1185j0j4&sourceid=chrome-mobile&espv=1&ie=UTF-8

ήhttps://www.google.gr/search?q=cs+918ii+rk+3288&oq=cs+918ii+rk+3288&aqs=chrome..69i57.13650j0j4&sourceid=chrome-mobile&espv=1&ie=UTF-8#q=cs918ii+rk3288&spell=1

Εχω την εντυπωση οτι το cs918 ειναι λογο καλυτερο.

Οπότε με το πληκτρολογιο μπορούμε να γράψουμε Ελληνικά και με τον ανταπτορα μπορούμε να συνδέσουμε μια παλιά οθόνη με vga.

Τι προτείνεται τώρα τι είναι αξιόπιστο?

Με ενδιαφέρει κάτι που να μπορεί να παίζει 1080p οταν το συνδέω με την τηλεόραση και αν γίνετε να έχει 2GB ram.

κάτι φτηνό όμως γιατί αν είναι να φτασω τα 100 ευρώ δίνω άλλα λίγα και πάω σε tablet

Αν έπαιρνα κάτι τέτοιο στα 50$ με τα μεταφορικά (Model Name: MK888B/T-R42/CS918/EKB311B) θα ήταν λάθος? http://m.aliexpress.com/item/1001664143.html?productId=1001664143

τι θα έχανα σε σχέση με αυτά που προτείνεται?

(είδα κάποια φτηνότερα ακόμα, τι παίζει με αυτά γιατί έτσι?)

http://www.aliexpress.com/item/CS918S-Andriod-4-4-Smart-TV-Box-A31-Quad-Core-2GB-RAM-16GB-ROM-Built-in/32281166636.html

Edited by drdedus

Επειδή έπαθα ζημιά και έμεινα χωρίς PC , γιαυτό γράφω από κινητό που μου είναι δύσκολο να βρω το σωστό νήμα, ας ρωτήσω εδώ για το δίλημμα μου. Το κομπιούτερ το χρησιμοποιώ αποκλειστικά για περιήγηση στο ίντερνετ, τι θα μου προτείνατε να πάρω? Laptop η smart TV ? Τι δεν μπορώ να κάνω με την τηλεόραση που θα έκανα με το laptop ? Αυτά.

Επειδή έπαθα ζημιά και έμεινα χωρίς PC , γιαυτό γράφω από κινητό που μου είναι δύσκολο να βρω το σωστό νήμα, ας ρωτήσω εδώ για το δίλημμα μου. Το κομπιούτερ το χρησιμοποιώ αποκλειστικά για περιήγηση στο ίντερνετ, τι θα μου προτείνατε να πάρω? Laptop η smart TV ? Τι δεν μπορώ να κάνω με την τηλεόραση που θα έκανα με το laptop ? Αυτά.

Την απάντηση θα την δώσεις μόνος σου φίλε και ρόλο στην απόφαση σου θα παίξει η ηλικία σου αν είσαι πιτσιρικάς πάρε PC αν είσαι σαν εμάς 45άρης πάρε πάλι PC γιατί στο φινάλε καρντάση το tv box το παίρνουμε ως υποβοηθητικό για καμιά ταινία να δει όλη η οικογένεια μουσική κ.λ.π. και όχι ως κύριο μηχάνημα πιστεύω να έπιασες το νόημα. Εσύ λοιπόν θα αποφασίσεις πιο σου είναι πιο απαραίτητο και στον καιρό τις κρίσης δεν κάνουμε πειράματα με τα λεφτά.

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

Συμφωνώ με τον φίλο, ο browser μιας tv δεν μπορεί να υποκαταστήσει αυτόν ενός pc. Σίγουρα θα βρεθούν site που δεν θα παίζουν σωστά ή και καθόλου. Κι επειδή οι tv όταν παλιώσουν λίγο, δεν παίρνουν ενημερώσεις, θα χειροτερεύει η κατάσταση.

Εγω παλι θα προτεινα οχι android box...Παρε ενα Intel NUC η κατι αντιστοιχο αν θες customizability η ενα pipo x7 η voyo mini pc...
Μάριος...

πριν λιγο καιρο ειχα αποφασηση να παρω το MXIII αλλα διαβαζοντας τα προβληματα με αρκετα καμενα και καθε μερα να παρουσιαζετε εδω νεες συσκευες εξ εισου καλες με εχετε μπερδέψει δίνω περιπου 80 ευρω, ποιο να παρω ωστε να εχω τα λιγοτερα προβλημματα και τις καλητερες αποδοσεις επιδοσεις χωρις να κανω καθε μερα αναβαθμησες και απο που παιδια βοηθατε γιατι τωρα τελευτεα εχετε βαλη πολλα νεα μηχανηματα ευχαριστω Edited by kostascbr

Υπενθυμίζω εκ νέου ότι σύμφωνα με τους Όρους Πρόσβασης Χρήσης η παράθεση direct links θεωρείται σπαμ και δεν επιτρέπεται.

Παρακαλείσθε όσοι έχετε παραθέσει στα ποστ σας να τα αφαιρέσετε και να αναγράψετε το ονομα του μοντέλου.

Όσα ποστ δεν διορθωθούν θα διαγραφούν.

Edited by Muck Smith

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπενθυμίζω εκ νέου ότι σύμφωνα με τους Όρους Πρόσβασης Χρήσης η παράθεση direct links θεωρείται σπαμ και δεν επιτρέπεται.

Παρακαλείσθε όσοι έχετε παραθέσει στα ποστ σας να τα αφαιρέσετε και να αναγράψετε το ονομα του μοντέλου.

Όσα ποστ δεν διορθωθούν θα διαγραφούν.

Ως είθισται τα φόρουμ δημιουργήθηκαν για την αλληλοβοήθεια των συνανθρώπων και την ανταλλαγή πληροφοριών ..

Δεν μπορω να καταλάβω γιατί να μην επιτρέπεται η παράθεση λινκς.

Εδώ το ίδιο το φόρουμ παραθέτει λινκς με κάθε παρουσιαση του..

Δηλαδή αν κάποιος φίλος έχει βρει μια πολύ καλη προσφορά για ενα προϊόν το οποίο και συζητάμε δεν πρέπει να παραθέσει το Λίνκ;

Αλλωστε για κινεζομαγαζα μιλάμε δεν διαφημιζουμε αλυσίδες που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Sorry για το off topic αλλά οποτε διαβάζω αυτό με τα λινκ τελευταία όλο την ίδια απορία έχω.

Και δεν πιστεύω οτι θα σταματήσει.. Δεν υπάρχει θέμα που να μην αναφέρονται και διάφορα λινκ καθημερινά ειδικα όσα έχουν σχέση με κινεζικες συσκευες.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Ως είθισται τα φόρουμ δημιουργήθηκαν για την αλληλοβοήθεια των συνανθρώπων και την ανταλλαγή πληροφοριών ..

Δηλαδή αν κάποιος φίλος έχει βρει μια πολύ καλη προσφορά για ενα προϊόν το οποίο και συζητάμε δεν πρέπει να παραθέσει το Λίνκ;

Αλλωστε για κινεζομαγαζα μιλάμε δεν διαφημιζουμε αλυσίδες που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Sorry για το off topic αλλά οποτε διαβάζω αυτό με τα λινκ τελευταία όλο την ίδια απορία έχω.

Και δεν πιστεύω οτι θα σταματήσει.. Δεν υπάρχει θέμα που να μην αναφέρονται και διάφορα λινκ καθημερινά ειδικα όσα έχουν σχέση με κινεζικες συσκευες.

Το να παραθέτετε links ξεκάρφωτα, χάρη στους Κινέζους κάνετε και φυσικά κανένα πρόβλημα στο forum μας δεν φέρνετε. Προτιμήστε να βάζετε το ΟΝΟΜΑ της εκάστοτε συσκευής, από το να μιλάτε με κωδικές URL ονομασίες του στιλ πήγα στο http://www.myphone.gr/ και διάβασα την παρουσίαση του http://www.myphone.gr/d/evolveo/strongphone-q4.442/hands-on/ και μετά του http://www.myphone.gr/d/evolveo/strongphone-d2.443/hands-on/ μπλα μπλα, αφού μόνο μπέρδεμα προσφέρετε σε όσους θέλουν να ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ το θέμα, να ενημερωθούν με ένα γρήγορο πέρασμα κλπ.

Με λίγα λόγια, προτιμήστε να γράφετε το ΟΝΟΜΑ της συσκευής, να γνωρίζει ο άλλος για τι μιλάτε, χωρίς απαραίτητα να πρέπει να πάει σε έναν κινέζο για να το δει. Τα links τα βάζετε αν θέλετε, απλά όχι και να καταντήσει το κάθε topic σαν φόρμα παράθεσης συνδέσμων! Τα forums είναι για ανταλλαγή απόψεων, συνομιλιών, αλληλοβοήθεια λοιπόν. Μην το εκμεταλλεύεστε αυτό και φτάνετε στο άλλο άκρο.

Συνεχίστε στο θέμα παρακαλώ με αναφορά σε συσκευές και links αν είναι απαραίτητο. Ξεκάρφωτοι σύνδεσμοι κλπ. δεν έχουν νόημα.

Edited by Mythozz

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

+1. Και εγω την ιδια απορια εχω

Μάριος...

Εχει δικιο ο mod ρε παιδες.ΟΚ...βαλτε το λινκ,αλλα γραψε πριν πιο μηχανημα εχεις.Οχι ξεκαρφωτα πηρα αυτο,και τσουπ το λινκ.Ζηταει καποιος βοηθεια ή γνωμη και πρεπει να ανοιξεις αλλα 2-3 παραθυρα για να δεις σε τι θελει να τον βοηθησεις.Δεν βοηθαει,ειδικα αν εισαι σε κινητο/ταμπλετ με 3G και ογκοχρεωση.Μπορει να ξερω τη συσκευη και απο το ονομα,να μην χρειαζεται να ανοιξω και αλλη σελιδα.Και αν βαλεις και με ενα copy-paste τα βασικα χαρακτηριστικα ακομα καλυτερα.Βαλε και ενα λινκ στο τελος ως πηγη,και αν δεν εχει καλυφθει ο αναγνωστης απο ολα οσα αναφερεις τοπ ανοιγει να το δει!

My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE

Minix X8-H, PS3, XBOX360

συγνώμη το ξαναβαζω πριν λιγο καιρο ειχα αποφασηση να παρω το MXIII αλλα διαβαζοντας τα προβληματα με αρκετα καμενα και καθε μερα να παρουσιαζετε εδω νεες συσκευες εξ εισου καλες με εχετε μπερδέψει δίνω περιπου 80 ευρω, ποιο να παρω ωστε να εχω τα λιγοτερα προβλημματα και τις καλητερες αποδοσεις επιδοσεις χωρις να κανω καθε μερα αναβαθμησες και απο που παιδια βοηθατε γιατι τωρα τελευτεα εχετε βαλη πολλα νεα μηχανηματα ευχαριστω

συγνώμη το ξαναβαζω πριν λιγο καιρο ειχα αποφασηση να παρω το MXIII αλλα διαβαζοντας τα προβληματα με αρκετα καμενα και καθε μερα να παρουσιαζετε εδω νεες συσκευες εξ εισου καλες με εχετε μπερδέψει δίνω περιπου 80 ευρω, ποιο να παρω ωστε να εχω τα λιγοτερα προβλημματα και τις καλητερες αποδοσεις επιδοσεις χωρις να κανω καθε μερα αναβαθμησες και απο που παιδια βοηθατε γιατι τωρα τελευτεα εχετε βαλη πολλα νεα μηχανηματα ευχαριστω

Δες ενα MINIX να εχεις το κεφάλι σου ησυχο.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

παρε 8.1 box

Vamos Aris

android mini box της Xiaomi με 1gb ram, 4 rom, ultra compact, kitkat.....

τιμη? 30$.

αυτο θα διατεθει και εκτος κινας?

Vamos Aris

Νεο firmware 003 για τα Minix X8,διαθεσιμο μεσω FOTA*.

Change log:
1. Fixed can't switch to 4K bug (2014 Samsung "ready for future" TVs must use port 3 - MHL port, other ports are found to have compatibility issues)
2. Fixed HDMI-CEC command lost bug during use
3. Fixed Vietnam htvonlinetv bug
4. Fixed Bluetooth failed to re-connect bug
5. Added self-adaptive refresh rate switching option (no need to enable switching inside of XBMC anymore)
6. Fixed some 25fps videos playback stuttering issue
7. Fixed eurosport app keep loading issue
8. Fixed "Saint Seiya MP4" kind of playback stuttering issue
9. Improved HDMI passthrough compatibility with some older TVs
10. Fixed Indonesia TV Plus app playback quality issue
11. Fixed TV Radio Malaysia app playback quality issue
12. Fixed Indonesia Lumen app playback quality issue
13. Re-enabling AML remote controller option 

Ειναι στα 85 περιπου ΜΒ και περαστηκε σε 5'.Δεν σβηνει τιποτα απο εφαρμογες/δεδομενα

*Για να γινει πρεπει πρωτα το Χ8 να ειναι στο Firmware 002A (24/12/2014 νομιζω) και να ΜΗΝ ειναι rooted (αναφερθηκαν προβληματα που μαλλον ειναι απο αυτο και δεν ξεκιναει καν η αναβαθμιση)

Υπαρχει σχετικο νημα στο minixforum.com με οδηγιες κτλ

Edited by lxt85

My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE

Minix X8-H, PS3, XBOX360

Νεο firmware 003 για τα Minix X8,διαθεσιμο μεσω FOTA*.

Change log:
1. Fixed can't switch to 4K bug (2014 Samsung "ready for future" TVs must use port 3 - MHL port, other ports are found to have compatibility issues)
2. Fixed HDMI-CEC command lost bug during use
3. Fixed Vietnam htvonlinetv bug
4. Fixed Bluetooth failed to re-connect bug
5. Added self-adaptive refresh rate switching option (no need to enable switching inside of XBMC anymore)
6. Fixed some 25fps videos playback stuttering issue
7. Fixed eurosport app keep loading issue
8. Fixed "Saint Seiya MP4" kind of playback stuttering issue
9. Improved HDMI passthrough compatibility with some older TVs
10. Fixed Indonesia TV Plus app playback quality issue
11. Fixed TV Radio Malaysia app playback quality issue
12. Fixed Indonesia Lumen app playback quality issue
13. Re-enabling AML remote controller option 

Ειναι στα 85 περιπου ΜΒ και περαστηκε σε 5'.Δεν σβηνει τιποτα απο εφαρμογες/δεδομενα

*Για να γινει πρεπει πρωτα το Χ8 να ειναι στο Firmware 002A (24/12/2014 νομιζω) και να ΜΗΝ ειναι rooted (αναφερθηκαν προβληματα που μαλλον ειναι απο αυτο και δεν ξεκιναει καν η αναβαθμιση)

Υπαρχει σχετικο νημα στο minixforum.com με οδηγιες κτλ

Εμενα στο plus που πηγα σε 003 ΗΜΟΥΝ rooted, περασε κανονικα η αναβαθμιση απλα μετα κλασικα επρεπε να ξαναφλασαρω για να παρω root. Το autoframerate switch δουλευει οπως πρεπει (mxplayer κτλ) απλα αν πας να χρησιμοποιησεις το kodi εμενα τουλαχιστον βγαζει black screen, ενω το minix xbmc δουλευει οπως πρεπει...

Μάριος...

Εμενα στο plus που πηγα σε 003 ΗΜΟΥΝ rooted, περασε κανονικα η αναβαθμιση απλα μετα κλασικα επρεπε να ξαναφλασαρω για να παρω root. Το autoframerate switch δουλευει οπως πρεπει (mxplayer κτλ) απλα αν πας να χρησιμοποιησεις το kodi εμενα τουλαχιστον βγαζει black screen, ενω το minix xbmc δουλευει οπως πρεπει...

Δεν το εχω rooted το Χ8 οποτε δεν ξερω.Απλα εγινε κουβεντα στο minixforum και το ανεφερα.Σημερα ειδα οτι και αλλοι λενε οτι το περασαν σε "πειραγμενο" μηχανημα,αρα εχεις δικιο και δεν φταει αυτο.

Το kodi το δοκιμασα σημερα,βγαζει και σε εμενα μαυρη οθονη,αλλα οχι σε ολα.Συνηθως σε κατι m2ts test files που εχω το εκανε.Ταινιες μερικες που δοκιμασα και απο το δισκο και απο stream τις επαιζε και μου αλλαζε και συχνοτητα στην τηλεοραση.Στο Minix XBMC ολα παιζουν αψογα,οποτε προς το παρον μενουμε εκει.Ετσι και αλλιως βελτιστοποιημενο για τα μηχανηματα τους ειναι οποτε λογικο να παιζει καλυτερα

Minix X8-H, PS3, XBOX360